Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2018 14:29 - Новото правителство на Италия да се противопостави на ЕС с планове да депортира 500 000 мигранти
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 485 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg





Новото правителство на Италия да се противопостави на ЕС с планове да депортира 500 000 мигранти Италианското встъпващо популистко коалиционно правителство е готово да се противопостави на Брюксел с планове да депортира половин милион нелегални имигранти. https://www.express.co.uk/news/world/962933/italy-populist-coalition-eu-migrants-deport-deportation-brussels-MS5-5star



Чрез КИАРАН МАКГРАТ ПУБЛИКУВАНО: 00:01, сряда, 22 май 2018 г. | Актуализиран: 00:02, сряда, 22 май 2018 г.
     
       
  image  
403
Матео Салвини казва на ЕС да не се включва в италианските дела       Възпроизвеждане на видео                

Очаква се президентът Серджо Матарела да одобри формирането на правителство след успешното приключване на преговорите между "Движението срещу петте звезди", ръководено от Луиджи Ди Майо, и "Лигата" на Матео Салвино.

Една от декларираните от тях политики е премахването на 500 000 имигранти и двете страни се ангажират да предоговорят условията на ЕС, които изискват мигрантите да бъдат разглеждани от първата страна, в която пристигат.

Те също така заявиха, че ще изградят още повече центрове за задържане и ще преразгледат политиката за спасяване на живота на мигрантите, чиито лодки се преселят.

В допълнение, манифестът на коалицията също така призовава за предоговаряне на различни договори на ЕС, включително на Пакта за стабилност и растеж, който поставя строг лимит на бюджетния дефицит от 3% от БВП.

imageGetty

Матео Салвини от Лига иска да депортира 500 000 СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • image Финансовият експерт предупреждава, че ЕС води твърда борба с Италия
  • image Новото правителство на Италия поставя Рим на курса COLLISION с блок

imageGetty

Лидерът на "Луиджи Ди Майо" е в коалиция с "Лига"

Те също така искат от Европейската централна банка отмяна на 250 млрд. Евро италиански държавен дълг и преразглеждане на вноската на Италия в бюджета на ЕС.

Г-н Салвини заяви, че депортирането на нелегални имигранти е "приоритет" и се ангажира да освободи страната от това, което той нарича "нарушители".

Луиджи Ди Майо, лидерът на "Петте звезди", каза, че парите за финансиране на съкращения на данъците ще бъдат намерени чрез инвестиции, съчетани с резултатите от преговорите за бюджета на бюджета на ЕС.

Лоренцо Фонтана, високопоставен представител на "Лига", каза пред Politico: "Смятаме, че хората излизат пред икономическите задължения и че не е възможно да обеднее гражданите, за да зачитат ограниченията, решени от другите.

Хората идват пред икономиката

Лоренцо Фонтана от Лега

"Хората идват пред икономиката. Прекалено дълго тези приоритети са били назад. "

Петзвездният Алфонсо Бонафеде заяви: "Винаги сме критикували прекомерните бюджетни ограничения, наложени от европейските договори.

"Те възпрепятстват експанзивните политики в периоди на рецесия или стагнация, като вредят не само на италианската икономика, но и излагат на риск финансовата и политическата структура на целия Европейски съюз".

Тяхната позиция, особено по въпроса за мигрантите, вероятно ще предизвика напрежение в целия блок, особено като се има предвид, че холандският миграционен министър Марк Харбърс по-рано този месец накара Италия да не регистрира мигрантите правилно, преди да им позволи да "навлязат в Европа" като неговия собствен, за да се справи с проблема.

Италиански снимки на изборите: Кой спечели изборите в Италия през 2018 г.? Понеделник, 5 март 2018 г. Италиански снимки на изборите: Кой спечели изборите в Италия през 2018 г.?
  image  
  image  
  image  
  image  
ПУСНЕТЕ СЛАЙДШОУ image ГЕТИ ИЗОБРАЖЕНИЯ 1 от 21

Кандидат за движение на пет звезди Алфонсо Бонафеде

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

В писмо до Европейската комисия той оспори уверенията, предложени от управителния орган на ЕС, според който "регистрацията и снемането на пръстови отпечатъци на имигрантите, пристигащи в Гърция и Италия, достигнаха почти 100 процента".

Г-н Harbers заяви: "95% от незаконните мигранти и търсещите убежище пристигат от други шенгенски държави.

"Това означава, че около две трети все още успяват да влязат и да пътуват през други държави-членки неоткрити и нерегистрирани въпреки всички предприети мерки за подобряване на регистрацията.

