Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2015 12:45 - " И ти ще заемаш на много народи, но няма да ти заемат, и ти ще царуваш над много народи, те са над вас но не ще надделеят "(Второзаконие 15: 6).
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1447 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 07.10.2016 21:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image                                                                   

Юдаизма дойде от Хасидите, а на Хасидите от Хабад Любавич - най-богатата секта, която контролира почти всички лостове на властта, еврейското информационно поле, създадено от еврейския капитал и еверо медиите. Според свещената книга на habadovskoy Тане , техният Бог е създал света само за евреи. Душата на евреите, което наистина има само 600 000 (!) Са, частици на своя Бог. Затова юдеите обясняват че има два вида души: божествени (и) и животни (ни). Божествената душа притежават само евреите, които в продължение на много години с пристигането си на земята(5500. Years) са прераждани от тяло в тяло, и това било тайната на успеха им. Евреите имали  животнитинска 
душа от първата категория, която е невидима жизнена сила се съдържа в кръвта за поддържане на живота-тяло. Това идва от душата на един духовен източник, по-нататък "klipat крак" (блестяща примес), свързани с дървото за познаване на доброто и злото. От нея се жизненост всички кашер (допуснати в храни) животни и растения.    

                       image                


Но има и друга душа на животните, най-ниския ред, които се твърди, че имат само не-евреи, които са от една нематериално образувание, наречено "Sitra ahara" (от другата страна). Равин Schneur Zalman е убеден, че не-евреи са лишени от божествената душа, и, следователно, лишени от духовен живот. Ако ги слушате, то действията на един евреин са винаги продиктувани от добри намерения, а действия Goy - зло. Ето как равините на Чабад преподават в синагогите. "Не са лоши евреи. Всички евреи са добри ", казва библиотекарят Lubavitcher Rebbe, равин Барух Ливайн, коментирайки историята на ролята на евреите в Октомврийската революция от 1917 г.. По негово мнение, еврейските болшевики бяха водени от добри намерения на еврейската си душа. Т.е. милионите мъртви, две световни войни, бедствия и комунизма,  всички евреи считат за правилния избор.

              
  image                    
Но по-горе описаното състоянието на света от "Тане", няма да продължи вечно. "Sitra ahara" - (. Стр 127) отвратително e че техният бог "мрази ", т.е. техният Бог мрази хората по света, както и всички животни, които се поддържат от клипове. В бъдеще, когато Христос ще дойде като (Месия), всички клипове са унищожени преди техния бог, сякаш никога не е съществувал (гл. 19, стр. 117).

                                                               image  image         

Историческият процес след пристигането на Месията, който е сигурен, за да видите Chabadniks Чабад и потомък на цар Давид чрез Shneur Zalman, в "Тане" е както следва:

Бог унищожава трите клипове, и съответно, изтребва всички народи по света които ядат нечисти животни.

Тогава трансформира klipat крак, който за евреите е чист източник на живот на животните, както изгубените евреите ще се заврнат към православния юдаизъм.

Земята, странно, не се счита за Shneur Zalman-примес, и следователно запазва своето съществуване, или ще се превърне в етерното тяло.

Хидросферата, атмосфера, подкрепено от логиката на "Таня", като клипове също трябва да бъдат унищожени. Милиони еврейската искри, обединени в своите оригинални 600,000. По този начин, 600 000 души на евреи ще кръжат над пустинята (или ефирната) Земя - това е апотеоз на истории от "Тане"!

Защо не Армагедон.

Ето защо бързат и унищожават тенденциозно нашата природа, целият живот на планетата Земя. Вместо изграждане на вятърна, водна, геотермална енергия, слънчева енергия и други електроцентрали, изгаряне на милиони тона нефт, въглища и природен газ и производство на плутоний.  

                   image                                                                

Евреин - посетител от чужда земя, от еврейския глагол "Ейвъри" - "да премине през" (Енциклопедия на архимандрит Никифор 1891). Но все пак съвсем наскоро нашите предци, използвали дума "planetos" (скитащи звезди) и на планетата, наречена Земя, т.е. евреите в съвременния език идва от друга планета (чужденци). Евреи - един от племената на хуманоидните сиви. Техните свещените книги и казват, че те са хората, с божествената душа, а останалите нечовеци, по-лоши от животни, които могат да направят нищо ( техните заповеди ). Учените според ДНК генеалогията твърдят, че Авраам е най-младият клон - IT 3000 година, за разлика от арийските, които според учените са от продължение на повече от 10 000 Символът на евреите е триъгълник в кръг. 

                                       image                                                                                                                                                         
Колко тона Плутоний до сега е произвела световната еврейска ядрена мафия. Със сигурност се знае, че продуктите на деление (високо-радиоактивните и дълго (над 100 000 години) живеещи вече превишават много над 300 000 (триста хиляди) тона и продължават да се трупат със скорост 1 килограм за минута, за цялото земно кълбо.Така жадувания от ЯМ елемент Плутоний не се среща на Земята, поради което те са построили ядрените реактори, за да си го произвеждат, а за да не бият на очи истинските им цели са ги нарекли "за мирни цели".Необходимо е забрана на ядреното оръжие,тъй като няма срещу кого да се използва.Както се видя чрез измама Алиените - "Биороботи", владеят Земята(сценките с Корея и Ирак вече не са на мода и в Русия е техен човек(може би клонинг). Така остава Плутоний да се използва за унищожение на Земята.              image                                                                         Има ли пръст Русия в атентата от 11 септември ?                                                                                                                         

Наградата за завършване на мисията Богът на Библията

" тъмнина покрива земята и мрак племената; но Господ ще се издигне върху тебе, и славата Му ще бъде пред вас И народите ще дойдат при светлината ти ... народите ще дойдат при вас ... всички от тях ... донесе злато и Чужденците ще съградят.. Твоите стени, и техните царе - да ви служи ... и ще бъдат винаги отворени вратите ти не ще се затварят денем ни нощем, за да донесе на вас богатството на народите "(Исая 60: 1-11). " Вие ще се нарича Господни свещеници, служители на нашия Бог ще ти се обадя ще имота на народите и славата на тяхната слава "(Исая 61: 6). Е, това е разумни хора, и затова не виждат. Вижте кой и какво се случва в света, които имат всички контролни органи на светогледа ви. Вижте как те отдадоха слава на другите в момента под него пренаписване на историята и т.н.

image



" Това е името на Господа иде от далеч, Гневът Му е пламнал, и пламъкът на неговата ... да пресее народите, преди изпразване, и ще бъде в челюстите на племената юзда, за да заблуждават. И ти ще има песен както в нощта, когато тържествен празник, и веселие на сърцето "(Исая 30:27). Т.е. религии - християнство, юдаизъм и ислям - юзда, водещи хората в заблуждение, както и тези, които поставят тази юзда, забавление и празник, на този празник евреина ще получи страхотна цена. Т.е. когато те извършват своята мисия да унищожат ведическата слънчева култура, " Господи ... възстановяване на остатъка от народа си, които трябва да се остави ... ", т.е. той победи, победи ги, natravlyal, унищожени, измъчван, подиграван и той ще събере остатъка и простиш някой остави жив и той " е чудесен начин "(Исая 11: 11-16), т.е. те паднаха на планетата, унищожавайки всичко и всичките природни богатства.                                                                                                                      image               
 
>   Чернобил е терористичен акт на еврейската секта ХАБАД и КГБ.  

              image
      image    image         
http://energodar.net/   
                                                                                                   



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8744173
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930