Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2015 00:02 - «Антихрист в России»?..
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2102 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 20.08.2015 18:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image   Библията ни казва че някой ден преди Исус да се върне ще има един период, когато земята се управлява от самия Сатана, чрез един човек, който се нарича "The Beast, синът на погибелта, човекът, на Sin, нечестив, Антихриста, мерзостта на запустението, и нищожен човек.                                                                                                                            В Библията е казано, още от началото, та до края, че Луцифер /Сатана, дявола/ прави заговор още от самото начало за да опита да изтръгне контрола от Господа, и да може по този начин да заеме мястото му и да бъде обожествяван като бог на земята. Библейските пророчества ясно ни известяват, и в Стария, както и в Новия Завет, че Сатана ще използва в своята работа хора и нации, тайно заговорничейки, за да реорганизира света в 10 супер нации., служейки си с тъмната страна или магия, само и само да изпълни своята цел. И когато тези тайни общества успеят да реорганизират света в 10 нации, тогава ще се появи техния нов или стар прикрит авторитет в лицето на Антихриста.
Такова накратко е библейското пророчество, касаещо световната организация в тези последни дни. И като изненада на изненадите е Планът на Новият Световен Ред, развиващ се паралелно с масивната работа извършена от Ню Ейдж движението.                                 image                                                                                                                                          Антихриста ще бъде от седем осмия.В ОТКРОВЕНИЕ НА ЙОАН БОГОСЛОВ глава 17 стих 11 четем (И звярът, който беше и го няма, дори и той е осмият цар, който е от седемте, и ще загине.) Кой е на осмо и какво седем? Че седем символизира този земен живот, а животът през следващите осем veka,това e разбиране в pravoslavii.Но да преминем към реалното ежедневие на грешното съвремие. В стих 11 е посочено продължителността на някои епохи.Странно, но тази ера на Антихриста започва в 20-21век -.Ленин,Сталин,Хрущёв,Брежнев,Андропов-Черненко,Горбачёв,Ельцин-7+8-Путин(реставрация на старата система)-Антихрист ще има рана,но раната ще се излекува.
Сега често се цитира и "пророчеството" на преподобния. Серафим Саровски : "Антихристът ще се роди в Русия между Санкт Петербург и Москва в големия град, който е на Съюза на всички славянски племена с Русия ще бъде втората столица на царството ще бъде руска и е наречен" Москва-Петроград, "или" градът на края, "тъй като той се отнася към Духа Господен Светият, като осигурява всичко от далеч ... "(" Русия преди Второто пришествие. "Ed. S. и T. Fomin. М., 1998. Т. 2. S. 549-550). Владимир Путин е роден в Ленинград (дн. Санкт Петербург).След 1996 г. Путин се премества в Москва и заема второстепенни постове в администрацията на Борис Елцин. От 1997 г. става заместник на завеждащия администрацията на Кремъл. През 1998 г. е назначен за директор на Федералната служба за сигурност на Русия, наследникът на КГБ.На пети декември 1998 г. в самия център на Москва се случи странно събитие. В Манежа се откри изложба “Арт манеж ‘98”. Най-различни художници представиха своите творби.една от експозициите изглеждаше лишена от всякаква художествена ценност – на нея бяха изложени около двадесет православни икони. Всички те бяха неавторски. Това бяха не икони, изписани от иконописци, а типографски изделия. Обикновени иконки, които днес се тиражират с хиляди. Затова в началото беше непонятно защо са ги донесли в залата, в която мечтаят да попаднат толкова много истински художници? Но към шест часа вечерта нещата се изясниха. Пред нас стоеше образец на онова направление на съвременния авангард, според което картината не трябва просто пасивно да бъде възприемана, но зрителят трябва да бъде въвлечен в някакво действие. Изпълнители на действията станаха няколко 15-16 годишни младежи. Самото действие се състоеше в това, че пред очите на спокойно наблюдаващата публика те започнаха да чупят и късат иконите. И това не беше непланирана намеса. сколо стенда с иконите на Христа и Божията майка стоеше табела: късане на икона – 100 рубли. Плюене, тъпчене и др. под. – 50 и 20 рубли. И парите не се плащаха на организаторите за правото да покощунстваш, а напротив, можеше да ги получите от тях като поощрение за вашата безсъвестност. Посетителите бяха спокойни. Администрацията на Манежа – също. И само намесата на други художници спря тези кощунства.
Организаторите на това ругателство бяха някаква си галерия “Напред” и Авдий Тер-Оганян. Струва си да напомним, че 5 декември по православния календар е празника Въведение в храма на Божията майка… Истински важно е не това, което се случи в Манежа; ненормални има навсякъде… Много по-важно в случая е друго – реакцията на тези събития в пресата. Светската преса не забеляза и не осъди това събитие. Днес пресата много остро реагира на всички оскърбителни забележки спрямо юдаизма. Само че религиозни чувства и светини има не само при евреите, но и при хора от други религиозни традиции, в това число и от православната. Стане ли дума за оскърбяване на национално-религиозните чувства на евреите, всички изразяват възмущението си от хулиганите. Но когато става въпрос за оскърбление на чувствата на православните, веднага започват оправданията: “свобода на изразяването, авторско право…” Нима не е ясно, че свободата на движение на моя юмрук свършва там, където започва чуждото лице? И тук изобщо не е важно от каква вяра и националност е това оскърбено лице.
Година преди манежните изстъпления такова събитие стана по още по-публичен начин, когато по НТВ показаха филм, направо плюещ в онзи образ на Христа, който е скъп за вярващите. Тогава пресата се вдигна да защитава ония, които се явяваха оскърбители. Този, когото го боли, притежава безспорното право да свидетелства за своята болка. Но нашата странна журналистика обвини в нетърпимост онези, които извикаха от болка и поощри експериментите на тези, в които чувството за благоговение е атрофирало. Мина една година и нищо не се е променило. Болката в пресата както и преди се възприема по партийному – ако неудобство изпитват “нашите”, то това е повод за пълномащабна обвинителна кампания, а ако болка изпитват другите, “чуждите”, то болката им не е истинска, и, в добавка, напълно заслужена; но във всеки случай не такава, че да предизвика осъждане действията на онези, които са “социално близки” на собствениците на “демократичната преса”.

