Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2019 17:40 - ПИСМО НА ЯНКО БУЮКЛИЕВ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1356 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

До главния прокурор на Р България Сотир Цацаров

 

Копия г-н президента на Р България

 

Сигнал - искане от Янко Костов Буюклиев, гр. Пловдив, ул. Енисей, 5, собственик на пъстървово стопанство гр. Лъки

 

Г-н гл прокурор, настоявам подавайки ви сигнал за укриване от лидера и членове на националното ръководство на политическа партия ГЕРБ, както и от структорите на партията в гр Лъки и гр. Пловдив на престъпления спрямо собственото ми пъстървово стопанство както и укриване на длъжностните лица, изначално укрили очевадните престъпления в имота ми, така също укриване и на огромния брой длъжностни лица, които впоследствие и до днес продължават да прикриват тези длъжностни лица- престъпници. Да вземете необходимите законови мерки за съдебно отрегистриране (закриване) на политическа партия ГЕРБ заради престъпленията на нейните лидери и членове на националното ръководство и местните им структори. Освен закриване на политическа партия Герб настоявам и субсидията да бъде конфискувана в полза на държавата. Т.к. съм сезирал всички парламентарно представени партии и националните им ръководства за престъпния казус и съм поискал същия да бъде разгледан на национален изпълнителен съвет и да вземат публично отношение по казуза (някои от тях са ме уведомили, че извършват проверки по случая, но без резултат до днес) вскоро време мога да поискам впредвид на факта, че прикриват огромен брой длъжностни лица, които са извършвали нарушения на закона. Ще поискам и за тях вскоро време да бъдат заличени от съдебния регистър на политическите партии и да бъдат конфискувани в полза на държавата държавните субсидии. Прилагам доказателства:

Диск 1 бр.

22.06.2018г.                              Я Буюклиев

 

ПРОДЪЛЖЕНИЕ от 12.09.2019г.

 

До Гл. Прокурор Сотир Цацаров

Копия до Министър Председател Бойко Борисов

до г-н Президента Румен Радев

до 240 депутати в народното събрание на РБ

 

Сигнал от Янко Буюклиев, гр. Пловдив, ул. Енисей, 5, собственик на пъстървово стопанство гр. Лъки,

тел. 0988 88 06 42

 

Уважаеми сезирани, изчаках търпеливо проверката, която се извърши в КОНПИ от декември месец 2018г. и която съм уведомен, че е приключила. Ако не са взети мерки от служителите и дефакто са укрили длъжностните лица, които са прикривали както извършените престъпления, очеизвадни в пъстървовото ми стопанство, така също и другите длъжностни лица, които са прикривали тези, изначално извършили престъпленията. Повдигам обвинение на извършващият проверката слубител на КОНПИ и членовете на комисията, за това че прикриват въпросните престъпления извършени от длъжностни лица. За същото повдигам обвинение и на Генка Брезашка - прокурор в специализираната прокуратура на РБ във връзка с постановление номер 1800/2019г. на специализираната прокуратура. Обръщам внимание, че ще повдигам обвинения като съвестен гражданин на всеки, които продължава да прикрива извършените закононарушения от длъжностните лица, служители на Българската държава, които си позволяват да прикриват длъжностни лица, извършели прикриване на други длъжностни лица и на престъпления.

Настоявам главния прокурор Сотир Цацаров да отстрани и да започне разследване срещу всички прокурори, “работели” по сигналите ми във връзка с казуса с очеизвадните престъпления спрямо собствеността ми - пъстървово стопанство в гр. Лъки. Също така да бъдат отстранени и разследвани за същото и ръководителите на съответните  прокуратури. Настоявам министър председател Бойко Борисов да отстрани всички ръководители на държавни институции, МВР, ДАНС, ГДБОП, КОНПИ, служителите в приемната му в министерски съвет, на които всеки ден изпращам имейл и не взимат никакви мерки като ръководители за решаването на престъпния казус. Ако Бойко Борисов и Сотир Цацаров не вземат незабавни и решителни мерки за решаването на проточилия се 17 години по вина на длъжностни лица, служители на българската държава, престъпен казус, то Бойко Борисов и Сотир Цацатов в най-скоро време ще станат главни обвиняеми затова, че три мандата на Бойко Борисов като министър председател и един мандат на Сотир Цацаров като главен прокурор прикриват длъжностните лица, които са прикривали изначално очеизвадните престъпления в пъстървовото ми стопанство в гр. Лъки, а впоследствие и другите длъжностни лица, които са прикривали тези изначално прикрили предстъпленията и техните извършители - държавни служители - прокурори и полицаи. Ако президента Радев продължава да мълчи и той ще остане в историята като поредния президент, прикриващ 17 годишния престъпен казус, сринал авторитета на българските държавни институции и уличил огромен брой държавни служители в извършване на престъпления, за което би трябвало от отдавна те да бъдат отстранени и разследвани. Готов съм на доброволно споразумение с държавата, съгласен съм след пресмятане от експерти на държавата по установените съдебни законови норми на стоиността на виновно причинената ми загуба, държавата да ми заплати, от този момент нататък аз няма да имам повече никакви финансови претенции, дарявам пъстървовото ми стопанство на българската православна църква и оказвам пълно съдействие на българските държавни институции при търсенето на отговорност от служителите, укрили престъпленията, техните извършители и техните укриватели в държавните институции. Напомням до днес виновно причинената ми загуба възлиза на 47 милиона лева. Чукне ли 1 януари 2020г., сумата става 54 милиона лева. Основна вина за това ще носят главния прокурор сорир цацаров и трети мандат министър председател Бойко Борисов.

 

ПРОВАЛЕНИТЕ - ВЪН !!! ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ЗАТВОРА !!!

 

П.С. Цяла една държава...европейска???демократична??? правова??? с всичките си държавни институции 17 години неможе да реши един банално елементарен престъпен казус. СКАНДАЛНО Е !!! ПРЕСТЪПНО Е !!!

 

 

 

Прилагам 1 бр. ДИСК

 

Гр. Пловдив                           Янко Буюклиев

12.09.2019г.              




Гласувай:
2



1. vladtepes - За Буюклиев
17.09.2019 17:31
Буюклиев следва да сезира временния архиерей на арменската епархия епископ Датев Акобян.
цитирай
2. kolevdobri - Не може ли...
18.09.2019 18:34
... Янко да заведе дело срещу институциите за претърпени имуществени и морални щети?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736527
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031