Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2016 22:30 - На младини, като комунистически лидер, днешният шеф на НАТО Йенс гордо носел портрета на председателя Мао.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 609 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
В САЩ „либералите“ – баш комунягите – дават мило и драго, за да препънат Тръмп по пътя му към Белия дом. Даже да е етюд, все пак вече е сериозно. Ако го приемаме буквално, навярно ще се подхлъзнем. По-скоро то издава една от стратегическите причини за назначаването на Доналд Тръмп за временен наемател на Белия дом. Не Хитлери, а той да удари шалтера на Съветските социалистически американски щати. Дай Боже да стане по-бързо барабар, с цялата измет, без коренното население.

Не, не е виновен Доналд Тръмп. Той е само продукт на Системата. Тухла в стената, която единият процент най-богати – истинските комунисти, съставляващи глобалната номенклатура, издигат, за да се изолират от нас – плебеите.

Тези дни Националното статистическо бюро на САЩ обнародва поредната лъжа в стил развит социализъм или татовщина. Според официалните регистратори безработицата в страната паднала до 4,6 процента. Това е „най-ниското равнище на показателя от 2007 година“, преди обявяването на финансово-икономическата криза.

Дали е така? Верни ли са изчисленията на официалните статистици? Ако е така, когато нахлузи пантофите, за да влезе в Овалния кабинет, Доналд Тръмп следва да признае, че за 14 месеца предшественикът му Барак Обама е извършил икономическо чудо. Успял е да свали броя на незаетите с трудова дейност от 21 до 4,6 на сто! Никой в историята не е успявал да постигне такива резултати. Наистина. Освен ако, както предположи жена ми, поне 50 милиона американски граждани не са подирили щастието в Мексико и Китай.

Какво твърдеше Доналд Тръмп през юли 2015 година? Да видим и чуем:

www.youtube.com/watch


Ха сега! Когато новият стопанин на Белия дом е заявил това и обвинява Националното статистическо бюро на САЩ за лъжливото компартийно овчарче от ерата на Брежнев и Живков, на кого да вярваме? Дали, когато се намъкне в Овалния кабинет, „Козът“ Доналд ще си спомни своите собствени констатации, за да промени нещата? Или ще продължи линията Obama don’t care?[От Obamacare, както наричат типично социалистическата здравна система, въведена от Барак Обама. Буквално – „загрижеността на Обама“. В случая – игра на думи: Безгрижието на Обама.]

Ако не посегне на лъжливата статистика, ще лъсне още една от причините за неговото настаняване начело на властта в Съветските социалистически американски щати. Знае се, че истинските съставители на правителството на Барак Обама бяха в “City Bank”. На Доналд Тръмп са в “Goldman Sachs”.

Повтарям: Дали не му извиха ръцете, за да го принудят да изключи САЩ от системата? Само през последната седмица две корпорации от щата Индиана обявиха, че се местят в Мексико. Едната, “Rexnord Corp” от Милуоки, ще прехвърли 300 работни места от Индианаполис на юг от Рио Гранде. В края на ноември “Carrier Corporation” съобщи че закрива завод пак в Индианаполис, и открива друг с 1000 работни места в южната държава-членка на НАФТА.

Тръмп се споразумя с шефовете на “Carrier” за данъчни облекчения и еднократна помощ от 7 милиона долара, за да запазят предприятието си в щата Индиана. Медии, близки до Тръмп, обявиха стъпката му за изпълнение на предизборно обещание към американските работници. Други го разкритикуваха. Например като бившата губернаторка на щата Аляска Сеъръ Пейлин, която го подкрепяше преди изборите, квалифицира този негов ход като “crony capitalism”. Което ще рече – капитализъм, осъществяван посредством мрежа от приятели и близки, а не на свободния пазар. И го сравни с политиката на корумпирания Обама. И има основания. Още повече, че мъглявите икономически раздели в предизборните платформи и на Тръмп, и на Хитлери Клинтън, бяха пренаситени с отявления дух на марксизма и кейнсианството.

Най-важното е, че в държава, ако е истинска и независима, със свобода на предприемачеството, държавният глава, пък бил той и ръководител на изпълнителната власт, няма място в реалната, конкретната икономика. Неговата работа е да следи дали системата спазва законите и да предлага промени в тях. За да осигури още по-благоприятна икономическа среда за всички.

Тръмп не се е избавил от ролята си на фирмен управител. Като всички марксист-ленинци, каквито са лидерите на комунистическите режими по света – от Китай и Русия, през страните в Европа и специално от брюкселския диктат, до Южна Америка, Доналд влиза в обувките на партийните ръководители от съветския блок. По силата на тоталитаризма те стояха начело и на държавите. Ако съществуват разлики, те са в детайлите.


Ако действието на Тръмп е истинско, а не маневра, предстоят трудни времена за Вашингтон. Китай, който държи около една трета от американския дълг, може да престане да го изкупува. Същевременно притежава солиден дял от американската икономика. За Пекин не представлява чак такъв проблем да пусне милиарди долари на пазара и да срине финансовата система. Да видим кой ще настоява за ревалоризирането на ренмимбито – юана?…

Федералният резерв няма да пострада. Обратното. Ще печати долари като тоалетна хартия. И ще снабдява администрацията с тях срещу 17 процента от сумите.

