Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2015 21:35 - 200 Доказателства че Земята не е въртяща се топка - 4ч./ Футбол, глобуси и топки от Тора,... като небходима измама за гоите
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 6943 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.08.2015 22:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image                                                                   >   ПЛОСКАТА ЗЕМЯ/Нашата планета "Земя" се нарича Bhumandala (мандала - диск).                                                                                                                                                              132) Светлина на слънцето е злато, топла, суха, консервираща и антисептична, докато светлината на Луната е сребро, хладно и влажно, загниващо и септична. Слънчевите лъчи намаляват изгарянето, а лунните лъчи увеличават горенето.Растителни и животински субстанции, изложени на слънчева светлина бързо изсъхват и се свиват, коагулират, и губят тенденцията да се разлагат; грозде и други плодове стават твърди, частично захаросани и запазени като стафиди, фурми и сини сливи; плътта на животните коагулира, губи своите летливи газообразни компоненти, става твърда, суха, и бавно запада. Когато са изложени на лунна светлина, обаче, растителни и животински субстанции са склонни да показват симптоми на гниене и разпад.Това доказва, че Слънцето и Луната светлина са различни, уникални противоположности, тъй като те са в геоцентричен плосък модел.

image
             133) На пряка слънчева светлина термометъра ще прочетете по-висока от друг термометър поставен на сянка, но в пълен размер, директна лунна термометър ще прочетете по-ниска от друга поставя в сянка. Ако слънчевата светлина се събира в голям обектив прехвърлен на фокусна точка тя може да създаде значителна топлина, докато светлината на Луната, събрана по подобен начин не създава топлина. В "Lancet Medical Journal", от 14-ти Март 1856, данни са дадени на няколко експеримента, които се оказаха лъчи на Луната, когато са концентрирани всъщност може да се намали температурата на термометъра повече от осем градуса. Така слънчева светлина и лунна светлина ясно имат съвсем различни свойства. 134) Освен това самата Луна не може физически да бъде едновременно сферично тяло и отражател на светлината на Слънцето. Рефлекторите трябва да бъдат плоски или вдлъбнати за светлинните лъчи да имат всеки ъгъл на падане;. Ако повърхността на рефлектора е изпъкнала след всеки лъч светлина точки в директна линия с радиус перпендикулярен на повърхността в резултат на което няма нужда от размисъл.                                                                                                                   135) Не само, че Луната ясно самостоятелно луминисцира, със своята блестяща уникална светлина, но също така тя до голяма степен е прозрачна. Когато нарастващата или намаляваща Moon е видима през деня е възможно да се види синьото небе точно през Луната. И в ясна нощ, по време на тези цикли, дори е възможно да се види понякога звезди и планети "" директно чрез повърхността на Луната! The Royal Astronomical Society има записи на много такива случаи в цялата история, които не се поддават на хелиоцентричния модел.


image


136) Много хора смятат, че способността съвременната астрономия да предскаже точно лунни и слънчеви затъмнения е резултат и доказателство положително на хелиоцентричната теория за Вселената. Факт е обаче, че затъмнения са били точно предсказвани от култури в света в продължение на хиляди години преди "хелиоцентричната топка-Земя" е дори проблясък във въображението Коперник ". Птолемей в 1-ви век от н.е. точно прогнозира затъмнения за шестстотин години въз основа на плоска, стационарна Earth, равно прецизност, на днешните. През целия път обратно в 600 г. пр.н.е. Thales точно прогнозира затъмнение, което сложи край на войната между мидяните и лидийците. Затъмненията се случват редовно с точност в 18 годишни цикли, така че независимо от геоцентричните или хелиоцентричните, плоски или кръгли космологии за Земята, затъмненията могат да бъдат точно изчислени независими от такива фактори.


image



137) Друго предположение и необходимо доказателство за форма на Земята е твърдението на хелеоцентриците, че лунните затъмнения са причинени от сянката върху Земята-топка от окултната Луна. Те твърдят, сферите Слънце, Земя и Луна перфектно са подравнени като три билярдни топки в един ред, така че слънчевата светлина хвърля земната сянка върху Луната. За съжаление на heliocentrists, това обяснение се оказва напълно невалидмо поради факта, че лунните затъмнения са се случвали и продължават да се случват, дори когато Слънцето и Луната са все още видими заедно над хоризонта! За слънчевата светлина, за да се хвърля сянка на Земята върху Луната, трите тела трябва да бъдат приведени в съответствие по права на 180 градуса сизигия, но още от времето на Плиний, има записи на лунни затъмнения които се случват по време когато Слънцето и Луната са видими в небето.                                                                                                     image            

