Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2015 18:48 - Отнемането на органи в Украйна/"УКРАЙНА НЕ Е ГАЗА?"/ Отнемане на органи начело с глобалната "Банда на равините",
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2311 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 12.05.2015 20:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageПрез 2009 г. на украинския писател Вячеслав Goodin обвини Израел в отвличане 25000 украински деца, и в близост до израелското посолство в Киев се проведе масова демонстрация под надслов "Украйна -. Не е Газа, не можете да ни хванете" През 2015 г. начело на еврейската общност на Харков Eduard Hodos каза, че основният резултат от "революцията на достойнството", че - "306 депутати от Върховната Рада имат право да израелско гражданство. Това са президентът, премиерът и говорителя. " На този фон, отнемане на телесни органи се е увеличи драстично отнемането на органи от бившите граждани на Украйна
image
    Евреите признават, че жертват невинни беззащитни Бели деца в Талмудистки ритуали                                                                      
На 03 декември 2009 в Киев, звучаха гръмки обвинения за отвличане на украински деца. Украински философ и писател Вячеслав Goodin Academy по време на срещата обвини Израел, че за две години повече от 25 000 украински деца са станали жертва на "лов за органи" [1] .

За да се потвърдят думите му Goodin разказа историята на един украински гражданин, който заминава за Израел в търсене на 15 украински деца, които са приети от местните семейства.
Както бе посочено от източника, той 
не успя да намери децат, но следи от разследването го е довело до болница в Израел за трансплантации.

Децата изглежда са се е изпарили. Те са да се намери никъде, най-новите Последните писмени доказателства за украинските деца са загубени по ... болници. Goodin каза, че тази информация трябва да бъде достъпна за всички украинци, за да научат истината.

Какво се случи с децата,трябваше да разбере разследването, но разследване не е проведено от властите, а съобщението на израелските сайтове е изтрито.


image
               органи, Michael zisa.jpg
                                                                        УКРАЙНА, 2007

През 2007 г. в Украйна се разгоря скандал, виновник,  стана израелския гражданин Майкъл Zis , обвинен в "черна" трансплантация. Zis бе арестуван на 13 октомври 2007 г. в Донецк, по искане на правоприлагащите органи, обвинявайки го, за наемането на донори за трансплантация на човешки органи.

Въпреки това, еврейския "бизнесмен" бе взет в Израел след намесата на Юлия Тимошенко , и при пристигане в Тел Авив Zis беше освободен.

Следва да се отбележи, че еврейската "черна трансплантация" със съучастници вече "получи ръката" в Сърбия и палестинците.                                                                                                   1998-2008, Сърбия, Косово

Израел през последните десетилетие активно работи "широко известен но в тесни кръгове" в затворен за общественоста  пазар за 
трансплантация,                                 където срещу добро  заплащане и без опашка, можете да промените "износването на тялото си." Този пазар е особено активен през 1998-99. чрез иззети органи от сърби в това, е лично замесен и "лидерът на Демократическата партия на Косово" Хашим Тачи , за неговата жестокост е наречен "Snake" и след това стана "министър-председател" [2] .

От търговията с органи от живи хора, той е спечелил милиони долари. ИНФОРМАЦИЯ за това безуспешно се опитаха да посочат в Хага на съдебния процес, на Слободан Милошевич, бившия съдия от Окръжния съд в Прищина, Даница Маринкович . Според нея, мисията на ООН в Косово (UNMIK), която след това се оглавява от настоящия министър на външните работи на Франция , Бернар Кушнер ,е за да попречи на разследването на случаи на изчезнали и отвличания в региона.

Фактът, че администрацията на ООН, която е под юрисдикцията на провинцията в продължение на много години унищожава сръбските православни църкви, пречи на усилията за насърчаване на албанците за правосъдие, по-късно признато, от прокурора Карла дел Понте и нейният асистент Флоренц Artman . В интервю, Hartmann каза, че именно  
функционери на UNMIK не са дали на "железния Карл" да инициира производство срещу албанци  във връзка с изчезването на хора и трафика на органи от донори [3] .

