Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2016 22:57 - Основните елементи на човечеството биват трансформирани в нещо, което да подпомогне богатствата на висшата класа
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 768 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


Каторгите ще ви очакват. Не искате в тях? Тогава геената не ви мърда. Нищо друго не сте заслужили в мръсния си, окаян животец на подлеци – клозетници, гниещи мърши в човешки образ.

Тук царува невежеството. То не може да бъде сравнявано даже с времената на килийните училища. Понеже тогава българите са уважавали образованите, грамотните. Политиканстването в стил Ганкиното кафене възникнало от нашествията на руснаците. Било е пренесено, имплантирано. Повече – в закъснелите фантазии на неколцина драскачи – „народни поети“.

Днес всички знаят всичко. „Компетентни“ са. Имат мнение по всяка, подхвърлена им тема. Дялани камъни… Проповядват, поучават, хулят, обиждат! Властта на нискочелите.

Пишат ми, че ролята на масонството е преувеличена. Агитират ме – често с обиди – да престана с антикомунизма. Сякаш имам увлечение?!…

Да отвърна или да обърна и другата буза? Нито едното, нито другото.

Интересуват ме единствено онези, които са отхвърлили оковите на идеологическата схоластика и на закостенялостта, характерни за социализЪма. Отворили са съзнанието си за истината. И изминавайки различни етапи от пътя към знанието, започват да усещат стойността на свободата и да ценят личното достойнство. Не само своето, но и на останалите. Да отбягват онези, които не заслужават вниманието им.

С поведението си на прилични и справедливи личности дават пример и на своите деца. Отделят им достатъчно внимание и грижи, за да ги възпитат като уважавани, уверени в качествата и възможностите си хора, които могат да възприемат фактите, да ги анализират и да взимат самостоятелни решения. Да управляват собствената си съдба. Те имат повече шансове да се устроят навсякъде по земята. Без да се самоизживяват като специални, избрани.

Колкото и малко да са, такива българи се срещат. Те са в състояние да разберат причините за онова, което става с нас и в окръжаващата ни среда. Наясно са, че партиите са форми на затворени общества. Техните върхушки са нещо като масонски ложи, свързани в глобална мрежа. Най-ярките носители на такива белези са комунистическите, социалистическите, либералните партии. Онези, които са привлекателни, защото прокламират „социалното“. Те съблазняват с примамливи обещания за кариера и богатство.

„Теоретикът на тайните общества Макъл А. Хофман е убеден, че „алхимията“ – термин, използван често от тези затворени организации, е символ и не означава буквално опити за трансформиране на оловото в злато. Думата, казва той, се отнася до един вид човешка алхимия, програмиране на хората чрез масов контрол на съзнанието, посредством който основните елементи на човечеството биват трансформирани в нещо, което да подпомогне богатствата на висшата класа. Това се прави, като се плашат тези базисни елементи, за да изпаднат в бездействие чрез „послания за чист терор“, кодирани послания (които той нарича „смътен език“). Те се излъчват подпрагово в медиите през съответната епоха. Хората, чиито умове са контролирани по този начин, проявяват три разрушителни симптома: 1) амнезия, 2) абулия (загуба на волята), и 3) апатия.“[Майкъл Бенсън – „Тайните общества отвътре: Онова, което те не желаят да знаете“, Издателство „Дилок“, вече цит. съч., стр. 272.]

Замислете се за начина, по който реагираме, ако изобщо го правим. Всеобщата отпуснатост и безразличие са едни от основните етикети, които заслужаваме. Не сме ли поразени и обсебени – поне повечето от нас?

В събота, 3 декември того, достатъчно нахранена електронна медия, която разполага с не малко личен състав, както говорят комунягите, обяви:

„Оттеглянето на президента Башар Асад от власт е основно изискване за разрешаването на кризата в Сирия, предаде АП.

image

Това заяви външният министър на Израел Авигдор Либерман.“[„Израел: Кризата в Сирия минава през свалянето на Асад“, Автор: news.bg, News.bg, София, събота, 3 декември 2016 година, online: https://news.bg/world/izrael-krizata-v-siriya-minava-prez-svalyaneto-na-asad.html] (Вижте илюстрацията.)