Затова затъмнението на Луната не може да бъде от земната сянка на Земята и трябва да се търси някакво друго обяснение, например изключване на холографския образ на Луната.

image


138) Друго любимо "доказателство" за топка-Earth е появата от наблюдател на брега и корпуси на корабите които се завоалират чрез водата и изчезват от погледа, когато плават далеч към хоризонта. Тяхното твърдение е, че корпусите на корабите изчезват преди техните мачти, защото корабът започва своята деклинация около изпъкналата кривината на топка Земята. За пореден път, обаче, прибързаното заключение е съставено от дефектното предварително условие, а именно, че само на една топка-Earth може да се случи такова явление. Отговор на въпроса е, в Законът за перспектива на равните повърхности диктуващ и налагащ точно същото събитие. Например ако се появи едно момиче, облечено в рокля и отива далеч към хоризонта, за да потъва в земята постепенно колкото по далеч тя ходи. Краката й ще изчезнат от погледа първо и разстоянието между земята и долната част на роклята й постепенно ще намалява, докато след около половин миля изглежда, че роклята й се докосва до земята, като че тя се движи от невидими сили. Такъв е случаят и с равни повърхности, най-ниските части на обектите отдалечаващи се от дадена точка на наблюдение е задължително да изчезнат, преди най-високата.

image


139) Не само, със Закона за Пeреспективата върху плоски повърхности може да се докаже изчезването на корпуса на кораба, това може да се докаже безспорно вярно, и с помощта на добър телескоп. Ако гледате кораб, плаващ в плен на хоризонта с невъоръжено око, докато корпуса му напълно изчезне от погледа ви под предполагаемата "кривина на Земята", и след това погледнете през телескоп, ще забележите целия кораб бързо отдалечава обратно в изглед, корпуса и всичко, което доказва, че изчезването е било причинено от Закона за Переспиктивата, а не от стената на "извитата" вода! Това също доказва, че на хоризонта просто изчезва линията на перспективата от ваша гледна точка а НЕ от предполагаемата "кривина" на Земята. 140) Махалата на Фуко често са цитирани като доказателства за въртящата се Земя, но при по-внимателно разследване се доказва обратното. Да започнем с това, махала Фуко не равномерно люлка във всяка една посока. Понякога то се върти по часовниковата стрелка, а понякога обратно на часовниковата стрелка, понякога въртенето намаля и то спира да се върти, а понякога въртенето се усилва твърде много. Поведението на махалото всъщност зависи от 1) първоначалната сила, започващи своята люлка и, 2) формата и тежеста на махалото които най-лесно улесняват кръговото движение пред всяка друга. Предполагаемата въртенето на Земята е напълно без значение и без значение за люлеенето на махалото. Ако предполагаемият постоянна ротация на Земята засегнати махала по никакъв начин, а след това трябва да има нужда да стартирате ръчно махала в движение. Ако денонощното въртене на Земята, причинява 360 градусово денонощно въртене на махалото, след това не би трябвало да съществува неподвижно махало навсякъде по Земята!                              
image

http://www.falsehood.me/end/glava-1/1-3

image

image

141) "Кориолис Ефект" Често се казва, че причинява водата в мивки и тоалетни чинии в Северното полукълбо, да се отцежда/върти в една посока, докато в южното полукълбо ги кара да се въртят в обратна посока, като по този начин предоставя доказателство за въртенето на топката Земя. За пореден път, обаче, точно както махалото на Фуко се върти или по какъв начин, мивки и тоалетни в двете полукълба северните и южните не последователно се върти във всяка една от посоките! Мивки и тоалетни в едно и също домакинство често се въртят в сменящи се противоположни посоки, в зависимост изцяло от формата на басейна и ъгълът на влизане на водата, а не от въртенето на Земята.


