Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2014 00:29 - Нов Матричен Ред
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 4990 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                                        Главните герои на „Матрицата“,са много интересни, ще започнем първо с Trinity (Тринити – триединството), която е репрезентация на империята Орион, тя и Морфей, другото главно действащо лице са в общ съюз срещу виртуална система наречена „Матрица“. Морфей е Сириус, знаете, че в гръцката митология Морфей е Бог на сънищата, израза „Да попаднеш в обятията на Морфей“ означава да заспиш, май доста са заспали хората? Морфей (Сириус) е помощник и съюзник на Тринити (Орион) в търсене на Новият Спасител, новият – Нео, които символизира Новият Световен Ред. След подходящо обучение и насоки – те изпращат Нео като главно действащо лице, да се бори със системата, която е зорко охранявана от Агентите на Матрицата, които забележете са само мъже, матрични копия. Ако трябва ще припомня, че след като РА завладява земята унищожава почти всичко свързано с кралицата и култа към нея, настъпва Патриархат – сегашната система, разбираемо е, че Тринити няма да е доволна и ще иска да прати Нео да унищожи Матрицата и да „освободят“ човечеството, което забележете и без това е във виртуална реалност и лежи обвито в пашкули, non sense. Oтделно от това Нео е външен спасител, което re imprint-ва у масите подходящите послания за месията-спасител, по същият начин и НСР ще иска да инфилтрира религии, и всякакви стари системни модели, за да може да се наложи на спокойствие. Преди да сменя изцяло сюжетната линия, нека да кажа и нещо интересно за РА. Съвсем случайно попаднах на изрезка от списание, в което имаше кратко резюме на една книга, която съвсем случайно е „Световен бестселър“, тук директно реших да прескоча страницата, и все пак съм търпелив човек, реших да го прочета. Книгата е на А.М. Дийн и се казва „Изчезналата библиотека“.
image
Не би следвало да търся каквато и да е била частица от истинност в книги от подобен род, без да съм я чел зная, че това е книга направена за масово ползване и дезинформация, никой „нормален“ няма да позволи да излезе нещо такова в такъв мащаб, трябва да ви е ясно това. И все пак нещо ми направи впечатление: „Дийн е историк по професия, който влиза в ролята на писател, за да облече в слово знанието и стремежа за власт, останали непроменени през времето, „Изчезналата библиотека“ е криминален роман, посветен на съдбата на прочутата Александрийска библиотека (Египет), мистериозно заличена от страниците на историята по твърде загадъчен начин. Автора въвлича читателя в опасно приключение по стъпките на една тайна ревностно пазена от хилядолетия. Мистериозни убийства и конспирации, смъртоносни разкрития от световно значение“ - Наистина нямам време да чета подобен род книга, но съм почти сигурен, че отговора накрая на книгата му (ако има такъв) няма да е това което си мисля, а именно – РА. Все пак ако някой желае или я е чел вече, нека сподели за какво става дума, понякога стават чудеса.

