Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2017 19:57 - Кто создал „царя“ Владимира Путина?
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 891 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 17.01.2017 21:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

САЩ са един от главните центрове на сатанизма. В своята недълга история – по-краткотрайна от къщите на предците ни – те са водили рекорден брой войни. Намесвали са се във вътрешните работи на рекорден брой чужди държави. Нарушавали са суверенитета на рекорден брой независими страни. Унищожили са рекорден брой хора и са разрушили най-много цивилизации. Всичко това – в името Израел.

Да приемате това дяволско образувание спокойно, означава, че сте кандисали със злото. Комунисти сте. Банални, първобитни комуняги, нямащи нищо общо с хората. Елементарно е. Дали го разбирате или не, няма никакво значение. Вие сте увредени същества, заслужаващи само една участ – леталната.

За да не бъда смятан за краен и груб, ще доизясня. Нашата, ако не прекрасна, то чудесна България, в която хората работели на воля и имали всичко, ни беше отнета със сила, с небивал терор. От същите интернационални еврейски революционери, които разпръскват идеологическата отрова на комунизма и завладяват планетата. Те са произлезли от Германия и Франция. В Англия развили идейната си програма за поробване на човечеството. А от САЩ и Германия изпратили в Русия своите болшевишки протежета. Камарилата от въоръжени до зъби гангстери била внимателно подбрана, финансирана и специално обучена в нюйоркско предприятие на Рокфелер, за да ликвидира започналата най-сетне да се превръща в модерна държава православна империя.

Докато, с изключение на чернокожите, от 240 години отиването в САЩ винаги е било доброволно действие. Ставало е по желание, а не зорлем. Като членството в Българската комунистическа партия. Такъв ход винаги е бил израз на предпочитание към сатанинските – материалните, а не към Божиите ценности.

“Ubi panis ibi patria” – „моята страна е там, където е хлябът“.

За кльопачката иде реч. Типично за комунизма и комунистите.

image

Когато отвсякъде свързват Русия и Путин с олигарсите, не е ли редно да се замислим, кои са те и как се появиха? Всъщност кой откри и издигна Владимир Владимирович? След като съм показвал основната сила зад него – британските Ротшилдови и по-конкретно Нат Джейкъбович, да видим как е станало всичко. Като не бива да пропускаме, че 90 на сто от „руските“ олигарсите са със старозаветни имена, от хазарско тесто, замесено с болшевишки, фарисейски, кагебистки квас.

image

Предлагам да се доверим на 82-годишния дългогодишен съветско-американско-руски, но във всички случаи еврейски журналист Владимир Познер. Може би по-възрастните читатели го помнят? Животът му е образец на всичко, за което пиша и говоря – служба на интернационалното задкулисие, на новия световен ред. Безпрекословно подчинение на левитската мафия, която не признава граници, но ги чертае, когато намери за необходимо. Създава всички идеологии и ги внедрява в живота на набелязани с лошо народи.

image

Познер цял живот е аргатувал на Тях. Въпреки това е далеч по-трезвомислещ от неодемократите – новопроизведените „антикомунисти“, които няма как да се избавят от своето престъпно болшевишко минало. Владимир Владимирович – какво съвпадение с Путин – поне не се стреми да го изтрие, както черноработниците – кирта от гърба си.

Журналистът е роден на 1 април 1934 г. в Париж. През 1922 г. баща му намерил спасение от болшевишкото иго там. Покръстен евреин, той се оженил за френска християнка от… юдейско потекло.

„Ето, така да се каже, ние, руските православни се сдобихме с още една „християнка“…“[Григорий Петрович Климов – „Божий народ“, Издательство и типография „Советская Кубань“, Издательство „Пересвет“, Краснодар, 1999 г., Полная электронная версия, Киев, 1999 г., стр. 99.]

Обаче сватбата била по католически обред и се състояла в… „Парижката Света Богородица“, но чак през… 1939 година. Защо?

През 1934 година семейството на Жералдин Люттен – майката на бъдещия журналист, вече се било устроило в Калифорния. Мадам Познер грабнала няколкомесечния си син и го отвела зад Океана. Там постъпила на работа в еврейската киностудия “Paramount Pictures”. Пет години по-късно Владимир Александрович Познер, който работел в европейския филиал на друга еврейска филмова компания – “Metro-Goldwyn-Mayer”, върнал семейството си във Франция. Тогава двамата с Жералдин се венчали.

