Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2015 11:21 - Плана на Rothschild за Америка - "творческо разрушаване»
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2087 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 04.04.2015 22:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
 ЧОВЕЧЕСТВОТО Е КОЛОНИЗИРАНО ОТ САТАНИНСКИ КУЛТ, ИЛЮМИНАТИТЕ, CABALIST ЕВРЕЙСКИТЕ БАНКЕРИ И МАСОНИ,  ИЗПОЛЗВАТ ТЯХНАТА ИЗМАМА С ЦЕЛ МОНОПОЛ ВЪРХУ ДЪРЖАВЕН КРЕДИТ (ВАЛУТА), ЗА ДА СИ ИЗКУПЯТ СВЕТА И ЗАДРЪЖАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО В ДЪЛГ... В ПРИНУДИТЕЛНО ПОДЧИНЕНИЕ.
ТАКА ЧЕ ТЕ  ЕФЕКТИВНО ОСЪЩЕСТВЯВАХА КОНТРОЛ ВЪРХУ КУЛТУРАТА И  ЧОВЕЧЕСТВОТО ЕДВА ДНЕС ОСЪЗНАВА, ЧЕ Е ЗАЛОЖНИК НА НОВОВЪЗНИКВАЩ ГЛОБАЛИСТ ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА.
                                                                                                                                US Погребален звън: Нашата съдба е запечатана                                                                   
Rothschildов план за Америка                                           
"Икономиката на САЩ е в хватката на това което видния професор от Харвард Йозеф Шумпетер
преди много години, нарече" творческо разрушаване ". "
-
Алън Грийнспан,
председател на Федералната резервна система
"Крадецът влиза само за да открадне, да заколи и да погуби."
-Йоан 10:10                                                                     
AMERICA ще умре от фатално нанесени рани. Малко хора осъзнават това.
По-голямата част от гражданите  в отрицание... Благодарят за миналото,за щастливите дни на Вашингтон, Джеферсън....Еди Мърфи, Джон Уейн и искат връщане, непримиримите
оптимистите говорят "Ами, нека да изчакаме и да видим."                                     image                                                                                    
Но тези хора грешат, ужасната болест не може да бъде победена, освен ако не се подвежда пациента, който не разбира, че е болен и умира. Знанието води до победата, но в Америка днес, хората загиват от липса на знание.                                                                    
Откъснати от неговите корени
Причината, поради която Америка днес умира е ясна. Ние бяхме откъснати от корените си, включително и нашите християнски места за акостиране, нашата Декларация за правата и отечествената наследство. Всички растения, на които са били отрязани корените рано или късно умират от липса на храна. жизнената сила на приливите и отливите от техните клонове и листа, и атрофия на крайниците. Същото се случва и със страните, отделени от средата на културата, което им дава живот.
Нелечимо заболяване на Америка не е случайност на съдбата. Това е планирана дейност."Rothschild План за Америка "
Rothschild е алчен крадец,
глобален крадец , и като Исус ни каза: "Крадецът влиза само да открадне, да заколи и да погуби."
Америка  страда от "творческото разрушаване на " Ротшилд.                                           image                                                                                   
Илюминатския елит са дълбоко замесени в кражбата на Ротшилд и  в този убийствен план. Те са готови инструменти на нашата погибел. Алън Грийнспан, коварния еврейски финансист на Rothschild, който е служил като правителство в сянка и елит като ръководител на банковия картел на Федералния резерв по време на администрациите на двамата президенти Буш (младши и старши George George) и на президента Клинтън, значително помогна в изпълнението на тази отвратителна конспирация. Интересното е, Грег изглежда хроника списание (януари 2010 г.), отбелязва, че Грийнспан призова за намаляване на статут на Америка дванадесет пъти по време на царуването си като председател на Фед, всеки път, когато внимателно използва фразата "творческо разрушаване" първо е     изобретено в Harvard University от икономиста, Йозеф Шумпетер в своята 1942 книга, Капитализъм, социализъм и демокрация.
Йозеф Шумпетер                                                                                                                                                                                        В книгата си , "Капитализъм, социализъм и демокрация",
Йозеф Шумпетер показва, че Америка ще се реверсира чрез процес на "творческо разрушаване".                                                  image                                                                                                                           
Грийнспан и група негови последователи в престъплението, президенти Бил Клинтън и Джордж У. Буш, който ръководеше масивния"кредитния балон", причинени от отмяната на ерата на депресия Закона Glass-Steagall. В тази измама, подкрепена от предателство Ротшилд са включили огромна мултинационална машина от banki и институции (Goldman Sachs , Morgan Stanley, Lazard, Банката на Америка, AIG и други.) за създаване на трилиони долари и джоба незабавни парични под формата на тъмни ипотечен дълг суапове и деривативи. Удари!                                                              
В един замах, еврейски и израелски банкери събраха безпрецедентни печалби от неподозиращата America бързо и бурно смучеха от завихрянето на банковата тоалетна и от боклука на финансовото отчаяние и паника.
Че цялата тази бъркотия ще стане реалност е предварително 
известно на Ротшилд и неговите сътрудници. В крайна сметка, това е предназначението на тази ситуация. Това е част от по-майсторския класически Хегелов процес игра на dialecticism и изпращането на двете големи противоположни сили на социалния прогрес, капитализма и комунизма, един срещу друг в разрушителна конкуренция.     image     Нацизма, ционизма и комунизма са илюминатски движения. С цел да се оправдае държавата Израел, ционистите сътрудничиха с нацистите и, въпреки кръвта по ръцете си, продължават да използват Холокоста за тяхната политическа изгода.                                

