Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
12.07.2018 05:41 - ЩУРАЦИ ЩЪКАТ ИЗ СОФИЯ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 602 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 12.07.2018 11:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                БЕЗБОЖНИ ДИВОТИИ




image

 

Ново шествие бе организирано от гражданско движение "Боец" и бе под надслов "Походът на гневните боси". Протестът тръгна от Министерски съвет, а другите му "спирки" бяха Президентството, Министерството на транспорта и Народното събрание.


"Време е народът да се разгневи за всичко онова, което му причиняват. А то е безкрайно унизително и унищожително. Националното тяло е в много болно и скъсано състояние.", коментира
някой си Виктор Михайлов.

 

Протестиращите отставиха стари обувки пред сградата на Народното събрание като "паметник на корупцията" и мизерията, в която живее българският народ.

 

Слушаш и гледаш тези дивотии и се чудиш- да се смееш ли, да плачеш ли? И дeцата вeче знаят, че нашенците имат в банките над 70 милиарда лева! Казано другояче, българите никога не са били по- богати. Те точно затова и не обръщат никакво внимание на Босия и неговата шайка от налудничава лузъри.

 

В крайна сметка Московски няма да подаде оставка, Караянчева няма да приме Босия, а Народното събрание няма да се саморазпусне. В България политика не се прави по улиците и то от побъркани неудачници.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.








Тагове:   идиотщини,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190713
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575