Да де, ама съветският евреин Либерман, Евет Лвович, станал Авигдор в Израел, е министър, но не „на външните работи“, както твърди медията на „умните и красивите“, на комунистите, а на… отбраната. Наистина оглавяваше дипломацията на марксистката, расистка еврейска държава. Ала това беше преди няколко години. После руга Бенямин Нетаняху. Изкара го некадърник и какъв ли не още. Когато Биби му предложи креслото във военното министерство, тури похлупак и забрави обидните си стрели, отправяни към премиера. И за изненада на израелците, прие, без да се замисли.

Преди време, покрай далаверите на Либерман с Михаил Шварц, познат като Майкъл Черной или Чорни, беше замесена и Чалгария.

„Олег Дерипаска, руският олигарх, близък до финансиста Нат Ротшилд и до лорд Менделсон, е обвинил своя съперник Майкъл Чорни в подкупване на политици и „организиране“ на изнудване срещу протекции. Обвиненията се появиха в Лондонския върховен съд, където Дерипаска се стараеше да подкрепи своята защита по делото за 1,6 милиарда лири стерлинги, заведено срещу него от Чорни. Той обрисува ищеца като лидер на кръг от организираната престъпност. Адвокатите на Чорни окачествиха твърдението като умопомрачение.

image


Чорни настоява, че е бил съдружник в алуминиевия бизнес на Дерипаска в Русия, но никога не му е било платено за неговия дял. Босът на “Rusal”[ ОК РУСАЛ – от Обединена компания „Руски алуминий“.] се бори срещу иска, като заявява, че отношенията между двамата в действителност са представлявали изнудване на бизнесмен от престъпен бос.

Адвокатите на Дерипаска се опитват да придумат съда да приеме твърденията, че Чорни е извършил мистериозни парични плащания към заместник министър-председателя на Израел Авигдор Либерман и към „бивш министър-председател в България“.“ [https://www.theguardian.com/world/2012/feb/13/oleg-deripaska-rival-crime-claims]

Тук никой друг, освен тази медия, благодарение на външен автор,[Вижте броя на посещениията. И това число разкрива много.] не забеляза скандалното замесване на „български държавник“ в тази интернационална далавера.[192] Зад която, естествено, прозират интересите на Нат Ротшилд. От 2009-2010 година той е истинският собственик на целия добив и преработка на алуминий в Русия.[Вж. Екатерина Дербилова, Александра Терентьева – „Я вернул Ротшильдов в Россия“, „Ведомости“, № 197 (2715), vedomosti.ru, Москва, 19.10.2010 г., стр. 10, online: http://www.vedomosti.ru/newspaper/article/247951/ya_vernul_
rotshildov_v_rossiyu_nataniel_filip_viktor_dzhejms


image


У нас е мъртвило, тишина. По същия начин нито един от хилядите читатели на информацията за изявлението на Либерман по адрес на Башар ал-Ассад не забеляза невежеството на „автора: news.bg“. Което говори достатъчно за нивото на кратунковщината у нас.

image


Авигдор Либерман пропагандираше изучаването на руски език в Израел. От какъв зор? Знае, че завръщането на израелците в техните родни земи или в отечествата на предците им предстои.

www.youtube.com/watch

Преди четири години всезнаещият евреин Хенри Кисинджър, бивш Хайнц Кизингер и вечен агент на КГБ – сега ФСБ, с псевдоним „Бор“, заявил:

„След 10 години Израел повече няма да го има.“
[ “No more Israel” by PageSix.com Staff, “Page Six”]

Времето минава… Тогава представиха Кисинджър като „бивш държавен секретар“. Той свърши повече работа за новия световен ред в качеството си на съветник по въпросите на националната сигурност. Действаше като посредник между Вашингтон и Пекин. Едва след това изгради връзките на Белия дом с Москва. Започнал да ги установява още през 1945 г., когато съветското военно разузнаване го вербувало като американски войник в Полша…

image

Сега за него говорят, като за „специалист по състоянието на света“,[ “No more Israel” by PageSix.com Staff, “Page Six”] каквото и да означава това. Но навярно доста от вас знаят повече…

Тези дни от Тел Авив долетя вестта, че този архаичен български диалект става официален в еврейската държава…

Sic transit Mundus hodie…[Така върви светът днес, лат.]

diagnosa.net/



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728962
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930