Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2014 17:11 - Този, който "държи" Древността , "държи" и Бъдещето!
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1332 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 31.01.2016 10:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image         
Този, който "държи" Древността , "държи" и Бъдещето! Йудео-масонската цивилизация имат за цел да "държи" древността, като "своя", защото така могат да манипулират другите народи за бъдещето.Исус Христос е роден от Светият Дух и майа(майка) дева в пещера-обор. Позната история с Кришна - роден в затвор, заченат от Светият Дух(Шива), идещ от Брахма-лока, най-издигнатото място в материалният космос.
Исус Христос живее на Средната ни Земя- Бху, върши чудеса, идещи от Бхувар, Земята на сиддхите(над Земята на ракшасите-паднали духове от Анта-рикша лока).
Исус Христос бива наказан от ракшасите и нагите(двете съседни земни планетарни системи, съответно-по-горната и по-долната земя на Средната ни Земя - Бху), за това, че не проповядва царствата им, като наказанието Му е - БИОЛОГИЧНА СМЪРТ, назидаделна, публична , с изтезания на грубото и финото материално тяло.
Исус Христос слиза в най-низшите планетарни системи - Пита лока и Адхо-лока, след напускане на грубо-материалното си тяло, където проповядва на грешните души да се покаят и да преминат в по-горните- РАЙСКИ планерни- системи- Сварга-лока ("ИСТИНСКИЯТ СМИСЪЛ НА ДУМАТА "ВЪЗ-КРЪСТ-ВАМ", тъй като кръста е сивмол на Адът и Долната Земя!!). Владетелят на Сварга-лока(Райа-Небе) още при издъхването Му на кръстта -праща гръмотевици, светкавици, бури и дъжд, като знак за приемане на жертвата Му.
Исус Христос "въз-кръст-ва". Появява се в етерно, фино-материално тяло, като Астрална проекция, Този път не е дух Йах, а - Брахма-джойти, АСТРАЛНА СВЕТЛИНА ОТ БРАХМА-ЛОКА.
Исус Христос се въз-нася до Небето-Рай Сварга.
Исус Хритос слиза за Втори път на Земята Ни("Второ Пришествие"), когато тя ВЕЧЕ слезе ИНЕРЦИОННО в много ниските астрални нива, почти до нивото на Пита и Адхо Лока, като накаже грешниците и .....
....установи нов период- "милленниум"(Сатйа-йуга) на Земята: "Нова Земя- Ново Небе". Това е известно от ВЕДА
                                                                                       

Кръстът е слънчев символ и фиксира четирите "спирки" на слънцето - слънцестоянията и равноденствията. Кръстът не е православен, а на Слънцепоклонници..На дъното на черпак от Волжка България се вижда горе Пролетното равноденствие, в дясно и ляво слънцестоянията и долу есенното равноденствие. По-късно имперската религия християнството обърква всичко.
Християнството е изградено като имперска религия на основата на ХРИСТОС обаче, Христос е превод на гръцки и става въпрос за ПОМАЗАН, а Исус е пак превод на гръцки и става въпрос за СПАСИТЕЛ.
Спасяването и Помазването са ритуали от Българското учение, а също така и КРЪСТА НО - в друг смисъл.Предците ни са виждали човека като прикован към кръст от
- прищевките на тялото
- емоциите и страстите
- лошите помисли    
                                                               


Сутра 28 [Влизайки в Бхуварлока („въздух” или „свят на ставането”), човек става Двиджа или„дважди роден”. Той разбира втората част на материалното творение– тази на по-финитечастици, на тънките сили. Такова състояние на умовете преобладава в Двапара Юга.]
Когато човек, бидейки кръстен, започва да се разкайва и се връща
обратно към Вечния Баща, и оттегляйки своето Аз от грубия материалния свят
Бхулока, навлиза в света на фината материя Бхуварлока, казва се, че той става
Двиджа или дважди роден тип. В това състояние той разбира своите вътрешни
електричества – втората, фината част на създанието. Разбира също, че
съществуването на външното не е нищо друго, освен просто срастване или
съединение на неговите фини вътрешни обекти на сетивата (отрицателните
свойства на електричествата) с неговите пет органа на сетивност
(положителните свойства) чрез неговите пет органа на действие (неутралните
свойства на същите), дължащо се на функционирането на неговия ум и съвест
(съзнание).Това състояние на хората е Двапара; и когато това става естествено
всеобщото състояние на човешките същества в някаква слънчева система,
казва се, че цялата тази система е в Двапара Юга. В този Двапара период
сърцето става устойчиво.Ако човек продължава да бъде в това кръстено състояние, оставайки потопен в свещената река, той постепенно стига до
приятно състояние, в което сърцето му напълно изоставя идеите за външния свят и се отдава само на вътрешния. 



