Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2015 20:01 - [BG митове] Дракони и змейове по Орионски 2ч.
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 3207 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.01.2015 20:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageТримата братя и златната ябълка (Apple from EDEN / AT-EN) на познанието, за която Асасините (ASS-ASS-IM са бойци), които стояли от страната на Кралицата и изпълнявали всяка нейна команда и желание с жестокост и свирепост отвъд всякакво сравнение; според Mорнинг Скай оттук идва и думата за „убиец“ на английски - „assassin“) водят много битки с рицарите тамплиери, подобен сюжет може да видите в играта: Аssassin Creed.                                           Виждате как Алтаир (главният герой) държи ябълката, която е крълга сфера – излъчваща сияние, което парализирва всичко живо на около, освен него. Тази „ябълка“ много наподобява едни малки сфери, открити тук на земята, според мен това прилича на мини звезда на смъртта т.е. компонент от арсенала им (в книгата „Забранената археология“ има по-подробни сведения).За Асасините (Хашишини) има доста неща, които могат да се кажат и напишат, това което ми е направило впечатление, че из родното интернет пространство а както и световното преобладава информацията за определени групи – масони, илюминати, розенкроицери и др., а това си чисто насочване в определен диапазон от цялостният спектър, т.е. Отклоняване на вниманието в определена (желана от някой) посока.
За това и като тръгна да говоря с някой просветен, тип - форумен герой се стига до блокаж и следва /ignore (Като кажа някъде думичката „Висш Аз“ и ме гледат като извънземен, - кво толкова казах? - да зная, че сте жертва на ДНК програмирането, но поне се помъчете да не изглеждате толкова смешно!)
Към края на публикацията ще ви дам един такъв пример с Дейвид Айк, които се уби да разгласява информации за кръвни линии, Тони Блейър и влечугоподобните, но да сте го чули да каже нещо за Кралицата им (имам предвид Оригиналната кралица, не баба Лизи)?

Stay tuned :)

Когато започваш да порасваш и ставаш подвластен на Играта, тя започва да ти внушава, че тези приказки и прочее са измислици и, че истинското е самата материалност (намирам много сходства между „Мatter” немското „Мutter” и английското „Мother” - корена е един и същ и клони към майката на майките МА-МА: Кралицата на Орион), достатъчно е да си спомните като сте били малки как сте искали вече да сте големи и да работите (робувате) на системата, това е така, никой от вас няма да го успори, но това е една 100% външно насадена мисъл от самата ИГРА. Ако човек започне да изследва някой поверия и производни, ще започне да усеща (на суб ниво и не само), че някой неща май са верни и ..... по дяволите: приказките са верни! Великани и джуджета, феи, самодиви, леприкорни, дракони, вещици, таласъми ........ някой ден истината ще придобие съвсем друг нюанс повярвайте ми!
Този път попаднах, отново случайно на една публикация описваща основните черти на дракони и змейове в световната и български митологии. След като попрочетох малко прецених, че ще може да излезе нещо като за моите интереси, все пак говорим за влечугоподобните. Ще се удивите колко синхронизации се получиха, особенно тези запознати с материалите по тази тема, за другите ще бъде нещо от сорта на „жалка и безполезна статия загубила личното ми време!“. Разбира се това няма значение за мен. Червеният текст в скобите е мои. Приятно четене!

Дракони и змейове
S1
image

Думата "Дракон" на гръцки означава „всевиждащ“, „с остро зрение“ и е свързана с подвизите на Херкулес, който е трябвало да отмъкне златните ябълки на Хесперидите, пазени от незаспиващ дракон (тук прилагам една графика, показваща как се изкривяват и предават митовете).                image Думата "дракон" е интернационална. Ние българите имаме аналог на тази дума - Змей. Та нека обясня, че според мен тя е просто синоним на "дракон" и не бележи някакво по-различно същество, а представлява отношението на даден народ към този персонаж. Гърците наблягат в своя термин-описание на неговия всепроникващ поглед (всевиждащото око в действие), а ние, българите, в названието змей подчертаваме външния му вид - люспи, опашка...