“V” като Ватикана
image
                         V for Vendetta                                                                                                             Досещате се за какви жалости ще продължа да пиша, не се отчайвайте, ще съм по-кратък. Не е тайна за повечето от нас, че Ватикана е извънземен продукт, целящ контрол над тълпите. В сериала „V” наблюдавахме как Ана – кралицата отива във Ватикана, това беше момент, които ясно подсказваше принадлежността на папството към Орион. Историята на Ватикана е следната: „....Етруските окупират района на Рим доста преди самите римляни. Те са група изцяло покрита във мистерии, която се е появила някъде около 1000 пр. н.е. Етруските са имали богинята с име „Ватикана“, тя била богинята на смъртта. Има една статуя на Ватикана на хълм, които гледа към това, което днес е Рим. Хълма е известен като „La Vaticana”. Около статуята са гробните места на етруските. На този хълм също расте и лоза, плодовете на която са силно отровни за хората. Плода от тези лози се нарича „Ватикана“, кръстен на богинята на смъртта. Когато римляните се заселват на този район, те също ползват хълма за погребения. Когато римската църква се преобразува в католическа, те построяват своят град върху самото гробище. Под самата Ватикана има мъртви тела от 1000 години насам и когато отивате там, вие всъщност отивате да отдадете почит към етруската богинята на смъртта Ватикана“ - виждате колко жалка е картинката, предполагам разбирате коя е богинята (а не бога) на смъртта, да ви подсетя, че женските рептилии-бойци от Орион били най-опасните врагове срещу които можел да се изправи някой, за повече информация „Произход и история на империите Орион и Сириус“.
Понеже говорим за женски псевдо божества, нека кажем и две думи за гаджето на Емануил, познат като Исус – Мария Магдалина. Навярно повечето от вас знаят историята за възникването на ордена на Илюминати, учреден от  Адам Вайсхаупт през 1776 година на 01 май (това празнуваха едно време и сега (неофициално) на 1 май – денят на труда, маршерувайки по широките булеварди, пропагандирайки матрични лозунги с гордо вдигната глава), е истината е малко по-различна, защото те са се зародили в доста по-ранен период: „.....В началото на 800 сл. н.е. Хазарите идват в Европа за да се срещнат с останалите от рода на Мария Магдалина, управляващи са фамилия Меровии. В този ред следват смесени бракове между Хазарите и Меровиите, резултата от тези сливания са Меровингите. Това е официалното начало на Илюминати.“
За това дали Мария е избягала в Париж има много писания, сведения и какво ли още не. Има „Нотр дам де пари“, има църква „Сент Мари-Мадлен“ и куп други доказателства. Обаче тези от вас, които са посещавали този град на любовта и имат малко по-развито око, веднага биха забелязали, че Париж с нищо не показва, че е типичен европейски град. По-скоро се забелязва агресивният египетски мотив – обелиски, пирамиди (в Лувъра може да видите едно към едно структурата на една египетска пирамида – горна и долна част), фараони и сфинксове. Лично съм се убедил в това, даже на моменти се чудех дали не съм в Египет. Е да сложим край на тази „мистерия“, Париж е построен в името на египетската богиня Изида. Името му идва от „Par-Isis” (преведено на английски означава „for Isis”), което на български ще е: „За Изида“ (в чест на Изида) което референтира към въпросната богиня, разбира се в последствие последните две букви „Is” отпадат и така се формира името на днешен Париж - „Par-Is”. Ако не сте ходили в този град но планирате бъдеща разходка, направете го, след като знаете тази информация ще ви е адски забавно, аз лично тогава не я знаех.

Християнският кръст и закотвянето на душата
image
Християнският кръст, тази толкова енергетично нарушена форма, определено за нея трябва да се изпише една хубава статия, но на тоя етап ще се задоволим с фрагмент от цялостната картина. И така първо искам да видим две картинки, едното е логото на рицари-смешници, другото е логото на нацистко-орионска Германия:
image
image