"Холандия в крайна сметка предоставя защита на голям брой лица, търсещи убежище, които съзнателно отказват да кандидатстват за закрила в държавата-членка на първото пристигане."

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Италия би могла да бъде следващата държава, която да напусне ЕС
  • ОТКРИТИ: Планът на Италия за спазване на правилата на ЕС и плащанията на CUT Brussels
  • Фарадж разкрива как Брюксел ще се опита да разруши италианския бунт на ЕС
Италия да премахне правилата на ЕС и плащанията на CUT към Брюксел Една от лидерите на очакваната италианска коалиция предупреди, че ще отиде в Брюксел, подкрепена от "политическа тежест" в страната, за да предоговори правилата на ЕС, за да постави италианците на първо място. От ОЛИ СМИТ ПУБЛИКУВАНИ: 07:02, пн, 21 май 2018 г. | АКТУАЛИЗАЦИЯ: 14:20, пн, 21 май 2018 г. https://www.express.co.uk/news/world/962520/Italy-European-Union-M5S-Maio-Salvini-budget-rules  

Луиджи Ди Майо изпрати вчера брутално предупредително изстрелване в Брюксел в набор от забележки, които биха могли да създадат враждебен тон между двете сили за следващите месеци.

Най-  лидерът на Star Движение 5 (M5S) говори пред пресата за нов подход на Италия към Европейския съюз , както той гласува по сделката за нова коалиция.

Ди Майо и Матео Салвини, лидерът на потенциалните коалиционни партньори на Лигата, предложиха на италианците неофициално гласуване на 58-страничен документ за политиката, който им връчи мандат за управление.

След символичното гласуване, Италия, която е третата по големина икономика в еврозоната, ще бъде водена от едно от най- евроскептичните правителства на континента.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • image Финансовият експерт предупреждава, че ЕС води твърда борба с Италия
  • image ЕВРОПЕЙСКИ БУЛГАРСКИ: Войната на Италия за наложените от ЕС строги мерки искри пазара ...

Вчера главният представител на M5S заяви, че документът е договор между италианските популистки партии "за Италия и италианците". 

В поредица от заплахи за ЕС политикът обеща, че Италия е завършила с "постигането на цели за Германия", тъй като той потвърди, че "италианците са на първо място". 

Той призна, че определени политически обещания в манифеста ще трябва да бъдат постигнати на преговорната маса в Европа.

Те включват масивни планове за разходи, които биха могли да нарушат бюджетните правила на ЕС, които строго ограничават размера на дефицита на дадена страна.

Професорът предупреждава, че Италия може да напусне Европейския паричен съюз       Възпроизвеждане на видео                

imageyLuigi Di Maio изпрати вчера блестящ предупредителен изстрел в Брюксел

Казахме на всички, дори на европейско ниво, че отсега нататък италианците са на първо място

Луиджи Ди Майо

Г-н Ди Майо каза: "Трябва да отидем там не само с важната политическа тежест, която има това правителство, защото не се основава на бактерии, а на две политически сили, гласувани от хората, които се събират заедно, за да работят заедно.

"Искаме да отидем в ЕС, за да работим сериозно, да не постигаме цели за Русия, САЩ или Германия, с голямо зачитане.

"Целите, които са в договора, са за Италия и италианците. Дори на европейско ниво, отсега нататък италианците са на първо място, а после дефицитът и параметрите."

Радикалната правителствена програма за управление, предложена в петък, включваше намаляването на данъците, увеличаването на разходите и премахването на "радикалните ислямски асоциации".

Планът за разходи включва също предложение за ограничаване на плащанията към Европейския съюз.

 

 

imageGetty

Ди Майо и Салвини, лидерът на Лигата, предложиха на италианците неформален вот

imageGetty

Политикът обеща, че Италия е завършила с "постигането на цели за Германия"

Плановете са разтърсили лидерите в Европейския съюз , които вече се страхуват от дефицита на банковата банка в Италия. 

The two party leaders are due to meet President Sergio Mattarella on Monday, who must approve the programme and has a final say on their nomination for prime minister.

Gianluca Boari, a town councillor in Milan, said: "Citizens appreciate when politicians give them a possibility to express their opinion, especially when people have lost their patience and want results."

Massimo Wailbacher, who voted in the poll, said: “I agree with the idea of an anti-establishment government, they should press ahead with stronger policies in the interest of Italy and against the European bureaucracies and the financial oligarchies."

Alexander Dobrindt, a senior member of the Bavarian sister party of Chancellor Angela Merkel’s conservatives, said that Germany would not be stuck paying for Italy"s spending plans

Той каза: "Германия не може да стъпи на сметката за новата италианска дългова програма".