Mитологични данни
S1.1

В митологиите на множество народи присъстват драконите. Това са руският Змей Горянин, тоест роден от планина, но поради особеностите на руския език името му е свързано и с горене, с пламък. Мбиелу-мбиелу в Африка; исландското божество Локи, смятано от някои изследователи за змей, който умее да приема човешки облик, във всеки случай Локи по произход не принадлежи към асите - исландските боговете;
грузинците познават дракона Гвел-вещал, на Хаваите - „майката-дракон“ Мооинанеа (Moinanea значи Дракон, „М“ подсказва за какво става въпрос :)

Ролята на драконите в античния свят е доста разнообразна, но най-често те са стражи, пазачи - както примера със златните ябълки на Хесперидите. В същото време гръцките племена, основали после Атина (предположение: АТ-ИН-а > АТ-ИН > AT-ЕN), имат за свой прародител едно същество, което се е казвало Кекроп (Основател на великия град Атина и на нейния Акропол бил роденият от Земята Кекроп. Земята го родила получовек-полузмия. Тялото му завършвало с грамадна змийска опашка). Той не е само родоначалник, но и учител на хората - дава им зeмеделието, занаятите, учи ги да изработват метални сечива. И описанието му е многозначително - от кръста надолу Кекроп има люспеста опашка... (пердполагам говорят за ЕА, които освен, че създал звяра, на по-късен етап го учел на разни неща, това с люспите от кръста на долу малко не се връзва с описанието за ЕА, вероятно е да става дума за друго същество от рептилиите)

И понеже се приближаваме към нашите земи, да не подминем тракийската богиня-майка Бендида, наричана още „змиеногата“ (става дума за аналогия на Артемида или по-скоро Диана, Бендида в повечето от изображенията ѝ по скални релефи, апликации, кани или монети е представена като ловджийка – с лък в ръка и куче) ... Но това просто изреждане е като дърветата, зад които не може да се види гората. А същественото е следното: множество народи на върха на пантеоните си имат змейове (нима?). Така например, прастарото божество на шумерите е ТИАМАТ (според документите Тера това е старото име на Земята, преди да бъде разрушена, следващото и име е Ериданус) - богинята-майка, създателката на Вселената ( Кралицата и нейните псевдо мечти :). И описанието й издава, че е била дракон. Може да споменем индийските Наги, американския Кецалкоатъл и неколцина други инкски и ацтекски божества-дракони, но доста ярък пример е литовският бог-дракон Вижунас, който приема и съди душите на умрелите. Той е доста коравосърдечен, но изключително справедлив и всекиму въздава според съдеяното. Изобщо, лично моят извод е, че най-древните човешки божества на практика са драконоподобни (Добро утро!). А след като приличат на такива, значи първите божества на човека са били змейовете. И то навсякъде по света, не само в източните култури (автора започва да проглежда ми се струва, алелуя!).

Викингите са изрязвали на носовете на корабите си драконови глави, а самите кораби кръстили "дракари" - „плуващи дракони“. По българските иконостаси и досега има змейове.
Но още от античния свят, а после пред Средните векове настъпва окончателното разделяне на света по признака отношението на човешките общности към драконите. На запад те започват да бъдат демонизирани, особено под влиянието на християнството - което между другото може да се разглежда като крайна форма на антропоцентризъм, защото преди това в езическите космогонии на човека не се отрежда толкова централно място, често възникването на хората е случайност, встрани от акта на сътворението или възникването на всемира (Да определено е така ЕА създава човешката раса за да може да робува в мините на земята собственост на империите)
Но въпреки „отричането“ на змейовете и зачисляването им в редиците на Злото, алхимиците например смятат дракона за символ на вечността. Рицари, крале, градове и държави са изобразявали уж „лошия“ дракон на своите гербове. Гербът на Лондон например има не един, а два змея. А в град Хайделберг пък, според легендите, хората събирали драконови яйца и отглеждали дракони, които им помагали в ковачниците, в кухните дори. Думата "драгун" - въоръжен конник, вероятно намеква, че драконите по едно време са образували и военни подразделения (Една от най-силните им страни - ВОЕННОТО ДЕЛО - Тригълник обърнат надолу). Хералдиката разграничава голямо разнообразие на дракони. Но преди всичко в Европа драконът става мишена за рицарски копия и мечове, на него се приписват разнообразни злини, той е образът на врага (и на спасителя разбира се). Да вметна само, макар че за това ще стане дума по-късно, в Европа остава едно място, където змеят не е категорично отнесен към силите на мрака - в България. (интересна теза......)
Източните дракони напротив се възприемат като весели създания с предимно благ нрав. В Китай драконът е символ на живота и на светлината. Драконите носят на гърбовете си небесния рай и са източник на напоителни дъждове, те са мъдри и милосърдни, дават на хората духовни и материални блага. Родените според източния календар в годината на Дракона са смятани за щастливци. Единственият им недостатък е наивността и предоверяването (знаем го благият им нрав, Дисни определено го показва по жалките си утопични анимета, о колко са наивни само!!!!).
В годината на Дракона, впрочем, е основана Аспаруховата, нашата България. Една цяла държава - Бутан, освен че носи на знамето си дракон, самото й название означава „Страната на гръмотевичния змей“. Градът Пекин е основан около древен дворец на дракони - и може би така са били всички стари човешки селища, хората са получавали закрила от змейовете. Златният дракон е символът на императорската власт - не че драконът е атрибут на владетеля, а владетелят получава властта си, защото е приближен към драконите (точно в десетката: трябва да си избран да властваш от Орионската администрация, не че ти се полага – просто така работи системата). Смятало се е, че китайският император е потомък на дракони, както впрочем и първият микадо на Япония е син на рибар и змеица - дъщеря на морския цар-дракон. По българските стандарти първият микадо (Император) е бил витяк - змейочовешко дете (и сега повечето от нас смятат, че някой от управниците ни са потомци на рептилиите или просто са)


