Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2015 19:05 - "Ной": Библейския разказ пренаписан, за да се прокара Agenda
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1270 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.03.2015 19:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageОт излизането си в началото на 2014 г. голям бюджет филма "Ной" е предизвикал спорове, че не е библейски точни. Макар че със сигурност е така, филмът прави повече от волности с Библията: "Ной" избутва съобщения, които нямат нищо общо с Библията. Тези съобщения са всъщност политически и идват директно от световния елит. Основното послание? Човечеството трябва да се очисти ... отново.


През целия филм за вземане на кариерата си, Дарън Аронофски е създал доста противоречиви филми с мощен основното послание. Никой от работата му може да се счита за "идиотски" и, въпреки това, което казват критиците, Ноа не е идиотско филм от двамата. Разбира се, тя съдържа гигантски каменни чудовища, примитивни базуки и Noah избиват един куп бедни души, но филмът е достатъчно умен, за да общуват няколко от неговите основни послания, усукване един от най-старите истории в света, за да прокара план, който е много 2014.

Въпреки че много зрители бяха разтревожени за многото свободи, предприети в тази преразказ на Ноев ковчег - една история, която съществува в еврейската, християнската и мюсюлманската литература - посланията добавят към историята трябва да бъде още по-тревожно. Ной повторни формати тази древна приказка за опише основната предпоставка на нова религия, един, който е минал по масите в продължение на години. Въз основа на дългосрочна елита дневен ред на драстично обезлюди Земята, тази нова религия е за радикална природозащитници, девалвацията (и дори омраза) на човешкия живот, и преразпределението на морал към нова ос.

Чрез своя странен разказ, филмът се превръща историята на Ноевия ковчег в едно абсурдно и тревожно приключение, което кара зрителите да се чудят: Защо Бог е толкова зло? И защо Ной е такъв идиот? Когато съпругата на Ной го пита дали "Творецът" (това е името на Бог във филма) ще им помогне да оцелеят, отговора на Ной е комичен, сякаш описва супер-злодей:                                                                                                                  "Той ще унищожи света".

Докато Библията обяснява, че Всемирният потоп е причинен от мистериозен състезание на Giants покваряващото и "заразяващо" човечеството, филмът излиза този маршрут. Вместо това, той многократно ни казва, че хората са зли и заслужават да умрат.

Форматиран за днес

Преди да влезем в действителната история, трябва да подчертаем, детайл, който е привидно тривиален, но показва истинската цел на филма: Защо всички облечени като ако те имам дрехите си от първия в света магазин Zara?                      image  Дори ако той живее в една безплодна, изоставена от Бо (без шевно оборудване) Noah винаги намира начин да изглежда доста стилно. Дали той е облечен с хубаво палто с фантазия бутони, раници с всички видове ремъци и джобове, перфектно оборудвани секси Поло или панталони, които странно изглеждат като дънки, Ноа не е типичен с роба-облечена библейска фигура. Той всъщност изглежда като битник ще Starbucks. Дори жена му изглежда доста модерна и добре проектирана, с ласкави ризки и панталони, пълни със стилни лепенки.
Тези тоалети изработени за-а-2014-аудитория основно ни казват, че Ной не е за Библията - това е за днес. Това е послание към човечеството в момента, директно от елита.

Noah всъщност убива един куп хора във филма! Как може това да има смисъл в божествения контекст на историята? Е, тя всъщност има смисъл ... когато разберем, че филмът има за цел да продаде една нова религия продиктувана от световния елит, съставена от ценности които масите трябва да приемат. Една от тези ценности е, че човешкият живот е рак на Земята, който трябва да бъде ликвидиран. С други думи, те искат хората да искрено вярват, че те са зло, за да оправдае обезлюдяване. Разбира се, тъй като филмът ни казва, повечето хора умират ... с изключение на тези на избраната кръвна линия. И това е, което елитът иска от нас да се мисли. Ние всички трябва да умрем, за да се спаси Земята ... освен тях.