image


> Силата на Кориолис не съществува в природата:Земята не се върти!                                                                                                                                                                                                      142) Хората твърдят, че ако Земята е плоска, те трябва да могат да се използват телескоп и да виждат ясно през океаните! Това е абсурдно, обаче, тъй като въздухът е пълен с влага, особено над океаните, и особено най-ниския, най-плътен слой на атмосферата не е прозрачен. Представете си размазани маранята над пътища за горещо, влажно дни. Дори и най-добрият телескоп ще се замъгли за дълго, преди да може да види целия океан. Можете, обаче, да използвате телескопа за да увеличите нашата плоска Земя много повече отколкото би било възможно за една топка с 25 000 мили в обиколка. 143) Хората твърдят, че ако Земята е плоска, със Слънце обикалящо над нас и около нас, ние трябва да сме в състояние да видим слънцето отвсякъде и навсякъде по Земята, и там трябва да има дневна светлина дори и през нощта. Тъй като Слънцето не е на 93 милиона мили разстояние, а само на няколко хиляди и блести надолу като светлината на прожекторите, след като се е преместило/ отдалечило значително/достатъчно от вашето местоположение то става невидимо отвъд хоризонта и на дневна светлина бавно избледнява, докато напълно изчезне. Ако Слънцето е на 93000 хиляди мили разстояние и Земята се върти като топка, преход от дневната светлина към вечер вместо това ще бъде почти мигновен, ако сте преминали граничната линия.

image


144) Снимки на Луната, появяващи се с главата надолу в южното полукълбо и с дясната страна нагоре в северната често се цитират като доказателство за сферичната Земя, но за пореден път, при по-внимателно вглеждане, предоставяме още едно доказателство за плоския модел. В действителност, времето тече. Фотография показва самата Луна като посока на часовниковата стрелка, като колело, тъй като тя обикаля над и около Земята. Можете да намерите снимки на Луната и на 360 градуса с различна склонност от всички краища на Земята, просто в зависимост от това къде и кога е направена снимката.

image

145) Хелиоцентриците вярват че Луната е топка, въпреки че още от появата му е ясно, че е плосък светлинен диск. Ние винаги само виждате същото една страна (макар и на различни наклонности) на Луната, но се твърди, че има и друга "тъмната страна на Луната", която остава скрита. НАСА посочва, че Луната се върти срещу въртането на Земята по такъв начин, че тези две движения са напълно синхронизирани и се неутрализират взаимно, така че ние никога няма да бъде удобно в състояние да наблюдава предполагаемата тъмна страна на Луната извън техните ужасни фалшиви CGI образи. Съшината на въпроса е, обаче, че ако Луната е сфера, наблюдателте в Антарктика ще виждат различно лице от това на екватора, но те не го правят - само същата плоска повърхност въртяща/търкаляща се на различни градуси.

image


146) Моделът на топата-Земя твърди че Луната обикаля около Земята веднъж на всеки 28 дни, но все пак е ясно за всеки, виждащ, орбитите на Луната около Земята всеки един ден! Орбита на Луната е малко по-бавна, отколкото Слънцето,но следва същия път на Слънцето от Tropic да Tropic, от слънцестоене до слънцестоене, което прави пълен кръг над Земята точно под 25 часа. 147) Моделът на топка-Earth твърди че Слънцето е точно 400 пъти по-голямо от Луната и 400 пъти по-далеч от Земята, което го прави "лъжливо" появяващо се точно със същия размер. За пореден път, моделът на двете топки(Стар завет) иска от нас да приемем това като случайно нещо, което не може да се обясни, освен чрез естествен дизайн подарък от Твореца на Холограмата. Слънцето и Луната заемат една и също пространството в небето и измерени с sextants ще да бъдат с еднакви размери и еднакво разстояние, всичко друго е против нашите очи, опит, експерименти и здравия разум.

image


148)Цитирайки "Earth Не Globe!" От Самюел Rowbotham, "Това е установено чрез наблюдение, че звездите идват до меридиана около четири минута по-рано на всеки двайсет и четири часа отколкото слънцето, вземайки слънчевото време като стандарт. Това прави 120 минута на всеки тридесет дни, както и двадесет и четири часа в годината. Следователно всички съзвездия са минали преди или предварително на слънцето в този момент. Това е простият факт, който се наблюдава в природата, но в теорията за звучност, движение на оси и в орбити, тази факт няма място. Видимата истина трябва да се пренебрегва, защото тази теория стои на пътя(на истината), и предпазва от нейните учени от разбирането. " 149) Хиляди години същите съзвездия са останали фиксирани в техните модели без да се движат извън позиция, каквато и да е. Ако Земята беше голяма топка спининг около друга по-голяма Sun, въртящи се около по-голяма галактика, то това е стрелба от разстояние, Big Bang за НАСА модела, където е невъзможно, съзвездията да остават така фиксирани. Въз основа на техния модел, ние трябва, всъщност, да имаме съвсем различно нощно небе всяка нощ и никога да не се повтаря точно същата звездна схемата два пъти.