Същност на българският змей

S1.3

image

Змеят е създание, което съчетава в себе си и четирите стихии - водата и огъня, земята и въздуха. Той лети и носи дъжд. Той обитава планини и пещери. Той бълва огън или мълнии. Казват, че има много глави - но това е просто метафора за неговата мъдрост. Казват, че змейовете пазят и трупат съкровища. И навярно е така - съкровището на знанията, които човекът самонадеяно и вироглаво пренебрегва (авотра ще получи награда от влечугоподобните за тези прекрасни хвалби - оскар от Орион!) , понесен от болезнения стремеж да се самодоказва, плащайки често с кръв и страдания, които причинява на себе си и на природата. Змеят е големият брат, баткото на човечеството - така твърдят за него източните философии. Той е бил преди човека и ще бъде след него (знаете колко стара раса са Орион). Такива са общо казано легендите за драконите - легенди за изгубения по-голям брат, който обаче непременно ще се завърне (О Jesus! Иска да каже, че този голям брат е влечугоподобен и някой ден той/те ще се завърнат? Това е споменато из доста източници – завръшането на Империята Орион и Сириус и в часност Кралицата). И може би той търпеливо чака малкият му брат да се опомни и двамата да поемат заедно към бъдещето, без да спорят за превъзходство и кой ще води по пътя (пълни глупости – горко му на малкият му брат, ние хората) - за змеят този въпрос е ясен: води онзи, който може и понеже пътят е разнообразен, ту единият, ту другият ще поема отговорността да лидира (bullshet – reptilians никога няма да искат да си поделят властта особено с нас хората – за тях ние сме роби, не може овчаря и овцата да водят стадото в различни дни, само овчаря го прави, овцата няма това право... много съм добър в сравнения от този тип). Защото драконът е въплъщение на хармонията с природата, черпи от нея силата си без посредници като електроцентрали и рудници (Макар, че историята друго показва – Орионските големи братя са технологична раса и се нуждаят предимно от ресурси и блага. Те изчерпват всичко на поробените планети и системи)
Змеят на българите вероятно не е някаква особена порода на змейовете, а по-скоро способността на нашия народ да възприема дракона такъв, какъвто е. Пак да напомня - Аспарух избира да основе държава на Дунава тъкмо в годината на Дракона, което надали е случайно (няма нищо случайно, колкото и на някой хора да им се иска да има нещо такова като случайност) .
Според българите змеят е преди всичко покровител. Той се появява като гръмотевица, която прогонва градушките. Той пази селото от беди и нещастия. Змеят е духът на предците. Той свързва света на мъртвите със света на живите. Змеят помага на своите във война, змеят дава плодородие и учи на мъдрост. Змеят наказва злосторниците. Змеят е хем мит, хем пример за подражание. А че е пример за подражание, се доказва от това, че героите-змееборци според българските народни представи до един са змейове или витяци, потомци на змейове. (този фрагмент казва две основни неща: змейовете – аз ще им викам рептилии – всички наши „пазители“ и покровители са Богове или рептилии-хора хибриди – каквито знаем според някой източници, че няма как да се получат, но аз допускам и тази идея, все пак разполагат с най-брилянтните генетични учени и щом успяват да изолират душата и да я преселят в друго тяло, предполагам, че създаването на човеко-рептилски хибрид за тях няма да е особенно трудно, видяхте, че подобен сюжет се разигра във сериала „ V “)