За държава, която не произвежда кой знае какви и колко стоки за експорт извън военната продукция, това би означавало страховита рецесия. За нейната сила може да допринесе естествения и очакван ефект на доминото: засилено искане за връщането на чуждите златни резерви, съхранявани във Форт Нокс. От истинско злато, а не от сплави. Австрия и Германия отдавна плачат за своето имане. Ала те са победени страни…

Новите санкции срещу Иран, приети от Конгрес, доминиран от републиканците, но одобрени от президента демократ Обама, подсказват: очакват ни пренареждане и нови сблъсъци. Военнопромишленият комплекс се връща към равнищата от брутния вътрешен продукт на САЩ, с които беше свикнал преди Барак Хюсеинович.

image


В Токио и Тел Авив отдъхват. А американците? Ако Доналд позволи, статистиците и пропагандистите от медиите ще ги лъжат. Убеждавайки ги, колко добре живеят. Как просперират. Милицията ще се погрижи за недоволните. А „анонимните“ все така ще разпространяват декларациите и предупрежденията си в интернет. Все по-малко хора им обръщат внимание.

image

Някои – досещаме се кои – решиха да преустройват света. В най-голямата държава на планетата в мирно съгласие и единство едновременно съществуват комунистическа власт и корпоративен капитализъм с олигархична окраска. Щом Русия е по-малко комунистическа от Съединените щати и Евросъюза, ще се наложи да свикваме. Не сме показали, че искаме друго.

На този фон у нас се разбунтуваха бежанци от войните на американския сталинизъм и НАТО. Първите са традиционни и ненадминати агресори. Няма друга държава в историята, която да е водила толкова много войни и то все извън своите очертания. И само една в тях – гражданска. Затова е била създадена.

Комунизмът е интернационализъм. Задачата му е да изнася революция, пък било и под обвивката на „демокрация“. За да постигне единна световна държава под ръководството на глобална алчно червена фашизирана номенклатура. Тя – един процент от човечеството – да властва над него – останалите около 95 на сто. Разликата? Прислужниците на единия процент от преторианската гвардия на глобална Номенклатурия.

НАТО смени Варшавския договор, който беше под тоталното командване на Москва. Точно както сега Северноатлантическият пакт козирува за всичко на Вашингтон. А го оглавява… московски агент.

image


Та когато тук въстанаха бежанците, докарани от войните и разделението, които интернационалните комунисти предизвикаха, „умниците“ от слугинажа на ЦК на БКП обвиниха младеж, задето „запалил българското знаме“.

Първо, кой твърди, че то е „българско“? Божидар-Димитровците ли? Грозният трикольор, чиито цветове си противоречат – всеки художник ще потвърди оценката ми – е бил наложен от интернационалното масонство още през третата третина на ХІХ век. Второ, откъде накъде несъгласието с него и химна, чийто припев е взет от еврейска кръчмарска песен,[182] а текстът му съдържа богохулство – изпълва състава на престъпление? Къде остава свободата? Само болшевики могат да възприемат това по такъв отвратителен начин. И да се нахвърлят със злоба и жестокост.

Трето, нали днешните американофилчета, до едно с дълго комунистическо и просъветско семейно минало, уважават всяка идиотщина, пристигаща отвъд Океана? Предлагам нещо, което е извън масовата догматика и глупост. В него, по американски, става дума точно за изгаряне на знамето на САЩ.

Да въведа набързо в сюжета онези, които не са гледали филма. Майкъл Дъглас изпълнява ролята на действащ американски президент година преди следващите избори. Той е вдовец, влюбил се в млада юристка,[183] защитничка на природата. Неговият опонент, кандидатът на другата партия, го атакува, като използва този факт. И не само.

Показва снимка на приятелката на стопанина на Белия дом, направена по време на нейното следване. Като студентка, тя е участвала в протести. На един от тях запалила американското знаме и това било увековечено на фотография.

image

Да добавя като детайл: На младини, като комунистически лидер, днешният шеф на НАТО Йенс е вършил същото. Предводителят на американската дипломация Джон Форбс Кери, с истинско фамилно име Кан, е правил не само това. Участвал е в антивоенни погроми, гордо носейки портрета на председателя Мао.

Сега гледайте.


www.youtube.com/watch


Не смейте да оправдавате собствената си бъзливост и изостаналост, готовността да не мислите и да бъдете индоктринирани, с действията на някакъв афгански младеж, подгонен от битките и мизерията в родината му. Те не възникнаха от само себе си. Бяха пренесени още преди две столетия. За да избухнат наново и с огромна сила със съветската агресия от 1979 година. Та да стигнат до печалните бежански вълни в резултат на комунистическото нашествие на САЩ и НАТО от 2002-2003-а чак досега. Срамно е, че замесват името на страната ни с това военно и хуманитарно престъпление. А всичко е заради наркотици и петролопроводи…

diagnosa.net/





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8742823
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930