  image


Между другото, в този ден на другия край на Манежния площад стана още едно събитие, което православните възприемат точно по този начин, както и действията в самия Манеж. Думата прие постановление, призиваващо да се постави в центъра на Москва паметник на първопалача Дзержински. Тер-Оганян едва ли е свързан с комунистите от Думата. Но Господ промислително приближи тези две събития, та чрез тяхното съвместяване да се види по-добре смисъла на всяко от тях: “свободата” да се плюе върху иконите веднъж вече се е превръщала в ГУЛАГ.          image                      

Според Нострадамус през юни 1999 г., ще се появи "великия цар на терора" Нострадамус 10.72 През хиляда деветстотин деветдесет и девета и седем месеца от небето ще дойде великия крал на терор, да възкреси великия Цар на Ангулем. Преди и след Mars да царува, ще бъде щастлив. На 09 август 1999 в телевизионно обръщение, президентът Елцин посочи Путин за свой наследник. Но Нострадамус говори за седмия месец - юли. Това събитие е трябвало да се случи на 30 или 31 юли в един от последните дни на месеца. Възниква въпросът: къде е има ли разлика от 9 или 10 дни между предсказания седми месец и действителната дата, когато Путин беше министър-председател? Може би разликата е необходимо да се обясни с разлика в календарите, използвани по време на Нострадамус и в наше време. Григорианския календар, използван днес, беше въведена през 1582, се прибавя няколко години след смъртта на Нострадамус В календара на 10 дни след 4 октомври 1582 веднага премина на 15 октомври. Текущия 09 август означаваше 30 юли по време на Нострадамус. Така, че пророчеството е точно. Важна подробност: Путин е роден през 1952 г., което е по китайския календар е година на Black Water Dragon. Dragon - символично животно на дявола, и черен цвят е цветът на дявола. Символ на идването на 2012 г., когато Путин отново (и се надяваме, завинаги) стана президент, е също черен воден дракон. В Библията, един от двата световни диктатори (антихрист) се нарича звяра от морето.