Сега си визуализирайте така нареченият християнски кръст и се помъчете да отгатнете което не му е в ред. Каквито и bullshets да ви говорят, истината според мен е доста тъжна (както доста неща в 3D). Виждате как на по-горните снимки всички страни са равни, колкото и неадекватно да изглежда, това си вид равновесие, страните са балансирани. Това от енергийна гледна точка е правилна форма, с равномерно разпределени енергии, защото нека не се залъгваме, всичко около нас и дори ние сме енергии, водят се войни освен за души и за енергии, това е! Не съм проучвал в дълбочина всички логота, знамена и тайни знаци на разни зомбирани общества, но това което имам като налична информация ми е достатъчно и смело мога да твърдя, че не ще откриете подобен неадекватен знак като християнският кръст (кръст? Или друго ....?).
Съзнавам, че подобна информация едва ли може да бъде асимилирана от нормалният зомбиран мозък, но все пак ще си кажа мнението по тоя жалък въпрос. Християнският кръст е с нарушена енергетика защото по-дългата страна сочи на долу към земята, което символично би означавало: закотвяне на душата тук в 3D (знаете как извънземните сиви имам редица съоръжения и станции на Луната с тая цел – рециклиране на душата и връщане обратно на Земята. Като прибавим и пропагандните машини за мултимедия става страшно). Не зная как е по другите страни но тук в България си имаме обичая да слагаме и черна панделка в комбинация с кръст. Тази панделка трябва да ви е ясно какво символизира...... подсказка: същото като папионката при мъжа и панделката при жената, я да видим сега кой е чел този материал :)
Както знаете сатанистите обръщат църковният кръст на обратно, сочещ с по-дългата част на горе, тъй като религията ни е с извънземен корен, за нея това е богохулство и с право – никой не може да се ебава с боговете и техните наместници.....
Това разбира се не означава, че трябва да започнете да обръщате кръстове, едно, че някъде може да ви замерят с камъни и набият, друго, че и както да въртите тоя смешен кръст, той все ще си е с нарушена енергетика, и християнство и сатанизъм са еднакво неадекватни.... жалка картинка. Да направим и друга аналогия с християнският кръст: Скоро наблюдавах една картина с такъв кръст и като, че ли за момент ми заприлича повече на меч отколкото на кръст и веднага една мисъл ме порази: „Та точно в името на тоя шибан кръст са избити цифри и цифри хора от рицарите-покръстители именно с МЕЧ!“. Какво зловещо деяние имаме към настоящо време: напуска си човека физическият контейнер, знаете под какво малоумно име е позната тази трансформация, опяват го попове в черно, кандила, тъпотии, скръб, жалост, всичкият негативен спектър се кондензира, няма да казвам колко вкусна храна е това.....
Накрая идва момента с символичното заравяне на трупа .... два метра под земя, след като е „затворен“ подобаващо и вече на „сигурно място, от което няма къде да избяга“ се забива един хубав черен кръст точно над главата му, комбиниран с една прекрасна черна панделка, на самият кръст са изписани имената на мъртвеца. Сега си представете, че този кръст е меч и го забиват в главата на човека.... бахти ужаса!
Да поразсърдваме малко? Душата е напуснала физическият и контейнер, тя е изразходила своят времеви лимит, които предварително Висшият и аспект е определил, дали е свършила това за което е била „спусната“ тук или не, това е отделен въпрос. В следваща инкарнация ще и се даде нов шанс, и така докато успее да разгради ДНК командите заложени от нашите създатели. И значи ако душата е напуснала тялото, всичко което се извършва след това с трупа е тотална безсмислица ? - Да, да, да – Абсолютно! Но въпреки всичко малоумията продължават с пълна пара и колкото и да пишем и разсъждаваме това няма да се промени. Експанзията на съзнанието не е предназначена за всички .... тя е предназначена за по-тесен кръг и всичкият тоя буламач в 3D e желан катализатор за да „ускори“ тия процеси. Доказателството е пред очите ви: много животински инкарнации и твърде малко инкарнации с Висш Аз (животните също имат Висш Аз, но той е общ за всички)

Произход на славянските народи

Чудите и се маите, защо ние и като цяло славянските народи живеем в мизерии и миражи? Сега ще разберем корена на проблема: „..Християнство в днешният му вид, не започва през 300 сл. н.е., но това не е важно в момента. Както се знае римляните създават тази нова религия с цел да контролират масите. Оригиналните християни са били евреите. Те следвали Емануил или още Исус и в резултат на това, кръста станал техен символ. Думата „кръст“ на иврит е „TSLAV”, от тук римляните наричали ранните евреи/християни с прозвището „хората на TSLAV” или още „хората на кръста“. „SLAV” или „SLAVE” (РОБ) произхожда от думата „кръст“ на иврит. Тези култури се заселили в Източна Европа и се нарекли „Славянски народ“. До ден днешен румънци, българи, сърби, босненци, хървати и дори унгарци са наричани „РОБСКИ НАРОД“ от останалата част на Европа.“
Виждате ли мощният imprint : “SLAVE – РОБ/ЖЕРТВА“. Гордейте се още, че се наричате така, докато тънем с мизерии и сме принудени да слугуваме на тлъстите и вечно пияни англо говорящи народи - „Ние сме SLAVЕ-яни, трябва да се гордеем с това, ние сме супер народ!“ жалост блика, жалост нечовешка! Досетих се за една смешна история, как на един мухльо му дали една клечка за зъби и го накарали да вярва, че това е МЕЧ и той е ВЕЛИК, като Александър Велики! - ПОЗОР!

