Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2020 16:08 - Биотероризъм - Земята иска да избяга от този свят
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 2888 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 07.06.2020 19:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
COVID-19: глобална конспирация с епични пропорции

На заем от "Строго Секретно"

Ще бъде ли арестуван Бил Гейтс заради коронавируса?
Изведнъж се оказа, че има достатъчно материали, че Бил Гейтс е пряко свързан с разработката на новото биооръжие COVID-19.
Беше доказано, че коронавирусът е подготвен на територията на четири страни – САЩ, Англия, Австралия и Израел.
Експерименти се правеха и на територията на Грузия и Украйна. Но основната база е в САЩ и Англия. С това са свързан Бил Гейтс и Сорос.
По този начин "дълбоката държава" е представена от две фигури – Гейтс и Сорос. Но има и други.
Да припомним, че Бил Гейтс е един от най-богатите хора на света.
Появиха се данни, че коронавирусът е разработван още през 2015 г. при Обама. Разработката се е водила в Северна Каролина, в Харвард и в лабораторията на Арканзас и е била финансирана от ЦРУ и USIA – агенцията, подчинена на Държавния департамент на САЩ.
Но защо може да бъде арестуван Бил Гейтс? Защото беше арестуван Чарлз Либер, лекарят, който в Харвард е разработвал този коронавирус, т.е. нишките могат да стигнат и до Гейтс и Сорос.
Освен това във финансовия отчет на НАТО за 2019 г. финансирането на програмата за "биозащита" беше на първо място с 29 процента от всички разходите, а борбата с тероризма – на четвърто. През 2018 г. беше обратното – на първо място беше борбата с тероризма, а биовойната беше на четвърто място, т.е. в НАТО са знаели предварително какво ще се случи в началото на 2020 г.
За Англия сме писали неведнъж, както и за последната поява на кралица Елизабет ІІ /по-точно на нейната двойничка, тъй като кралицата отпътува на по-добро място още преди 5 години/, което не пречи поредният некромаскарад на Моссад, ЦРУ и Mi-6 да продължава. Но, така или иначе, веднага след речта на Елизабет ІІ в реанимацията откараха и премиера Борис Джонсън.
Дали ще бъде арестуван Бил Гейтс е трудно да се каже. Както и каква роля играе в този спектакъл Доналд Тръмп и неговата лична разузнавателна единица, съставена предимно от морски пехотинци, които, според някои източници, пристъпиха към ареста на различни педофили и наркотрафиканти във върхушката на САЩ, които са и членове на "дълбоката държава".
Всъщност не би трябвало вече да има съмнение, че изкуствено създадената пандемия COVID-19 и поетапната паника са продукт на "глобално предприятие", ръководено от Изкуствен интелект /ИИ/.
Вече има много отличителни сигнали, че ИИ управлява шоуто, което е може би "Най-великото шоу на Земята". Засега!
Как иначе би могло да се създаде такова риалити шоу – с участието на цялото човечество едновременно във всичките 195 държави, освен преднамерен дизайн, безупречна координация, както и с капацитета за глобално прикритие. Звучи като изкуствен интелект, т.е. и като Бил Гейтс, нали?
Очевидно такова световно производство, с такъв обхват и мащаб може да се случи само под ръководството на добре програмиран и тестван на място изкуствен интелект. Всъщност огромната дълбочина и широчина на това "maggiore operazione" подсказва за много по-интелигентно образувание, т.е. автономен свръх интелект, най-модерният технологичен интелект на най-високо ниво на планетата, който, излязъл от бутилката, ще се погрижи човечеството да бъде набутано в нея с COVID-19.
Ако това наистина е така, тогава цивилизацията стои на ръба на технологичното унищожение. Пандемията COVID-19 има всички подписи на симулация на изкуствен интелект на живо, в която всеки ход е свързан по някакъв начин с вируса COVID-19, минута по минута, твърде прецизно и прекалено насочено.
Пандемия, симулирана с изкуствен интелект, глоблано упражнение, в което актовете на биотероризъм се смесват с поетапните измами.
Глобалната пандемия COVID-19 беше щателно планирана предварително от Новия световен ред и се променя ежедневно, в контекста на контролирана и сложна симулация, в отговор на реакциите на целевите популации по света.
Паниката се произвежда час по час, като ражда серия от кризи, които хитро се сливат с оркестрираните измами, изпълнявани от обучени в Холивуд кризисни актьори.