Като признание на Понте, информация за убийства на сърби и трафика на техните органи, тя е притежавала още през 1999. Но "Главният адвокат," Карка Дел Понте, го споменава едва след отцепването на Косово и съответно веднага е изпратена за посланик в Аржентина.

Според разследването, през 2008 г., е разкрита банда, която доставя даряването на органи в Европа от стотиците хора, убити в Косово.

Като част от нови дела срещу трансплантация също са били арестувани трима бивши бойци от Армията за освобождение на Косово, заподозрени в отвличания, при които се отстраняват органи. Също така, прокуратурата издаде заповед за арест Kshabira Zharkov , ръководител на областната администрация Качаник, който е един от най-близките сътрудници ", на премиерът Тачи" [4] . Органите са продавани чрез израелски и "турски", "търговци".


image
трансплантация, Палестина, Израел, shvetsiya.jpg                                                            
1990-2009, Палестина

През 2009 г. шведски журналист Доналд Bёstrom публикувана във вестник «Aftonbladet» статия , в която израелските сили са обвинени в убийството на палестинци за получаване на донорски органи.При това Bёstrom посочва че данните са получени от служителите на хуманитарната мисия на ООН, разположени в тези райони [5] . (За да се отклони вниманието на света от този факт веднага бе организирана "корица на работа" - когато Аушвиц някои изродени откраднал "свещено" надпис "Работата те прави свободен" - поръчано от някои "неидентифициран шведски неонацист").

По-късно тази информация беше потвърдена от член на Кнесета Ахмад Тиби. Той каза, че военните лекари вземат кожа от труповете, роговица, сегментите на артериите и други органи и да ги използват в операции на ранените войници от израелската армия. Тази дейност се извършва по време на въоръжените конфликти през 1990 г., и като орган донор двамата палестински и израелски войници.

Изявление Тиби е прехвърлен по време на програмата за незаконно използване на това излъчване телевизия Канал 2 TV. Същата програма беше прехвърлен направена преди около 10 години, едно интервю с бившия шеф на Центъра по съдебна медицина в Абу Кабир, д-р Йехуда Хис , заяви, че израелските лекари са нарушили закона за трансплантация, забраняващ използването на органи на други хора, без разрешението на близките на починалия ,


Източник от израелската армия потвърди също информация за използването на палестинците, но той казва, че тази практика се твърди, се е използвала до края на 1990-те години," [6] .

В същото време, в Израел, такива действия, засягащи етичната страна, винаги да се правят след консултации с равините. Както е известно, "по думите на мъдреците на Талмуда са по-достойни за уважение, отколкото писаното право" (Йерусалим Талмуд, Mass Бер) . Но понятието за морал в тяхното тълкуване е определено нацистко и не се явява "древни алегории" или "религиозни традиции", и все още е в сила.                                                                                                                image   Така че в същата 2009г на равин Ицхак Шапиро е позволено да убива гои и техните деца [7] . В книгата си, ръководителят на Йешива "Od Yosef Hai" задава въпроса: " Кога на един евреин е позволено да убива гои (неевреи) "и отговорът е: почти винаги . Дори и в случай на много малки деца. 230-страница "Пътеводител за убийство" (както тази книга, наречена вестник "Маарив") струва 30 шекела. Това е символична сума.

Очевидно е, че глобалната равин "тества общественото мнение" преди края на 2009 г. на конференция за равински съд израелския министър на правосъдието Яков Neeman заяви, че съдебната система трябва постепенно да се премине към законите иврит, посочени в Тора: " Стъпка по стъпка ние ще донесе в законите на Тора на Израел и да се обърнат Halacha (еврейския закон) в съдебната система на държавата . " Ne"eman каза, че страната " трябва да се върне към наследството на предците си, към корените, към думите на Тора, която съдържа решението на съвременните проблеми " [8] .

