Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2015 20:40 - Двеста доказателства че Земята не е Spinning Ball - 3ч.
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 3260 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                                                            101) Sigma Octantis има претенции на Южна централна звезда, подобна на Polaris, около която звездите от южното полукълбо се въртят в обратната посока. За разлика от Polaris, обаче, Sigma Octantis не може да се види едновременно от всяка точка по протежение на същата географска ширина, тя не е централна, но както се твърди, е 1 градус извън центъра, не е неподвижна, и в действителност не може да се види със използването на обществено достъпни телескопи! Налице са легитимни спекулации относно това, дали Sigma Octantis дори съществува. Така или иначе, посоката, в която се движат звездите в небето се основава на перспектива и на точната посока в която сте изпра


image



102) Някои хелиоцентрици са се опитали да предположат, че постепенната деклинация на Полярната звезда когато наблюдател пътува на юг, е доказателство за глобуларна Земя. Далеч от това, деклинацията на Полярната звезда, или всеки друг обект е просто резултат от Закона за Переспективата върху равнинни (плоски) повърхности. Законът на Переспективата диктува, че ъгъла и височината, на която даден обект се вижда намалява с отдалечаване от обекта, докато в определен момент на линията на погледа и привидно повърхността на Земята се доближава до изчезваща точка (т.е. линията на хоризонта), отвъд която обектът е невидим. В модела на топката-Earth се твърди, че хоризонта е кривината на Земята, докато в действителност, за хоризонта се знае, че просто изчезва линията на перспектива въз основа на силата на очите, инструменти , време и надморска височина.

image


103) Съществуват няколко съзвездия, които могат да се видят от далеч по-големи разстояния по лицето на Земята, отколкото би трябвало да е възможно, ако светът беше ротационен, револвиращ, клатушкаща се топка. Например, Голямата Мечка, много близо до Polaris, може да се види от 90 градуса северна ширина (на Северния полюс) чак до 30 градуса южна ширина. За да бъде възможно това върху топката-Earth южните наблюдателите ще трябва да бъде видим през стотици или хиляди мили от Земята издута до Северното небе. 104) съзвездието Малка лисица може да се види от 90 градуса северна ширина, по целия път до 55 градуса южна ширина. Телец, Близнаци и Лъв може да се види от 90 градуса северна целия път до 65 градуса на юг. Наблюдател върху топката-Earth, независимо от наклона или инклинация, не трябва да е логично да бъде в състояние да вижда толкова надалеч. 105) Водолей и Везни може да се види от 65 градуса северна до 90 градуса юг! Съзвездието Дева е видимо от 80 градуса север до 80 градуса юг, и Orion може да се види от 85 градуса северна целия път до 75 градуса южна ширина! Това са всички възможни само защото "полукълбата" не са сфери, но са концентрични кръгове на ширина, простиращи се навън от центъра на Северния полюс със звездите въртящи се над и около тях.


image


106) Така наречения "South Pole,Южен полюс" е просто произволна точка по протежение на Антарктическия лед маркирана с червено и бяло поле гарнирана с металната топка-Earth. Тази церемониална точка South Pole е несъмнено и явно НЕ е действителния Южния полюс, обаче, тъй като действителната Южния полюс може да се докаже, и е потвърдено с помощта на компас, показващ North който е на 360 градуса около наблюдателя. Тъй като този подвиг никога не е бил постигнат, моделът остава чиста теория, заедно с измислицата че геомагнитните полюси уж постоянно се движили и това правило проверката на твърденията им невъзможна.


image



107) Ring магнитите от този вид във високоговорителите имат в центъра Северния полюс с противоположния "Южен" полюс който всъщност са всички точки по външната обиколка. Това перфектно показва магнетизма на нашата плоска Земя, като има предвид предполагаемото източник на магнетизма в модела на топката-Earth се излъчва от един хипотетичен разтопен магнитна сърцевина в центъра на топката, което те твърдят, че удобно причинява двата полюса постоянно да се движат и по този начин да избегнат независимата проверка в техните два "церемониални полюса." В действителност най-дълбоката операция по пробиване в историята, Руската Kola Ultradeep, успяха да поведат само на 8 мили по-надолу, така че целия модел за топката-Earth преподаван в училищата, показващ една кора, външната мантия, inner- мантия, външна-ядрени и вътрешно-ядрени слоеве са чисти спекулации, тъй като ние никога не сме проникнали отвъд земната кора.


