Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2014 11:37 - НЕ БОГ/АЛаАХ А ПСИХОТРОНЕН ГЕНЕРАТОР!!! /Канибалът от Разград: Бог ми каза да убия/Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K))
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1421 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 08.11.2014 11:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тихите (електронни, електромагнитни) оръжия представляват несмъртоносни оръжия, които причиняват временни болки и дискомфорт. След продължително използване на тези оръжия върху мишената, настъпват някои заболявания, които завършват доста често със смъртта и. Тези тихи оръжия се използват за по-лесна обработка и манипулация на мишената.

Д-р. Валентин Радев прави подробно научно описание на оръжията, които се използват и върху цивилното население в изследването си „Несмъртоносните оръжия и съвременния тероризъм”

http://www.asabulgaria.com/up/files/2005%20NLW.pdf

Проф. Георги Василев обяснява за електромагнитните вълни върху своя дом.
http://vbox7.com/play:58e4b7f8

Доказателства на проф. Георги Василев

Протокол за измерване на електромагнитното поле

Доклад експертиза от измерване на електромагнитното поле

Последствия върху здравето:

страх, депресия, безсъние, умора, главоболие, гадене, кървене на венците, стомашни болки, зачервени очи, нарушения с паметта, инфаркт, диабет, Алцхаймер, тинитус (постоянен звук в ушите), левкемия, след продължително облъчване различни видове ракови заболявания и туморни образувания

Тези оръжия се поставят и в съседни на мишената жилища, като техния обхват достига до 10-15 м. Електромагнитните вълни преминават през стени и прозорци, като причиняват вреда не само на мишената, но и на операторите, насочващи апаратурата, както и на хората, живеещи в близост, хоризонтално и вертикално. Ето схема на облъчването:
image


Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K))
На повечето от мишените се използва технология наречена „глас в мозъка”. Тя представлява предаване на гласове (влияещи на съзнанието) или сублиминални (тихи) съобщения, които не се чуват (влияещи на подсъзнанието) директно в слуховия център на мозъка. Никой освен мишената не може да ги чуе. Целта им е да контролират мишената, като се използват заплахи, викове, заповеди, различни видове гласове и внушения. Апаратът излъчва ултракъси УКВ вълни, които проникват през черепа в мозъчната кора и се превръщат в звуци. Схема на тази технология, съществувала още през 1975 г. е изложена тук:

http://www.randomcollection.info/ampsychv2s.pdf

Патент за устройство V2K                                                                      Психично болният мъж от Разград, убил пациент в местната болница, ще бъде настанен за едномесечно изследване в психиатричната болница в Ловеч. Това постанови днес състав на Разградския окръжен съд. Назначената психиатрична експертиза е установила, че 45-годишният Туран Сюлейман страда от шизофрения и деянието е извършено под влияние на това заболяване, обясни окръжният прокурор Огнян Дамянов след закритото заседание на съда. Той отбеляза, че изследването в лечебното заведение в Ловеч ще установи дали мъжът е вменяем. Дамянов каза, че мъжът има откъслечни спомени за това какво е извършил, обясненията му пред съда са били нелогични. Обвиняемият е обяснил, че е извършил престъплението, защото дяволът се бил вселил в пострадалия Селиман Ахмед и Бог му е казал, че трябва да го убие, предаде БТА. Окръжният прокурор заяви още, че мъжът е страдал от шизофрения от повече от 10 години, но такива прояви на агресия досега не е имал. Вчера следобед сам е отишъл в кабинета на д-р Диана Киселова за консултация, след което бил настанен в психиатричното отделение на разградската болница. Инцидентът стана днес около 4.00 часа в психиатричното отделение на МБАЛ-Разград. Настаненият за лечение Туран Сюлейман е убил по особено мъчителен начин намиращия се в същото помещение лежащо болен, като му прегризал гърлото. След убийството мъжът е напуснал болничното заведение и се е отправил с такси към дома си, където е задържан от полицията. Туран Сюлейман живеел с майка си и с 18-годишната си дъщеря, продавал е мляко на жители на града.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/



Гласувай:
6



1. harmoniabg - Чудесна статия!
03.11.2019 11:24
Само искам да попитам. Имате ли информация как се развива тази технология и
знаете ли как може да се предпазим от V2k (Voice to Skill) ? Защото вече
в Пловдив има банда която исползва подобна технология за манипулиране на хора. Ако знаете как може да спредпазим от облъчванията на технологията V2k (Voice to Skill). Ще съм Ви благодарен ако напишете статия по този въпрос. Аз позначам човек който има проблем с тази банда, ако може да му погонмем по някакъв начин ще
е добре. Ако искате може да ми пишете на имейл: georgikovachev958@abv
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729261
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930