Когато еврейския "националисти" - ционисти - заявяваха  "правото си на" Израел "," 
те казваха , "Тора е нашия мандат" [9] . Този тор казва Господ поръчки идват от съседните народи: " И в градовете на тези хора, които Господ Бог ти дава за наследство, да не оставиш нищо живо , което диша, а съвсем ги погуби: хетейците, аморейците, ханаанците, ферезейците, и евейците и евусейците, според както Господ ви заповяда да си Бог ... "(Второзаконие 20:. 16-18); " Не се отказвайте милост към него, но се умъртви мъж и жена, от момче до кърмаче, говедо и овца, камила и осел "(1 Царе 15.9.); " Блажен, кто возьмет и разобьет младенцев твоих о камень!"(Пс. 136).

Така че, неофициално, "равинския съд" [10] и в днешната съвременност отдавна е " решеил всички етични проблеми "-

image

трансплантация, ravvin.jpg
2009 NEW YORK, "Kosher NOSTRA"                                                                                 През септември 2009 г. в Ню Йорк Полицията обезвреди банда престъпници, евреи по народност, ловували чрез отвличане и трафик на органи. Лидерът на една етническа група, по прякор "Kosher Nostra" ("кашер бизнеса") е кръстен равин Леви Ицхак Розенбаум на Бруклин (Ню Йорк).

Както се посочва в интервю за алжирския вестник " Ал-Khabar "от проф. Hiyati Мустафа ( Pr. Мустафа Khiati ), председател на комисията алжирски по санитарните и разследванията, твърдейки, че бандата ангажирани в отвличане алжирски и деца [11] . Едно проучване от Интерпол разследване показа , че децата са били отвлечени в алжирските градове, разположени в западната част на Алжир. Тогава те са били транспортирани до Мароко, където местните "хирурзи"  
отстранявали бъбреците на децата. След това, избрания "материал" контрабандно в чужбина и в Израел, където той е бил продаван на цена от 20 до 100 хиляди. Долара за бъбрек [12] .

В резултат пет американски равина, три кмета и двама от членовете на Законодателното събрание на Ню Джърси бяха арестувани от ФБР. Арестите са резултат от две години "междуконтинентално" разследване - от САЩ до Швейцария и Израел - многобройни случаи на корупция, политически шантаж, пране на пари и трафик на човешки органи, пише израелския портал Zman.

Равини, заподозрени в пране на десетки милиони долари чрез благотворителни организации в САЩ, Швейцария и Израел. Други заподозрени са израелските евреи, търгувани донори в бъбреците - за $ 160,000 Unit. [13] .
image
трансплантация, ravviny.jpg                                                                                 
В отделни производства прави случая редица равини от Бруклин и град Ню Джърси - столицата на едноименната държава. Сред тях Саул Kasin (87-годишна възраст, от Бруклин синагогата "Shaare Сион"), Eliahu Бен Хаим (58 години, от общността на "Оел Яков" в Deal), Edmond Наум (56 години, Deal на синагогата), Мордехай риба ( 56 години, от Бруклин общност ", Шевес Achim") и Лавел Schwartz (57години, брат Fisch). Общо 45 души са били арестуваните от кошерни мафиотски банди или равини.

Разследването също така обвини посочения равин Леви Ицхак Розенбаум (58, от Бруклин) в организирането на търговия с човешки органи. Това самият равин призна, че е купил бъбреците от хора, които се нуждаят от 10 000 $ и се продава за $ 160 хиляди, и не можеше да се уточни точно колко хора са били извадени органи [14] .

Той трябваше да е на тъмно най-малко 20 години в затвор. След като се признава като виновен за незаконната търговия с органи от донори (т.е. "сключи сделка с правосъдната система"), федералния съд в Трентън, Ню Джърси, осъди Леви Ицхак Розенбаум да лежи едва 2,5 години затвор за посредничество при отнемане на бъбрека на набелязан донор.                                                                                      2010 HAITI

През 2010 г. Хаити (бивша колония на Франция), където Земетресение с магнитуд 7,3 точки, което води до смъртта на около 200 000 души, беше изпратено израелския медицински екип, който побеждава полева болница в напълно опустошена страна, получаването похвали западни медии на фона че техните съучастници в САЩ дори не благоволи да започне медицинска помощ [15] .

