Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2014 13:59 - Измамата природен газ и нефт в услуга на псевдоисториците
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 3854 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 21.05.2016 23:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
                 http://www.viewzone2.com/abiotic-dino.jpg


Природният газ е на 100 млн. години.
Той бил резултат от разлагането на останки от праисторически растения и животни, умрели преди милиони години. Времето и налягането ги превръщат в гориво, което днес използваме!                             image 
Вкаменелости от животни и растения не са необходими за суров нефт и природен газ.Основната причина, поради която нефтените гиганти не искат никой да знае е, че "най-непродуктивните" нефтени полета (например о-в Дерик в Луизиана) се оказва, че мистериозно се изпълват отново след затварянето им и спирането на експлоатацията им. Това е поради факта, че голяма част от нефта не е с биотичен, а с абиотичен произход. Кората на планетата произвежда милиарди нови галони суров петрол годишно и по този начин запълва изпомпените полета почти във всички случаи. Ето защо Саудитска Арабия току-що удвои изчислените количества за нейните резерви за следващите 10 години. Кладенците продължават да се пълнят отново благодарение на планетарните механизми. Нефтът с биотичен произход е отхвърлена теория. Никога не е имало достатъчно биомаса в който и да е праисторически период, за да се получи количеството петрол, което сме употребили до момента на планетатата.
                                  image           Газови полети на природен газ в Русия                                                                      Измамите в науката се използват за създаване на несъществуваща история. Например Пипи парабху хванат от КГБ и хоп станал русофил. Схемите по горе са добавки към негови постове след като станал послушник:       Хиперборея и залежите от газови полета на природен газ в Русия.
Газовите находища били на места, където е имало цивилизация при разлагане на маса органична материя!
Приро́дный газ — смесь газов, образовавшихся в недрах Земли
при анаэробном разложении органических веществ, газ относится к группе осадочных горных пород! 
                                image 
От полезния ИНФРА-червен към вредния УЛТА-виолетов!                                                         http://krishna-prabhupada-bulgaria.blogspot.com/2010/12/blog-post.html              
www.viewzone.com/abioticoilx.html  image 
В най-простата си форма, теорията е, че въглерода присъстващ в магмата под земната кора реагира с водород, за да се образува метан, както и поредица от други главно алкални въглеводороди. Реакциите са по-сложни от това, с няколко междинни етапи. Конкретни минерални камъни като гранит и други силиконови основава камъни действат като катализатори, които ускоряват реакцията, без всъщност да се променят,но участват или са използвани в процеса.

Експериментите са показали, че при екстремни условия на топлина и налягане, е възможно да конвертирате железен оксид, калциев карбонат и вода в метан, с въглеводороди, съдържащи до 10 въглеродни атома се произвежда от руски учени през миналия век и е потвърдено в последните експерименти в САЩ. Липсата на големи количества свободен газообразен кислород в магмата пречи на въглеводороди от изгаряне и следователно формиране на по-ниско енергийно състояние молекула въглероден двуокис. Условията, намиращи се в земната мантия лесно ще бъдат достатъчни за тези малки въглеводородни вериги да полимеризират в дълги вериги молекули, намиращи се в суровия петрол.                                                                                            
Псевдоучените са ни казали, че петролът е ограничен ресурс, който се е образувал преди милиони години от разлагащото растителност и биомаса на изчезнали видове растения и животни. С около 1- трилиона барела петрол вече извлечена от дълбоки кладенци, тъй като търговското пробиване започва около 1870 г. и мнозина прогнозират, че ние сме почти на средата на оставащия петрол на планетата.                                                                                                     
Привържениците на така наречената "абиотичен масло" твърдят, че доказателството се съдържа във факта, че много затворени кладенци, които преди това са били сухи на масло, са изобилни отново след много години, те твърдят, че  допълващото масло се произвежда от природен сили в земната мантия.                                                                                           
Съобщените в ScienceDaily,че изследователи от Кралския технологичен институт (KTH) в Стокхолм са успели да докажат, че вкаменелости от растения и животни не са необходими за добив на суров нефт и природен газ, за да се генерира. Констатациите са революционни, тъй като това означава, от една страна, че ще бъде много по-лесно да се намерят тези източници на енергия, а от друга страна, че те могат да се намери по целия свят?

"С помощта на нашите изследвания, ние дори можем да покажем, където петролът може да бъде намерен в Швеция", казва Владимир Kutcherov, професор в отдела на енергийните технологии в KTH.

Заедно с два изследователски екипа, Владимир Kutcherov е симулирал процес с участието на налягане и топлина, която се среща естествено във вътрешните слоеве на земята, процес, който генерира въглеводород, основният компонент на петрол и природен газ.

Според Владимир Kutcherov, констатациите са ясен знак, че доставките на петрол не е на път да приключи, за което изследователи и експерти в тази област отдавна са се страхували.                                                                                                   
"Няма съмнение, че нашето изследване доказва, че суров нефт и природен газ се генерират без участието на вкаменелости. Всички видове скала могат да служат като резервоари на петрола", казва Владимир Kutcherov, който добавя, че това е вярно и за площи, които все още не  са проучени за тези енергийни източници.

Но откритието има повече ползи. Степента на точност при намирането на петрол се увеличава драстично - от 20 до 70 процента от времето. Тъй като добива на нефт и природен газ е много скъп процес, картината на разходите ще бъде коренно променен за петролни компании, както и в края, вероятно за потребителите, както добре.

"Икономиите ще бъдат в много милиарди", казва Владимир Kutcherov.

За да се определи къде е полезно да се сондира за природен газ и петрол, Владимир Kutcherov е използвал си изследвания, за да се стигне до нов метод. Тя включва разделяне на земното кълбо в ситно мрежеста решетка. Решетката съответства на фисури, така наречените "миграционни канали", чрез нея слоеве под повърхността на земята. Където тези пукнатини се срещат, той е подходящ за пробиване.

Според Владимир Kutcherov, тези научни открития са изключително важни, не на последно място като 61 процента от потреблението на енергия в света произтича от суров нефт и природен газ.

Следващата стъпка в тази изследователска работа ще включва повече експерименти, но преди всичко усъвършенстване на метода, ще направи по-лесно да се намери там, където е подходящо да се сондира за нефт и природен газ.

image

   



Гласувай:
6



1. kakvonovo - Доста труд е това...
26.10.2014 15:50
Аз доста отдавна прочетох и осмислих една друга теория. Тя започва с факта, че огромен процент от живата материя (около 99,9999994%) се пада на бактерии живеещи дълбоко в земната кора. Нефта се явява продукт на тяхната дейност. На мен ми харесва!!!

Производството на първите наситени и някои ненаситени въглеводороди е овладяно миналия век..
цитирай
2. minevv - da
28.10.2014 15:59
и двете теории доказват че живеем в измама
10x за поста
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685517
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031