Барак Обама е създаден само за период от време. Той ще бъде запомнен като велик герой, който постави последните щрихи на дяволски генерален план на 
лидера Rothschild, който постави пирон в ковчега на капитализма, докато подобряваше ефективността на държавната полиция на Big Brother.
Крайният резултат на този конкурс и историческото дърпане на въжето между капитализма и комунизма, синтеза на какво ще се случи след всичката 
пролята кръв и обществото са в процес на тежък, бурен порой на злото от тази нова система на управление, социален живот и култура, които ще бъдат инсталирани. Дори ние виждаме ясно фокусирано и обективено в гротескното бъдеще, което вече идва на прага ни, можем да си представим вече всички ужаси, които е на път да обявят пред нас.                                              
Нито класически, чистия капитализъм, нито марксистко / ленинска система на комунизма, са допустими за елита. Капитализмът по този начин бързо се изхвърля, а комунизма, който не успя да се изгради, ще се изхвърли след време. Ще бъдат унищожени кланични трупове от двете съществуващи системи, капитализма и комунизма, Ротшилд и връзката му в момента се впускат в изграждането на безмилостна варварска система, за която може да опишем с думата, Zio-Mammonism. Това означава нарушение на правата на личността, възход на еврейското превъзходство, и триумф на крещящия материализъм на мамона.