image

150) Ако Земята беше въртяща се топка би било невъзможно да снимат звездните-времеви пътеки/аналеми/ описващи перфектни кръгове около Polaris навсякъде, но на Северния полюс. На всички други гледни точки звездите ще бъдат видени да пътуват повече или по-малко хоризонтално през хоризонта на наблюдателя поради предполагаемото движение под краката им с 1000mph. В действителност обаче, околните звезди на Polaris могат винаги да бъдат фотографирани в техните перфектни кръгове около централната звезда чак до Тропика на Козирога.

image

image

151) Ако Земята е една въртяща се топка, въртяща се и около Слънцето в действително би било невъзможно, звездните трасе снимки да показват перфектни кръгове дори на Северния полюс! Тъй като Земята също така както се твърди, че се движи с 67000mph около Слънцето, Слънцето се движи с 500000mph около Млечния път, и цялата галактика с 670000000 mph, около великото централно Слънце, тези четири противоречиви предложения ще направят от звездните-времеви пътеки неправилни криви линии. 152 ) През 2003 г., три университета География професори сътрудничили в експеримент, за да докаже, че състоянието на Канзас е наистина реално по ласкаво от една палачинка! Използвайки топографски геодезически измервания, обхващащи над 80 000 квадратни мили и е установено, че Kansas има съотношение гладкост от 0.9997 над цялата държава, а средната палачинка, точно измерени с помощта на конфокален лазерен микроскоп идва в 0.957, правейки по този начин буквално Kansas по ласкав от една палачинка. Това доказва че една палачинката е по реална/крива/ от холограмата/плоския/ Канзас.


image

153) Цитирайки преподобния Томас Милнер "Атлас на физическа география", ние откриваме, че "Огромни площи проявяват напълно мъртъв ниво, едва ли покачване съществуващата през 1500 мили от Карпатите до Урал. На юг от Балтика страната е толкова плоска, че преобладаващия северен вятър ще кара водите на Stattiner HAF в устата на Одер, и ще даде на реката обратен поток до 30 или 40 мили. Равнините на Венецуела и Нова Гранада, в Южна Америка главно в ляво на Ориноко, се наричат Ilanos или полета на ниво(равни полета). Често в пространство от 270 квадратни мили на повърхността да не се различава не повече от една крачка. Нивото на Амазонка пада само дванадесетфута през последните 700 мили от курса си; Ла Плата има само спускане на 1/33 от инча на миля. "
image
image

154) Феликс Баумгартнер при скокове за Red Bull извън камерата показва същото количество "изкривяване на Земята" като на повърхностно ниво, при скока от височина той доказва, че го мамят очите на широкоъгълния обектив, докато вътре редовната камерата показва перфектно плосък хоризонт, нивото на очите е на 128 хиляди фута, което е в съответствие само с плоска равнина.

image


155) Някои хора твърдят, че са видели кривината на Земята от своите самолетни прозорци. Стъклото се използва във всички търговски самолети, обаче, е извито за да остане аеродинамично с корпуса. Това създава слаб ефект смесван с пристрастието, като потвърждение на хорската грешка за твърдяната кривината на Земята. В действителност, факта, че можете да видите хоризонта на нивото на очите на 35 000 фута и от двата port/starboard прозорци, доказва Земята е плоска. Ако Земята беше една топка, без значение колко е голяма, то хоризонта ще остане там, където е бил, и вие ще трябва да поглеждате надолу все повече и повече, за да видите хоризонта като цяло. Гледайки направо през прозореца към 35000 фута вие трябва да не видите нищо, но "външното-пространство" от прозорците на ляв и десен борд , тъй като Earth / хоризонта се очаква да бъде под теб. Ако те са видими на нивото на очите извън двете странични стъкла, това е, защото Земята е плоска!