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Новото правителство на Италия поставя Рим на курса COLLISION с блок
  • Германският банкер твърди, че НЕ един човек в Европа иска Брексит
  • Италия би могла да бъде следващата държава, която да напусне ЕС

Коефициенти, СКЪПОСТИ на Италия, за да бъде следващата страна да напусне ЕС като евроскептичен REVOLT, заплашва блока ИТАЛИЯ се превърна в любимата на букмейкърите, за да бъде следващата страна, която напуска Европейския съюз, тъй като евроскептичната бунт на страната заплашва да унищожи брюкселския блок. С ШАРЛОТ ДЕЙВИС ПУБЛИКУВАНО: 00:00, сряда, 17 май 2018 г. | АКТУАЛИЗАЦИЯ: 13:05, сряда, 17 май 2018 г. https://www.express.co.uk/news/world/960827/Italy-news-today-coalition-talks-politics-latest-election-results-Italian-Matteo-Salvini
         
     

Професорът предупреждава, че Италия може да напусне Европейския паричен съюз БЛИЗО       Pause ням   0:00 / 0:29 Зареден: 0%     Напредък: 0%   Цял екранFacebookкикотенеДял  

Коефициентите се понижиха след изтичане на документа, разкривайки националистическия италиански коалиционен лист "Лега" и "Петте звездни движения", за да отклонят еврото . 

Онлайн залаганията Betway сега предлагат коефициенти 6/4 от 9/4 след шокиращ манифест, в който се твърди, че двете популистки националистически партии обещават да напуснат еврото и да поискат от Европейската централна банка да отпише дълга от 250 милиарда евро (Ј 220 млрд.).

Алън Алгер от Betway заяви: "Проектоплановете от Five Star и The League ще поставят Брюксел на червен сигнал.

"Италия вече се е предположила, че е следващата страна да напусне ЕС на 9/4 и скорошните коалиционни разговори разшириха само преднината си на опашката до 6/4."

imageGetty

Италианските новини: Коефициентите намаляват, за да бъде Италия следващата страна да напусне ЕС

Това е началото на края на ЕС, както го познаваме

Даниел Каучински

Шокиращият доклад, в който се описва искането на ЕС да отпише италианския дълг в размер на 250 млрд. Евро, идва като лигански лидер Матео Салвини, според който италианците вече няма да бъдат "роби" на ЕС.

В началото на май лидерът на Салвини и лидера на 5-звездното движение Луиджи Ди Майо обяви, че разговорите между двете евроскептични партии са успешни.

След новините разкритият манифест, очертаващ плановете на г-н Салвини и г-н Ди Марио за формиране на правителство, заплашва да предизвика страхове от нови предизвикателства пред ЕС след  Брексит .

Съвместният документ гласи, че "системата за европейско икономическо управление - т.нар. Пакт за стабилност и растеж - основана на господстващото положение на пазара и зачитането на строгите икономически и социални ограничения, трябва да бъде преосмислена от други европейски партньори.

"И в доклада се изисква преглед на паричната политика и се призовава за връщане към подхода от преди Маастрихт, в който членовете на ЕС са мотивирани от истинското намерение за" мир, братско сътрудничество и солидарност ".

Професорът предупреждава, че Италия може да напусне Европейския паричен съюз       Възпроизвеждане на видео                

imageGetty

Италия новини: Матео Салвини и Луиджи Ди Майо настояват ЕС да отпише милиарди в италианския дълг

Страните издадоха съвместно изявление в сряда и заявиха, че документът е стар проект, съдържащ много предложения, които оттогава са били изменени.

Консервативният депутат Даниел Каучински настоя, че италианско евроскептично правителство би могло да доведе до т.нар. Италексит, а други евросептични страни от ЕС също могат да напуснат блока.

Говорейки на Express.co.uk, г-н Kawczynski предупреди: "Това е началото на края на ЕС, както го познаваме.

"Това е неуспешна организация, която особено се провали на имиграционната криза в Сирия, кризата в еврозоната в Гърция и безработицата сред младите хора в Испания.

"Това е бюрократична, нелегирана и остаряла организация".

imageGetty

Италия новини: Матео Салвини заяви, че италианците няма да бъдат "роби" на ЕС СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Брексит новини: Джейкъб Рийс-Мogg FUMES в университетския шеф за Project Fear
  • Берксит саботаж на труда DEFEATED: Депутатите гласуват за сюжета на митническия съюз
  • Brexiteer MP се разкара в "произведен ред" на SNP над сметката на Brexit



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39926185
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930