Влечугоподобните агенти и ключа за кошера
image
Драконианците, са рептилии разделени на 7 фракции (вида), като всяка от тях си има различни правила и адженди спрямо другите, т.е. Всяка „фамилия“ се бори за власт, знаете как е при влечугоподобните и всички техни производни, а това означава почти всичко. Според китайските легенди от океана идва едно седемглаво чудовище (репрезентация на тези 7 рода) наречено „Нага“, то (те) се установява там и управлява династията. Подобна символика може да видите в по-старите филми за „Godzilla”, където тя излиза от океана и напада мирното население, искаща бог знае какво, и като заговорихме за богове – GOD-ZILLA –> GOD – видите ли тая дум трябва да ви е ясно какво стои зад нея...... Друг интересен момент е, че последният нов кавър на „Godzilla” e сниман с САЩ – изцяло Орионска територия. Ако трябва да го изтълкувам сигурно ще е нещо от сорта на символиката, че драконианските касти искат да завземат и САЩ, но това е прекалено абстрактно за да го коментирам. И каква беше причината да повтарям всичко отново за тези драконианци смотани? - Понеже като хиперактивен интернет потребител винаги съм се чудел, кои „държи“ юздите на интернета, кои е главният, наскоро попаднах на една статия, подплатена дори и с видео. Във въпросната статия се твърдеше, че цитирам: „Целият Интернет се контролира с помощта на седем действителните физически ключове. И наскоро с участието им, се състоя изключително секретен ритуал, който се нарича „церемония на ключовете“. Хората, провеждащи церемонията, са част от организацията Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN). ICANN е отговорна за присвояване на цифровите интернет адреси на уеб сайтове и компютри , както и превръщането им в нормални уеб адреси, които хората пишат в своите браузъри. ICANN пази таблиците за съответствие на числовите адреси (с които по-лесно работят компютрите) и думи ( което е по-удобно за хората). Ако някой някога поеме контрола над базата данни на ICANN , той може – буквално – да контролира интернет. Например , той може да насочи хората към фалшив банков сайт , вместо към реален и да получи достъп до техните финансови акаунти...".

Може би някой от вас са чели вече тази статия, тя не е нищо особено, стига да не знаех за тези 7 дракониански вида (тук е момента да спомена и едно съвпадение: Кралицата имала 7 дъщери-принцеси, разпределени да властват на различни светове). Няма как мрежа от подобен род да бъде контролирана от хора, това е 100% извънземен проект, крайната цел е разбира се интегриране в мозъчната кутия на човек, и тотален контрол над съзнанието – кошерното такова. Това са само факти, нямам намерение да ставам нов оповестител на мрачни новини, просто това се очаква да стане – транс хуманизма е един от аспектите. Малко след тази статия попаднах и на друга с заглавие „до 2020 интернет ще е в главите ни“, разбира се датата няма значение, и 2043 да стане – няма проблем, те за никъде не бързат. Няма смисъл да споменавам факта, че редица психолози и прочее системни програми формират понятия като „интернет зависимост“ с всичките му патологии, включително и абстинентни синдроми и т.н. За нещастие това е така. Малко по-надолу ще поговоря още малко за контрола над съзнанието ...