Според народа ни змейовете живеят в село Змейково (в българските народни вярвания Змейково е митично село, където живеят самодивите, змейовете и изобщо митичните същества. Вярва се, че се намира "накрай света" и никой не може да отиде там. Неговото местонахождение е известно единствено на свраката. Всяка година самодивите канят свраката в Змейково, за да им овършее вълшебното цвете смил (вълшебното самодивско цвете) . След приключването на вършитбата, свраката се изкъпва в самодивското езеро край Змейково, сменя перушината си и се връща на земята.), до което не всеки може да стигне (Долната земя - аналог на кухата земя, според теорията за нея, земята е куха и във вътрешността и живеят други по-напреднали раси – една от тях е рептилската), където имат къщи, в тях шетат змеици и си играят змейчета - всички люспести, някои с опашки, могат да летят, управляват вихрушки, заключват и отварят кладенци (кладенците са всъщност StarGates портали, В „история на империите Орион и Сириус“ Пер разказва подобна случка за долната земя)
(става все по-интересно) Българите познават и зло драконоподобно същество. Но го наричат хала или ламя, тоест го разграничават от змея - най-могъщия и силен сред другите приказни същества (виждате как е на лице едно манипулиране над тогавашните народи да вярват че, едно рептилианско „божество“ е добро а друго – зло, както знаете – който държи юздите на управлението – той е добрият, бунтовническите фракции са лошите – което значи, че ако дадена фракция завземе власта – тя става автоматично добрата).
Даже преданията за свети Георги, когато започват да проникват заедно с християнската книжнина и култура у нас, при превода преписвачите стриктно превеждат противника на светеца като "ламя", а не като "змей". Всъщност, легендата за св. Георги първоначално не съдържа победата му над дракон. Този негов подвиг се споменава чак през 12 век (смяна на властта?). И вариантът, който намира разпространение в България е, че Георги всъщност е змеезаклинател - човек с достатъчно авторитет да заповяда на змей да убие злата ламя, която е тормозела хората (ако тази информация отговаря на някаква истинност – значи Георги си е баш шаман (тъмен/светъл).... и това със „заповядването“ е по-скоро ритуал ако питате мен, допускам че става дума и за астрална същност. Всъщност нямам нищо против това да почитате празника на св. Георги (05.06 = 11), ама като се замисля, той е доста известен и всепризнат , това не може да е някакъв човек от простолюдието – официален патрон е на българската армия, макар, че едва ли военните биха се радвали на някакъв шаман, по-скоро това е от култ към Орион, на по-дълбоко ниво си мисля, че Георги е допринесън за победата над някаква бунтовническа фракция и от там това признание, официалната версия е, че е бил римски военен командир).Но в традиционния за българите положителен образ на змея съществува и „опасна“ страна - змеят символизира старите времена, старите обичаи и традиции (системата). И ако за общината, за селото, за града и държавата той е покровител, то за отделния човек може да бъде опасен поради несъпоставимостта на двете начала (Перфектно казано – Ориоснките администратори налагат едни и същи правила на всички светове – които се отклонял бил убиван директно, ето фрагмент от „Произход и история на империите Орион и Сириус“ - “...на нито едно правителство не му се разрешавало да се отклони по какъвто и да е начин от институциите, наложени от рептилианската Империя. Всички помощник-администратори на Държавния глава от женски пол на другите светове, били познати като SSS-T-IM. Те трябвало да изпълняват задълженията, които са им поставени, точно и без никакво отклонение. Фактически, отклонението от стандарта означавало смърт за този, който извършвал прегрешението. С времето, терминът SSS-T-IM бил прилаган не само към помощник-администраторите, а и към самите институции. По този начин, Мату... се родила SSS-T-IM или The System (системата)”.
Ала най-вече проблемите идват оттам, че змеят е много влюбчив. И омайва момичета. Тези момичета почват да се наричат змеици, но има схващане, че си съществуват същински змеици, женски змейове, които пък нямат нищо против да отмъкват красиви младежи. Така че змеят е и образ на неустоимия любовник - отново пример за подражание. Не любовчия, а съвършен съпруг, който е готов да даде всичко на изгората си - целият свят и едно златно пръстенче отгоре. (заблуда, която върви ръка за ръка с горните пасажи в приказки, предания, народни песни и други художествени творби, т.е. придават се антропоморфни характеристи и черти на рептилии, които те дефакто нямат. Те правят секс заради самото удоволствие, а не заради това че някой малоумна силиконова кифла с iPhone ги кефи и са се влюбили в нея).