Идилията продължила по-малко от година. След германската окупация на Париж семейство Познер побягнало в САЩ. Там се родил и 11 лета по-малкият му брат Павел.

image

Междувременно, през 1943 година бащата се продал на Съветите и станал агент на НКВД с псевдоним „Платон“. Уж бил „антикомунист“ и бягал от болшевиките. А се оказал… голям патриот на СССР!

След войната и разрива между Сталин и неговите западни съюзници Владимир Познер-старши бил подгонен за антиамериканска дейност. Принудил се да върне фамилията си във Франция. Там също не го чакали с отворени обятия.[Вж. „Сын за отца: Я узнал кличку отца – Каллистрат. Он сотрудничал с советскими разведорганами.“, „Огонёк“, № 52, ogoniok.com, Москва, 2008 г., online: http://www.ogoniok.com/archive/1999/4601/14-36-39/]

Семейството се преместило в Берлин, столицата на ГДР. Като кремълски шпионин Владимир Владимирович бил назначен в „Совэкспортфильм“. Чак през 1950 година подозрителният сталински режим го удостоил със съветски паспорт. Две години по-късно Познерови вече били жители на Москва.

Ударил часът на младия Владимир Познер. През 1958 година той получил диплома от Московския университет „Ломоносов“ по специалността „Биология на човека“. След това станал личен секретар на прочутия съветски писател, евреина Самуел Яковлевич Маршак. Изглежда тази близост се оказала ключът към портите на интернационалния комунистически „рай“, простиращ се в двете съветски държави – СССР и САЩ.

През 1967 г. Познер станал член на КПСС. Може би това е било задължително условие за сетнешната му дейност като… американец. И още нещо. Хванали го в плагиатство. Дал за печат в списание „Новый мир“ няколко „свои“ стихотворения, четири от които били на… Самуел Маршак. И му тръгнала една карта…

  1. image

Постъпил на работа в Агентство Печати „Новости“. Редакция, служеща за прикритие на шпиони. Съветски вариант на задокеанската United States Information Agency (USIA).[Информационна агенция на САЩ. Това е американската ТАСС или БТА…] Познер бил редактор на популярното у нас издание „Спутник“. Както и на експортираните в САЩ пропагандни списания “USSR” и “Soviet Life” – „Съветски живот“.

През 1970 година бил издигнат до „коментатор по проблемите на Англия и Съединените щати“ в Държавния комитет по телевизия и радиоразпръскване, по-сетне – „Гостелерадио СССР“. Бил е партиен секретар. Което изобщо не му пречело да бъде редовен участник в “Ray Briem Show” на радиостанцията KABC (AM) в Лос Анджелис. Да, тогава, през седемдесетте години…

Пак по онова време е гостувал в програмата “Nightline” на една от трите национални телевизионни мрежи – ABC – American Broadcasting Company. Също и във “Phill Donahue Show” на друга от националните мрежи – CBS – Columbia Broadcasting System.

След по-малко от двадесет години, вече в разрасналия се канал CNBC, той става партньор на Фил Донахю в седмичното предаване “Pozner & Donahue”.[Обърнете внимание, че при равнопоставеност името Донахю е редно да бъде първо, защото е по-предна буква в азбуката. Обаче не е така. За юдео-масоните тези знаци са важни. Разкриват кой по- значим и то в Америка.]

image


Вие вЕрвайте в „леви“ и „десни“; в официалния „комунизъм“ и „антикомунизъм“; в някаква „демокрация“ и „права на човека“… Не, драги мои, на този свят партията е само една – на парите. И тя се стреми към световно господство – сиреч към комунизъм.