Но в един видеоклип публикуван в Youtube , жител на американския град Сиатъл, Вашингтон, T. West от групата AfriSynergy Productions фалшиво "професионализъм" на израелците, като обвини, военната делегация, пристигнала в Хаити в резултат на земетресението,че са могли да участват в кражбата на органи от пациенти.                                                                                  youtu.be/pGLPZdhoh14                                                                                                      Той предупреди, че сред работниците в Хаити, има хора, които нямат съвест и са членове на екипите за търсене и спасяване, включително тези от израелската армия. T. West припомни предишните обвиненията срещу израелската армия, поради оттеглянето на човешки органи (които са признати и в самия Израел - Вж. По-горе), което показва, че не съществува надежден мониторинг по време на подобни трагедии. Той призова народа на Хаити, за да защити гражданите си срещу международните медицински групи, които са пристигнали в страната с надеждата за печелене на пари на трагедията.

В интервю за израелския новинарски сайт Ynet, T. Уест заяви, че той няма нищо против Израиля, но е напълно против "идеология на ционизма": " Видяхме какво направиха в Южна  Африка и с палестинците. Заради нашата история и страданието на нашия народ, аз разбирам страданията на палестинците . "                                                                                                                 image                                                                       КАКВО Е ТОВА "човешкият капитал" за еврейските трансплантолози?

През ноември 2011 г. Bloomberg публикува статия "при договаряне на органи банда принуди бедните да продават бъбреците си за израелци" , които гласят:

" Следователите на 5 континента, съобщават, че са открили, свързани с престъпни синдикати, водени израелци и източноевропейци (както скромно нарича почти моноетническа мафия от различни страни -. прибл . Ed ), които транспортират хора през границите - понякога против волята им - за да продават своите бъбреци. Според Bahat , който разследва дейността на престъпна синдикат в Ерусалим, "виновник тук е посредника, който обира болните и бедните. Боли ме душата за това, че хората, продават част от тялото си, но те се нуждаят от тези пари, за да живеят. "

Според полицейските доклади от цяла Европа, в органа престъпници трафик виждат възможност да печелят много пари, защото те могат да продадат бъбрек в 15-20 пъти по-скъпо, отколкото плащат за това при закупуване. Според работещи в прокурор Косово Jonathan Ratel , който има две години разследва трафика на органи ", те осъзнават, неприлично големи печалби, които могат да бъдат получени в разширяващия се черен пазар на органи. Това продължава да се случва, защото в този бизнес се въртят много пари. "

Обикновено търговците плащат продавача $ 10,000 за бъбреците, и да го продават на пациенти, които са получили $ 150 000 . "

Според Bloomberg, се отнемат телесни органи от "гои" от Азербайджан, Беларус, Бразилия, Молдова, Никарагуа, Перу, Румъния, Турция, Узбекистан, Украйна, Филипините, Южна Африка, Еквадор.

От статията лесно да се разбере, че един от координаторите на трафик на човешки органи за трансплантация се превърна в център на Израел, а организаторите бяха предимно "евреи" (от Украйна, Турция, Израел и т.н.), една банда, която в постсъветското пространство в Латинска Америка (! ), обхванати от "грузински" бандити, начело с окопаните в Киев Планински евреи - бивш кикбоксьор Shimshilashvili [16] ( вероятно тук изтича и близко приятелство като режимът на Юшченко и текущата окупационен режим в Киев с бандата на Саакашвили )

Един от лидерите на световната бандата и е бил в Ню Йорк равин Розенбаум [17] ...

image

ukraina.jpg
"Украйна - не Газа, не можете да ни отнеме" - Защо Украйна се предаде на волята на Vivisektor?

Спомнете си, че само два дни преди началото на статията е посочено в откровенията Вячеслав Gudina, в района на израелското посолство в Киев се проведе масова протестна демонстрация под надслов "Украйна - не Газа, няма да бъде в състояние да ни хванат" .