Да кажем и две приказки за празника „Лазаровден“ (като бях малък му виках ЛазEровден от Lаser – Star Wars fan): Лазаруването, някогашен израз на култ към змея, се превръща в средство за предпазване на момичетата от змейската любов - типично по български поради практични съображения, защото влюбеният змей занемарява задълженията си на покровител на общността (поредна глупост, по-скоро е ритуал в името на Кралицата от Орион – подрастващи жени са главните изпълнители, т.е. бъдещи принцеси .....from next celebrations stay away from me Reptilian BITCHES! Лазар, които и да е той е бил близък с ЕА-SU и когато той умира бива поставен в камера за въстановяване и реанимаця, след три дни той излиза от каменната камера жив и здрав, да такива камери има, няма много писано за тях, като за начало гледайте "Elisium" там е представена подобна технология).
И ако наистина е прав Проп (Владимир Яковлевич Проп - съветски литературен изследовател), който твърди че приказките и легендите са подигравка със задна дата със загубилите силата си древни божества, ритане на трупа на предишния тиранин, който е внушавал страх,(добра формулировка, тук веднага се сещам за една аналогия: тези от вас, които си спомнят тоталитарният режим в България и по-скоро управлението на Бай Тошо, ще си припомнят, че е беше забранено да се разказват вицове за БКП и за него и веднага след като паднаха от власт имаше бум на бисери, вицове, песни и прочее творби за тах самите. Излишно е да казвам, че и тук имаме този Орионският модел „Не се ебавай с този които е на власт!“) трябва да признаем, че змеят не е бил лошо божество, щом приказките в по-голямата си част не го очернят докрай. Във всеки случай няма нито една приказка, в която змеят да е навредил на деца (да попълня: и на жени! - но мъжете им е такована майката .....факти!).
Тоест българите са съхранили уважението си към старите божества... или към по-големите си братя - змейовете. (Тоя пумпал Ники Кънчев подозира ли колко е програмиран? Като се замисля това и физически е добро описание - змеят е доста по-голям от нормалният човек. Предполагам, че щом четете този текст сте достигнали до едно ниво малко над овчето такова и не се интересувате от ТВ шоута като Big Brother)
И така автора на този текст достига до същността на нашата цивилизация:
Нещо повече, Ние отчасти сме запазили змейския начин на мислене – ИМПЕРСКИЯТ! (Имперският ли каза? ама да не би да имаш предвид, че книгите които четох за Орион и Сириус и за сътворението на земята може би са верни, слава богу (Змеевиден), значи не съм си дал парите на вятъра – ако хората, писали тези книги четете този текст: автора на оригиналната статия е на прав път! „Имперският начин на мислене“ може да се интерпретира и още като това, че човек е горд собственик на „R-комплекс“ – рептилоидният дял)
Имперски в смисъл не разделящ народите на свои и чужди, а оценяването им според това дали се интегрират или не в една общност (кошера и кошерният манталитет, да Орион много цени ти да си с кошерно съзнание, „бее-бее“ – блея защото пчелата не може да издава звуци и няма как да я имитирам).
И накрая едно предание от Котелският край: „През 60-те години змей залюбил дъщерята на една вдовица. Момичето умряло, но на следващия ден майка й хвърлила траурната забрадка и на всички обяснявала, че дъщеря й е жива, но е при змея в Долната земя. Естествено, решили, че е полудяла от мъка. Но пък ябълките в градината й станали просто приказни. Жената обяснявала, „зеткото ги наглежда“. Няколко месеца след това жената заявила, че ще ходи да живее при дъщеря си, че искала да се порадва на внуците-змейчета. И изчезнала. Имало е разследване, но тялото й не било намерено. Хората решили, че се е хвърлила в някоя от пещерите. Но човекът, който ми разказа тази история, твърди, че досега в кръчмите се спори дали наистина вдовицата не е отишла в Долната земя. И ябълките след изчезването й изсъхнали до една.“
Бонус за тези които прочетоха до тук: Друг случай - отсичането на змейското дърво в село Локорско (намира се в подножието на Стара планина на около 15 км от София) когато се създават ТКЗС-тата. Милицията е подозирала саботаж, но бързо прекратила следствието, защото селяните давали суеверни показания. А станало следното - председателят на ТКЗС предложил да бъде остечен самотен орех насред нивите, от което селяните се уплашили, защото според тях там си почивал змеят-пазител на землището. И всеки намерил извинение да не участва в мероприятието. А председателят и двамата му помощници били наказани от змея - председателят умрял от инфаркт след няколко дни, единият помощник полудял, а другият - бил трезвеник, пък се напил, паднал в една локва и се удавил..." - няма да анализирам случката просто ще споделя, че тук усещам някаква психофизическа намеса :)

