Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2016 20:30 - Искате или не, движите се към „единний комунизъм“
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 654 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.12.2016 20:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


Вярвам, че ние, и главно вие, имате невероятната възможност да поведете формирането на нов световен ред през ХХІ век
по начин, съответстващ на американските и на общите интереси [Джо Байдън – вицепрезидент на САЩ, комунист, съветски агент.  

www.rt.com/usa/162344-biden-new-world-order/ ]


Категорично не е вярно, че е невъзможно народите да бъдат лъгани многократно. Призивът на Доналд Тръмп „да направим Америка велика отново“, превърнал се в база на цялата му предизборна кампания, е неосъществим. Никой не помисли върху това, как една държава, натрупала невъзможен за връщане дълг, би могла да бъде „велика“. И кога е била такава?

Ако величието се измерва с военната мощ, ще се съглася. Но и СССР беше могъщ военно. Само че и двата комунистически тоталитарни режима – американският и съветският – подвиха опашки и се върнаха в границите си след позорните поражения, съответно във Виетнам и Афганистан. На САЩ им се натрупа поредица от такива военни загуби. Които неизбежно водят до морален упадък на обществото и до грешни политически решения.

Единствените, които имат полза от цялата амалгама от трагедии, са котараците от Братството. Въпреки многобройните позовавания на прощалната реч на Дуайт Айзенхауер като американски президент, кой се вслушва в предупреждението му?

Военнопромишлените комплекси, единни или не, мотивирани от интереса за свръхпечалби, без да ги интересува цената, измервана с хиляди човешки животи, властват по целия свят. Техните собственици и ръководители не притежават онова върховно човешко чувство, наречено съчувствие. Все по-често го обозначават с чуждицата емпатия. Нейната липса ги изважда от вида Homo sapiens. Те по-скоро са представители на нововъзникналия или привнесен вид Homo roboticus. Аз го наричам и Homo Communisticus.

image

С риск да досадя, пак казвам: Начело в търговията със смърт са петте държави постоянни членки на Съвета за сигурност на ООН. Когато привидният миш-маш, съставен от финансисти, военни и индустриалци, който е твърде единен, определя световния ред, решава въпросите на войната и мира, следователно – на живота и смъртта, на сигурността на цялата планета, човечеството е постоянно застрашено. И изобщо не е защитено и спокойно, уверено в утрешния ден.

Днес даже американската военна машина не е толкова страшна. Обезумяването на хората, поддаването на страха и изфабрикуваните етно-религиозни митове, които биват внушавани от медиите и служат за разединението им, са по-опасното оръжие. За съжаление, в информационната ера, както някои определят настоящето, лъжата по-често бива тиражирана и още по-лошо – възприемана като истина, отколкото във всеки предходен период. Несъществуващи в живота понятия като „леви“, „центристи“, „десни“, съпроводени от квалификации като „крайни“, „екстремни“, „популистки“ и прочие, не са нищо повече удобна доктрина, с която постоянно облъчват човешкия род. Залисан във всекидневните си грижи, чрез поразеното си съзнание той става удобна мишена и лесна за постигане цел.

image


Ако има област, в която Майер Амшел Бауер – първият Ротшилд, е проявил гениалност, тя е прилагането на т. нар. тихо оръжие – приемането на истински пари – злато и сребро – срещу обещание за още пари – под лихва. Прераснало в размяна на изкуствени, книжни пари, все в изгода на влогополучателите и заемодателите, банкерите. Лостът, който осигурява изгодата им, е лихвата. Тя неизменно работи в тяхна полза. Поради елементарната причина, че те определят правилата и задават параметрите. В това число – и размера на лихвите по влоговете и кредитите.

Но също така определят цената на истинските пари – златото и среброто, обменните курсове на валутите… Със създаването на борсите – фондови и стокови – и чрез котировките на стойността на предприятията и на основните продукти. Сами разбирате, че който държи този лост, може да реализира мечтата на Архимед и да повдигне света…

Никой не е изобретил друг толкова прост и същевременно тъй ефикасен механизъм за ограбване и подчинение на хората, за контрол над държави.

Наследници на Амшел Бауер са проявили гениалност при разработката на второто „тихо оръжие“ – медиите. Без значение дали ги смятате за автентични, или за фалшификат, „Протоколите на ционските мъдреци“ хвърлят достатъчно светлина върху това средство за поразяване на масовото и на индивидуалното съзнание. Особено Протокол № 12. Разумният човек е невъзможно да не се сети за думите на Хенри Форд, произнесени точно преди век:

„Единственото изявление, което се чувствам задължен да направя във връзка с протоколите е, че те пасват идеално на всичко, което става наоколо. Написаното в тях е намирало проявление в цялата история дотук и продължава в наши дни… Каквито и да са, нали нещата в тях съвпадат с всичко, което става?“[Хенри Форд – „Интернационалните евреи: Най-наболелият световен проблем“, Издателство „Жарава“, София, 2002 г., стр. 33. ]

image

А „демокрацията“ и „демократичният процес“? Ами проблема с „лявото“ и „дясното“? Какво става с тях? Кои са „либерали“, и кои – „консерватори“? Защо „крайно десни“ и „крайно леви“? Какви са останалите между тях? Какво ще рече „популисти“? Лошо ли е това?