        image


156) Хората твърдят също така, за кривина в Go Pro или друга камери с висока надморска височина при кадри на хоризонта. Макар да е вярно, че хоризонта се появява често изпъкнал по такъв кадри, той също толкова често се появява и вдлъбнат или плосък в зависимост от наклона / движението на фотоапарата. Ефектът е просто изкривяване поради широкоъгълните обективи. В обективно-коригиран материал, заснет без широкоекранна технология, всички аматьорски снимки на надморската височина на хоризонта изглежда перфектно плоски.

image




157) Ако "гравитацията" магически повлича атмосферата заедно с въртящата се топка Земя, това би означавало, атмосферата в близост до екватора ще се върти на над 1 000 mph, атмосферата над средните ширини ще бъде върти около 500 mph, и постепенно по-бавно надолу към полюсите, където атмосферата ще бъдат незасегнати при 0 mph. В действителност, обаче, атмосферата във всяка точка на Земята е еднакво незасегнати от тази предполагаема сила, тъй като тя никога не е била измерена или изчислена и е доказано несъществуваща чрез способността на самолетите да летят с неотслабваща сила във всяка посока, без да изпитват никакви такива атмосферни промени ,

image




158) Ако "гравитацията" магически повлича атмосферата заедно с топката Земя, това би означавало че на по-висока надморска височина, по-бързо въртящата се атмосфера предене ще трябва да се движи около центъра на въртене. В действителност обаче, ако това се случва след това дъжда и гръмотевиците ще се държат по напълно различен начин, тъй като те падат чрез прогресивно по-бавно и по-бавно въртяща се атмосфера. Балоните с горещ въздух също ще бъдат принудени постоянно да се движат по-бързо На изток, тъй като те са се възнесли чрез все по-високите атмосферни скорости. 159) Ако имаше постепенно все по-бързо и по-бързо въртене на атмосферата на по-висока надморска височина, това би означавало, че ще се наложи да се прекрати внезапно на някаква ключова височина, където бързият слой на гравитационно вътрящата се атмосфера трябва да отговаря на безкрайното вакуумно пространство! NASA никога не е споменавала на какви височина този невъзможен подвиг се твърди, че се случва, но това е лесно да се опровергае философски от простия факт, че вакуум не може да съществува, свързан към не- вакуум при запазване на свойствата на вакуум - да не говорим за това, какъв ефектът би имал такъв преход за ракета "космически кораб",... катастрофален. 160) Невъзможно е за ракети или всякакъв вид реактивни двигатели да работят в твърдения за не-атмосферата на вакуум пространство, защото без въздух / атмосфера, която да се притиска няма какво да се задвижи напред като превозното средство. Вместо ракетите и совалките ще бъдат изпратени въртящи се около собствената си ос неконтролируемо във всички посоки като жироскопи. Би било невъзможно да се лети до холограмата-Луна или да отидете във всяка посока от всякакъв вид, особено ако "гравитацията" съществуваше и постоянно ви засмукваше към най-близкото плътно тялото. 161) Ако Земята наистина беше топка, нямаше да има причина да се използват ракети за полети в "открития космос", така или иначе, защото просто летящ самолет направо към всяка височина за достатъчно дълго, трябва да ви изпрати в открития космос. За да се предотврати самолети да летят, допирателно към топка Земята, пилотите ще трябва постоянно да коригират-правилния курс който е надолу, или пък в рамките само на няколко часа средния пътнически самолет пътуващ с 500 mph ще намери себе си в "открития космос." Фактът, че това никога не се случва, изкуствени хоризонти остават ниво при пилотите, а желаните височини не изискват постоянни корекции надолу, доказва че Земята не е топка.

image

162) Всички НАСА 
ракетни изстрелвания както и тези на други "космически агенции"  никога не отиват нагоре. Всяка ракета образува параболична крива, върхове навън и неизбежно започва падане обратно на Земята. Ракетите, които са обявени за "успешни" са онези малцина, които не експлодират или започнат да падат твърде скоро, но го правят извън обхвата на зрителя, преди да падне в ограничени води. Няма магическа височина където ракети или нещо друго, може просто да върви нагоре, нагоре, нагоре и след това изведнъж просто започват "свободно плаване" в пространството. Това всичко е научна фантастика илюзия, създадена от медии, зелени екрани, тъмни басейни, от някои с накъдрени коси в нулево гравитиращи самолети.

