Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2015 18:52 - Образа на Кали по фасадата на Емпайър Стейт Билдинг
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 3018 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.07.2016 09:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  image                                                                                   Вакханалия: кръв, интоксикация, огън, рев            

>  
Кали Дурга Мракът/Песента на Кали                                                                                                                              
Бел.Ред.: За да се провокирам да напиша всичко това, което следва бе еднократния „проблясък“, че щом богинята Кали се е „появила“ на място като Емпайър Стейт Билдинг, NY, на дата 08.08.2015 (888), следва да има скрита причина зад това. Признавам си, че това щеше да е вторият (11) път, когато щях да се прецакам, първият път ми се случи, когато цял ден писах материал за великденските празници "15. Материала се получи доста добре, понеже експериментирах да пиша на открито сред тълпа от хора (което хич не е лесно), накрая се получиха 10 страници суров текст с доста брутални елементи, който щях да редактирам и преработя и т.н.. Какво бе разочарованието ми, когато като се прибрах и реших да видя написаното....от него беше останало само 1-2 страници начален текст, другото беше изтрито, нямаше го, а принципно използвам винаги функцията „ctlr+S”, в случай, че аutosave реши да не сработи. Добре, че успях да възстановя част от спомените си и да ги напиша във архивиран вид. Днес беше момента, в който щеше да се реализира и преебавка номер 2, и то точно в материал за черната богиня Кали. Това всъщност ми даде да разбера, че винаги трябва човек да преглежда нещата по 100 пъти преди да ги публикува/каже/напише, „100 пъти мери – един път режи!“, approved!
Как се „спасих“ ли? Малко преди да пусна тази публикация, реших да проверя нещо свързано с въпросния материал. Тогава попаднах на статия, в която бе упоменато, че въпросното събитие в Ню Йорк е било на 09.08.2015г., (лампичката светна!) помислих си, че е някаква грешка, но все пак реших отново да проверя за точната дата. След доста загубено време в търсене на точната дата, намерих няколко източника, в които тя варираше от 08.08 до 09.08.2015г, когато реших да потърся по сериозно, се оказа, че светлинното шоу се е случило на 1 Август 2015г. Малко се разочаровах, понеже това, което написах на архетипно равнище се намести, все едно там му е било мястото. Всичко беше „синхронизирано“ около числата 888 или просто 8.
Реших да се поразходя и да обмисля всичко това, което ми се случи. Пак ми светна лампичката – 01.08.2015 отново се получава числото 8, Бинго! Наистина сега като се замислям, просто нямаше шанс всичко това да не е под знака на 8, както и сами ще се убедите, след като прочетете материала по-долу.

image


Чухте ли, че богинята Кали превзе Ню Йорк миналата седмица? Датата на която се случи това беше на 01.Август, 2015, което прави 8, или още "33". Кали е индуската богиня на времето, промяната, смъртта и разрушението, наричана също „черната“ или „тъмната“ богиня. Неиният образ бе проектиран върху фасадата на небостъргача, символ на Ню Йорк, емблематичния Емпайър Стейт Билдинг (ESB се намира в МАнхатън). Художника Андрю Джоунс (а.к.а Android Jones) е разработил страховитият образ на Кали, за да подчертае, че майката природа сега повече от всякога се нуждае от такъв страховит аватар (SP: разбирай инвокация или просто покана към богинята), които да се пребори с опасността от замърсяване и унищожение.
Това беше последното, най-завладяващо произведение на режисьора Луи Псайхоус, наричано „Проектиране на промяната“, на което бяха проектирани образите на застрашени видове върху фасадата на Емпайър Стейт Билдинг (включително и лика на намерилия по нелеп начин смъртта си - лъва Сесил). Зад светлинното шоу стояха Obscura Digital от Сан Франциско.
Идеята на проекта е била да предизвика осъзнаване на ситуацията по масовото унищожение на диви животни, както и скоростното заличаване на цели видове от лицето на планетата. Шоуто завърши с проектиране на образа на Кали – богинята на мрака - умолявайки хората да се борят с тъмнината за да се справят с опазването на планетата.

image

Образа на богинята Кали върху Емпайър Стейт Билдинг


Gnosis перспектива

Както сигурно се е очаквало масивният плашещ образ на богинята Кали предизвика множество реакции у населението по цял свят, вариращи във всички възможни аспекти от конспиративни теории, християнските вечни предупреждения за апоКАЛИпсиса и страшния съд, работа на правителството, до мега ритуал на злите кръвопийци Illuminati (SP: и пак никой нищо не каза за управляващия в момента елит – кралските линии, банкери и т.н.).