image



108)Морският компас е неприложим и не-sensical инструмент за използване при една сфера-Earth. Той едновременно посочва Северна и Южна посока върху плоска повърхност, все още твърди, че е пин-посочи две постоянно се движи геомагнитните полюси в противоположните краища на сфера с предене, произхождащ от хипотетична ядро от разтопен метал. Ако стрелките на компас се монтират действително точно на Северния полюс на земното кълбо, противниковата "Южна" стрелка всъщност ще бъде насочена нагоре в открития космос.


image


109) Няма фиксирани "Изток" или "Запад" точки, точно както не е фиксиран и "South." Северният централен полюс е единствената доказана фиксирана точка на нашата плоска Земя, с South е всички прави линии навън от полюс, Изток и Запад в концентрични кръгове при постоянно прави ъгли 90 градуса от полюса. Така западна обиколка на Земята се случва около Polaris постоянно от ваше дясно, докато източна обиколка ще около Polaris винаги на ваше ляво. 110) Magellan и другите Изток / Запад цирк"навигатори на Земята често са цитирани като доказателство за модела на топката. В действителност, обаче, ветроходство или плаващи под ъгъл на правата до Северния полюс и в крайна сметка отново в един оригинален място не е по-трудно или загадъчно, отколкото това на земното кълбо. Точно както компаса хь архитекть може да яе постави я неговия център-точка върху плосък лист хартия и да се трасира кръга около "полюса", така и плоската Earth може да се обиколи с кораб или самолет.


image


111) Тъй като на Северния полюс и Антарктида са покрити с лед и охранявана ", забранена за полети" зона, които някога са били известни не кораби или самолети, обиколил Земята в Южна посоки Север /. Единственият вид обиколка, която не може да се случи на една плоска Earth е север / юг, което вероятно е самата причина за силово-наложените ограничения за полети. Фактът, че има все още предстои да бъде проверена Северно / Южна обиколка на Земята служи като доказателство, че света не е топка.


image



112) Слънцето носи обяд до всяка времева зона, тъй като минава точно над главата на всеки 15 градуса демаркационна точка, 24 пъти на ден в нейната кръгова траектория над и около Земята. Ако времевите зони бяха причинени от еднаквото въртенето на топката-Земята около Слънцето, на всеки 6 месеца, когато самата Земя се намира на противоположната страна на Слънцето, часовници по цял Земята ще трябва да се обърнат с 12 часа деня ще бъде нощ и нощ ще бъде ден. 113) Идеята, че хората, които стоят, корабите плават и самолетите летят с главата надолу върху определени части на Земята, а други наклонени на 90 градуса и всички други невъзможни ъгли е пълен абсурд. Идеята, че един човек копае дупка право надолу в крайна сметка би могло да достигне небето, от друга страна е нелепо. Здравият разум казва, всеки свободно мислене човек правилно, че има наистина е "нагоре" и "надолу" в природата, за разлика от "всичко е относително" от реториката на Нютоновата / Айнщайн парадигма.


image


114) Цитирайки, "Мъдростта на философите" от Lacantius, "A сфера, където хората от другата страна живеят с краката си над главите им, когато дъжд, сняг и градушка падат нагоре, където дървета и култури растат с главата надолу а небето е по-ниско, отколкото земята? Древното чудото на Висящите градини на Вавилон е нищо, в сравнение с полета, моретата, градовете и планините, това че езическите паганисти философи смятат да висят от земята, е без подкрепа! "


image



115) Съществуващите закони на плътност и плаваемост перфектно обясниха физиката на падащи предмети дълго преди рицарското звание масон на "сър" Исак Нютон връчил своята теория за "тежестта" на света. Факт е, че обекти, поставени в по-плътни среди се надигат, а обекти, поставени в по-малко плътни среди потъват надолу. За да се поберат в хелиоцентричния модел, който не е нагоре или надолу, Нютон, вместо твърди предмети са привлечени от големи маси и падат към центъра. Нито един експеримент в историята, обаче, не показва, че обект достатъчно масивен, по силата на неговата маса сам, предизвика и други по-малки маси, да бъдат привлечени към него, както Нютон твърди че "тежестта" прави със Земята, Слънцето, Луната, звездите и планетите.