image

163) НАСА и други космически агенции са били уловени отново и отново с въздушни мехурчета, които са плаващи и изключване в техния официален "външен космос" кадри. Астронавтите също са били уловени в подводно-пространство-съоръжение, ритайки с краката си да се движат, а стронавта Luca Parmitano дори почти се удави, когато водата започнала да запълва шлема му , докато тренирал за ""Космически разходки." Той е признал, че астронавтите тренират за техните "космически разходки" обучавани в подводни съоръжения, като НАСА "eutral Buoyancy Lab", но това, което се вижда от техните "космически мехурчета" и други гафове е, че всичките официални кадри на "космически разходки" също са фалшива и са заснети под вода.

image


164) Анализ на много интериорни видео кадри от "Международната космическа станция", са показали, използването на камера-трикове като зелени екрани, седалки и дори диво накъдрена коса за постигане тип ефект на нулева гравитация. Кадри от астронавтите на пръв поглед плаващи в нулева гравитация на тяхната "космическа станция" е неразличим от "бълвоч комета" Нулева-G самолет кадри. Чрез плаващи параболични маневри този нула-G плаващ ефект може да се постигне отново и отново след това се монтира заедно. За по-дълги ненарязани снимки/кадри, NASA е уловена да използва прости проводници и технологии зелен екран.

image


165) НАСА твърди, може да се наблюдава Международната космическа станция преминаваща над Земята един вид доказателство за съществуването й, но анализ на "СВС" през мащабирани камери доказва, че това е някакъв вид холограма / безпилотен самолет, не физически полетяла в Космоса база. Както можете да видите в моята документална "ISS Hoax", / когато мащабирате "СВС" той театрално и невероятно променя формата и цвета си, показва се призматична дъга до влизането в фокус като стар телевизор при включване / изключване.

image


166) "Геостационарни спътникова комуникация" е създадена за първи път от масон писател фантаст Артър Кларк и се предполага, че става научна-практика само десетилетие по-късно. Преди това, радио, телевизионни и навигационни системи като LORAN и Дека са вече добре установени и работят добре като се използват само наземни технологии . Днес огромни влакнесто оптични кабели се свързват в интернет през океани, гигантски клетъчни кули, триангулирани GPS сигнали, и йоносферното размножаване позволява радиовълните да уцелят всички без помощта на научно фантастичните бестселъри, известни като "сателити".

image


167) Satellites се твърди, че са плаващи наоколо в термосфера, където температурите са твърде високи, нагоре от 4530 градуса по Фаренхайт. Металите, използвани в сателити, обаче, като алуминий, злато и титан имат точки на топене 1221, 1948 и 3034 градуса съответно, всички много по-ниски и те не биха могли да се справят.

image


168) Така наречените "сателитни" телефони са били намерени да имат проблеми с приемането в страни като Казахстан с много малко кулите за клетъчни телефони. Ако Земята беше една топка с 20,000+ сателити околните, такива спирания не трябва редовно да се случват във всяка провинциална област на селските райони. 169) Така наречените "сателитни" ТВ чинии са почти винаги разположени под ъгъл от 45 градуса спрямо най-близката наземно повторителна кула. Ако телевизионни антени са били действително бране сигнали от сателити 100 + мили в космоса, повечето телевизионни антени трябва да бъдат насочени повече или по-малко право нагоре към небето. Фактът, че "сателитни" чинии никога не са насочени нагоре и почти винаги разположен под ъгъл от 45 градуса доказва че те събират сигнали от наземни кули , а не от "сателити в открития космос ."

image


170) Хората дори твърдят, за да видите сателити с голите им очи, но това е смешно това, те са по-малки от един автобус и се твърди, че 100 + мили; Невъзможно е да се види нищо толкова малка, че е далеч. Дори с помощта на телескопи, никой не претендира да различи формата на спътници, но по-скоро се описват видими преминаващи светлини, които лесно могат да бъдат неограничен брой от самолети на безпилотни самолети, до падащи звезди или други неидентифицирани летящи обекти. 171) НАСА твърди, че има над 20 000 сателити витаещи в горната атмосфера на Земята изпращащи радио, телевизия, GPS, и правене на снимки на планетата. Всички тези мними сателитни снимки, обаче, са наистина "композитни изображения, редактирани в фотошоп!" Те твърдят, за да получите "панделки за изображения" от сателити, които след това трябва да бъдат снадени заедно, за да се създадат композитни снимки на Земята, всички от които са ясно CGI а не фотографии. Ако Земята беше наистина една топка с 20,000 сателита въртящи се около нея, би било просто въпрос за монтиране на камера и да се вземат някои реални фотографии. Фактът, че няма реални сателитни снимки на предполагаемата топката Земя, води до съществуващите в полза на НАСА "панделки от композитни CG изображения", още едно доказателство, че не се казва истината. 172) Ако повдигнете очи към облаците в небето и гледате в продължение на няколко минути, две неща ще се случат: облаците ще се движат и те ще се преобразят постепенно променяйки формата си. В официалните кадри на NASA за реклама на въртенето на топката Земя, като например "Галилео"- времето изтича, видеото обаче не, облаци непрекъснато се показват за 24+ часа в даден момент и не се движат! Това е абсолютно невъзможно, още едно доказателство, че NASA произвежда фалшиви CGI видеоклипове и това е още едно доказателство, че Земята ни се представя като топка прежда, навита от хурката на НАСА.