План Rothschild е Америка да упадне от някога велика нация в началото на алчност, омраза и нарцисизъм.
image
  Нека видим Джейкъб Ротшилд - БАЩА Нейт, показанс плюшени играчки цербер кучета ... Защо? Това не е ли  някаква крещяща сатанинска символика да ни каже, че те всъщност  манипулират световните дела?                                                                                         
Лорд Джейкъб Ротшилд, синът му Натаниел и други членове на династията Ротшилд имат план за Америка.
Америка ще бъде разрушена и възстановена
Грийнспан, на 04 септември, 1998 г. Реч в Университета на Калифорния, Бъркли, каза пред неговата аудитория, че традиционните американски ценности в предприятието дискредитират капитализма "Време е да се разрушат, и да се изградят отново." Джордж Уил пише, че "творческото разрушаване" на Шумпетер е в ход, и икономиката непременно "ше загуби десетки милиони работни места." Така г-н Грийнспан ще имат повече фенове за да улесни процеса на съзидателно разрушение.
Дори консервативния Томас Sowell, запален привърженик на Ротшилд / Limbaugh / Рейгън / Буш / Чейни / Рокфелер, се присъедини към исторически корумпираното търсене на икономическото джебчийство и пише на 17 декември 2008 г., че "творческо разрушаване" е Добро нещо, което той настоява, означава, че американските автомобилни производители и други производители трябва просто умират и се заменят, защото са "Остаряли".
И какво, ако милиони американски работници ще останат без средства за съществуване? Така че, да речем, "творческо разрушаване" е ремонтна бригада. "Всичко е добре, когато свършва добре."?                                                           image    Какво е "ционизма"?
Лорд Актън казва: "Истината ще излезе, когато хора вече не желаят да ги потискат."  През 1891 г., Сесил Роудс започна тайно общество, наречено на "кръгла маса", посветена на световната хегемония на акционерите на Банката на Англия и техните съюзници. Тези превзети аристократи, включително Ротшилд, осъзнаха, че трябва да контролират света, за да запазят монопола си върху създаването на пари, както и глобалните ресурси. Същите хора контролират Федералния резерв на САЩ ,ФЕДРус и други големи централни банки.Те са обединени и от ангажимента към масонството, което в голямата си част, е посветено на унищожаването на християнството, поклонението на Луцифер, и възстановяването на езически храм в Йерусалим. Те виждат повечето от човечеството като "безполезни консуматори" и пионер евгениката да намаляване броя на населението и разчиствате низши екземпляри. Евентуалното унищожение на не-ционистки евреи се корени в това English движение.
                                                                                                   Каква е крайната игра от този разрушителен процес? Често се пренебрегва фактът, че Шумпетер е марксист! И той, подобно на Маркс е предвидил края на капитализма и замяната му. Диалектически процес ще продължи: Evolution Revolution... и в крайна сметка виждате края на капитализма а не на комунизма.
Всичко трябва да се промени
Но това е съществена и важна, не само икономиката на Америка, ще се разцепи и построи наново."                                                                                                              ZIO-Mammonism, новата социална система в момента е в процес на изпълнение, като 
"възстановането" на нашата нация , изисква нашите християнски ценности да изчезнат. Нашата морална и етична система трябва да бъде дълбоко променена, целият ни начин на живот, трябва да бъде унищожен.                             image      Сатанински култ управлява света. Тези хора мразят Бога и човечеството и искат да го унищожат. Те вярват, че целта оправдава средствата и са безмилостни. Те използват евреите, както и всички останали, като пушечно месо. Ние сме измамени, разсеян, закърнели и пожертвани. Без визията, предоставена от Бога, ние сме агнета доведени  до клането.                                                         
Сатанизма е крайната цел.
Сатанизма започва  да расте, триумфално, като легендарния феникс възкръснал от пепелта и жарта.                                                            
За да се гарантира тази сатанинска крайната победа, всичко трябва да се промени. Washington Jefferson конституционпя модел е пълен синхрон с ционисткия план  на Rothschild и е определено е работно състояние на този план.З
а да бъде създаден ад на земята,трябва да се стигне до Загубата.
Без повече мостове към миналото.
Бил Клинтън  реализира тази визия. През 1996 г., интриганта прелюбодеец Клинтън заяви, че САЩ "Ние не се нуждаем от мост към миналото, ние трябва да си изградим мост към бъдещето."                                       image       Целта на ционизма е да помогне за колонизиране на Близкия изток, онеправдаване на исляма, и контролир на петролните полета. Поради тази причина Израел продължава да получава празни чекове. (Един анализатор прогнозира че американският данъкоплатец е похарчил $ 1700000000000 върху Израел.) Ето защо създаването на Израел взе превес над благополучието на еврейския народ.Израел има много малко общо с еврейския народ. Ционизма, комунизма, Феминизмът, нацизма, са всички творения на същия сатанински заговор. Тези "измами, всички са средства за крайната цел,  нео феодалната глобална диктатура.                                                                                           
По този начин, чрез препратки към миналото, мостът е построен в бъдеще, а сега моста към бъдещето е в последните етапи на строителството. Скоро ще дойде и прерязване на лентата, а след това ... Няма повече наследство, не повече от вчера, не повече от миналото. Всичко това отива в дупката на Оруел черната древна история.
По този начин, можем да разберем защо Националната демократична конвенция Бил и Хилъри Клинтън на 1992 г. като мото
и химна беше музикалнат от сатанинската хитова песен на група Fleetwood Mac му, "Дон "Т спри да мислиш за утрешния ден."
New Paradigm: Zio-Mammonism                                  
Да, Америка трябва да има една нова парадигма, Сио -Mammonizm, разработен от еврейските равини философи и пресъздаване на "творческо разрушаване." Това е стара (остаряла и безполезна Конституцията на САЩ, на християнската истина, свобода и свободата, и т.н.) с новото .