image


116) Налице е също така никога не имало нито един експеримент в историята показва обект масивна достатъчно да, по силата на неговата маса сам, предизвика друга по-малка маса в орбита около нея. Вълшебната теорията на гравитацията дава възможност за океаните, сгради и хора да останат завинаги в долната страна на топката, докато едновременно причинява обекти като Луната и сателитите да остане заключени в безсрочни кръгови орбити около Земята. Ако тези двете са верни, тогава хората трябва да имат възможност да скочат и да започнат да орбитират около Земята, или Луната трябваше отдавна да е била засмукана от Земята. Нито една от тези теории, никога не са били експериментално проверени и техните предполагаеми резултати са взаимно изключващи се.


image

117) Нютон също теоретизира а и сега често се учи, че океанските приливи и отливи на Земята са причинени от гравитационното привличане на Луната. Ако Луната е само на 2160 мили в диаметър и на Земята 8000 мили, обаче, използвайки собствената си математиката и "закон", то следва, че Земята е 87 пъти по-масивна и поради това по-големия обект трябва да привлече по-малките към него, а не по друг начин. Ако по-голяма гравитацията на Земята е това, което поддържа Луната в орбита, не е възможно за по-малка гравитация на Луната, да замести земната гравитация, особено на морското ниво на Земята, където гравитационно привличане би дори по-далеч извън влиянието на Луната. И ако гравитацията на Луната наистина замесва Земята и причинява приливите да отиват към нея, трябва да има нищо, за да ги спре да продължат напред и нагоре към големият им атрактор.

image

118) Освен това, скоростта и траекторията на Луната, са еднакви и затова трябва да се упражни еднакво влияние върху земните приливи и отливи, докато в действителност земните приливи и отливи се различават значително и не следват Луната. Езера на Земята, езера, блата и други вътрешни водни обекти, също така необяснимо остават завинаги извън гравитационнатта хватка на Луната! Ако "гравитацията" наистина привлича океаните на Земята към нея, всички езера, блата и други като застояла вода със сигурност трябва да имат приливи и отливи. 119) Твърди се, че другите планети са сфери и така следователно Земята също трябва да е сфера. Първо, Земята е "самолет" не е "планета", така че формата на тези "планети" в небето има никакво влияние върху формата на Земята под краката ни. Второ, тези "планети" са били известни от хиляди години по целия свят като "скитащи звезди", тъй като те се различават от други фиксирани звезди само в техните относителни движения. Когато погледна с непредубеден невъоръжено око или през телескоп, фиксираните и скитащи звезди се появяват като светещи дискове от светлина, НЕ сферична твърда земя. Показаните от НАСА на сферични твърда земя планети снимките и видеоклиповете са ясно фалшиви компютърно генерирани изображения, а не фотографии.


image


120) Етимологията на думата "планета" всъщност идва от староанглийски Planete, от старофренски Planete (Modern Френски Planete), от латински Планета, от гръцки planetes, от (asteres) planetai "скитащи (звезди)," от planasthai "да се скитат," с неизвестен произход и по възможност от PIE * Пеле "плосък, за да се разпространи" или понятие за "разпределение". Plane (п) "плоска повърхност", гр. 1600 г. от Латинска Planum "плоска повърхност, самолет, ниво, обикновени," планус "плоска и равна, дори, обикновени, ясно." Те просто добавя "т" в нашия Earth plane /самолет и всеки може да си купи. 121) Когато наблюдаваме Слънцето и Луната, виждате две еднакво по размер на равно разстояние кръгове паус подобни пътеки при подобни скорости около плоска, стационарна Earth. Но "експертите" на НАСА, обаче, твърдят със здравия си разум всеки ден че всички обвинения са невярни! Да започнем с това, те казват, че Земята не е плоска, но една голяма топка; Не е стационарна но се върти около 19 мили в секунда; те казват, че Слънцето не се върти около Земята, както се вижда, но Земята се върти около Слънцето; Луната, от друга страна, се върти около Земята, макар и не от изток на запад, както се вижда, а от запад към изток; и Слънцето е всъщност 400 пъти по-голям от Луната и 400 пъти по-далече! Можете да видите ясно те са със същия размер и разстояние, можете да видите че Земята е плоска, можете да се почувства че Земята е в покой, но според Евангелието на съвременната астрономия, вие не сте наред и простак, достоен за безкрайни подигравки ако смееш да се доверят собствените си очи и опит.