Ной е поразително сходен с още един филм, анализиран на Vigilant Citizen: 2012 . Както е отбелязано в тази статия , 2012 е филм бедствие, което по същество е за богатите и силните хора (елита) оцелял при гигантски наводнения, докато всички останали умира. Филмът е изпълнен с препратки към историята на Ноевия ковчег и дори показва хеликоптери транспортиране на различни животни да гигантски кораби. Постерите на Ной и 2012 също са поразително сходни.                          image                                                                         Noah следователно е разтваряне на библейската история направена специално за да се побере в Програмата само елита ... и както обикновено, това е дневен ред и е доста обезпокоително. Той защитава идеята за масово да се обезлюди Земята и го продава като екологична мисия. Extreme природозащитници е новата религия и трчбва да бъде продадена на масите чрез страх.

Тази религия е не само насърчава в литературни творби, тя се намира в реални паметници живот. В Грузия Guidestones е гигантска колекция от камъни (наречен Америка Стоунхендж), на която са изложени десет нови заповеди.                       image    Тя е построена от членове на окултните тайни общества. Последната заповед на камъните обобщава основното послание на филма Ной :

"Не бъди рак на Земята - Оставете място за природата - Оставете място за природата".

В Ной, се обяснява, че човечеството трябва да изчезне, защото това е неуважение към природата. Това не е това, което е казано в Библията, но това е посланието на този филм (и елита) иска да се усвои.

Компрометиращо Humanity да оправдае Обезлюдяването

Още от първите сцени от филма, Noah (облечен в малкия си облекло Zara) разговаря с децата си за екологични концепции, които са били най-вероятно последното нещо в съзнанието на хората в тези много древни времена. Когато синът на Ной вижда цвете и се опитва да го вдигне, Noah скача, за да спре безсмисленото унищожаване.                                                                                            image     Noah казва на сина си "Виждате ли как цветята са прикрепени към земята? Това е мястото, където трябва да бъдат. Те имат цел.
Тази малка сцена обявена от Ной, е крайната марка на природозащитниците. Малко по-късно, Noah вижда "мъже" (пейоративен термин в филма) Ловните животно, за да го ядат. Noй работи за спасяването на животното и намушква един от мъжете в крака. След това той обявява своя акт на насилие като "справедливост". Да, Ноа е очевидно краен веган, който пробожда хората, които ядат месо.

Когато синът на Ной го попита защо тези зли хора смятат, че яденето на месо ги дава сили, той отговаря:

"Те забравят че силата идва от Твореца".

Това, разбира се, не се намира в Библията. Тя е част от съобщенията на филма,и основно се казва "Животни> хората". По време на филма, Ной се отнася до животните като "невинни", докато хората се възприемат като измет, които заслужават да умрат. Ноа обаче изглежда забравя, че много животни са месоядни, които прекарват по-голяма част от живота си  на лов и поглъщат други животни. Ето как работи природата.                                                                                                         image    Noй има мечта, където всички хора умират от удавяне, а животните плуват към повърхността. Той наистина мрази хората.
В един момент Noah казва на децата си:

- Ние сме били избрани да спаси невинните. Животните.

- Защо те са невинни?

- Тъй като те все още живеят както в градината.

По време на филма, Ной, "героя от филма" показва абсолютна ненавист към човечеството. Всеки път, когато той вижда "мъже" или изкуствени създадени структури, той автоматично става притеснен.

Усукване библейския малко за гигантите

По-нататъшното му анти-човечеството съобщение, филма значително обрати и contorts библейски пасажи за мистериозен надбяга нарича намерени в книгата Битие гиганти. В Библията, гигантите са потомци на една група от 200 "Божии синове", който са слезли на Земята, за да се смесват с хората. Те се научили хората на напреднали умения, като металургията, металообработването, козметика, магия, астрология, астрономия и метеорология. Гигантите направили това, са наричани също паднали ангели. (Интересно бележка: Луцифер се нарича също като Fallen Angel и се казва, че са донесли забраненото познание за мъжете).
image

Ной се подпомага от един куп големи чудовища от скала, наречена гигантите.                                                                             В книгата Битие, се казва, че гигантите (наричани още исполините), са хибридна раса на синовете Божии и човешки жени.

