Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2015 23:17 - Обърнатите концепции за „светлина“ и „мрак“
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1314 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image                                                                                     Едва ли има човек интегриран в днешното модерно общество, който вече да не се е докоснал в някаква степен до идейната концепция свързана с „петото измерение“ и съпровождащият го колоритен фолклор. Дори тази информация да не е достигнала по традиционния за тематичната сфера начин (чрез прочитането на дадена книга от „ченълинг бранша“, например), то поне с голяма вероятност сте чули някоя друга „гаргара“ по въпроса с „любезното съдействие“ на казионните медии. И в това разбира се няма нищо необичайно, тъй като гъвкавостта при диверсификацията на различните подходи към субективното възприятие на реалността от всеки отделен индивид, е запазена марка на СИСТЕМАТА. Далеч по-изострени обаче, са дебатите които касаят понятия като „светлина“ и „мрак“, тъй като към вече споменатите „участници“ следва да добавим и всички традиционни религии и купища други секти, които имат доста активно отношение по въпроса. Така те формират една своеобразна палитра от „представи“, които в голямата си част почти винаги следват грижливо подготвени коловози водещи до една и съща „разпределителна станция“. Авторът на компилираният материал, който следва да прочетете, определено подхожда алтернативно към представената проблематика, както и към редица други въпроси, широко отразени на страниците на нашия сайт. Тази сравнително непопулярна визия за нещата определено го прави интересен към допълването на цялостната картина. Освен това ясно се посочват слабостите на вече наложилото се статукво, което генерира идейният образ и рамки в съзнанието на милиони хора. Това са някои от причините той да бъде публикуван, въпреки факта, че в някои от нейните разработки на моменти се наблюдават явни залитания и тенденции един тип пропаганда да бъде заменен с друг – недостатък, който обаче е присъщ на всяка една публично изказана теза, независимо от целите и мотивацията стоящи зад нея.
image
В началото бих искала да отбележа, че това е една от най-трудните статии, които съм писала и имам чувството, че предстоят още на същата тематика. През мирогледа на моята философия (да се съмнявам във всичко) се натъкнах на материали, които представят така познатото „пето измерение“ и „Новата Земя“, като поредния капан имащ за цел да ни държи в една изкуствено създадена матрица.
На практика всичко в нашата реалност изглежда е обърнато с главата надолу. И изобщо не преувеличавам когато казвам „всичко“. Чувството от този факт на пръв поглед се усеща като лош сън и иронията е, че за да го променим трябва да изживеем това, което не искаме и да опознаем начина по който съществува. Обикновено при езотерично грамотните хора съществува нагласата да искат да живеят в измерение което е „по-високо“ от сегашното. Всяка една подобна възможност би трябвало да е по-добра от реалността да се намираме тук – в това „доста плътно място“, където дори не можем да видим останалите измерения, които ни заобикалят – нали така? Вече изобщо не съм сигурна в това. Ние вече сме били в тези „по-високи измерения“ и прогресирайки през тях сме се спуснали „НАДОЛУ“. Присъщо ни е да знаем, че за да се „издигнем“ ние всъщност трябва да отидем на дъното на варела и да вземем със себе си различни „неща“ оттам, както и да възстановим оригиналните земни времеви линии.
Първоначално е съществувала нещо като ОРГАНИЧНА земна платформа, която е била умишлено модифицирана, така че да се създаде затворена времева верига, която се повтаря отново и отново. На практика ние живеем в нея от времето на Атлантида и смяната на полюсите. Когато се извършва смяна на полюсите, се създава пукнатина във време-пространството на нашата реалност и това позволява да се „инсталира“ нова реалност. След това тези „пукнатини“ биват закърпвани заедно и контрольорите в астрала изграждат нова версия на „матрицата“. Програмите чрез които бива управляван целият този механизъм до голяма степен са създадени с цел да ни държат в капан, а нашата енергия да се употребява като хранителен източник.
През всичките тези години съм смятала, че хората трябва да имат избор относно това под каква форма да съществуват след края на цикъла. И за тази цел те би трябвало да имат и подходящите знания, така че да направят информиран избор. Има достатъчно много информация, която е налична в момента по тези въпроси. Обикновено тя не бива възприемана поради подсъзнателното вътрешно програмиране на което всички сме били подложени. Особена роля в това направление играе сведения до автоматизъм начин на живот с типичното ходене на работа всеки ден, връщане вкъщи за вечеря и сън и така докато не дойде уикенда през който да си починете. В повечето случаи това води до една неосъзната нагласа да искате да изберете един по-добър (астрален) свят, където няма да се налага да работите, нито да имате нужда от пари. Аз също мислех точно по този начин доскоро.