image


122) Цитирайки Allen Daves, "Ако правителството или НАСА ви кажат че Земята е неподвижна, представете си, че. И тогава си представим ние се опитваме да убедим хората, че "не, не, че не е в покой, и напредва с 32 пъти по голяма скорост от куршум и се върти с 1000 мили в час." Бихме се засмели! Щеше да имаме много хора които да ни казват "ти си луд, Земята не се движи!" Ние ще се подиграват за това, че няма научна основа за тази заплетена теория за движещата се Земя. И не само това, но тогава хората ще кажат: "О, тогава как ще обясниш фиксирана, спокойна атмосфера и наблюдава движението на Слънцето, как си обяснявате това? Представете си, казвайки на хората, "не, не, атмосферата се движи също, но някак магически velcroed на движещата се Земята. Причината не е просто, защото Земята е в покой. " Така че това, което ние всъщност правим, е това, което има смисъл. Ние казваме, че теорията за подвижната-Earth е пълна глупост. Тази теория от правителството и НАСА, че Земята се върти и в орбита и се наведе и люлеене е абсолютна глупост и все пак хората са прилепени към нея, плътно, като плюшено мече. Те просто не могат да си представят, да се изправят пред възможността, Земята да е неподвижна макар че всички доказателствата го показват: ние не чувстваме никакво движение, атмосферата не е издухана, което виждаме е движение на Слънцето от изток на запад, всичко може да се обясни с неподвижна Земята, без да се въвеждат всички тези предположения които да покриват предишните предположения отишли накриво и т.н..в астрономически цифри 123) Астрономическите цифри на Хелиоцентриците "винаги звучат напълно точни, но те са исторически известни с редовни и драстични промени, за да отговарят на различни техни модели. Така например, по негово време Коперник изчислява че разстоянието от Слънцето до Земята, за да бъде 3391200мили. Но следващия век Йохан Кеплер реши, че в действително е12376800мили далеч. Исак Нютон е казал: "Няма значение дали смятаме, че 28 или 54000000 мили далечна защото или ще направи точно както добре!" Как научните !? Бенджамин Мартин изчислява между 81 и 82 милиона мили, Thomas Dilworth доминира с 93726900мили, John Hind заяви позитивно 95298260мили, Benjamin Gould каза повече от 96 милиона мили и Christian Mayer мислех, че е повече от 104 000 000! Привържениците на плоската Земя обратно, са използвали секстанти и тригонометрията за да направят тези изчисления и е установено, Слънцето и Луната, са само около 32 мили диаметър и по-малко от няколко хиляди мили от Земята.

image


124) Материал от аматьорски балон , заснет над облаците е предоставил впечатляващи визуални доказателства, че Слънцето не може да бъде на милиони мили. В няколко изстрела можете да видите ясно горещото място, облаците директно под светлината на прожекторите, под влиянието на Слънцето. Ако Слънцето всъщност беше толкова далеч не би могло да се появи от милиони мили толкова малко и локализирано горещо място.


image

125) Друго доказателство че Слънцето не е милиони километри е намерено чрез проследяване на ъгъла на слънчевите лъчи обратно към техния източник над облаците. Има хиляди снимки, показващи как слънчевата светлина идва надолу през облак покритие на вариацията на сближават ъгли. В областта на сближаването, разбира се, на Слънцето, и става ясно, че то не е на милиони мили, но по-скоро относително близо до Земята, точно над облаците.

image

126) Годишна пътуването на Слънцето от тропик да тропик, слънцестоене да слънцестоене, е това, което определя продължителността и характера на ден, нощувки и сезони. Ето защо екваториални региони изпитват почти целогодишно лятото и топлина, докато по-ясно изразени сезона по-високи географски ширини Северна и особено Южните имат опит с суровата зима. Хелиоцентричната модел твърди сезонни промени въз основа на топката-Earth предполагаем "наклон на оста" и "елиптична орбита" около Слънцето, но тяхната погрешен текущ модел ни поставя най-близо до Слънцето (91,4 милиона мили) през януари, когато всъщност зимата, а най-отдалечената от Слънцето (94500000миля) през юли, когато всъщност е лятото, в по-голямата част от Земята.

image



127) Фактът, че Слънцето и отраженията Луната над водата винаги образуват права линия път от хоризонта за наблюдателя доказва че Земята не е топка. Ако повърхността на Земята е извита, ще бъде невъзможно за отразената светлина да криви пред топката от хоризонта до наблюдателя.