image


173) НАСА има няколко предполагаеми снимки на топката Земята, които показват няколко точни дублиращи модели на облак! Вероятността за възникване на два или три облака от точно същата форма в една и съща картинка е толкова вероятно, както да намерите двама или трима души с точно същите отпечатъци. В действителност това е твърдо доказателство, че облаците са били копирани и поставени в една компютърна програма, и че тези снимки, показващи една топка с формата на Земята са фалшификати.

image
image
Прословутата СВАСТИКА-ЦИТАДЕЛА в един кратер..... (РУСКО ХАЗАРСКИ КОСМИЧЕСКИ ФАЛШИФИКАТ)
image
174) Графичните художници на НАСА са монтирали неща, като лица на дракони и дори думата "SEX" в облачни модели над своите различни картинки на фут"болната топка-Земя. Техните последните снимки от 2015 на Плуто...н , дори явно имат снимка на Дисни "Плутон" кучето “Pluto” разслоено на заден план. Такава безочлива измама е типично свойствена за талмудистите/един вид подигравка за гоите/и остава незабелязана от хипнотизираните от Биг Брадър маси, но осигурява по-нататъшно доказателство за нелегитимността на НАСА и тяхното предене на хурка с помоща на сувалки новите митовете.за планетата топка. Да светът е еврейски футбол,...юдо-шпионска лига/самият футбол е подигравка за гоите.Стар завет стари топки, нов завет нови топки/.


image


175) Професионални фото-анализатори са разчленени няколко снимки от НАСА на топката-Земята и намериха неоспоримо доказателство за редактиране на компютър. Например, снимки на Земята се твърди, че взетите от Луната са се доказали се копира и в, както се вижда от правоъгълни съкращения открити в черния фон около "Земята" и регулиране нивата на яркост и контраст. Ако те бяха наистина на Луната и Земята е наистина една топка, нямаше да има нужда такива снимки да се фалшифицират .

image


176) Когато изображенията на НАСА на топката им Земята се сравняват един с друг по оцветяването на земята / океаните и относителния размер на континентите, последователно се открива че те са толкова драстично различни един от друг, че даже не е необходимо да се доказва, извън всякакво разумно съмнение е че снимките са фалшиви.

image


177) В документалния филм "A случи нещо странно по пътя към Луната," можете да гледате официалните изтекли NASA кадри показващи Apollo 11 астронавтите Бъз Олдрин, Нийл Армстронг и Майкъл Колинс, почти час, като се използват транспаранти и камера-трикове, за фалшиви снимки на кръгла Earth! Те комуникират през аудио с контрол в Хюстън за това как да организират точно измамата, и някой ги подтиква за това как ефективно да манипулират фотоапарата за постиганат желания ефект. Първо, те са затъмнили всички прозорци с изключение на низходяща изложение кръгло един, който те насочена камерата към от няколко крачки. Това създава илюзията за една топка с форма на Земята, заобиколена от чернотата на космоса, когато в действителност това е просто един кръгъл прозорец в своята тъмна кабина. Нийл Армстронг доминира в този момент да бъде на 130 хиляди мили от Земята, половината път до Луната, но когато са завършени камера-трикове зрителят може да види за себе си че астро-измамниците са на не повече от няколко десетки мили над повърхността на Земята, вероятно летящи на висока надморска височина със самолет! http://www.atlanteanconspiracy.com                                                                                            image                                                                                                        >  Неоспорим факт е относителното движение на Земята - Слънце... но Слънцето се върти около Земята.                                                                               



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684216
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031