Като общество и властите продължават да пренебрегват опасността от идеологическо проникване март 2014 в Киев беше въоръжен преврат. Според показанията се кръсти главата на еврейската общност на Харков - Eduard Hodos , основният резултат от това " достойнство революция ", че - "306 депутати от Върховната Рада имат право да израелското гражданство. Това са президентът, премиерът и говорителя " .

С такава "нова мощност" рязко се засили "бизнес черен трансплантация". Въпреки това, този "бизнес" започна отдавна -                                                        image                                                                     1993-2013, Украйна, започва кариерата си "на трансплантацията Tyagnibok"

През 90-те години на главния лекар на Лвов регионална клинична болница Bogdan FEDAK организирани престъпни групи се сбъдват в чужбина, най-вече в Америка, детски тела. Съобщените смъртта на жените при раждане на новородени деца след направена фалшива отказ от майката на детето, и още ... дали децата са били изпратени в чужбина Повече живо, дали вече е на части - разследването не е в състояние да установят детайлите. Но живи тези деца вече не е видял никой.

Според следователите, за 2години, групата от лекари под ръководство на Федак  са продадали в чужбина най-малко 130 деца. През 1997 г., Ивано-Франковския съд осъди Федак на 2 години [18] . Въпреки това, след като служи само за трети мандат в затвора, лекарят хвана амнистията. И когато на власт в Украйна дойде Виктор Юшченко , Федак ... е поканен да работи в парламентарната комисия по здравеопазване, където той става помощник заместник I.Shurmy . Един мъж с такава репутация - и във Върховната Рада! Говори се, че за Федак лобира не друг, а националиста  Олег Tyagnibok (Frotman) , сега оглавяващ парламентарната група на "Свобода".

Показателно е, че през 2006 г. Лвов Ripper B.Fedak с I.Shurmoy който стана зам.-областният управител на региона Харков на еврейската Б. Добкин , когато той оглавява регионалната болница аварията и аварийно - "?-близо до ресурсите на"

Защо е това безпокойство? Фактът, че в 90-та Tyagnibok е работил в същата болница, която била водена от Федак а Лвов Shurma  е  бил начло на съюза на здравните работници.

Освен това, Олег Тягнибок държан като отговорен при наказателно дело за "черна трансплантация" като съучастник (!), Но разследването не е било в състояние да докаже съучастието му, и бъдещия кандидат за президент на Украйна е прехвърлен при свидетелите.
image
organy.jpg                                                                                                                     
По време на "демокрация" в Украйна са създадени  5 центъра , свързани с трансплантацията на човешки органи: Киев, Донецк, Одеса, Лвов и Запорожие.

През 2010 г. в района на Одеса имаше скандал, който включва две дами: началника на отдела на патология на новородени и недоносени бебета в 
Odesката Регионална болница  Лариса Даду и ръководителя на детския отдел на централния район на болницата Komintern Jeanne Ukhov . Според украинското издание на " Dumskaya.net "престъпници се твърди, че са дали за изоставени бебета такса от $ 1.5 до $ 3,000. А какво стана с децата, не е напълно ясно. Те или са осиновени, или изпратени в чужбина със съвсем други цели [19] .                                                                                                                 Това е, което този законопроект беше съобщено от вестник "Днес" : беше "Движеща сила за трафик на хора, както е казано в oblUVD, както следва: майката съобщи, че детето й е починало (докато тялото му не показа) ... Това е било доказано, 17 случаи на незаконно прехвърляне на деца ... С Според източника ни в oblUVD, "разследването задълбочава по-дълбоко, има доказателства, че търговията е проведено от началото на 2000 г., съответно, и много повече епизоди." Възможно е, в схемата да са участвали работниците  в районните и окръжните морги " [20] .

И отново именно Тягнибока свързват с факта, че разследването на трафикантите, и за телата на децата бе прекратено[21] .