От около година и половина, доколкото изобщо следя изявите му, същият Познер женен трикратно – типично за комунист, се обявява за противник на Владимир Путин и на неговата политика. Затова, и понеже е сред доста добре осведомените и от двете страни на фиктивния нов фронт на някаква въображаема нова „студена война“, наричана от комунетата и „хибридна“, е добре да го видим и чуем.

image

Интервюто е от 5 декември 2016 година, когато Владимир Познер е гостувал в Торонто на Грегъри Антимони от канадската Ethnic Channels Group – Група от етнически телевизионни канали. От него личи колко обезпокоени и възбудени са силите на комунизма, меншевиките, внедрени навсякъде. Вечно някакви „десни“ са им криви. А те са „десни“, колкото тези двамата, които ще видите, са „леви“. Те са просто комунисти – интернационалисти, искащи единно правителство на планетата. Но, смятайки се за по-равни от нас – простолюдието, те непременно да са в него, ако може. Иначе глобализацията става „лоша“!…

www.youtube.com/watch

image


Наясно съм, че кариерата на Владимир Путин е била програмирана много по-рано. Показвал съм го на снимка като офицер от КГБ, да представя на гостуващия в Москва американски президент Роналд Рейгън, един от най-добре засекретените и най-дългогодишни комунистически агенти в САЩ, своя… „син“. Известно е, че Владимир Владимирович, по майка Шеломов, има две дъщери…

Можем да предполагаме, че е бил вписан в номенклатурата на КПСС-КГБ от самото си раждане. Нали неговият дядо е приготвял храната на Сталин, Крупская, Хрушчов…[Вж. Наталия Геворкян, Наталья Тимакова, Андрей Колесников – „От первого лица. Разговоры с Владимиром Путиным”, Издательство „Вагриус”, Москва, 2000 г., online: http://lib.ru/MEMUARY/PUTIN/razgowor.txt] Най-вероятно този дядо е бил прекият изпълнител на мократа поръчка за ликвидиране на „вожда“, спусната на Лаврентий Берия от интернационалното Братство.

Това на Запад не го знаят, или преднамерено го пренебрегват. Искам да кажа, че нещата не са такива, каквито ви ги представят. И все пак…


Превъзходството на Путин

В споделеното от Владимир Владимирович, но Познер, се съдържа и доста истина. Борис Березовски не веднъж си е посипвал главата с пепел, задето „предложил“ Путин на Елцин…

image

Впрочем, почти престанах да се интересувам от Владимир Буковски, когато той взе всячески да жали за офицера от КГБ Александър Литвиненко. Младият негодник не само беше завършил специална школа на КГБ за наемни убийци. Действал е в централата и зад граница. Когато поради алчността си настъпил „светая светих“ на всички комунисти и ченгета по света – финансовия интерес – изпаднал в немилост.

И кой му подал ръка? Борис Абрамович Березовски го назначил за началник на охраната си в Англия. Дали и двамата са били ликвидирани и от кого, изобщо не ме интересува. Нека комунягите се избиват. Какво по-хубаво? Все пак в съзнанието на нормалния човек постоянно трябва да просветва предупредителната лампичка, че комунистът не е човек.

image


А Буковски? Син на баща си. Не омаловажавам стореното от него. Обаче, където комунизмът се е намесил, нищо завършено свястно не е останало. Като сифилиса е – поразява изцяло, до дъно…

Сега ще опитам да ви докажа, че друг американски президент е съветски агент. Не очаквайте да ви представя документи. Правил съм го, но не хваща декиш. Не мога да променя предубедените. Идиотите, които си въобразяват, че са вся и всьо. Делят престъпниците на „добри“ и „лоши“ според собствената им пристрастна гледна точка. А престъпникът е престъпник. Вари го, печи го, това е положението, Минке.

Господ учи вярващите в него, а не в Шаул-Павловата ерес, че могат да познаят кой кой е, по плодовете му. Точно така ще постъпя. Този път – с отиващия си президент Барак Хюсеин Обама. Няма да се занимавам с лъжите около акта му за раждане. Така наречените американци да му берат кахъра. Друго искам да разкрия. И то е, че през тези осем години на власт въпросното матово на цвят момче, отличаващо се с повече интелигентност и образованост от почти всички американски президенти преди него, служеше вярно на московската кауза.

image

Да започна с Египет и Сирия. Онова, което му пробутаха да експлоатира, фамозно наречено „Арабска пролет“, се оказа напълно негодно. Но похарчи коджа военни бюджети на доста държави, в замяна на приходи за други – производители и търговци на оръжие. След припламването на „Арабската пролет“ в Тунис и прогонването на Бен Али, страната не стана по-свободна, по-демократична, по начина, възприеман от западните стада от идиоти. Налаган им от тамошните господари – „елитите“.