Филми

Стар Трек: пропадане в мрака

image


В самият сериал и филм се използва термин, които дефинира планетата Земя като клас „Миншара“, определящ, че на дадена планета има подходящи условия за възникване и поддържане на живот. Това е термин измислен специално за Star Trek. “М“ като Миншара, „М“ като референция към нейно величество Кралицата. Изкуствените и прочее структури на които не може да вирее живот са маркирани като „Клас – D”, в това число влиза и нашата прекрасна ЛУНА, която вече знаем какво е. Съвпадение е, че този клас е дефиниран с буквата „D”, “D” като Драконианци :)

image
Khan - злодеят от Сириус
Във втората част на филма се наблюдава много интересен персонаж, който в случая го играе злодеят (тъмната полярност). Този типаж е адски силен, умен, хладнокръвен, все характеристики подобни на тези на един сириански водач – КHAN и най-добър боец.
Вероятно сте чували за Чингис Хан, Хан Кубрат, Хан Крум и Shao Khan (Mortal Kombat). KNAH e сирианска титла и понеже по нашите земи сме имали господари с подобни титли няма как да подминем тази информация.


"Aз съм Шао Кан! Завоевателя на Светове! Вие не ще вкусите победата!"
Шао Кан има брак с Кралица Sindel (S), те имат две деца – принцеса Милена (М) и принцеса Китана (К) – М/К (Мind Kontrol, M/K бойци). Имаме сириански Крал женен за Орионска жена (една от кралиците, наместнички) – потвърждения за орионско-сирианският съюз. Императора на „Външният Свят“ Shao Khan носи на главата си наложена предна част от издълбан череп, явно това е обща черта на всички сириански водачи: Знаете как след битка разкъсвали и поглъщали труповете на своите противници, имало определено някаква ритуалност с черепите. Хан Крум след като съсича Никифор – прави от черепа му чаша за вино, Шао Кан носи на главата си череп, а във филма „Стар Трек: Пропадане в мрака“ Кан убива адмирала като му стиска главата със такава сила, че той умира..... От тук бих могъл най-спокойно да си направя извода, че има някаква Сирианска практика с противника - убиваш го и правиш трофеи от черепа му ....

image
Хан Крум със своята свита


Ченгис Хан ("GEN" хваща окото ако ме разбирате...)

Малка извадка от диалога с заловеният Кан и командира на Ентърпрайз:

"....Казвам се Кан (КHAN).

И защо адмирал от Звездния флот би потърсил помощта на човек, който 300 години е бил замразен?

Защото съм по-добър.

В какво?

- Във всичко.На Алекзандър Маркъс му трябваше нецивилизована заплаха в мирно време. Необходим му беше ум на воин. Моят ум. За да разработи оръжия и бойни кораби.

Твърдите, че адмиралът е нарушил всички разпоредби, просто защото е искал да използва интелекта ви?

Искаше да използва жестокостта ми. Една битка не се решава от интелекта, г-н Спок. Ако не можете да погазите едно правило, как бихте газили по мъртви тела? Маркъс ме използва да създам оръжия, за да милитаризира Звездния флот. Изпрати ви да използвате тези оръжия. Да изстреляте моите торпеда на нищо неподозираща планета. После нарочно повреди кораба ви насред вражеската територия, което да доведе нещата до логичен край. Клингоните щяха да търсят виновника, а вие нямаше да можете да се спасите. Маркъс най-после щеше да получи войната, за която винаги е говорел и мечтал.

Не! Не! Видях с очите си как откри огън по стая, пълна с невъоръжени офицери. Хладнокръвно ги изби!

- Маркъс отне екипажа ми.

Ти си убиец!

Използваше приятелите ми, за да ме контролира. Опитах се да ги спася, като ги скрих в създадените от мен оръжия. Но бях разкрит. Нямах друг избор, освен да избягам сам. Когато го направих, нямах никакви съмнения, че Маркъс ще убие всеки един от хората, които са ми най-близки. Затова отвърнах със същото. Моят екипаж е моето семейство, Кърк. Има ли нещо, което не би сторил за семейството си?....."

