Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2015 21:18 - Кой прилапва злато, за закупуване от дракона на ада, място в йудейското "Небесно царство"- Адхо Лока
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2440 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 10.11.2016 20:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    image 
Златото от тази планета заминава по канален ред в космоса и след това изчезва някъде по имперските канали. Те го искат. А тукашните управници си плащат с него част от данъците. И наистина странно съвпадение – златото изчезва дори и от големите банки. Самият федерален резерв на САЩ не показва никакво материално доказателство, че камерите им са пълни със злато. Металът, който се съхранява там, а също и в депозитите на Fort Knox въобще не е само американски. Както ще видите по-долу, икономически гиганти като Германия съхраняват огромна част от собствените си златни резерви в камерите на FED и Fort Knox… Изглежда фрапиращо, нали? Въпросът е, как така държава като Германия, абсолютен евро-лидер си държи златото в Щатските резерви, които разбира са частни... Има нещо гнило тук, което в крайна сметка води към извода, че златото наистина заминава по космо-канален ред, защото на никой нищо не се показва, бива отнемано правото на достъп до собственото богатство, и тук, както ще видите явно има над-национални (частни!) институции, чиято дума тежи много повече от тази на националните правителства, а последните – са само параван.                                                                                           image

Ако гледаме на всичко това като манифестация на архетипно ниво, златото изчезва, просто като отражение на факта, че концепцията за Баланса все повече избледнява на тази планета, тъй като основния вид на нея потъва във все по-дълбока поляризация (тези, които са чели следговора би трябвало да разбират връзката). Ние буквално не можем да задържим „златото“ на ниво колективно съзнание и то просто „изтича“ на планетарно ниво и отива някъде другаде, където явно се ползва поради различните си свойства с различни цели. Предполагам дадени извънземни фракции са повече от щастливи да играят ролята на физически лост на това отражение.
Интересно е и как Планетарният Дух „създава“ златото в своето „тяло“ и на какво е отражение това спрямо неговия Път.
                                                                                       
http://parallelreality-bg.com/

Едно от най-древните имена на златото е "Aurum"/"Аурум" или "Авраам", защото [у] преминава в [в] в много езици (например: Ватсон = Уотсон, вей = уей и т.н.), тогава името на златото, "Авраам" в словото-Ра означава "въплъщение(AB) Слънце (Ra), ръка (а)." Имайте предвид, че името на злато, няма нищо общо с библейския характер на името, което неправилно е посочено в рускоезичната Библията като "Авраам", и който всъщност се пише Abraham = Ебер_Каам, т. е. "въплътения Aрa, дракон-змия Ka инструмент (Ам)". Лесно е да се забележи, че името на златото е антагонист на езиковото понятие "време": Аурум = Авраам => а-враам = а-врем (-е),, която означава "отричащ времето" (1) В действителност, златото не е подложено на действието на времето, на разрушение или унищожаване. Това означава, че притежателя на злато може да преодолее метафизически разпад предопределен от времето и да стане безсмъртен. Тъй като златото е Бa-съдържащ метал, носещ в себе си заключена / в метала/ "светлина" на Слънцето, за Бa ловуват древните драконови-змии Ka за да се "съживят" (което е защото тя е склонна да яде Бa, съдържаща се и в хората), със златото може да се откупите от адския дракон и да си спазарите "вечен живот." Както днес се разглежда в Рим, за теглото на златото се използва специална мярка, наречена ли́бра(лат.libra), която е равна на 327,45 грама деляща се на 12 унции. Подобна мярка тегло - ли́бра - използвана и в до-монголска Рус, тя се равнявала на 307.1 грама, което съответства на 72 золотника = златника. В предишни наши публикации вече казахме, че златните монети в Русия са били наричани златник. Например, известна е златната монета "Златник на Владимир" (Фигура 1).
                                                                                                                              image                                         
Фиг.1 Златник княз Владимир, предполага се, че е от края на Х - началото на XI век, Музей на Държавния Ермитаж, Санкт Петербург.                                                                                                                     
Фактът, че думата "Zlatnik" обратно прочетена се представя като: Златник



Гласувай:
2



1. indiram - Здравей!
23.07.2015 22:31
Много любопитна статия... не мога да я изчета цялата сега...
Докъдето стигнах, ще кажа 2-3 думи.
"либр" = "ливр" - Да не би френският "Лувър" да е по тази логика именуван?
...
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727005
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930