Да припомним, че първо беше извършена биотерористичната атака в Ухан с коронавирусно хибридно биооръжие, което бе биоинженерирано в американска военна лаборатория, специализирана в стартирането на пандемични биологични оръжия.
Това събитие беше последвано от всевъзможни поетапни кризисни събития в провинция Хубей, които бяха заснети в реално време с цел драматизиране на огнището на Ухан. Това означава, че последвалата катастрофа беше манипулирана и от агенти на Gladio в Европа и по света.
Реалността и измамата се преплитат във всяка основна зона, която преживява експлозии на коронавирусен клъстер чрез различни видове атаки на биотерористи, като схемата е управлявана от изкуствен интелект за унищожаване и преформатиране на цялата планетарна цивилизация Ordo ab Chao.
Има няколко ключови елемента, които трябва да бъдат разбрани правилно, ако Операция CORONAVIRUS PANDEMIC & PANIC трябва да бъде победена. Следващата разбивка очертава най-очевидните елементи на тази драма и черна операция.
1. Ухан беше целенасочено избран за място за нов 9/11 в Китай – масово събитие извършено от множество актове на биотероризъм, които започнаха една седмица преди началото на китайската Нова година. Тази биологична атака беше непровокиран акт на дива агресия от англо-американската ционистка ос, който трябваше да постави началото на горещата фаза на 3-та /4-та/ световна война.
2. Веднага след тези био атаки ЦРУ започна да разпространява фалшиви истории за заразени "прилепи и змии" на пазара в Ухан, който станал източник на нова епидемия от коронавирус. Китай беше злонамерено идентифициран като виновник, за да може президентът Тръмп в крайна сметка да обозначи COVID-19 като "китайски вирус". Тази дипломатическа атака се случи, след като китайското външно министерство обясни, че именно американски военни са донесли новия коронавирус в Ухан по време на Военните световни игри през октомври 2019 г.
3. Ухан беше избран като официална 5G демонстрационна зона, в която бяха открити над 10 000 базови станции 5G, разположени и построени през 2019 г., знаейки колко опасни са радиочестотите и микровълните на ниво 5G за човешкото здраве, до геноцидно равнище.
4. Милано, Италия беше следващата голяма метрополна зона, атакувана от коронавирусни клъстери в бърза последователност, превърнали Ломбардия в епицентър на COVID-19 в Европа. Милано също беше рекламиран като 5G изпитателен център за Европа през 2019 г. Италианската пандемия избухна по-бързо и по-силно, отколкото в Ухан, но и тя остави едно заключение – COVID-19 и 5G са пряко свързани.
5. Ню Йорк беше третият мегаполис, претърпял експлозия на COVID-19. Телекомуникациите в града извършиха представяне на 5G през 2019 г. в цялата по-голяма зона на Ню Йорк.
6. Тези три големи градски зони, засегнати от коронавирус – Ухан, Милано и Ню Йорк, бяха просто избрани за COVID-19 и като бъдещо място за изграждане на "Интернет на нещата" (IoT)... след приключване на 5G – внедряването.
7. Това са основни части от пъзела, които решават "Кой го направи?"
Въпреки че истинският заговор отива много по-дълбоко от представеното досега, преобладаващите доказателства демонстрират продължаващо изкуствен интелект – симулирано глобално упражнение на живо с биотероризъм, като всеки вариант на COVID-19 има няколко разновидности и е насочен към различни кръвни линии, националности, раси, градове, общества и държави /кръвната група А е значително по-податлива на COVID-19, отколкото други кръвни групи, докато най-малко уязвима е кръвната група 0/.
8. Този анализ показва, че мощно и всеобхватно образувание управлява тези операции. Тази структура надхвърля всички добре познати сили, като "Черното благородство", "Хазарска мафия", Международния банков картел и Синдикат на престъпността (известен също като банкстерите). Но това, което притежават всички тези тайни общества и престъпни организации са парите. Те имат достъп до неограничени средства, далеч отвъд незаконното богатство, натрупано в продължение на хилядолетия, като се има предвид, че тяхната банка – Федералният резерв на САЩ, си е присвоила право да печати пари ad infinitum – в безкрайност.
9. Тези огромни парични ресурси дават възможност да се изобретява всяка технология, да се открадне патент, да се купи всяка научна институция, да влязат в която и да е болница, да закупят всеки прототип и да придобият всяко специално устройство, което е необходимо да изпълнят своя дневен ред.
Това също означава, че глобалната матрица притежава и управлява всички съвременни технологии в т.ч. и големият адронен колайдер CERN близо до Женева, Швейцария.