image  image                                                                                          Евреите са същества, които считат, че техният ген, като етнос, е "божествен" и всички други същества(дори и човешки!!) трябва да им прислугват. Йудеите са родоначалници на ксенофобията в най-новата история на Човечеството(кали-йуга). Така, че "евреин" не е етническата принадлежност, а - верска. Масоните са Индо-Европейци, които са приели доброволно да бъдат евреи, т.е юдеи по вяра. И защо са приели това? Защото им харесва идеята за "бого-избраност". Но понеже са в невежество те не разират смисъслът на божествеността, по простата причина, че не знаят КОЙ Е БОГЪТ. Масоните проповядват "хуманизъм", за това техният "елит" е "Братството на Змията"= фалшиво християнство. Понеже не знаят Кой е Богът, те няма как да разберат, че Кришна е казал, че "да държиш на ВЕЧНАТА СИ форма, като "човешка" е все едно да държиш, че си богоизбран по еврейски ген в рамките на тази човешка форма." Т.е. луцифер е казал на масоните, че "всичко трябва да служи на Човекът", така както яхве(и по-късно - аллах) е казал на богоизбраните(и правоверните), че неверниците трябва да им служат!"
Масоните се славят, като изобретатели на "Световната революция" в политико-икономичен план, но идеята е взета от йудеите. Йудеите се славят, като революЦИОНери в религиозен план. Тяхно бледо копие са мусюлманите.                                                                     Каква е клопката за т.нар. БИБЛЕЙСКИ ХРИСТИЯНИ. Библейските християни следват т.нар. "библия"(върху която има "Copy Right"/© Римската Империя). Римската Империя прави НОВА РЕЛИГИЯ по подобие на Йудаизмът с цел СВЕТСКО УПРАВЛЕНИЕ. Да си отпушат ушите някои! Но Римската империя е взела и нещо от "езичниците", само, че да служи на Новата Религия. Взели са оригиналът на Христос- Кришна!(Виж публикацията Кришна и Христос).
Но този "библейски Кришна" служи на юдаизмът. Защо?.. Сценарият е йудейски- всички, що не са йудеи, са "езичници", т.е. слуги на "бого-избраният народ"! Т.е. Христос е най-големият юдеин, дошъл да накаже юдеите, защото не са били ИСТИНСКИ ЙУДЕИ. Т.е. "божият народ" са йудеи. А вече споменахме, че йудеин е синкретично понятие- не може да си йудеин по вяра, ако не си евреин по ген. Библейските християни се оправдават, че става дума за "небесният израел" и че те "не са обрязани в лингама"(2-ра чакра), а са си "обрязали сърцето"(4-та чакра), САМО И САМО ДА ЗАПАЗЯТ ЕВРЕЙСКОТО ПОНЯТИЕ "ОБРЯЗВАНЕ"!! T.e. - вместо да видят Арйанските си корени, те са връщат пак на Семитските семки....  
 
                                                            image                                                                                             Йудео-масонската цивилизация имат за цел да "държи" древността, като "своя", защото така могат да манипулират другите народи за бъдещето.
То е "пророкувано" в Откровението на Йоана, библейското християнство става слуга на йудаизъмът с цел "да пасат"(експлоатират) т.нар. "езичници" 


И който побеждава и пази делата Ми докрай,
нему ще дам власт над езичниците,
и ще ги пасе с жезъл железен;
като глинени съдове ще се строшат,
както и Аз получих власт от Отца Си;
и ще му дам утринната звезда.
От-кровь-ение на Йоана 2:26-28


Аз, Иисус, изпратих Своя Ангел
да ви засвидетелствува това в църквите.
Аз съм коренът и родът Давидов,
утринната и светла звезда.
От-кровь-ение на Йоана 22:16 
                                                                                                                                                      Ето го и дух Йах:

20. После излезе един дух, застана пред Господа и проговори: Аз ще го примамя. И Господ го запита: Как?
21. А той отвърна: Ще изляза и ще бъда лъжлив дух в устата на всичките му пророци. Тогава Господ каза: Примамвай го още и ще сполучиш; излез, направи така.
22. И така, сега Господ е вложил лъжлив дух в устата на тези твои пророци, обаче Господ е говорил зло за тебе
2 Летописи 18   
 
                                                                       


Дали се молите на ПРАВИЛНИЯТ ХРИСТОС, а не на дух Йах, защото "Алле-лу-Йах" в "От-кровь-ението" показва, че кранчето за топлата вода има синьо кръгче и ви чака изненадващ леден душ....?!                                                    Библейските текстове за Възкресението разбират "Възкресението" като акт на ЗОМБИ от древно-африканския култ ЯО(откъдето иде "Яху", Яхова). Тялото умира, биологичната смърт е настъпила за часове, налице са гнилостни необратими процеси на разпад на тъкъните материя, но после душата се връща пак в тялото и човекът "възкръсва" като ЗОМБИ със същото си грубо-материално тяло.

image
           Патриархът Яков(Якуб, Джейкъб/Jacob,/James), с прозвище "Израел", се бори с ангел. На езикът на ВЕДА не е нищо друго освен демон да се бори с дева.                                                                                        


Защо се казва, че Абрахамизмът е племеннен култ за вяра в духове? Защото става дума за "вяра в гуната на мрака и невежеството-ТАМАС". 
                                           
50. А Исус, като извика пак със силен глас, издъхна.
51. И, ето, завесата на храма се раздра на две отгоре додолу, земята се разтресе, скалите се разпукаха,
52. гробовете се разтвориха и много тела на починали светии бяха възкресени,
53. които, като излязоха от гробовете след Неговото възкресение, влязоха в святия град и се явиха на мнозина. Матей 27 
 

             
"Елате сега да ви науча не как се лови риба, а как се ловят душИ".       

                                                                    image                                                                                                  "Бога" на аврамитите е САМИЯТ САТАНА(Яхве), така, че те нямат право да правят разлика между "Бог" и "Сатана"!
Във вековете, масоните са прекроили образа на Яхве, като Бафомет или Крокодил(Левиатан-змея). 



     



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8722464
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930