През последните 5 години проучвах различна информация почти всеки ден само, за да се окажа в крайна сметка още по-объркана. Една от основните парадигми, които основно ми се набиваха от прочетеното е че ТРЯБВА да избера да живея в една „Нова Земя“. Първоначалната концепция на органичната платформа бива изопачена в „ню ейджърската“ визия за „Новата Земя“, която всъщност ще започне нов цикъл на доминация и контрол.
Пропагандата на ню ейдж е един от основните инструменти чрез които биват маркирани различни същества за „жътвата“, обещавайки им живот в „обетованата земя“ на астралния свят. Набирайки огромен брой хора, които да мечтаят за тази „Нова Земя“ не бих се усъмнила, че тя на практика наистина вече съществува поради простия факт, че дори малка група от човешки същества могат да създадат чрез намерение каквото и да е. Начинът по който се осъществява целият този процес обаче, явно говори, че той не е в интерес на човешката раса и „творението“ ще бъде с модифицирана функция.
Преди години бях член на група, която изповядваше схващането, че тези които се „пробудят“ и свършват достатъчно работа за изцеление на телата си, „скоро“ ще получат „светлинно тяло“, което ще им помогне за подготовката на голямата промяна към пето измерение. Твърдяха, че само чрез това тяло можете да влезете в пето измерение. Останалите хора на Земята, които не успеят – щели да се прехвърлят на други планети, за да продължат с „уроците“. Ние не трябва да се притесняваме за тях, тъй като те са на своето собствено ниво на развитие. До настъпването на този „сюблимен момент“ обаче, тези от нас които са „специални“ и са излекували телата си трябваше да провеждат семинари, така че да излекуваме масата от хора, която иска да бъде излекувана. Семинарите обаче, щяха да се заплащат и по този начин щяхме да се издържаме и щяхме да можем да пътуваме по целия свят лекувайки хората.
Точно ТАЗИ подробност обаче, ми позволи да се усъмня в цялата схема постоянно задавайки си въпроса: „Защо хората трябва да плащат за да се излекуват?“ Нали когато отидем в „пето измерение“ ще можем да „манифестираме“ всичко от което имаме нужда от енергията, която ни заобикаля. Така че – защо е целия този паричен аспект? Цялата постановка беше зловещо сходна с историите за Атлантида и лечебните храмове на тяхната цивилизация. Става дума за магическите лечебни камери чрез които всеки можел да остане продължително време в младо и красиво тяло. Това, което не се казва в повечето случаи обаче, е факта, че това важало само за тези, които можели да си платят за „услугата“. На всичкото отгоре част от „лечението“ включвало сексуални роби, които помагали на „пациента“ да вдигне своята кундалини, която впоследствие да бъде източена като енергия.
Има много духовни гурута, които са били подмамени от същества представящи се за „светли“. И това е един дълъг процес, който продължава през различни инкарнации. През цялото това „време“ те получават на порции малки късчета от информация, която им обрисува една много по-различна картина от истинската такава. Голяма част от информацията е изопачена или тотално обърната наобратно. Те използват егото на гуруто, за да го накарат да се чувства специален. Така различни модификации на ученията постоянно биват изпускани в пространството, повтаряйки едни и същи клишета като счупена грамофонна плоча.

Истината е че Земята и Слънцето са две органични съзнателни същества, които позволяват на различни души да се инкарнират физически чрез различни портали. Този факт е изопачен и концепцията за една „Нова Земя“ бива имплантирана подсъзнателно чрез различни видове програмиране докато сме още живи на планетата. След като душата напусне тялото след смъртта, има различни сценарии които „грижливо“ са предоставени като възможности за „избор“. Може, например, да видите няколко версии на „Новата планета Земя“, и всички те ще се намират в астрала, като съответно ще ви се предостави възможност да изберете подобно съществуване. Аналогично, ще има възможности и за различни версии на „рая“ и т.н. Всичко обаче, е част от основната астрална матрична програма. По сходен начин бива налагана тактиката да „вдигате вибрациите си“ така, че да достигнете „пето измерение“.
Това което лично за мен резонира най-добре с моята същност е да напусна тази матрична програма и да се върна обратно в оригиналната органична земна платформа. Нейният символ изглежда точно като „мишена“ – като точка в центъра на окръжност. (Това е интересна синхроничност, тъй като абсолютно същият символ бива препоръчван от Стюърт Суърдлоу (в този цвят) за фокусиране в епифизата. Той се визуализира в центъра на главата и според него символът балансира и центрира всички жлези и чакри и това до голяма степен изглажда възприятията.)