10. Следоватено това, на което човечеството сега е свидетел чрез COVID-19 е ИИ-симулация, която се контролира от образование, действащо на равнище автономен свръхинтелект.
Настоящият етап от програмата на Новия световен ред се отнася до изграждането на архитектурата на Глобална контролна матрица, чиято конструкция зависи както от разгръщането на COVID-19, така от 5G и от "Интернет на нещата" в целия свят.
11. Агенцията за напреднали научно-изследователски проекти в областта на отбраната (DARPA) на САЩ има задачи от десетилетия да наблюдава ръководството на технологичните разработки на тези черни операции на Gladio. Повечето от най-секретните чернобюджетни проекти, допринесли за създаването на изкуствения интелект се изпълняват под контрола на DARPA. Тези секретни подземни лаборатории са по-тайни и от проекта "Манхатън". Тази радикална промяна в стратегията се дължи на факта, че глобалният елит сега работи със силен страх и отчаяние. Отчаянието идва от факта, че в техните престъпления и геноциди срещу човечеството, войни и спонсориран от държавата тероризъм (ядрен, биологичен, химически и др.), геотероризъм, метеорологични войни и земетресения, и много други черни операции, вече са разобличени.
Но, кажете, как ще наложат блокирането на близо 7,8 милиарда души?!
Не могат!
Те знаят, че не могат да направят това. което не означава, че няма да опитват.
Огледайте се, целият свят е заключен. Това никога не се е случвало досега, но се провежда под изцяло измислена пандемия.
Втората Велика депресия вече е неизбежна в мащаб, много по-голям от Първата Голяма депресия.
Пълна лудост, свързана с такова зловещо начинание, може да бъде разбрана само като се знае истинският източник зад тази ненадмината международна престъпна конспирация за извършване на геноциди и общо обезлюдяване.
Операция CORONAVIRUS PAND-EMIC & PANIC е пряк резултат от този тип епична конспирация, която има потенциал да сложи край на живота, както го познаваме, в комбинация с 5G и IoT, Chemtrails и индустриално замърсяване, ваксини и ГМО, HAARP, които необратимо променят биосферата на планетата.
Може би най-мощното парче от тази оркестрирана психооперация е неумолимият тласък към социалното изолиране и дистанциране. Това не само отделя всеки човек от останалата част от човешката раса, но е и фината форма на "разделяй и владей". Всички сега се разглеждат като носители на коронавирус и затова трябва да се избягват. Освен това, този вид постоянен страх както от коронавирус, така и от човечеството, поражда повече страх и тревожност, които само ще отслабят имунната система.
Това, на което сме свидетели, е поредица от биотерористични атаки срещу големи и малки нации. Геноцидът за обезлюдяването се провежда методично от Новия световен ред. Трудно доказуемият и изключително ефикасен биотероризъм е може би най-лесният начин за убийството на човечеството.
Всяко от тези престъпления срещу човечеството представлява масово убийство. Крайните цели на новия световен ред са много и разнообразни. Всъщност глобалистите имат няколко причини за извършването на тази престъпна вълна от биотероризъм, която в момента залива планетата.
Що се отнася до това кой провежда оперативното разпространение на тази международна престъпност, вече е ясно, че COVID-19 произхожда от лабораторията на САЩ за биологично оръжие във Форт Детрик (която беше затворена през юли 2019 г. заради огнище). Въпреки че COVID-19 беше биоинженериран от американски военни, това не означава, че е само американска черна операция. Всъщност в Китай в Ухан беше поведена операция на Gladio под контрола на НАТО (известна като "Северноатлантическата терористична организация").
Преди това бяха Азиатски грип от 1957 г., Хонконгски грип от 1968 г., вирус Епщайн-Бар, човешки папиломен вирус, Херпес симплекс вирус, Лаймска болест, СПИН/ХИВ, Свински грип, Птичи грип, болест на вируса Ебола, вирус на Западен Нил, както и много от огнищата на морбили и едра шарка.
Вирусът COVID-19 досега е причинил далеч по-малко инфекции и смърт от обикновения грип през последните години.
Китай доказа, че COVID-19 може да бъде поставен под контрол с доста ниска цена и със строга дисциплина и конвенционални лекарства. Едни и същи лекарства и мерки се използват от векове, за да се предотвратят и излекуват успешно всички видове вирусни заболявания.
