Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2014 11:30 - Радиестезия-Еволюция на материята 1ч.
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2303 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 30.10.2016 23:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Материята е кондензирана енергия ,вътрешно-атомна енергия на материята която прави възможна дематериализацията.                          
Д-та на материята (разлагането и на атоми) е превръщането на нейната стабилна форма на кондензирана енергия, в нестабилни нейни форми: светлина, електричество, топлина,Способноста на материята да се разпада ,изпускайки лъчи не се отнася само за РА(торий, радий и др.) телата, които само представляват в по-висока степен едно явление,която всяка материя притежава в по-малка степен.                                                                                                                                                                             Всички тела подложени под ударите на светлините фотони, излъчват радиации.                                                             Вътре-атомната енергия се схваща като жироскоп,където атомите се задържат благодарение на извън мерна ротационна скорост.                    


При забавяне се извършва изхвърляне на атоми  със скорости м/у 100000 и 300000км/с.                                                    

Акумулираната ядрена енергия е огромна но се трансформира  на етер само чрез дезинтеграция, продължаваща векове. Каквато и да е първичната материя продуктите на Д са все едни и същи: йони, електрони, лъчи и др.

Излъчванията, йони,  електрони, лъчи Х,светлина ,електричество в действителност са само фази на трансформация на инфра атомната енергия, която тя може да разходва без нищо да заимства отвън.  
                                                        Силата и материята са две различни форми на вътрешната й енергия.Топлина, светлина, електричество и др. представляват нестабилни форми на една и съща енергия.

Торосите на етера(раждащи се от електрони) се  представляват от материални флуиди. С въртежа на молекулите си една течност може да придобие геометрична форма без при това да престава да бъде течност.

Електрическият флуид представлява пружинен ефект. Законът на кристалографията управлява всички явления от полза на развитието на земята:топлина,светлина, звук, ЕМ, които съществуват в реманентно състояние в етера.                                  

Горенето на въглерода е кристалографска Дeзинтеграция. Форма на въглерода *С* (иксион) в етера е калоричен приемник и предавател. Вълна с дадена честота може да служи за носеща вълна на всички други с по малка честота обратното е невъзможно. Следствие на това вълната на светлината е вълна проводяща на атомите иксиони на въглерода, те са които създават сияйноста/блясъка/.

По тази причина навсякаде има въглерод в разлагане. Идеята за вълна преносваща движение без транспорт на материя, не е приложима за светлината която пренася въглерод.                                                                           Геометричната форма на минералите, растенията и на животните, им е дадена да детектират и приемат вълните на въглерода. Растенията са антени със заземяване и детектират въглерода чрез хлорофилната функция и  вземат от вълните сияйноста/светлината/ идваща от слънцето,различните цветове които тя концентрира в листата и цетовете  им.                                                                 Растенията с най-добре развита многолистна детекция са иглолистните, които са най-добрите  кондензатори на *С*.                                                                

Оцветяванията при животните са само резултат на детекция, поглъщаща светлина.                                          
Въглеродът поради своето реманентно състояние на кристалографна Д, е единственият, голям оживител на живот върху земната повърхност. Въглеродът е единственият от металите който преминава в газообразно състояние, без преди това да минава в течно.                                                   Следователно слънцето е въодушевителят на  живота на живота на земята, благодарение на въглерода които то праща.

То ще изгасне и с него и холограмата живот.                                                                                    
Еволюция на материята 2ч.                                                                     
Радиестезия/ЧОВЕКЪТ-АНТЕНА 1ч.                         


Тагове:   радиестезия,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687641
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031