Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2017 11:25 - Г-н премиер, подкрепяте ли Валери Симеонов в битката му с мутрите в Слънчев бряг?
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 749 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Министърът на туризма Николина Ангелкова вместо да подкрепи вицепремиера Валери Симеонов в битката му с наглите собственици на дискотеки, които тормозят туристите..се разграничи от него. "Много трябва да се съобразява начинът и методите, по които тези проверки се извършват, за да не се вреди на българския туризъм." - каза Ангелкова. Все едно дискотеките и баровете, които работят до 4 сутринта помагат на българския туризъм? Те са сборище на софиянци и млади западни туристи, които са дошли да се напият в Слънчев бряг и другият ни подобен курорт - Златни пясъци. Акциите на Валери Симеонов заслужават адмирации и са закъсняла намеса на властта в света на мутренските барове и дискотеки. Някаква пияна сбирщина обижда вицепремиер и полицията стои безучастна ?! - това може да се случи само у нас. В бяла държава, тази сбирщина щеше да бъде арестувана и глобена за неуважение към правителството. Браво на Валери Симеонов, но защо мълчи премиерът Борисов? Защо не подкрепя своя вицепремиер в неравната му битка с децибелите в Слънчев бряг? Може би Борисов изчаква и в негов стил ще опита да замаже скандала, няма да вземе страна или ще бъде и на двете страни? Ако това стане, значи ние нямаме премиер, който иска в държавата да се спазват законите. Имаме само Валери Симеонов, който сам се изправи срещу мутренската реалност в Слънчев бряг. Което му прави чест!




Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Борисов мълчи, защото е безпредметно
16.08.2017 11:42
да се обажда. Той явно много добре разбира, че са необходими ЗАКОНОДАТЕЛНИ МЕРКИ, за да се тури окончателно край на тази свинщина. Този непоносим шум би могъл да се квалифицира като "нарушаване на обществения ред" (което си е и вярно) и нарушителите да отиват на съд.

Виждам, че и вие се включвате в новия български почин "Оплюй Родината, за да се почувстваш важен!" Май забравяте какво правиха в Америка с Тръмп. Де Ниро например публично го нарече свиня, мошеник, пресъпник и псе!...

Пияни кретени са освирквали и ще освиркват политици по целия свят, това се случва ПОСТОЯННО и НАВСЯКЪДЕ!
цитирай
2. troia - Ами
16.08.2017 14:36
то у нас отдавна си е така. Закони има, но няма кой да ги прилага.
Къде бяха до сега контролните органи? Да не би за първа година да е шумно по дискотеките в Слънчев бряг и другите курорти?
Никой не спазваше закона и всичко си беше идеално.:)
Бойко Борисов не е единствения в тази държава. Тук има куп хора, които не си вършат работата, а вземат заплати. Не на него, а на тях трябва да се търси отговорност. Пак се размиват нещата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2178807
Постинги: 1201
Коментари: 1287
Гласове: 1664
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930