Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2014 23:02 - Радиестезия/ЧОВЕКЪТ-АНТЕНА 1ч.
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1956 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.10.2016 20:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image




Човек представлява електро-магнитна антена,подобна на вертикалната наклонена магнитна стрелка.Тази В- на Антена притежава 5 броя хоризонтални магнитни равнини минаващи на 5 височини от тялото(през ходилата,върха на чатала,пъпа т.е. през центъра,върха на раменете и петата допирателно на темето) От петата хоризонтална магнитна равнина се излъчват нагоре два индукционни плана вертикални електрически равнини в посоите С-Ю и И-З,точно както при компаса Пространството, което заобикаля човека антена се състои от аерозоли,имащи 8м.дължина на вълната. Неговият отрицателен вертикален край е на височината на темето(отговаря на червения цвят)Положителния му вертикален край е в ходилата, с виолетовия цвят,както е при наклонената стрелка. Човекът е съставен от клетки и вакум,без прекъсване и в състояние на вибрационно движение на вълни и колоидна среда. Всеки орган представлява движение на клетки с нормална постоянна честота,която може да се измерва.Съвкупноста от всички органи дава дължина на вълната 8м.,когато тялото има добро вибрационно равновесие. Организмът съдържа аерозолите на 44 метала (от 92-а елемента +5 допълнителни) и всички те дават 8м. на вибрационната вълна. Враговете от вън и вътре търсят прочее чрез своите вълни по-къси от 8м., да разкъсат хармонията на вибрационното здраве на човека-антена,която нормално е 8м.Човекът има специални радио-активни точки,излъчващи мощни вълни: очите,ръцете,голям симпатик, мозък, малък мозък, яйчници, тестикули, гръбначен мозък, и т.н. с излъчване на вакум и инфра вълни към Юг и Запад. За да се предпазва от вълните врагове човек, е обвит с три аури подобно на Земята и трите небесни дъги, съставени от вакум с инфра-(бяло,черно,червено, зелено), но без ултра-виолетово.В аурата има също хелий и аргон,тъй като има дезентиграция,също и неутрони. Тези аури пречат на ВВ на преминават направо (както болестните вълни) те приемат точната форма на тялото и обхващат обикновенно 20,40, 60 см.навън от тялото./Лудите нямат аура около главата си и тя не е предпазена от лошите вълни от вън/.

Човек живее в ел.-магнетизма на Земята,т.е.съставен от магнитни вълни с хоризонтална походка/като обикновен компас/, и от електрически вълни, с вертикална походка/като на наклонена магнитна стрелка/. Обикновените електрическите вълни които приема са с със 7,5м.дължина на вълната и са неблагоприятни, а вълните на дезинтеграционото Ел-во имат 8м. дължина и са благоприятни за приемане. За тази цел човек е снабден с много голямо количество естествени кондензатори: венерини възвишения/основа на палеца/срамни органи/върхът чатала/подмишниците, булба, големия симпатик,ломбардите, слънчевият плексус и всички жлези. Животът е явление на дезинтеграция, отлично подредено,като се има в предвид правилното разпределение на топлината в тялото и че чрез мозъка могат да се контролират и координират всички физически движения като интелектуални вибрации.Седалището и е в булба,където намираме вълни на елементи поставени един над друг:(97-ят най горе и по долу от 96-ят до 93-ят,във формата на 5 еднакви хоризонтални ленти,сбити в двата вътрешни мозъчни"педонкула". За да подържа тази дезинтеграция, човек има нужда да поддържа вълната си на 8м.дължина и наличието на своите 44 метала.Тази именно дезинтеграция е,която му позволява да подържа топлината на тялото.Металите той взема в колоидно състояние от атмосферата ,която ни заобикаля и където тия метали са под формата на аерозоли т.е. много лесни за асимилиране,тъй като са в колоидно състояние(с добавка от Chemtrails). Ето какъв е човекът- антена, въоръжен с аурите си,с вълните си от 8м.с дезинтеграцията си,с живота ,за да се защитава от всички вълни на злото.

https://www.youtube.com/watch?v=g0uvgs8-nms


image

www.kenrenshaw.com/accupuncture/styled/



                                                                
Радиестезия/ЧОВЕКЪТ-АНТЕНА 2ч.                                                                                                                      Радиестезия/Еволюция на материята 2ч.                 





Тагове:   радиестезия,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8734438
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930