Първо, ваксината срещу COVID-19 или като цяло коронавирусите, е противогрипна ваксина. Ваксините не лекуват. В най-добрия случай грипните ваксини могат да попречат на вируса да засегне пациент толкова силно, колкото би могъл без ваксина. Ефективността на грипните ваксини обикновено се оценява между 20% и 50%. Ваксините са преди всичко огромен бонус за печелене на пари от голямата фармация.
Второ, има безброй лекарства, които се оказаха много успешни.
Френският професор Дидие Раулт, който е един от петимата най-добри учени по заразни болести в света, предложи използването на хидроксихлорохин (хлорохин или плакенил), добре познат, прост и евтин лек, използван също за борба с маларията и който има доказана ефикасност с предишни коронавируси като SARS. Към средата на февруари 2020 г. клиничните изпитвания в неговия институт и в Китай вече потвърдиха, че лекарството може да намали вирусното натоварване и да донесе грандиозно подобрение. Китайски учени публикуваха първите си проучвания върху над 100 пациенти и обявиха, че Националната здравна комисия на Китай ще препоръча хлорохин в новите им насоки за лечение на COVID-19.
Китай и Куба работят съвместно с използването на Интерферон Алфа 2B, високоефективно противовирусно лекарство, разработено в Куба преди около 39 години, но малко известно на света, заради наложеното от САЩ ембарго върху Куба. Интерферон също се оказа много ефективен в борбата срещу COVID-19 и сега се произвежда в съвместно предприятие в Китай.
Съществува старо естествено индийско/аюрведа лекарство – куркумин, което се предлага в капсули като C90. Това е противовъзпалително, антиоксидантно съединение, което успешно се използва за лечение на рак, инфекциозни заболявания и коронавируси.
Други прости, но ефективни лекарствени средства включват използването на големи дози витамин C, както и витамин D3, или по-общо използването на микроелементи, необходими за борба с инфекциите, включват витамини A, B, C, D и E.
Друго лекарство, което се използва от хиляди години от древните китайци, римляни и египтяни, са продуктите от колоидно сребро. Те се предлагат под формата на течности през устата или инжектирани или прилагани върху кожата. Продуктите от колоидно сребро повишават имунната система, борят се с бактерии и вируси и се използват за лечение на рак, ХИВ/СПИН, херпес зостер, херпес, очни заболявания, простатит и COVID-19.
Лесно и евтино средство, което да се използва в комбинация с други, е "Ментолатум" на основата на мента. Използва се при често срещани симптоми на грип и настинки. Втрит върху носа и около него, той действа като дезинфектант и предотвратява навлизането на микроби в дихателния път, включително вирусите на корона.
Северна Италия и Ню Орлиънс съобщават, че необичаен брой пациенти трябва да бъдат хоспитализирани в отделения за интензивно лечение (ICU) и да бъдат поставени 24х7 на респиратор с продължителност 90%, като някои от пациентите остават без реакция и преминават в дихателна недостатъчност.
Отчетената смъртност е около 40%. Състоянието се нарича синдром на остър респираторен дистрес, – ARDS. Това означава, че белите дробове са пълни с течност. Когато се прилага това описание на епизодите на ARDS, д-р Раулт и други лекари препоръчват на пациентите с COVID-19 да "спят седнали", докато не се излекуват. Това помага за изтичането на течността от белите дробове. Известно е, че методът работи успешно, тъй като за първи път е документиран по време на испанската грипна епидемия от 1918 г.
Накрая китайските изследователи в сътрудничество с кубински и руски учени също разработват ваксина, която скоро може да е готова за тестване. Ваксината ще се опита да се справи не само с една верига коронавируси, а с основния коронавирусен РНК геном (RNA = рибонуклеинова киселина), който да се прилага като превенция на нови коронавирусни мутации. За разлика от западния бизнес, работещ изключително върху мотиви за печалба, китайско-кубинско-руската ваксина ще бъде предоставена на ниски цени на целия свят.
Тези алтернативни лекарства са атакувани от Голямата фармация, че тези продукти или методи не са се доказали ефективни и че могат да бъдат вредни. Не им вярвайте. Нито един от тези продукти или методи не е вреден. Не забравяйте, че някои от тях се използват като естествени лекарства от хиляди години. И не забравяйте, че Китай успешно се справи с COVID-19, използвайки някои от тези сравнително прости и евтини лекарства.
Малко лекари са запознати с тези практични, прости и евтини лекарства. Медиите, под натиска на фармацевтичните гиганти и разни правителствени агенции, бяха помолени да цензурират такава ценна информация.