Когато хората започнаха да се увеличават в брой на земята и дъщерите им раждаха синове Божии видяха, че дъщерите на хората са красиви, и те се оженили от тях са избрали. (...) Исполините били на земята в тези дни, а също и след това-когато Божиите синове отидоха при дъщерите на хората и имаха деца от тях ".
- Битие 6: 1-4

Нефилимите са описани в Библията (и други апокрифни текстове) като раса от гиганти, които са живели сред хората. Те в крайна сметка се превръщат в разрушително присъствие и се казва, че са консумирали "всички придобивания на мъжете". За да се отърве от тези същества на Земята (заедно с хората, които се смесват с тях) Бог е причинил Потопа.

Затова Библията описва гигантите като основна причина за корупцията на човечеството. Филмът обаче описва точно обратното. В Ной , гигантите са описани като нежни учители, които дойдоха да подпомогнат хората, но в крайна сметка станаха жертва на жестокостта на човечеството. По-късно, Гигантите действително помагат на Ной построи Ковчега! Накратко, филмът разглежда важни части от Библията, за да се каже, че човечеството единствено ще е отговорно за собствената си смърт, тъй като е развило състояние, което е непоправимо. Филмът с неговото анти-човешко съобщение, което все още е приложимо и днес.

В една значителна част от филма, Noah разказва на семейството си на "Първата история която той е чувал". Тя започва с първата линия на Библията "В началото беше светлина", но след това преминава в мрачна реч за злините на човечеството.
 image                                                                                   
В историята на Ной за човечеството се прави връзка със снимки на съвременните войници убиващи други хора. Това е доста ясен начин за да ни се набие, правното основание на Ной за избавянето на Earth от човечеството което се прилага и до днес .
                                                                      филма избутва зрителите да се заключи, че човечеството, за пореден път, няма надежда. Затова обезлюдяването не е ужасна катастрофа, но необходим "прочистващ процес". Самият Ной казва:

"Fire консумира всичко. Водата почиства. Тя разделя фалша от чистите. Нечестивият от невинните. И това, което потъва от тази, която се издига. Той унищожава всички, но само за да се започне отново. "

Тази линия не е от Библията. Тя идва от съзнанието на психопати, които искат да намаляват населението на Земята и го описват като "прочистващ процес". Обезлюдяването е добро. Death се равнява на прочистване.

В крайна сметка, Noah осъзнава, че не цялото човечество трябва да умре след потопа: Неговото семейство оцелява. И там се крие друго важно съобщение на филма: Обезлюдяването не се отнася за цялото човечество. Това се отнася само за тези, които не са част от "избраните" кръвни линии. Това е вид на съобщението окултния елит иска от нас да се асимилираме, защото те смятат, че са избрана кръвна линия.



Предупредителен спойлери: Ной и семейството му да оцелее на Големия потоп. Но никой друг не го прави. Още от самото начало на филма, ни се казва, че оцеляването на човечеството, трябва да мине през специална кръвна линия. Зрителите веднага научават, че Ной се спуска от Сет, докато лошите се спускат от Каин - факт, който очевидно е много важно.
 image                                                                          
В една от първите сцени на филма, ние виждаме младия Ной да дава свещена клетва от баща си. Зрителите ще бъдат незабавно предадени на идеята, че Бог благоприятства единна кръвна линия.
Около ръката на баща му е кожата на змията от Райската градина, която представлява продължаване на линията на Адам.                                                             image                                                                          След това Нoи отива да докосне с пръст баща си, който е осветен от кожата змия. Този "магически" сцена представя "избраната" кръвна линия от едно поколение на друго.
Разбира се, нищо от това не се споменава в Библията. Бог облагодетелства определена кръвна линия.

По-късно във филма, бащата на Ной, Матусал, е изобразен като отшелник, но свръхестествено същество, което е магически водач на Noah чрез плана на Твореца. Докато Матусал никога не се споменава в Библията, че имат роля в изграждането на Ковчега, това допълнение укрепва идеята за кръвната линия.