Нашето бъдеще ще бъде, безбожна лудост на Талмуд културата, която безмилостно се ръководи и защитава от юдео-фашисткия елит. Плана на Rothschild Цио-Mammonizm се изпълнява . Само старомодните придирчиви ще се съпротивляват. Необразовани маси са невежи.
Дали ще запазим положението? Или те ще върнат времето назад? Нашето бъдеще наистина изглежда мрачно. Сатана се хили, царството му е в ръка и безумно щастливи на среща в синагогата на Сатана го аплодират. Буреносни облаци се събират/ХААРП/.Както Боб Дилън така мъдро ни предупреди: "Това е ще падне проливен дъжд."                                                        
Една последна мисъл: "Смърта на Америка е раждането на еврейската утопия. " Това е нещо, което отдавна се таксува като на "New Order на вековете"?


http://www.texemarrs.com/022010/rothsch ilds_plan.htm                                                 image                                                                          ЛЪЖЛИВИ БОГОВЕ

Кабалисти са сатанисти. Те мислят, че са Бог. Тяхната реалност е тяхната самооценка... солипсизъм. Те мислят, че те са канала на Божията воля.

Те желаят да Го изместят и да ни накарат да се поклоним на техният Бог Луцифер, който представлява своя бунт срещу Бога и с природен & духовен ред.
Светският хуманизъм, обожествяването на човека, е наистина обожествяването на Cabalistите.                                                                                                                         Те определят реалността. Ние живеем в един Cabalist-създаден свят: войни, секс, пари. Чрез монополизиране на медиите и образованието, те създават една матрица. Ние сме техните умствени и духовни заложници.

"Ние вече скалъпихме и притежаваме съзнанието на Goy общностите ... [те] гледат през очилата които ние монтирахме на носовете им." ( Протоколи от Сион , 12)                                                                        В "БОГ" НА КАБАЛА                                       image                                                                          " . ТОВА Е НАЧИНЪТ, ПО КОЙТО СВЕТА РАБОТИ  НИЕ СМЕ ИМПЕРИЯ, И КОГАТО ДЕЙСТВАМЕ, НИЕ СЪЗДАВАМЕ НАШАТА СОБСТВЕНА РЕАЛНОСТ - РАЗУМНО,СЛЕД ТОВА ЩЕ ДЕЙСТВАМЕ ОТНОВО, СЪЗДАВАЙКИ ДРУГИ НОВИ РЕАЛНОСТИ, КОИТО МОЖЕ ДА НАУЧИМ СЪЩО, И ТОВА Е НАЧИНА НЕЩАТА ДА СЕ ОПРАВЯТ. НИЕ СМЕ АКТЬОРИ В ИСТОРИЯТА ... А ВИЕ, ВСИЧКИ ВИЕ, ЩЕ БЪДЕ ОСТАВЕНИ САМО ДА УЧИТЕ ТОВА, КОЕТО НИЕ ПРАВИМ. "

- ВАШИНГТОН INSIDER

ОТ ХЕНРИ MAKOW PH.D,

"Към Qabbalists, Бог е безкрайно море от Being (En Соф ), без никакви ограничения; оттам без никакви качества, без желание или воля от всякакъв вид. Той е напълно неразбираемо. "Яков Агуш, Смисълът на еврейската история (1963) стр. 286                                                                                     Кабалата е тайна "религия" на съвременния свят, окултното деменция от банкерите илюминатите и техните масонски лакеи. Както можете да видите, "Бог" на Кабалата съвсем не прилича на истинския Бог.                                                 image          

Бог няма качества? НЯМА воля и желание? Totally неразбираемо? Ето една рецепта, измислена от сатанистИ. Всеки, който има краткотраен запознаване с Бог знае че истината е точно обратната.                                                                                                Може би си мислите, че обожествяването на мъжа ще има  облагородяващ 
ефект над него. Парадоксално но е вярно точно обратното. Чрез обожествяване на мъжа елиминираме нашата връзка с Бога.
image


По този начин човек се разгражда до нивото на животно. Душата му и духовни стремежи се отказват. Бог е това, което ни прави човеци. Без нашата връзка с Бога (духовни идеали), ние сме животни.