Под надзора на Барак Обама беше свален верният на САЩ и Израел диктатор Хосни Мубарак. Съдиха го и толкова го осъдиха. Жив е, удобно настанен в болнично легло… Доставеният от САЩ египетски ислямист Мохамад Морси изглежда не беше достатъчно добре инструктиран. Реши да играе самостоятелно. Изборите, признати навсякъде като по-честни и демократични от американските, изведоха на власт оглавяваната от него партия „Мюсюлманско братство“. Което беше в противоречие с интересите на Израел.

Кое друго предизвика „демократичен“ военен преврат, извършен от генерал Абдел Фатах Абдел Фатах ал-Сиси, издигнат от глупака Морси? Понятно защо, този coup d’йtat[ Държавен преврат, фр.] остана неосъден от западните политически двуличници. Момичета, танцуващи на пилон в политбардаците, под звуците на музика, подбрана от Ротшилд и компания.

image

С провала на младежките бунтове в Кайро Барак Хюсеинович Обама действително върна Съветска Русия в Близкия изток. Това не беше ставало от 1967 година, когато в навечерието на Шестдневната война на съветските военни специалисти беше заповядано да изоставят Египет и да се завърнат в родината си. Националистът Гамал Абдел Насър пръв проумя какво представлява болшевизмът.

image

През 1956 година Москва за сефте обърна гръб на своя уродлив политико-държавен отрок Израел, и застана на египетска страна в Суецката криза. Това беше резултат от инерцията на Сталиновия „антисемитизъм“. Отношението на диктатора към кръвните му роднини се дължеше на неговата мегаломания. Той вписа името си в човешката история като най-масовия убиец на хора. Ала не на шега всеки антикомунист е редно да го почита поне малко. Понеже „вождът на световния пролетариат“ изби най-много комунисти. Може би сега в геената с Мао Дзедун уточняват кой е победител в тази достойна конкурентна борба…

През 1946 година като отхвърлил предложението за единно световно правителство, прогонвайки от кремълския си кабинет пратеника на Братството Бърнард Барух, Йосиф Висарионович най-накрая е схванал кои сили го манипулират. И погнал своите събратя – евреите. Нещо познато от миналото. Най-големи злини на българите са причинявали българи по кръв. Така е и със самозваните „евреи“.

През петдесетте и шейсетте години в Париж един генерал с благороден произход, около чиято фигура беше изграден фалшив, митичен ореол, реши, че може сам да се намесва в световните дела. Макар да се беше крил в Лондон, без да се сражава срещу нацистите, използвайки псевдо демократичните френски медии, показващи го в положителна и в карикатурна светлина, Шарл дьо Гол си извая образа на нов, но положителен Наполеон.

Негова е голямата „заслуга“ за онези 1,5 милиона жертви на пейзанското варварство в Алжир. В противовес на СССР генералът на практика изгради израелската ядрена програма. Сетне се обърна срещу Израел. Същевременно извади родината си от военните структури на НАТО. Което само помогна на Франция в много направления, в т.ч. и на нейния образ пред народите по света. Обаче такава проява на самостоятелност, подриваща определените невидими граници в политиката, разчертани от Ротшилд и интернационалното им Братство, не беше позволена.

image

Генерал Дьо Гол проумя тази истина, когато през май 1968 година „светото“ банкерско семейство вдигна младите комунисти и други леви радикали, за предизвикване на хаос под формата на „студентски бунтове“. Може би това беше „Парижката пролет“?… А един от предводителите на вандалите, които рушаха магазини, чупеха витрини, обръщаха и палеха автомобили – символ на „капитализма“, беше Бернар Кушнер – сетне министър на външните работи в „дясното“ правителство на близкия до Путин еврейски президент с типично „френски“ гръцко-унгарски корени, camarade Никола Саркози. Неговите дела – на Кушнер, де – още държат влага на малийците. А Дьо Гол почина около две лета и половина след майските събития от 1968-а.

Преди дългоносия френски генерал друг „титан на мисълта“, попаднал в политиката – американският президент Джон Ф. Кенеди, реши, че може да е самостоятелен. Не само отказа да съдейства на Израел в разработването на атомната бомба. Спъваше усилията на ционистите в придобиването на страшното оръжие. Публично разкритикува масоните и останалите тайни общества. Накрая направи реален опит да отстрани Банката на Федералния резерв от финансовата система на САЩ, като постанови доларите да бъдат емитирани от правителството.