Да се върнем към Бил Гейтс, който от години чака подходящия момент да разгърне технологията си "белегът на звяра", за да контролира дистанционно всяко човешко същество на планетата.
През септември 2019 г., само три месеца преди коронавирусът да се появи за пръв път в Китай, ID2020 – базирана в Сан Франциско биометрична компания, която счита Microsoft за един от своите основатели, обяви, че предприема нов проект, който включва "проучване на множество биометрични технологии за идентификация на кърмачета", която се основава на "имунизация на бебета" и използва само "най-успешните подходи".
Бил Гейтс заяви, че масовите публични събирания няма да се върнат "изобщо", докато не направим масова ваксинация.
За всеки, който се чуди как може да изглежда един от тези "най-успешни подходи" на Гейтс ще посочим топ кандидатът за договора – изследователи от Масачузетския технологичен институт (MIT), където са разработили това, което по същество е високотехнологична "татуировка", която съхранява данни в невидимо багрило под кожата. "Маркировката" ще бъде доставена заедно с ваксина, най-вероятно администрирана от GAVI – световната ваксинална агенция, която също попада под чадъра на "Фондация Бил и Мелинда Гейтс".
"Изследователите показаха, че новото им багрило, което се състои от нанокристали, наречени квантови точки... излъчва близка до инфрачервена светлина, която може да бъде открита от специално оборудван смартфон", съобщи MIT.
И ако читателят стигне до края на статията, ще открие, че това проучване е финансирано преди всичко от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс.
Можем да си представим деня, в който хората трябва да сканират своята татуировка с инфрачервена идентификация, за да им бъде предоставен достъп до всякакви обществени места. И от там се изисква малко въображение, за да се види, че същата нанотехнология ще се прилага в глобалната икономика.
Коронавирусът, който движи света към Нова Голяма депресия, се използва като прикритие за появата на нова, дигитална финансова система в комплект с принудителна ваксина – cum nanochip, за да създава пълна, индивидуална, дигитална идентичност с единна цифрова валута...
И тъй като сме изправени пред Нова Голяма депресия и стъпки, водещи към Нов свят, се появяват въпроси кой получава трилионите, които сега се печатат и раздават от Федералния резерв на САЩ. Привилегированият частен изпълнител отново е BlackRock и евентуално Vanguard.
BlackRock е безспорен победител. BlackRock е широко известен като най-големият мениджър на пари на планетата. Пипалата им са навсякъде. Те притежават 5% от Apple, 5% от Exxon Mobil, 6% от Google, вторият най-голям акционер в AT&T (Turner, HBO, CNN, Warner Brothers) – това са само няколко примера.
Те купуват всички ценни книжа и ще управляват тези извратени средства със специално предназначение (SPV) от името на Министерството на финансите на САЩ.
BlackRock не само е топ инвеститорът в Goldman Sachs. Още повече: BlackRock е по-голям от Goldman Sachs, JP Morgan и Deutsche Bank, взети заедно. BlackRock е донор на Тръмп.
Глобалната война срещу тероризма беше заменена с Глобалната война срещу вирусите, заедно с "Майката на всички финансови катастрофи", едва прикрита от трилионите от ФРС и ЕЦБ, десетките милиони безработни, новата голяма депресия, милионите малки предприятия, които ще изчезнат, глобалната криза на психичното здраве.
Глобалната икономика вече е е разделена на две. От едната страна са Евразия, Африка и части от Латинска америка – това, което Китай ще свързва и възстановява с Новия път на коприната.
От другата страна е Северна Америка с някои западни васали.
Европа е в средата.

Автор: проф. Красимир Иванджийски


Тагове:   Covid 19,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. 1997 - Моето виждане е, че нещата опират до пари
07.06.2020 21:04
Бил Гейтс беше в основата на пропагандиране на ужаса, който ни чака с "Проблем 2000" Тогава той използва същата схема
1. създаваш страх
2. ПРОДАВАШ решение.
Сега е същото. Когато ПРОДАДЕ ваксини, лекарства, техника, ще се успокои, ще си стръска касичката и ще се порадва на звука й.
Като проява на "Пробл.2000" https://en.wikipedia/wiki/Year_2000_problem в България дават проблем в генерирането на ЕГН по новите правила. Просто проблем в нашата система се прехвърля на това, от което Гейтс натрупа парички. Гадове.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4823103
Постинги: 2500
Коментари: 6278
Гласове: 16459
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031