Има и други странни "небиблейските" допълнения към филма, които в крайна сметка ни карат да мислим, че Ной не е "човек на Бога", но идиот, който само иска да види неговата кръвна линия оцеляла. Например: Noah всъщност убива един куп хора.                                                               image   Когато хората се опитват да стигнат до ковчега, Ной се ядосва и започва да убива един куп хора, реже главите им и ги пронизва.                                                                                                                            В друг свиваща стомаха (и напълно измислена) сцена, Noй нарочно позволява приятелката на сина му да бъде стъпкана до смърт от стотици хора.                              image                             

Въпреки че Ham увери баща си, че това момиче е "добро и невинно", той й позволява да си умре от ужасна смърт.
Той лесно можеше да я спаси.
Noй би могъл да спаси момичето                                                             
Как може един човек, който се предполага, че избран от Създателя да позволи смъртта на едно невинно момиче? Защо това се прибавя към филма? Тъй като това е непрекъснато комуникиращо съобщение: Дали тя е добра или не е без значение. Момичето не е било част от кръвната линия. Затова тя трябва да умре.Въпроса не е в това да бъдеш добър човек

След потопа, Ной се превръща в размирно, депресивен, психопат. Когато той научава, че дъщеря-в-закон  е бременна, той е убеден, че той трябва да убие малкото момиче да се уверите, че човечеството не се възпроизвежда.
image
В още един сцена, която никога не е била в Библията, Noй държи нож срещу собствената си внучка, за да я убие.
                                                                  Ной обаче осъзнава нещо невероятно:Въпреки, че той първи е убеден, че той е разочаровал Твореца, като не убива момичето, той в крайна сметка научава, че е постъпил правилно, като "показва милост". Но какво да кажем за безбройните хора които е убил? Не би ли трябвало и  
някаква милост ? No. Тъй като те не са били част от кръвната линия. Създателят е позволил на Noй да убие хора, когато те не са били "за мача". Между другото, това е, в което окултния елит вярва.
      image
          Филмът завършва с начина, по който започва: Със свещен клетва на новото попълнение на кръвната линия.

Филмът изобразява "божествена" Quest Ноев като жесток и насилствена процес, извършена от един човек, който непрекъснато се превръща в психопат. Докато блокирани в Ковчега, собственото му семейство започват да негодуват, той умува над факта, че всеки има нужда да умре. Докато той просто е следвал заповедите на Твореца, той изглежда се вживял от дълбоко в схемата на омразата към човечеството, което не оставя зрителите с "нечисто" чувство. Има обаче, знак, контрапункт на Ной " или друго" учение: Тувал-Каин.

Тувал-Каин: The Other Path
  image                                                                                  
В "Ной", Тувал-Каин се спуска от Cain (за разлика от Ной, който се спуска от Сет). Той е строител на цивилизации, които превърнаха злото.

Тувал-Каин е "водач на хората", и, следователно, смъртен враг на Ной. Докато Тувал-Каин е "лошо момче", той е по ирония на съдбата на героя, който казва, че най-мислещи и разумни линии, което причинява на зрителите да донякъде се идентифицират с него. Противоположно на Ной, Той не се срамува да бъдеш човек и е горд от постиженията на човечеството. Освен това, той се чувства малко по оставиха от Твореца, който напусна рода си да скита по пуста земя. Той има за цел да се еманципира от правилото на Твореца чрез собствени средства. В този смисъл, той е представител на гностически гледна точка на този, който възприема Твореца демиург - по-нисш бог, който е в затвора на човечеството в материалния свят. Ето защо Бог е наречен "Творецът" във филма. Той се позовава на гностически понятието демиург, близко-отмъстителен създател на материалния свят.

Тувал-Каин накратко се споменава в Библията като "фалшификатор на всички инструменти от бронз и желязо" и "учител на всеки вид медно и желязо". Въпреки това, той никога не се споменава в разказа за Потопа и няма връзка с Ной. И така, защо създателите на филма избират този неясен библейския герой да стане арх Немезида Ноев? Защото, докато Тувал-Каин е неясна фигура в Библията, той е изключително важна фигура в най-разпространената гностически Mystery училище на Земята: масонството.                image        Масонска емблема, изобразяваща две топки и бастун ...код за Тувал Каин.                                                                                                                      

За разлика от Хирам Абиф (водеща фигура в масонската ерудиция и ритуал), Тувал-Каин е една неясна Библейска фигура, която отнема голяма важност в езотерични учения. Като опитен производител на оръжие, той представлява потенциала на човечеството, за да изгради своя собствена сила - без Твореца. Различни масонски източници описват езотеричното значение на Тувал-Каин.