image
Символът на програмата, която се асоциира с изкуствено създадената матрица пък, е този на Ии/Ян. Същият бива промотиран в почти всички духовни практики като нещо добро – баланса между тъмнина и светлина. Когато библията казва: „Да бъде светлина и стана светлина“ това маркира „времето“ когато душите биват отделени от Източника, за да могат да участват в тази изкуствено създадена матрица и да натрупат опит. Самата матрица бива асоциирана именно със „светлината“.Така светлината бива интерпретирана като нещо добро. Трябва да призная, че в много мои публикации съм използвала този термин точно в този си контекст, докато не осъзнах, че това всъщност е част от дълбоко вътрешно програмиране, което ме е съпътствало през всичките ми инкарнации отново и отново. Така през всичките тези животи съм се опитвала да служа на „светлината“ играейки различни роли и персонажи в историята. Акумулирането на опита от всички тези животи в крайна сметка има за цел да ме върне към Източника с пълен набор от преживявания, които в крайна сметка ще доведат до „растеж“ на множество нива.
От сегашната ми гледна точка аз не се идентифицирам с тези други животи и хора които съм била. Това са различни изживявания на астрално ниво. Сега се стремя да извикам всички тези части към себе си, така че да ги „излекувам“ и да се върна на пътя на земната инкарнация, при която липсва екстремната полярност на Ин/Ян.
Имам вродени спомени от всички тези животи и особено от тези, които са се случвали преди смяната на полюсите в Атлантида. Там имахме възможност да създаваме всичко, което пожелаем от енергията която съществуваше навсякъде като естествен фон и тя се нарича „тъмна“. Създаването чрез „светлина“ пък е част от астралната програма. Всичко е обърнато на обратно и всеки бива програмиран, че „тъмнината“ е нещо лошо. Всъщност самата планета има органичен портал, свързан към Източника, който е напълно тъмен. Това е доста трудно за смилане още повече предвид установеното програмиране, което ви кара да искате „светлината“ да се разпростре над „мрака“ така, че скритите неща да бъдат изкарани наяве.
imageВ тази връзка съм публикувала и материали свързани с фалшивата светлина на матрицата, която магнетично ви води през тунела с цел да ви рециклира обратно с чисто ново програмиране. Един от рециклиращите центрове се намира на Луната. Холивуд също тънко подсказва за този факт изобразявайки „човека на луната“, а логото на „Dreamworks“ изобразява момче стоящо на Луната което „ловува души“.
image

Истината е, че нашето съзнание е захванато в капана на тяло, което е под пълния контрол на една йерархия от същества, които използва нашата енергия като хранителен източник. Ние сме под тяхната „магия“, повтаряйки едни и същи цикли. Тези които са имали възможността да се свързват с „боговете“ в някои от своите инкарнации в различните времеви периоди си спомнят за някои от „даровете“ и посланията, които са им били дадени да разпространяват. Подобни съобщения биват предавани и днес, а голяма част от хората, които ги разпространяват, не си дават сметка, че са част от една измамна схема. Животът на планетата се е превърнал в борба за оцеляване, което автоматично води до това да искате да излекувате тялото си и да живеете на една нова „магическа планета“, където да имате всичко което искате. Ние имаме свободната воля да изберем, но в крайна сметка предпоставките винаги са нагласени по начин, който да ни накара да изберем „затвора“.
Най-объркващо от всичко обаче е следното. Вероятно причината за цялата тази пропаганда се базира на факта, че оригиналният сценарий за освобождаване от тази матрица е бил добре анализиран от контрольорите с помощта на технологиите за пътуване във времето. Така всички възможни сценарии са подменени чрез постоянната смяна на изкуствените времеви линии. Това което трябва да се осъзнае е, че абсолютно всичко е изкривено и с обратно значение. Основната цел е да сме постоянно объркани, така че да не можем да направим информиран избор относно това какво бъдеще искаме за човешката раса.
Много хора искат да излязат от тази матрица, напускайки планетата по някакъв начин – дали чрез кораб или пък астрално след смъртта си. Една част от нас е програмирана да мрази планетата, защото на нея се живее трудно и сме изложени постоянно на различни бедствия и климатични промени, суша, наводнения вулкани и земетресения. Мнозина от нас ще изберат някой астрален цикъл на съществуване и това разбира се е ОК и също е валиден избор. Въпреки това обаче, Земята е свързана органично с Източника, което означава, че тя е нашия космически кораб, чрез който можем да излезем от матрицата, а телата ни са нашите космически костюми.
Земята си взаимодейства с човешката раса по начин, който ще позволи да се откъснем от изкуствената времева верига. Тези, които искат да приключат с цялото това изживяване трябва да се фокусират върху това да приобщят своите многобройни многоизмерни/астрални същности и да ги съберат заедно отново в една „душа“, която е напълно свързана с Източника.
Нашата есенция е била разделяна на многобройни части толкова много пъти, до степен при която душите ни са толкова фрагментирани, че губим пълна представа за това кои всъщност сме. В даден момент все пак ще се наложи да слезем от „колелото за хамстери“, в което се намираме и да осъзнаем този факт. Сега може би е настъпил часът да се „отучите“ от всичко, което сте научили досега. Понякога може да ви се струва, че губите разсъдъка си, но фактически губите програмирането, което контролира вашият ум – инкарнация след инкарнация.


От Мишел Уолинг
Превод и компилация: Alien                                                                                                                         www.parallelreality-bg.com/           



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8671743
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031