   image

09 август 1999. Путин е монтиран от Ротшилд за премиер на Русия. 11 август в Европа - слънчево затъмнение на 18 август - Голям кръст астрологически феномен, който свързваме с възхода на Антихриста.На 7-ми май 2000 2 дни след рядък парад на планетите 05 Май 2000, встъпване в длъжност на Путин като руския президент. 13 май, 2000 г., Путин сътвори седем [федерални] области в Русия, които могат да бъдат считани за седемте глави "на звяра" от "Откровение ..." ("червения звяр със седем глави и десет рога"). Атомния подводен ракетен крайцер К-141 „Курск“ , шифър "Антей" потъва в Баренцово море на 12 август 2000 година в резултат на катастрофа.Путин 2000 г. съобщава на света, че на нея не е имало никакво ядрено оръжие. Крилатата ракетата "Гранит" от атомна подводница "Курск" е била предадена на израелска подводница клас DOLPHIN. След това по нареждане на Путин „Курск“ е потопен. През 2000–2001 г. Русия потопява в океана космическата си станция „Мир“ и ликвидира разузнавателните си радиолокационни станции в Куба (Лурдес) и във Виетнам (Камран). Елцин не би се решил на това и не само поради дефицита на законово основание в самата Русия.На 11 септември 2001 г. Путин първи(!) изразява съболезнованията си към САЩ и президента Буш-младши по повод трагедията с небостъргачите, като предлага и помощ. Когато САЩ решават, че за всичко са виновни афганските талибани, криещи Осама бин Ладен и „Ал Кайда“ в своите пещери, Русия разрешава на американците пълен транзит за Афганистан през своята територия.
17 февруари 2004 г. По време на военноморски учения, Путин, под формата на морски офицер е намирал на борда на руска ядрена подводница "Архангел". За отбелязване е името на подводницата, защото Сатаната - също Архангел като Gabriel и Майкъл. 07 Май, 2004 г. Путин започна втория си четиригодишен мандат. Имайте предвид, че това е три дни след лунното затъмнение на 4 май в момента се наблюдават три комети, които могат да представляват сатанинската троица (Антихриста, лъжепророка и Сатана - Дракона).
Според Халезов - бивш член на съветското атомно и по-късно ядрено разузнаване, Бут знае много за терористичната операция на 11 септември 2001 г.Халезов беше един от първите експерти, които поставиха тезата, че Световният търговски център в Ню Йорк е бил унищожен с предварително вградени в него ядрени заряди, за които е било известно в СССР още от 80-те години на XX век.Но има и неща, за които Халезов говори за първи път. Ако те са истина, 11 септември 2001 г. е трябвало да бъде още по-ужасяващ - Пентагонът е бил ударен със съветска крилата ракета "Гранит" с ядрен заряд и само случайността не е довела до взрив и колосални унищожения във Вашингтон.
Според Халезов, арестуването на Виктор Бут в Тайланд и неговото транспортиране в САЩ е било съвместна операция на американците, руснаците и Тайланд. В операцията е участвал и израелският Моссад и израелското военно ядрено разузнаване Саярет Маткал. Това е структура, която се занимава с ядреното оръжие на потенциалните врагове.
Предположението за "сътрудничеството на руските служби" Халезов обосновава с факта, че при пристигането си в Тайланд Виктор Бут е бил съпровождан от един полковник от руската ФСБ, който е бил арестуван заедно с Бут, но веднага е бил освободен и изпратен обратно в Москва. Основната причина за ареста на Бут обаче не е неговата връзка с колумбийските въстаници от FARC, на които е трябвало да достави от България ракети "земя-въздух". Истинската причина за ареста и процеса срещу Бут е различна.