"Модернизъма" е измама, един фалирал опит да се определи реалноста, без споменаването на Твореца. Съвременният човек е взел грешен път.

Ето защо съвременният човек е обсебен от любопитни факти и натурализма (телесни функции,) и е заблуден че материалната част на човешкото е божествена.

Без нашата връзка с Бог, ние сме нищо друго освен квичащи прасенца. Това е начинът по който илюминатите кабалисти ни виждат. Ние сме гои , добитъка им.            image                                                                        БОГ Е МОРАЛ.

КАБАЛИСТИ НИ МРАЗЯТ, ЗАЩОТО ТАИМ БОГ В РАМКИТЕ НА ДУШИТЕ СИ.

Докато не се изправим пред факта, че съвременното общество е инфилтрирано и контролирани от Илюминати сатанисти (масони) в повечето ключови позиции, човечеството ще остане очаровано и погребано в тяхното Mагично заклинание.
                                                                       image    "CONSPIRACY" СЕ СЪЗДАВА СЕГА. "НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД" НЕ Е НЕЩО В БЪДЕЩЕ. ИЛЮМИНАТИТЕ СА ОБНОВЕНИ ПРЕЗ 1776 Г. И ВЕДНАГА ВЗЕХА НАДМОЩИЕ В ЕВРОПА И АМЕРИКА. ИЗПОЛЗВАЙКИ  МАСОНСТВОТО КАТО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО, ТЕ НАРАСТВАТ НА ВЛАСТ ПО ВРЕМЕ НА 19-ТИ ВЕК И ОТ1917 ДО ДНЕС СА В РУСИЯ..

СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА СА FASCADES, ИЗПОЛЗВАНИ ЗА КОНТРОЛ НА МАСИТЕ. ТЕ СА ВИТРИНА ДА СЕ СКРИЕ ИСТИНСКИТЕ  MАЙСТОРИ И ТЕХНИЯ ДНЕВЕН РЕД.

НАШИТЕ МАЙСТОРИ ЗАПОЧНАХА КАТО ЕВРЕЙСКА ЕРЕС, НАРЕЧЕНА "SABBATEAN-FRANKISTS", КОИТО IMPERSONATED ВСЯКА РЕЛИГИЯ И НАЦИОНАЛНОСТ ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ СВЕТОВНА СИЛА. ТЕ СА ILUMINATI. ТЕХНИТЕ БАНКЕРИ ЗАГРАБИХА СОБСТВЕНОСТА НА БРИТАНСКОТО ПАРИЧНО ПРЕДЛАГАНЕ ПРЕЗ 1694 Г. И СЕ РАЗШИРИХА ТОЗИ КРЕДИТЕН МОНОПОЛ В МОНОПОЛ ВЪРХУ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ, Т.Е. КОМУНИЗМА.

ТЕ ПОДМЕНИХА БОГ И ПРЕДЕФИНИРАХА НА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА В ЗАВИСИМОСТ ОТ ТЕХНИЯ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС И БЕЗЗАКОНИЕ. КОГАТО САТАНИСТИТЕ ПРАВИХА ПРАВИЛАТА, ТЕ ОБЪРНАХА ПРАВИЛНО И ГРЕШНО, ИСТИНАТА И ЛЪЖАТА, ДОБРОТО И ЗЛОТО. НАПРИМЕР, ТЕ ОТМЕНИХА ПРИРОДАТА И КАЗАХА ЧЕ ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА Е НОРМАЛНО И ЗДРАВОСЛОВНО!                                    image      smoloko.com/             
                                                                                 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8734595
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930