В края на 2013 г. Obolon окръжен съд на Киев е затворила друга нашумели случаи на "черна трансплантация", който включва водещи експерти от пет от тези центрове -. Киев Институт Shalimov . Причината - изтичане на давност е изтекъл. Въпреки, че тъй като наказателното дело е подадена, тя взе някои непълни три години. Според разследването, няколко лекари от Института за тях. Shalimov, по-специално хирурга  Владислав Zakordonets и анестезиолог Ярослав Romaniv , използващи "работодатели" Eugene Slyusarchuk и Руслан Яковенко  са набирали хора, готови да се разделят с един бъбрек за пари. Донор получава около 10 000 $.А от получателя, лекарите вземат $ 50 000. Разделяне на маржа между тях. Според разследването, тя
през ръцете им са преминали около петдесет донори за трансплантация.
image
                   трансплантология, Katsman.jpg                                          
                                  
Всички те бяха част от глобалната "Бандата на равините", които споменахме по-горе.                                                                                                        Според съобщения в медиите , "организатор на груповата продажба на човешки органи е израелското разузнаване офицер Юрий Кацман . В Украйна в него работят 12 души, четирима от тях, са водещи лекари именувани Shalimov Institute. Според разузнавателни агенции, черната трансплантация, са изрязвани от живи хора бъбреците и черния дроб, за високопоставени служители в Тел Авив [22] .

Според "Комсомолская правда в Украйна", не успя да разбере силовото прикритие на пристигналите с Katsman съучастници - Ройни Шимшилошвили и неговите бойци. Т.е. ние говорим за една и съща "глобална бандата от равини", за която пише и Bloomberg - но там не се каза нито дума! Характерно е, 
снимка на Кацман  може да се намери само в замъглено изображение - макар че той все още успява да задържи в Украйна. Т.е. продължават да го покриват и в силовите структури на Украйна.

Касиер е " Борис Вольфман в ръцете му, се натрупват капиталови активи по най-консервативните оценки, за които говорим $ 40,000 милиона - живее тихо в Израел ... Израел, "лекари, които помогнаха за създаването органна трансплантация в чужбина, както и всички останали зад кулисите " [23 ] .

И тук случаят е в застой и  ...           image 2014 УКРАЙНА

След като спечелига платения служител на Държавния департамент V.Nuland-Nudelman и еврейските олигарси на "
революцията за достойнство " хора-Tyagniboka Frotmana от 24 стотици "самозащита от evremaydana" се захвабага с обичайните дела. Те изгарят не само "неидентифицирани" трупове в моргата Киев улица Oranzhereinaya. Според следователите, през ръцете на украинската "черна трансплантация" беше на около петдесет души. В същото време има доказателства, че предварителното мъртъв "изкормени" чрез премахване на техните органи. В допълнение, беше съобщено от властите че органи се конфискуват не само от мъртви,но и от все още живи хора [24] .

Но специален "размах",  "бизнеса с трансплантация", придоби с началото на "антитерористичните операции"
image
semenchenko.JPG                                                                                                       
През юли 2014 г. социалните мрежи е публикувана кореспонденция на адвокат "zhidobandershi" [25] Тимошенко - Сергей Vlasenko - с "Немски хирург" Viber Олга (Olga Wieber) и батальония командир на "Донбас" Семьон Semenchenko - единица моделирана по подобие на " Израелският IDF резерв ЦАХАЛа"- полк за национална защита на региона Днепропетровск, която е предоставящ на войниците на Semenchenko казарми и власт [26] .

Ние сме в тази кореспонденция се говори за търговия на органи с мъртвите и ранените войници от украинската армия. Освен това, в социалните мрежи се появиха и линкове към друг разговор , който бе проведен с Semenchenko Vlasenko, които със своите помощници са пряко ангажирани в производството на "материал" [27] . Тогава Slavyanskата милиция намери стотици изкормени трупове "natsgvardeytsev", от които са взети органите . Около военните болници и морги обикаляха добре оборудвани интензивни отделения и бронирани автомобили [28] .                                                                                           В интервю за украинския телевизионен канал " 24 "Semenchenko, заяви, че" Ние трябва да станем втори Израел, имаме нужда от техния опит, като страна, която е постоянно в състояние на война " [29] . Както можем да видим, опита да поеме - както по отношение на геноцид и gesheft за органите от местното население - като вместо палестинците, са  руснаците.