Според Халезов, американците искат да направят от Бут изкупителна жертва, върху която да хвърлят отговорността за намерената в Пентагона крилата ракета съветско производство "Гранит", която е била уж въоръжена с термоядрена бойна глава, 25 пъти по-силна от бомбата над Хирошима. Според Халезов, ракетата "Гранит" е била открадната от потъналата атомна подводница "Курск".Но по-вероятно е ракетата да не е била на "Куркс" а да е преданена на Израелските служби ако те са били преки изпълнители на атентата. В този вариант Курск е потопена умишлено за да се замаскира участието на Русия в атентата. "Гранит" е напълно неунищожима, тъй като САЩ и НАТО нямат противодействие срещу нея за откриване или сваляне.Именно това е станало на 11 септември 2001 г., когато американската NORAD е успяла да засече надлитащата "Гранит" поне 6 минути преди да удари Пентагона, но не е била в състояние да предотврати удара.Атаката на Пентагона може и да е само предупредителен акт към определени американски политици да си държат езика зад зъбите,и да не е имало термоядрен заряд .СПОРЕД РЕБЕКА РОТ... ПЕНТАГОНЪТ Е БИЛ УДАРЕН С РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ ПОДВОДНИЦА ИЗРАЕЛСКА СОБСТВЕНОСТ DOLPHIN КЛАС, РАЗПОЛОЖЕНА КРАЙ БРЕГОВЕТЕ. ДАЛИ Е БИЛА ИЗРАЕЛСКА ИЛИ РУСКА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. КГБ И МОССАД ВИНАГИ СА БИЛИ СВЪРЗАНИ ВЪВ ДНК ВРЪЗКА И КОМАНДВАНИ ОТ ЙЕЗУИТИ НАЧЕЛО С РОТШИЛД. Социалисти планират за 5 г.,Комунисти за 20г.,Илюминати за 100г. "боговете" им от 500 до 1000г/ и циклят в материята за същото време чрез пчелен ритуал на Кибела плагиатстван като Кабала/. Всяка една игра на нагите може да се тълкува от Авраамските религии, като "сбъдване на библейските пророчества.Илюминатски "пророци" се наричат "агенти"(agents), които действат по същият конспиративен начин, както библейските пророци(нескопосан плагиат на Ведаическите риши). Картите за атаките над "Кулите-Близнаци"/WTC(World Trade Center in NYC) 11 Септември 2001 г. и над Пентагонът недвусмислено подсказват, че този, който ги е проектирал и издал за пред публиката 1982/83 г., е бил наясно с плановете на Илюминати.Най-вероятно и картите като циониските протоколи са печатани в хазарската ционистка столица Машква...под диктовката на КГБ/М0ССАД..През 1989 година агента Вангелия Гущерова по насоки на КГБ пророкува: “Страх, страх! Двама американски братя падат, изкълвани от птици железни. Вълците вият от храста и невинна кръв се пролива като река.” Предсказанието се сбъдва 11 години по-късно на 11 септември 2001 година. Ротшилд командва КГБ и Моссад а те CIA чрез внедрени агенти и президенти.                                                                                     image    Първото идване се свързва с раждането на Исус, със смъртта и възкресението Му. А за Второто пришествие се говори, че Христос ще дойде, както се е възнесъл и разликата е огромна от Първото и Второто. Какво всъщност да чакаме - раждане, смърт и възкресение? Или имитация на Второто пришествие?Знаем че Антихрист ще се роди в плът от Давидовото потомство и ще умре. и ще възкръсне т.е смъртоносната рана ще оздравее/Масонски пчелен ритуал/. Но в Матей 24 се казва нещо друго, свързано с последните времена, че ще има много лъжепрроци и много ще се представят за Помазаник.                                                                                                                                                                 Антихриста Путин...астрология                                                                                                                                                     image  Матей 24
23 Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или: Тука, не вярвайте;
24 защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните.
25 Ето предсказах ви.
26 Прочее, ако ви кажат: Ето, Той е в пустинята; не излизайте; или: Ето Той е във вътрешните стаи; не вярвайте.
27 Защото както светкавицата излиза от изток и се вижда дори до запад, така ще бъде пришествието на Човешкия Син.От тези стихове се разбира, че ще се имитира Пришествието, но не първото, а второто. Някои още се питат дали Антихрист ще е човек? Няма и съмнение че всички антихристи с малка буква също са били хора и всички лъжепророци също са били хора... Но антихристите с малка буква са били и сега са, а Антихрист с главна буква е човек и 2 Солунци казва същото и че числото 666 е число на човек.