image


128) Съществуват огромни вековни каменни слънчеви часовници и moondials по цял свят, които все още се разказват момента надолу до минути като перфектно както в деня, когато те са били направени. Ако Земята, Слънцето и Луната са били наистина зависими от броя на противоречивата револвираща, въртяща се, клатушкаща и спираловидно движеща се Земя както заявяват съвременните астромасони, ще бъде невъзможно тези паметници да дават толкова точно време без постоянна корекция.

image


129) Цитирам Уилям Carpenter, "Защо, в името на здравия разум, трябва наблюдатели трябва да определят своите телескопи на солидни каменни основи, така че те не трябва да се движат с hair"s-ширина, - ако на Земята, на която те са определили ги движи със скоростта на деветнайсетмили в секунда? Наистина, да се повярва, че "шест хиляди милиона милиона милиона тона" са "подвижни и, бурно, летят, стрелкат се из пространството на века", със скорости, в сравнение с които изстрел от оръдие е "много бавен" с такава безпогрешен точност, че телескоп фиксиран върху гранитни колони в обсерватория няма да позволи на очи астроном за откриване на разлики в последващия си движение на хилядна част от hair"s-широчината е да си представим едно чудо, в сравнение с което всички чудеса на запис пут заедно ще потъне в пълна незначителност. Тъй като ние можем, (в средата на северните географски ширини), да видим Полярната звезда, да гледа през прозореца, че той е изправен - и от същия ъгъл на същото стъкло в същия прозореца - през цялата година , и това е достатъчно доказателство за всеки мъж в себе си, че ние не сме постигнали никакво движение и освен това че Земята не е земно кълбо. " 130) От "Earth Не Globe!" От Самюел Rowbotham, "Вземете две внимателно-отегчени метални тръби, не по-малко от шест фута дължина, и ги поставете един ярд разлъчва, на противоположните страни на дървена рамка или твърдо дървено блокче или камък които да ги коригира, че техните центрове или оси на видимост да са перфектно успоредни един на друг. Сега, да ги насочим към равнината на някоя забележително фиксирана звезда, няколко секунди преди техния меридиан на времето. Нека наблюдателите бъдат разположени на всяка тръба и в момента, в който звездата се появява в първата тръба нека бъде даден силен звук или друг сигнал, за да се повтори от наблюдателя при втората тръба, когато той за пръв път вижда една и съща звезда. Определена период от време ще изтече между дадените сигналите. Сигналите ще следват един след друг в много бърза последователност, но все пак, времето между Достатъчно е да се покаже, че една и съща звезда не се вижда в същия момент от две успоредни линии на зрението, когато само един ярд ги разлъчва/отделя. Лек наклон на втората тръба към първата тръба ще се изисква за звездата да се види през двете тръби в същия момент. Нека тръбите остават в позицията си за шест месеца; в края на което време същото наблюдение или експеримент ще произведе същите резултати - звездата ще бъде видима в същия времеви меридиан, без да се изисква и най-малката промяна в посоката на тръбите: от която се заключава, че ако Земята се е преместиал един единствен ярд в орбита през пространството, там щеше най-малко да се наблюдава лекия наклон на тръбата, което е необходимо заради разликата в позицията от една ярд. Но тъй като не се изисква такава разлика в посока на тръбата, заключението е неизбежно, че след шест месеца даден меридиан върху повърхността на земята не се предвижва и с един единствена ярд, това показва че земята няма ни най-малката степен на орбитално движение. " 131) НАСА и съвременната астрономия поддържат/твърдят, че Луната е солидна, сферична, подобна на Земята, където човек действително е летял дори и стъпил на нея. Те твърдят че Луната е не-луминисцентен планетоид, който получава и отразява цялата му светлина от Слънцето Реалността обаче е че Луната не е твърдо тяло, то е ясно, кръгла, но не е сферична, и по никакъв начин не е подобна на Земята планетоид на която хората биха могли да стъпят. В действителност, Луната е доказано, че в голяма степен е прозрачна и напълно самостоятелно луминисцирана като холограма(защо като?) и грее със своя уникална светлина. http://www.atlanteanconspiracy.com/2015/08/200-proofs-earth-is-not-spinning-ball.html                                                                                                             image     200 Доказателства че Земята не е топка                                                          



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684126
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031