Украйна, osvobodi.jpg
(04 юни 2014 г. До Генералния от заместник Руската федерация Държавната Дума прокурор O.Miheev изпрати искане за признаване на редица въоръжени групи, "Страната на Украйна", включително батальона "Донбас" за терористични групи [30] ).                                                                          2015 УКРАЙНА

Тази година, в мрежата има видеото - интервю с американски трансплантолог, "работещ" в Одеса, Донецк, Slavyansk, Краматорск, с смразяващи подробности за масово изземване на органи от 
бившата Украйна [31] .

Русия и нейните деца ги чака същата съдба "месо за кучета", ако обществото продължава страхливо да си крие главата в пясъка.                                                                                                            
  [1] http://www.rupor.info/glavnoe/2009/12/08/izrail-obvinili-v-pohishhenii-25-tisjach-ukrainski/                              image                                                                                                                >   За продажбата на деца на еврейски содомити?                                                                                                                                        [2] http://www.newsru.com/world/07nov2008/trans.html ; Victoria LeBlanc , "бивш главен прокурор на Трибунала в Хага Карла дел Понте : "Косоварите изкормени сръбските власти" ", HTTP: //martinis09.livejournal. COM / 19631.html , 01.04.2008 [3] http://martinis09.livejournal.com/19631.html [4] http://www.newsru.com/world/07nov2008/trans.html [5] Доналд Bostrom , " е RA ц Нир plundras е Sina на органи ", HTTP : // WWW . Aftonbladet . SE / Kultur /статия 11989763. AB [6] http://lenta.ru/news/2009/12/21/harvest/  [7] http://www.newsru.co.il/israel/09nov2009/tora_001.html [8] http://www.haaretz.com/news/justice-minister-rabbinical-courts-should-support-not-replace-civil-courts-1.2611 [9] речта на Бен Гурион университет , оп. от  Gene Нодар , " Книгата на еврейските афоризми ", New York 1984  [10] "равински съд", "да има право" да вземе решение за екзекуции "на евреи и неевреи," точно както е в Москва, а клоните му са в 58 руски градове - "Защо са най-силно за" заплахата от клерикализъм "крещи либерална натиснете " и Института за VC, 03.11.2012 [11] http://www.tlaxcala.es/pp.asp?reference=8821&lg=ar [12] HTTP : // свикани . Org / World . / 2794-2009-09-16-03-16-20 HTML [13] "Властите арестуване на 44 в NJ корупцията 24-06-2009 [14] http://www.aftonbladet.se/kultur/article11973850.ab [15] Между другото, на причините за земетресения , както и повдигнаха сериозни въпроси [16] Shimshilashvili фамилия се отнася до така наречените "бащино" еврейско име, което е, с тези имена, които са били образувани от лични имена на мъжа - и се простира от Pilhaza Shimshilashvili ; в статията в смисъл кикбоксьор Рон (Roine) Shimshilashvili всъщност е роден в Израел и на черно като Hollywood aktera- "кикбоксьор" [17] Michael Smith, Дарина Krasnolutska, David Glovin , "Бандите на органи Принудително бедните да продават бъбреците Отчаяни за израелците" , bloomberg.com 02.11.2011 [18] http://vlasti.net/news/145641 [19]



Гласувай:
3



1. starotomagare - Макар и малко объркано звучаща, ...
11.05.2015 19:48
Макар и малко объркано звучаща, поради машинния превод, истината е ужасяваща .Остава ни само да гадаем колко ли българи също са станали жертва на ,,черните трансплантолози -бизнесмени".Дълъг е списъка на изчезналите само от страната ни хора - деца и възрастни в млада възраст .Не може да се приема и на доверие осиновяванията извън страната и те не бива да се допускат за здрави бъгарчета .Изнесените факти трябва да ни предупредят и за опасноста уж под благовиден предлог за сътрудничество и подпомагане дали сами не допускаме престъпниците да действат свободно и у нас .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684430
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031