Кое Пришествие мислите, че човека Антихрист ще имитира?

Най-вероятно е Второто според писаното в Матей 24. И как е възможно? С холограми ли?                                                                    image                                  

        >"Nobel съобщение" към Обама ...                                                                                                                                                               Сатана винаги се опитва да имитира Бога! И в близкото бъдеще ще е така-ще имитира идването на Исус, но както ни казва Исус в 24 глава на Матеи-ако някой ви каже, че е на полето-не излизайте, и ако ви каже, че е във вътрешните стаи-не отивайте... Това ни показва, че заблудата ще е невероятна-щото пък в началото ни казва, че мнозина ще дойдат и ще заблудят мнозина!
Разбира се, в Откровението ни е дадено, какво ще прави антихриста в последното време и каква власт ще има от Сатана!

  image

И виж какво е вършил Сатана до сега-това и ще върши и в бъдеще: Господ има заповеди-Сатана също има заповеди-казва ни да оставим Божиите заповеди! Господ каза на Адам, че ако говори със Сатана-непременно ще умре. Сатана им каза, че никак няма да умрат... Господ определи важни празници-Левит 23 глава. Сатана определи важни празници-Коледата, Великдена, Разпети петък и т. н. Господ каза, че от прахта сме взети-в прахта се връщаме. Сатана казва, че ще вървим на небето. Господ казва, че ще бъде три дни и три нощи в гроба. Сатана казва, че ще бъде ден и половина...
И изобщо-както и да се погледне-винаги е имитация и отричане на Бога по някакъв начин.
   image

Сатаната имитира Калки

Когато епохата на Кали е почти приключила, Върховната Божествена Личност ще се въплъти в грубо-материално тяло. Той ще се появи в селото Шам-бхала, в домът на възвишеният брахмана Вишнуйаса, и ще бъде носи името Калки. Той ще се качи на конят Девадатта и с меч в ръка, ще обиколи Земята унищожавайки милиони бандити носещи маската на "царе".                              image                                                                                            

Господ Калки, Господарят на Вселената, ще се качи на бързият си кон Девадатта и с меч в ръка, ще пропътува през цялата Земя и ще прояви Своите осем мистични добродетели, както и осем специални качества на Върховна Божествена Личност. Показвайки Своята ненадмината сияйност качен на високо-скоростният си кон.                                                                                             >  12 Напразни усилия на ... Путин.Руският президент Владимир Путин като Hercules в нова изложба
                                                                        image                       
                                                                                                     
            >   ЮДЕО-ЛИБЕРАЛИ... ПОВИШАВАНЕ НА ВЪЗРАСТТА ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ, НАСЪРЧАВАНЕ НА СЕПАРАТИЗМА И ПРИЛАГАНЕ НА КАСТИ В ОБЩЕСТВОТО                                                                                                                                        
Сатана ще владее света в последните три и половина години, но това ще му остане...                                                                         image                               

                       > Някой от клонингите на Путин ще става социалистически цар?!  
                                                                           image                                                                         http://www.proza.ru/2012/02/27/1846                                                                                                                                                                 Сатана ще имитира това, което е правил Господ по време на службата Си на земята. Ще лекува, ще благославя, а наскоро някой беше пуснал идея, че чакали Исус с летяща чиния. Не бих се изненадал, сатана да дойде като месия точно по този начин. Неслучайно напоследък има толкова "извънземни". Та когато слезе на земята, хората ще си мислят, че Господ е дошъл, и вероятно като се показва пристигането с камери, ще си мислят, че се изпълнява стихът "И всяко око ще Го види".
Само че който е наясно с божието слово, няма да бъде измамен. Причината е, че има предупреждение, че господ няма да слезе на земята, а ще вземе при себе Си спасените. Включително и възкресените праведни:

1 Солунци 4:16-17

16. Понеже сам Господ ще слезе от небето с повелителен вик, при глас на архангел и при Божия тръба; и мъртвите в Христос ще възкръснат по-напред;

17. после ние, които сме останали живи, ще бъдем грабнати заедно с тях в облаците да посрещнем Господа във въздуха; и така ще бъдем винаги с Господа.

Колкото за Антихриста, трябва да обърнеш внимание на думите:

"2 Солунци" 2:7. Защото тайната на беззаконието вече действа, само че няма да стане явна, докато не бъде отстранен онзи, който сега я възпира;

8. и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си,

9. този, чието идване се дължи на действието на Сатана, съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса

10. и с цялата измама на неправдата, за онези, които погиват, защото не приеха да обичат истината, за да се спасят.
image

 
                     >  Руски сатанизъм - икони на сатрапа Сталин и Путин изместват светците в църквите                                                                                                                        
Неговото идване се дължи на действията на Сатана. Следователно, това не може да е Сатана. Сатана ще накара хората да следват заповедите на Антихриста. А самият той ще се представи като Исус.         image                                                                                                            

Според указанията в Словото Божие, израилтяните първи ще приемат и признаят антихриста за дългоочаквания от тях Месия. "Юдеите ще приемат антихриста за Месия, казвайки че той е Христос, Чието пришествие предсказваха божествените пророци в своите предвещания", казва св. Амвросий Медиолански (цит. по "Антихрист", Москва 1990, стр. 14). Апостолът казва, че той ще обнови Йерусалимския храм и ще седне в него като Бог (2 Сол. 2:4). На престола на антихриста Господ указва с думите: "когато видите мерзостта на запустението, за която е казал пророк Даниил, да стои дето не трябва" , т.е. на свято място (Марк 13:14, ср.Мат. 24:15; Дан. 9:27; 12:11), което според тълкуванията на св. Отци Иоан Златоуст, Кирил Иерусалимски, Ириней Лионски, Иполит Римски и др. (виж "Объ антихристе", Москва, 1895) означава Соломоновия храм". Според църковното учение, епохата на антихриста ще настъпи след продължителна подготовка и столицата й ще бъде Иерусалим/Крим (виж Синаксар на Неделя Месопустна). За това, че Антихристът ще въздигне своя престол тъкмо в юдейския храм , съдим по свидетелството в 2 Сол. 2:4 и в откровението, че св. пророци Енох и Илия ще бъдат убити "в големия град, който духовно се нарича Содом и Египет, дето и Господ наш биде разпнат" (Откр. 11:8).

"Антихристът ще се постарае по всякакъв начин, за да бъде признат от юдеите за техния обетован месия. Ще му се удаде да завърши устройството на еврейската държава и да пристъпи към осъществяването на хилядолетната юдейска мечта -възстановяването на Соломоновия храм" (прот. Б. Молчанов, "Антихристът", София 1992, стр.9)                                                                                                   > Русокосите Меровинги/ Владимир Путин - цар на юдеите, и пряк потомък на Христос?    image                                                                                                                    