"Той е изобретател на EDGE-инструменти, и въвежда много изкуства в обществото, които са склонни към неговото подобряване и цивилизация. Тувал Каин е Вулкан на езичниците, и се смята, че са били тясно свързани с древната масонството. Faber казва, че "всички най-забележителните древни сгради на Гърция, Египет и Мала Азия, са били приписвани на Cabirean или циклопски Masons," потомците на Vulcan, Dhu Балкан, на бог Балкански, или Тувал Каин. Oliver казва: "В след време Тувал Каин, под името на Вулкан и неговите Cyclops, помислих, тъй като работещите в метали и изобретатели на тайните; и по този начин е вероятно, че той е бил на Жрец на подобна институция по негово време, копиран от предишната система на Сет, и се прилагат за подобряване на схемите по-адаптирани към физическите занимания на състезанието, на която той принадлежи.

Поради тези причини Тувал Каин е бил осветен сред масоните на съвремието като древен брат. Неговото въвеждане на изкуствата на цивилизацията като даде първата стойност на имота. Тувал Каин е смятан сред масоните като символ на земни притежания.
- Albert Маккей, "Лексикон на масонството"

В Манли Хол "The Lost Ключовете на масонството", Тувал-Каин се описва като "родоначалник" на масони.

"Е дошъл денят, когато Занаятчиите трябва да приложат знанията си. Изгубеният ключ към тяхната степен е майсторството на емоция, която поставя енергията на вселената, с която разполагат. Man може да се очаква само да бъде натоварен с голяма сила, като е доказал способността си да го използват конструктивно и безкористно. Когато Масонът научава, че ключът към воина на блока е правилното прилагане на динамото на живата сила, той е научил тайната на занаята си. Кипящата енергия на Луцифер са в ръцете му и преди да може да се засили напред и нагоре, той трябва да докаже способността си да прилагат правилно енергия. Той трябва да следва по стъпките на своя праотец, Тувал-Каин, който с мощната сила на бога на войната изковал меча си в палешник.
- Манли Хол, "The Lost Ключовете на масонството"
Мистерии обичат библейски герои, които не разчитат на Бога, за да придобият знания и власт. Тувал-Каин е отличен пример. В Ной , Тувал-Каин се опитва да комуникира с Твореца - не като слуга, като Ной, но като с равен.

"Аз съм човек. Произведено в изображението. Защо няма ли да разговаряте с мен? Давам живота. Взимам живота. Като правите! Аз съм като теб! Не съм ли? Говори с мен! "

Въпреки Тувал-Каин осъзнава, че човечеството е на път да се изличи, той намира неочакван човек за извършване на неговото наследство: Синът на Ной, Хам.        image    Тувал-Каин представя меч на Хам. Той му дава възможност да "стане човек", като му даде силата да отнеме живота.
През стремежа Ноев, Ham се чувства пренебрегнат, отхвърлен и инфантилна. Той смята, че не може да стане човек, без да бъде с една жена - право, което се отрича от баща си. Уморен от наказания и унижаения, Ham оставя ковчега и се смесва с "лоши" хора. Там той намира "добро момиче", че иска да се ожени. Въпреки това, Ной я оставя да умре и да се проточи Ham обратно в ковчега със сила.

Когато Хам отговаря Тувал-Каин, той открива вида на бащина фигура която е търсил. Вместо живота на сляпо крепостничество, Тувал-Каин, предлага на Ham средствата да бъде "истински" мъж. По време на потопа, Тувал-Каин намерил начин да се промъкне вътре ковчега и, докато е скрит с животните, той "инициира" Хам с философия.

"Баща ти напълни този кораб със зверове, а децата се давят. Той те принизява, като ти кажа, трябва да им служат. No. Те ни служат. Това е величието на мъжете. Когато Творецът приключи със небето, земята, морето и тези зверове, той не е удовлетворен. Той се нуждаеше от нещо по-голямо. Нещо, което да вземе власт над него и да го покори. Така че той ни е създал по Свой образ. Нас. Това е твоят свят Ham, конфискувай го ".

Макар че тези думи са били каза от "лошо момче", той почти като цитира действителните библейски стихове. Това само засилва общото объркване на филма и смесените послания.