Да се разберем: Както твърдели тукашните оранжево-червени земеделци, фашагите на Стамболийски, „няма наши, няма ваши, всички сме дружбаши“. След промените се нароиха поне дузина безенесета. Същото е с останалите в политическия живот, който е достъпен само за чичко-паричковците.

Ако не знаете, кандидатката за президентка на САЩ от Партията на зелените (може би човечета), еврейката Джил Стайн, настоя за ръчно преброяване на бюлетините в три щата. По този повод Доналд Тръмп завърза задочна словесна престрелка с нея главно в „социалните мрежи“. Какво излезе?

За да се случи това, без да е напълно сигурно, Стайн трябва да внесе такса от… 1 милион долара.[https://www.theguardian.com/] Тя започна битка първо срещу това решение. (Вижте илюстрацията.) А след това, каквото пачка покаже… Не са ли ви казвали, че „демокрацията“ е скъпо нещо? Като правото. Те са луксозни стоки, само че политически. Не са за всеки.

image

Не се ли замисляте, как така в правителства на едните намират място представители на другите? „Десните“ уж печелят избори, пък управляват в коалиция с „левите“?! За това ли ходите до избирателните урни? Не е така в Германия и то за втори пореден път? Как беше доскоро в Австрия, Холандия?

За какъв дявол са ни необходими партиите? Да бъркат в кесиите ни и да създават противоречия и да предизвикват омраза помежду ни? Година и половина белгийците живяха със служебно – експертно – правителство, без да се усети разлика с партийните. Даже беше по-спокойно.

Ако работата е в еднаквостта, имахме си БКП на власт. И беше по-честно. Понеже тя и сега е там, откъдето не е слизала вече 72 лазарника. Но имитира западняците и се крие под различни названия. Дегизира се, цапа мутрата си с mascara… Белким не различим отдолу нейната сбръчкана от омраза и старост физиономия.

image


Съвсем преднамерено в предна своя публикация ви предложих цитати от изследването на Сталин като личност и на сталинизма, дело на генерал-полковник Дмитрий Волкогонов. Той оглавяваше Института по военна история на СССР. Естествено – член на КПСС, оказал се… довереник на интернационалното Братство.

image


В проекта били впрегнати дърти дисидентстващи комуняги, като някогашната дясна ръка на Йосиф Броз Тито, другарят Милован Джилас. Друг подобен бил членът на КПСС академик Андрей Сахаров, вербуван за агент на НКВД лично от шефа на службата Лаврентий Берия.[162] (На учудените и несъгласните ще река, че Ахмед Доган, Дянко Марков и много подобни са били в пандиза…) Също така полският професор по история Бронислав Геремек, който далеч преди да оглави външното министерство, още в началото на шейсетте години преподавал в… парижката Сорбона.

Разбира се, съществена работа по-скоро по организацията, отколкото по идеологията на конвергенцията – сливането на болшевишките и меншевишките елити – свършил (заедно с Джилас) вездесъщият социалист Збигнев, един от създателите на Ал Кайда. (Вижте илюстрацията.)

image

И на кого възложили изпълнението на задачата от съветска страна? На товарищ Андрей Козирев, който впоследствие стана министър на външните работи на Руската федерация (1990–1996). Помните ли го?

image

Младите едва ли са чували за него. Беше еднакво удобен за Михаил Горбачов и за неговия наследник – веселяка Борис Елцин. Един от участниците в т. нар. Беловежско заседание от декември 1991 г. На него „бе решено“ разпускането на СССР и създаването на ОНД. Сред най-активните в подготовката на разпада на комунистическия режим беше Генадий Зюганов. Усърдието му бе компенсирано с много милиони долари. Впоследствие той оглави Компартията на РФ. Разправят, че е педофил… Кой комунист не е извратен?

image


Сега Андрей Козирев – “Mister “Yes”, както го бяха нарекли по аналогия с Андрей Громико – “Mister “No” – живее в… Маями, щата Флорида. Поддържа близки отношения с Джордж Сорос. Бизнесът ме процъфтява, така говорят. Слуховете донасят, че ругае Путин и цялата сегашна върхушка в Русия. От края на ХІХ век тя не е била руска. Подобно на друг виден комунист от съветските времена – Гари Каспаров, всъщност Вайнщайн, публикува статии, прицелени в Кремъл.[Вж. напр. “Russia’s Coming Regime Change” by Andrei V. Kozyrev, “The New York Times”, nytimes.com, New York, NY, July 20, 2015 г., online: http://www.nytimes.com/2015/07/21/opinion/russias-coming-regime-change.html?_r=1]

image

Всички тези, които определяха съдбата ви, а някои от тях още се въртят из политико-икономическите кухни на Интернационала, членуват в тайни общества и са комунисти. Вярва ли ви се или не, не променя нищо. Комунистическите партии също представляват затворени общества.

В съвременния си вид те са възникнали през 1847 година от Лигата на справедливите. Своеобразната масонска ложа била съставена предимно от германски занаятчии, които, поради преследването на тайните организации в родината им, избягали в Англия. По твърде естествен, на практика театрален начин, им пробутали за вожд Карл Маркс. Той преименувал общността на Комунистическа лига. Под диктовката на тамошните Ротшилдови с Енгелс съставили идеологическо-практически сборник, по-скоро наръчник, наречен „Манифест на комунистическата партия“.

image

Искате или не, движите се към „единний комунизъм“, както се изразил един от нашенските готованци, обявили се за професионални революционери, богохулно превърнат в икона.

diagnosa.net/



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8688358
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031