По-късно Спок разпитва своя „Бъдещ Аз“ за Кан, междудругото е интересно да спомена как той му казва, че не е редно да му казва неща от бъдещето и, че той (младият Спок) трябва да изживее живота си БЕЗ ДА ЗНАЕ какво ще се случи, това разбира се е и самата ИГРА, в която инкарнацията ти не трябва да знае какво ще и се случи. Разбира се тук в триизмерната платформа това с разкриването на ВЕРСИЯ от това което предстои да ви се случи се е превърнало в много доходоносен бизнес с разните му врачки, ясновидци и тем подобни. Това което си мисля, е че те няма как да знаят какви са плановете на вашият Висш Аз – никой идиот тук в 3D не знае, няма такова животно, ако някой от вас го проумеят, ще си спестят излишни движения, пари и илюзии. Ето и самият диалог:

Спок1: „По време на пътуванията си срещал ли си някога човек на име Кан?

Спок 2:Както знаеш, заклел съм се да не ти давам информация, която евентуално би могла да промени съдбата ти. Сам трябва да изживееш живота си. Защото е само твой.
От друга страна, Кан Нуниен Синг (NUN - NIN)е най-опасният враг, пред когото се е изправял "Ентърпрайз". Той е брилянтен, безмилостен и не би се поколебал да убие всеки един от вас.

Спок 1: Победихте ли го?

Спок 2: На ужасна цена.“


Царството на мрака (2010)

image


"Царството на мрака" е руски филм с прекрасен сюжет, ефекти и разбира се много символика. Аз лично преди време го бях гледал, но тогава не знаех доста работи и го изгледах просто като обикновен зрител, сега втория път видях доста повече неща, които на моменти ми идваха в повече. Няма да издавам сюжетната линия само ще спомена за още една интерпретация на Сириус и Орион и то не каква да е интерпретация ами такава директно от „приказките“. „Магьосника срещу Кралицата на Вещиците“ - Мага е Сириус и мисля, че е ясно кой Орион.

Царството на мрака: Равновесие (2013)

Виждате мощният архетип на постера, релийз датата също е добра:
13.13.13 -> 13х13х13 = 2197 кубчета
image
Втората част на този филм е направо уникална, първата част бледнее значително пред тази тук. Нещо което е антипод с американските продукции – там винаги първата серия е по-яката, следващите са мега зле. Двата филма нямат нищо общо един с друг, така, че ако нямате време за двата (защото са по 2 часа) изберете вторият. В него ще видите уникални неща като:
Всевиждащото око, медальон на знанието и силата подарен на главната героиня (нещо като камъка Чинтамани но в друг аспект)
Източването на жизнената сила и енергия от астралните същности, тук в филма са наречени „Сенките“. Намекнат е момента, че това се извършва главно от женски индивиди, но да оставя тълкуванията на вас ....
Статуя на кралицата (в филма богиня) на Орион, в началото на статията говорех за това какво означава символиката на всевиждащото око, е в този филм е показано и това, ще видите злодеят които иска да превземе Земята (те всички това искат) къде поставя откраднатият медальон „Всевиждащо око“ на статуята на богинята.....


300: Възходът на една Империя

image
Жена с лък - класика......

Все още не съм гледал този филм , но от трейлъри и резюмета ми станаха ясни две неща: Лина Хейди (жената на загиналия в първата част Леонид) е от единият край на полярността, а от другият Ксеркс и Артемизия (жената с лък в ръка, референция към Артемида). Не е ли класика това? Имаме отново две женски, които дирижират събитията и мъже които се бият в тяхна чест.

Взаимовръзка от “Игрите на г(л)ада“

Избора на това име „Пита" (съучастника в игрите и годеник на Катнис), съвсем случайно идеално се връзва със символиката на Катнис, която го играе възкръсващият феникс (маскиран като птичка-присмехулник). Значението на думата „Пита“ е Огън. От алхимична гледна точка, за да възкръсне феникса му е нужна подходяща среда, и тук ето ти Пита – огънят, следва химичната реакция вътре в огъня и ето ти продукта: възкръсналият феникс Катнис!
Та се чудя тия хора преди да направят един филм, колко много неща трябва да изпипат и нагласят просто не е истина, но за целите на контрола върху съзнанието – трябват жертви!                                                                                         spectator-bg.blogspot.com/                   



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685432
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031