"И Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие; и нека владее над морските риби, и над небесните птици, над добитъка, над цялата земя и над всяко животно, което пълзи по земята ".
- Битие 1:26, KJV

Тувал-Каин след това в крайна сметка настоява Ham да убие баща си:

"Човек не се управлява от Небесата. Той се управлява от неговата воля. Така че аз ви моля. Вие сте човек? Good. Защото, ако си мъж, може да убиваш ".

Хам обаче не убива баща си ... той убива Тувал-Каин. Въпреки това, този съдбовен акт не изглежда да притеснява Тувал-Каин. Напротив, той знае, че като го убива, Хам е завършил успешно своето посвещение. Докато умираше, Тувал-Каин казва Ham:

"Сега ти си човек".                                                                                                              image                                                                       В последните си мигове, Тувал-Каин дава Ham на змийска кожа от Едемската градина (открадната от баща си). Това означава, че Хам е наследник Тувал-Каин - не ковчег.
Оцелели след потопа, Хам не се реинтегрират със семейството на Ной. Той ги оставя след себе си и прави свой собствен път.
image

Хам оставяйки семейството си представлява гностическия път на оцеляване след Големия потоп.                                                                                         Ние не знаем дали Хем успява да се възпроизведе (вероятно не). Въпреки това, ние знаем, че в Библията, историята, която следва непосредствено Ноевият ковчег е историята на Вавилонската кула - гигантска кула, построена от хората да "се борят с Бога". Оказва се, че Всемирният потоп не "очисти" нищо и че родословието на Тувал-Каин са оцелели от Потопа в края на краищата.

В Заключение

В Библията, историята на Ноевия ковчег е разказана в няколко прости стихове и е изпълнен с енигматични битове, които никога не са обяснени (т.е., които са били гигантите точно?). Филмът Noah попълва отговорите на някои от тези въпроси, по свой ​​собствен начин, разширявайки библейския разказ с измислени истории и герои, в крайна сметка даде на тази древна история, много модерен привкус. По същия начин шик тоалети Ръсел Кроу бяха направен специално за по 2014 публика, съобщенията в Ной бяха също направен специално за 2014 аудитория.

Филмът основно представя две философски възгледи: Един, предназначен за невежите маси и този, който е предвиден за "познавачите". На невежите маси се казва да следват радикалните мярка на природозащитниците, водеща до себеомраза: Защото човечеството е злата сила зад войната, страданието и унищожаването на природата, то трябва да се "очисти". Това съобщение се вписва с окултното елит обезлюдяване Agenda и е въплътена от Ной. В другия край на спектъра, Тувал-Каин представлява хората, търсещи божественост, придобиване на физически и умствени инструменти, за да достигне същия статут като на Твореца. Това е гностическата философия приета от окултния елит. Докато в лицето на "лошо момче", той все пак е представен като алтернатива на абсурдността на Твореца, който е създал човечеството та след това да го унищожи.                                                                        С една дума, Ноа е далеч от "идиотски" филм (както някои критици са заявили). Той успява да продаде религията на Новия век въз основа на самоомраза и същевременно да даде знак за окултния елит, тези, които си въобразяват, че са потомци на Тувал-Каин. Но окултния елит не вярва в радикална природозащитници и не му пука за човешкия живот. Те са тези, които стоят зад всички наши големи войни и тяхната алчност е основната причина за унищожаване на природата. Чрез филми  като Ной , те се опитват да поставят тежестта на собствените си злодеяния на нищо неподозиращите маси, които обикновено правят като им се казва. Те искат от нас да приветствам идеята за "голямо прочистване".

В Библията, след Потопа, самият Бог казва:

"Аз поставям завета Си с вас: Никога вече няма цял живот да бъде разрушен от водите на потопа; Никога вече няма да има потоп да опустоши земята ".
- Битие 09:11

Така че, независимо дали вярваш в Библията, или не, знам, че ако има друго голямо "прочистване" на Земята, то няма да дойде от "Творецът". Той ще дойде от тези, които са ви промили мозъците в продължение на години, за да можете да се убедите и да повярвате, че сме рак на Земята.                                                                                                                                http://vigilantcitizen.com/                                                                                   
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8738818
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930