Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2019 00:36 - БАНКОВОТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ОТ 2018, КОЕТО НЕ ТРЯБВА ДА ПРОСПИМ- ТОЗИ ПЪТ!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 5283 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 01.01.2019 20:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО ОТ 2018 Г., КОЕТО НЕ ТРЯБВА ДА ПРОСПИМ- ТОЗИ ПЪТ..!

  В последните работни дни на Декември 2018 г., се разбра за Годишен Доклад на БНБ, в който се говори за 4 „наблюдавани банки”, които са минали под „особен надзор на Централната ни финансова институция.. Макар че не се споменаха имената им- почти на всички е ясно кои са те – ПИБ(Банката на Живкови/Яшари), ЦКБ(Банката на „ТИМ”- „Спец-Наз”), Райфайзен (Банката на„ГРУ”)и ИнвестБанк(Банката на„ФСБ”). Четирите„ руски”банки в България закъсват, заради санкциите, които Москва търпи от Запада- свързани с агресията в Крим, срещу Украйна. Елитът на страната ни се прави, че в Крим нищо не се е случило, защото е целият- руско- назначен и руско- зависим. Това е позорно поведение на един безсмислен слугинаж, който, вече, взе много да втръсва! Поредното безумие- след грабежа на Банките през 1996 г. и фалита на „КТБ” е на път да ни случи. Москва държи над 50% от българската икономика и собствеността на повечето ни предприятия- и поради безпаричието си, сега, ни изсмуква и отново ще ни фалира банковата система. Това е познат сценарий, който този път ще има напълнообратен ефект. Ако преди с тази еквилибристика Москва печелеше и овладяваше нови позиции-сега може да фалира цялото руско влияние в България. Защото- България е член на ЕС и в„чакалнята” на Банковия съюз, а той е твърде голяма хапка, дори за лакомата уста на Путин и Хабибулина(шефката на РосБанк). Съветските номера,вече няма как да минат и Бойковите надежди, че ще успее да угоди на Русия са напразни. Няма как да утоли апетита на Голямата Мечка, след загубите й от падане цената на петрола и от неуспешните й газови коридори. „Турски поток” е много малка компенсация за Путинския глад, а и Ердоган е несигурен партньор, който- ни се води, ни се кара. Играта с него, е много сложна и е на път да бъде„обърната”,по всяко време, особено,ако се постави- Кюрдския въпрос или се направи изолация на Азербайджан(турската „Македония”). За Москва е жизнено необходимо да изнесе конфликта от сферата си на влияние,защото повече не може да балансира своите съюзи и затова ще започне  още по-агресивна хибридна война, срещу измъкналите се от нейния ботуш-„бивши братя”:Македония, България, Косово, Молдова, Полша,Украйна, Грузия, Армения и Черна гора.Няма да бъде пожалени Беларус и Татарстан, които правят доста пари от Западните санкции срещу Русия, защото „препират” стоките и ембарговите ограничения срещу Москва.

  Сирия не донесе почти нищо на Путин, а ангажиментите в Крим са повече- разход, отколкото-приход. Пекин изчаква да предаде Москва, във всеки възможен момент и да изтъргува техните „общи” планове. Иран е вкопчен в собствената си мюсюлманска игра и шиитската му същност не може да различи– приятеля от врага, та води войни на всичките фронтове и срещу всички.

  Москва изпадна в капана на собствената си невъзможност да изгради доверие и стабилност, на някаква ненасилствена база.

 В България- Правителството на„Бойко Борисов-3”се е разкрачило между зависмостите от ФСБ, натиска на Ердоган и комунистическите рефлекси на червената Олигархия, пръкнала се от Ком- партидната Номенклатура на късния Живковизъм(Яшарството).Няма как да се спаси този жалък „конструкт”, защото той е абсурден и анахронистичен, прилича на опит за приказно оцеляване на динозаврите,в ледниковия период-„кауза пердута”. Банковата криза, която се задава е изцяло инспирирана от Москва и това е псоледното оръжие за спиране разпада на руското влияние в региона. То ще бъде опитано, отново- и независимо от дългосрочната му неефективност- Путин търси краткосрочност и бърз ефект. Така че, гответе се за нова „криза”- БНБ, вече ви предупреди и не дремете, а взимайте-мерки и незабавно трябва да прогоним ГЕРБ и Борисовщината,които ни ограбиха и доказаха,че са неспособни да се справят,с каквото и да е!                                                                                                Николай Гацев „Добродетелната дружина, осн. в 1853г.”         София, 01.01.2019 г.



Тагове:   2018,   1853,


Гласувай:
8


Вълнообразно


1. attila - Честита Последна Без КРЪВНА Нова Година !
01.01.2019 08:48
Честита Последна Без КРЪВНА Нова Година !

През 2020 Година Започват Игрите на ГЛАДА и КРЪВТА !

ДА СЕ ЗНАЕ:

Банките в Задунайския КЕНЕФ се Създават от МИЛИЦИОНЕРИ и се Фалират от МИЛИЦИОНЕРИ, След Като Оберат БАЛЪЦИТЕ !

ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА СЛАВЯНО МАНГАЛСКА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА !

ИЗБИВАЙТЕ Комунисти, ТРЕПЕТЕ Милиционери, Най-Вече ПОТОМСТВЕНИ, Те не са ХОРА !

30 Години ФАЛШИВ Преход !

75 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт !

141 Години ЗАДУНАЙСКА Славяно Мангалска Губерния !

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

АКО СИ БЪЛГАРИН:

НЕ РАБОТИ.

НЕ ГЛАСУВАЙ.

НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ.

ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 74 ГОДИНИ.

ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ.

ДА СЕ ЛИКВИДИРА !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/r-u-s-s-i-a-n-g-e-n-o-c-i-d-e.h-t-m-l
цитирай
2. chen - Банките са две и са под надзод още ...
01.01.2019 11:37
Банките са две и са под надзод още след стрес тестовете. Това са ПИБ и Инвестбанк.
цитирай
3. doktora757 - Гацев, да ме прощаваш, не знам какъв ...
01.01.2019 18:19
Гацев, да ме прощаваш, не знам какъв Крим те гони нощно време, но пещерната русофобия пробутвана от ЦРУ и западните служби и МОССАД е типично болестно състояние и увредена психика! Ако не са Русия и Китай досега глобалистите да са ни навряли вече в концлагерите! Занимаваш се с политика, познаваме се бегло покрай "палатковия лагер" на времето до парламента; задълбай малко в повече в геополитиката и се ориентирай правилно ако искаш да си реалист и да те възприемат на сериозно. Най-малкото смени тона, не сме 1990 г., а 2019 г.
цитирай
4. horos - Браво Докторе!
06.01.2019 20:51
Тоя скоро ще скочи от някой висок етаж с викове: "Руснаците ни нападат!"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3759028
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031