По материали от тук


Това, за което Дейвид Айк не обича да говори....
S2
image

....освен Орион :))

Наскоро се ровех из мрежата и попаднах съвсем случайно на тема от форум-сайта на небеизвестният Дейвид Айк. Там потребител беше задал следният въпрос към него и съмишленици:

Линк

.“Скъпи приятели...
Дейвид е един от първите, които говорят за влечугоподобните и техните планове, той говори за тяхните планове за поробване на хората, дори споменава и участието им заедно с някой илюминатски фракции. Споменава колко могъщи са главните рептилиански кръвни линии (дори как кралицата (предполагам Елизабет 2) се страхувала от влечугоподобните наричани – Пиндар). Автора на М5 говори за Кралицата на Орион и за това как тя е една от най-значимите фигури изобщо във света на влечугоподобните, и как илюминатските кръвни линии се страхуват дори само да споменат името и. Кралицата щяла да се завърне съвсем скоро и да си възвърне контрола над земята (от кралицата-бунтовничка). Защо Дейвид Айк не споменава нищо за тази прословута Кралица на Орион? И има ли още нещо, което трябва да се знае за влечугоподобните, което Айк не разкрива ? Моля бъдете така добри да споделите вашите знания по тази тема, ваш Джон!“

Джон, приятелю Джон, намерил си къде да питаш, бих казал Аз. И ето какво му отговарят някой от форум-гурутата с по 5-6000 отговора

полуидиот-forumhero1: “My guess is this: IT"S NOT REAL!” - кратко и ясно: това не е истина, щом Дейвид не говори за него, значи няма как да е истина!

Полуидиот-forumhero-Светъл: „Orion is your friend. Do not bring fear to your heart. Embrace Orion.“ - Орион е твой приятел. Не пускай страха в сърцето си Джон. Приеми Орион (че и кралицата барабар с него).“ - следва лъч с бяла светлина .....

PS: Отговор от самият Дейвди Айк нямаше в тази тема, явно Кралицата найстина не съществува, вече съм спокоен, че щом Айки мисли така, значи работата е шест. И за да го изкарам от този резил ще публикувам снимка на неговата сънародничка Кети Пери, която убива рибата от жалост на илюминатските грами награди през 2014:                                                                          image  „Кети-тамплиер“ само се пази от асасините, че много ви обичат :)))                                                                                                                                    [BG митове] Валентин Стамов: Прадядо ми змеят   image Празника на "Св. Георги"("Гео" иде от "Гея", плагиат на "Гая-три")е копие на ИндРа.
Кришна разгневил ИндРа, като казал на хората да не принасят кървави жертвопринуешния към ИндРа за плодовитост и дъжд, и ИндРа изпратил пороен дъжд, а Кришна само повдигнал на върха на кутрето си хълма Говердхана и поканил жителите да се подслонят... Образът на Свети Георги е взаимстван още от епохата на Овена, затова и Митра е бил изповядван от римляните в началото Овенската ера.
Аналогът на Победоносеца е с Непобедимия, както са наричали бог Митра.Като Митра е ОТРАЖЕНИЕ- НА ВЕДИЧЕСКИТЕ ДЕВИ.                                                                                                 Свети Георги Победоносец,Индра и Животински жертвопринoшения                                                                                                                                                >Плачещия дракон от Стара Планина                                 





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684476
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031