Илюминатска карта:Най-интересното, че Антихриста е изобразен с руса коса Идещият Антихрист ще бъде по произход евреин от Дановото коляно, плод на прелюбодеяние (на основания Бит. 49:17; Иерем. 8:16; Откр., гл.7.). "Раждането на антихриста, пише прот. Г. Дяченко, ще се извърши по съвсем чувствен начин. Според учението на Отците и учителите на Църквата, той ще се роди от жена блудница, юдейка от Дановото коляно, и дори ще бъде обрязан по обичая на юдеите" ("Уроки и примеры христианской веры", 1902, стр. 382; виж също св. Иполит Римски, Изложение основанията на Свещ. Писание за Христос и антихрист, Migne P.Gr, t.10, col. 737 и св. Теодор Кирски, Тълкувание на кн. Битие, Migne P.Gr., t.80, col.220-221). "Действително, от осквернена девица ще се роди неговото (на сатаната) оръдие, но туй не значи, че той ще се въплъти: ще дойде всескверният като крадец, в такъв образ, че да прелъсти всички", учи св. Ефрем Сирин (Учение Священного Писания и Отцов Православной Церкви об антихристе, стр.15). "Антихристът ще се роди от блудна дева, еврейка от дванадесетото коляно на блудодеянието" (схиархим. Лаврентий Черниговский, цит. по "Россия перед Вторым пришествием", Св. Троицка Сергиева Лавра, 1993, стр.305). "От нечиста блудна дева ще се роди антихрист", се казва в посмъртните пророчества на преп. Нил Атонски. "В тази дева ще се съберат наедно всичко разпътства, тя ще бъде съкровищница на прелюбодейства.

           image

Църквата с определеност учи, че антихристът ще бъде човек, чието явяване в света ще бъде под действие на сатаната (2 Сол. 2:9), "звяр, изпълнен с отрова, много мощен човек", го нарича св. Григорий Богослов (Migne P. Gr., t.37, col 963). Събитията, които са описани в Откр. 13 , нанасянето на раната и оздравяването, трябва да се случат в едно поколение, за да може хората да последват този звяр. Смъртта и възкресението на звяра трябва да се видят ясно от хората, за да може света да последва този звяр, точно поради чудото, което е извършено. Нашето поколение, което беше свидетел на появата на Европейския съюз, не беше свидетел на смъртта на Римската империя, така ние не можем да свържем двете неща заедно. В това тълкуване няма чудо, поради което света да последва този звяр. В пророчеството се казва, че една от главите е смъртно наранена. Ако приемем, че тази глава е Рублата, тогава трябва да очакваме оздравяването на същата тази глава.                                                                                                                                       image             
 >   50% от руснаците одобряват желанието на Путин да започне ядрена война                                    image   >  Някой от клонингите на Путин ще става социалистически цар?!                                                                                                                  image                                                              Докато Аврамските религии следват т.нар. "библейски пророчества", базирани на неопределеност във времето-съвсем логично е тъй като тези религии са за извън-класови, копирали "омразната брахманска класа", но изопачила до профанска степен Знанието и до "духовен" рационализъм("не прави1, не прави 2, прави 10"), то и нагите от Илюминати си имат т.нар. "план" или- "Agenda". Илюминатски "пророци" се наричат "агенти"(agents), които действат по същият конспиративен начин, както библейските пророци(нескопосан плагиат на Ведаическите риши). Този план напълно контролира Аврамическите религии, тъй като "законите" са също съставени на базата на рационализъм. Илюминатските закони на нагите(от Била-сварга лока до Ананта лока) са дори по-ефективни от примитивните закони на Абрахамизмът("Анта-рикша лока до Питра лока). Общото между двете е търсене на материални резултати в матрицата във времето, без да познават това, следвайки анонимни духове, осъществявано с помощта на кървави жертвоприношения. Очакването на "Месията" е координирано с "Краят на светът" и АпоКАЛИпсисът с "Покаянието". Илюминати лесно манипулира Абрахамските НЕВЕЖИ религии, предизвиквайки истерии. Невежеството на Абрахамските религии е заложено в зародиш. Те са изплагиатствали от ВЕДА, но като плагиат са докоснали само опаковката, а не- Същността. Прави впечатление, че на картата за "краят на светът" религиозният мисионер има демоничен вид и поведение. Карта на "месията" прави впечатление олигофренията и наивитетът на очакващите "Очакваният месия", а светските наивниците гледат звездите на Илюминатската Астрология, без да следват Свещените Писания(Шастрите).                                                                                           image                                   Гласувай:
3
2Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6777437
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1563
Календар
«  Септември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930