Него също го стигна, каквото трябваше. Последният, опитал да окаже минимална съпротива на Братството, беше Ричард Никсън. Спретнаха му измамата „Уотъргейт“ и го принудиха да подаде оставка. Оттогава насам всичко е под контрол. Всеки опит за несъгласие – дисидентство – се наказва най-строго, даже с войни. Пресните примери са с Ирак и Саддам Хюсеин, Египет и Хосни Мубарак, Либия и Муамар Кадафи, Сирия и Башар ал-Ассад. Но тук се препънаха. Не в Путин, Владимир Владимирович, а в променения от новото поколение скрити лидери план на Братството. Вовата Кремлёвский е просто изпълнител.

image

Колко пъти доказвах, че елитите имат общ произход и едни и същи „невидими“ господари? В студиото на телевизионното ми предаване гост от Америка доказа с личната си трагедия, че в САЩ агентите на КГБ са навсякъде и са недосегаеми. Изкараха луди и двама ни. Простете, не мога да преодолея тъпотата.

След провала в Египет Барак Хюсеинович Обама продължи да действа като поредния съветски агент, фактически изпълнител на волята на Интернационала под контрола на Ротшилдови. Достигнал до привидно най-високия властови пост на планетата, понеже – повтарям – армията на САЩ все още е най-могъща.

Неговите момци започнаха да провокират конфликта с друг законно и достатъчно демократично – според американските схващания и практика – избран президент, този на Сирия. Западът натика поредния светски лидер от арабския свят във война не срещу своя народ, както се старае да извърти нещата комунистическата пропаганда. Срещу него се опълчиха кадри, специално подготвени от американски и сръбски инструктори. Нещо, което съм показвал.

Обама приложи поредица от тактически похвати, с които уж „да свали“ Башар ал-Ассад. То не бяха „сирийски бунтовници“, „умерени опозиционери“, „кюрдски борци за свобода“… Всички те, както по-рано на толкова други места, бяха въоръжавани от Вашингтон. Понеже работата се оказа дебела, намазаха и други оръжейни търговци – например някои нашенски отпадъци от комунистическите „Кинтекс“ и „Тератон“. Разбира се – не пряко, а чрез посредници, през Саудитска Арабия…

image

Тандемът Обама–Кери обвиняваше правителството на Сирия в небивалици. Например – в използване на химически оръжия, оказало се поредната тлъста лъжа. Уж Башар ал-Ассад е диктатор, а в парламента има опозиционни партии и фракции. Реални, не като нявгашното БЗНС през онези пагубни 45 лазарника на българската смърт. Докато онези, които Вашингтон подкрепяше, бяха обикновени наемни убийци, организирани в клетки от типа Ал-Кайда – например Джабат ал-Нусра. Когато парите от продажбите на краден петрол на дъмпингови цени свършиха, тези воини на съдбата захвърлиха оръжията и се разбягаха като Ленинови болшевики, останали без заплати.

Преди десетина дни, малко преди да се раздели със своя пост на първи американски дипломат, не друг, а нахалният еврейски маоист Джон Кери, обвини Британия и бившия уж консервативен премиер Дейвид Камерън, че забавили интервенцията на САЩ в Сирия. При разпадането си империите правят множество пакости или изпадат в унизителни състояния. Безсрамникът Кери не намери смелост да признае, че двамата с Обама умишлено протакаха намесата срещу Дамаск. Сега изкараха виновни британския парламент, Камерън и… международното положение.[www.theguardian.com/world/2017/jan/05/john-kerry-us-syria-intervention-plan-britain-obama]

image

Каква низост и предателство. Също типични за комунистите. Години наред Кери и съпругата му са поддържали семейно приятелство с Башар ал-Ассад и неговата палестинска жена. Тези подлеци – комунистите – са такива гьотферени и гьонсурати, че няма да се изненадам, ако Хитлери Клинтън отиде на церемонията по встъпването в длъжност на Тръмп. И двамата се прегърнат…

image

diagnosa.net/



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8740248
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930