Обяснението от екипа защо е избрал точно образа на Кали е „художника Андрю Джоунс е искал да изобрази майката природа в нейната най-яростна форма за да привлече вниманието към устойчивото развитие и промяната на климата – и така той избрал образа на Кали.“
Преди всичко нека да обясня, че Кали НЕ Е богинята майка на Земята, а зловещата богиня на войната, времето, престъпленията, смъртта, разрушението, която изисква кървави жертвоприношения на животни и на хора. Тя е репрезентация на планетата от емоции, смърт и разрушение, позната ни като Венера.
Датата избрана за това беше точно 5 седмици преди 29-тия ден от (11) Елул (еврейски месец, дванадесетия от гражданската година и шестия от църковната). Това е и деня, в който фондовата борса претърпя крах през 2001 г. и 2008 г.. Една рисунка на богинята Кали я изобразява със обеци от мъртви деца. Ню Ейдж движенията, както и доста незапознати (направо невежи) хора, са тези, които считат богинята Кали за богинята майка.
Може би въпроса, който бих искал да задам е „Защо и е на една филмова компания да избира точно разрушителния образ на Кали, като част от тяхната работа?“

image
                 
Дрога, секс и кръв.Това е Кали-култа на НЕ-съ-Знанието от архетип Скорпион.                                                                                                                   

Ритуалности

Кали приема жертвоприношенията си (включително и хора) по време на специален ритуал наречен Дурга-пуджа. Кали е винаги унищожителната сила на живота. Тя е и невъобразим ужас, и пълно блаженство (подобно на АNNA).
Първоначално тя била изобразявана с леко изплезен език (според индийската практика това означава да си се засрамил, притеснил, а ние на Запад прехапваме устни), който впоследствие станал провиснал и дълъг (SP: като змийски) и изразявал всепоглъщащият й и чувствен характер.                                                           image   
"Няма мир в Калкута, кръвта зове в полунощ." - Суканта Бхатачарджи                                                                                   
„Каликсетра„ означава „обиталище на Кали”. То постепенно се превърнало в село с името Каликата. То постепенно се разраснало и се превърнало в Калкута. В този огромен днес град е бил издигнат най-свещеният и известен храм в прослава на богинята – Калигхат. С него се свързват капаликите. Те дълго време почитали Кали открито, но през 1831г. англичаните забранили цялото им братство, заради обичая веднъж месечно да принасят в жертва невръстно момче. На празника на богинята си, на новолуние, капаликите набучвали на железен кол пред идола си бича глава, поръсвали с кръвта глинени статуи на Кали и неините аватари, молели се и накрая хвърляли изображенията в река Хугли, където текат водите на свещения Ганг. Сбирката, заради която били забранени се състояла не в храма, а на тайно място. На нея те носели нанизи от черепи, а преди всяка церемония изнасилвали и принасяли в жертва млад DEVственик.
image                
Агорите твърдят, че са обожатели на Шива, но са в действителност са на Кали. Костите, зъбите, кос(м)ите и ноктите се управляват от Сатурн(Сани) и Сива. Агорите твърдят, че няма "чиста" и "мръсна" материя("тъй като всичко произлизало от Брахман") и за това кон-суммират каквото им падне, вкл. употреба на интоксиканти(отрови).Типично небрахманско качеството е да не подбират и уеднаквяват СъЗнанието до без-съзнание.                                                                                                                                                     
Синтезия на перспективите

Щата Ню Йорк – Империята щат, Емпаър Стейт Билдинг, най-емблематичната сграда в Ню Йорк (намираща се на остров МАнхатън), върху тях образа на богинята на смъртта и разрухата Кали, дали искат да ни кажат нещо за тъмната страна на Кралицата на Орион? Кали се знае и като Кали Ма, което в превод значи „черната майка“, което можем да счетем за тъмната страна на истинската, и привидно добра, богиня – Devi Мария. Причината поради която смятам, че това е огледалния „dark” образ на една и съща „богиня“ е факта, че:

MAR
WAR

Английската дума за война (WAR) e mirror на MAR, което в превод значи „Океан/вода“ и е част от титлата MARIA. Наскоро достигнах до извода, че всичко това може да бъде обобщено в архетипна концепция, която ще нарека „MARCHETYPE”. Toва за мен ще го играе нещо като главният архетип, дефиниращ Кралицата на Орион, в който се вписва всичко, което кореспондира с нея. Няма как да не видим и това „March” което означава Март – първият месец от годината според римския (пред юлиански) календар, в който честваме денят на жената – 8 (888). Meсец Март е кръстен на древноримския бог на войната Марс. Това е логично, понеже вече се намираме в периода след takover-a на RA, а богинята на войната е трансформирана в мъжко божество. Може би някои от вас са чели тази моя статия, в която бях размишлявал точно по този въпрос, че персонажа от играта „God of WAR” - Кratos (K-RA-TOS) е превъплъщение на самия RА.
Както вече прочетохте в самата визуализация са показани множество диви животни, разбира се всичко това няма как да мине без краля на животните – наскоро убития лъв Сесил, последван от „всевиждащо око“ в много различни варианти, последвано от кадър на Земята в близък план, след което виждаме вечните работливи пчелички на miss Jones :P
Та въпросния лъв е мъжки, но носи женско име, за справка „Сесил е предимно женско име, произлиза от Сесилия, като има и мъжка форма, датираща от древен Рим – Цецилий. Други форми: Cecilio (италиански), Cecilio (португалски), Cecilio (испански). Извода, който си правя е, че по някаква странна причина името на мъжкия лъв е женско (може и да греша, все пак не съм безгрешен, нямам и намерение да ставам такъв). Тъпия зъболекар, който е убил лъва и най-малка представа си няма, че лично богинята Кали ще му отмъсти. Тя ще накара хората, цитирам „да се борят с тъмнината!“, което отново е двусмислие, тя е черна, но въпреки всичко ще накара хората да се борят с тъмнината. Отново имаме добре познатите борби между черни/бели, добри/лоши или още - орионската официална власт срещу бунтовническата фракция. И докато богинята Мачанди в книгата „12 дни из дебрите на алхимията и тибетския мистицизъм“ се появяваше предимно в пещери и закътани райони пред малки групи, които да кара да се борят с тъмните сили, то Кали е изтипосвана на масово ниво пред всички. Колко глупав трябва да си, за да не направиш взаимовръзката „Кралица – Империя – Ню Йорк“. Където пък на всичкото отгоре на близо във водата бди рогата масонска богиня (която в близко бъдеще ще разгледам по-подробно).

Не можах да открия тази рисунка на Кали с обеците от мъртви деца, просто искам сами да си направите изводите, понеже имаше смъртен случай на 08.08.2015 (предполагам, че са били повече) - 888, което можем да сведем до 8.

D(ark)evi(l) - Devil, Devi което има двойнствен статут на божество и дявол. Вероятно архетипното значение зад „дявол“ е разрушението (Dev-a-station), последвано от нов живот - Тераформиране на планетата - обратен процес - Devil - Li(v/f)ed. Процеса на разрушаване често е под формата на потоп (водата). Големият потоп в библията.

MATTER/WAT(T)ER - богинята Кали Създаваща (matter) и разрушаваща (water) (цикъл: ако няма какво да се създаде, няма да има и какво да се разруши, всичко се създава за да се разруши, може би това е някаква извратена форма на Evolюция, която умовете ни не може да прозрат, езотерично представено като "обновление на енергията и духовно развитие" [думата love e обратния процес на evol, което го асоциира с вид ступор, деволюция] имам предвид чисто физическа анихилация).

Думата на езика на Орион за смърт била „КHAA!”. Ако отнесем това към името на Кали ще получим една адекватна етимологична взаимовръзка – KHAA!/смърт – KALI/богиня на смъртта. Впрочем „Кали“ на английски се произнася „KAH-lee“, това е най-близкия съвременен език до Орионския. В допълнение на това бих припомнил, че във филма „Пътя на Юпитер“ имаме персонаж с имена Kалик Абраксас, която го играе дъщеря на Кралицата, което както писах и по-горе е просто неин аспект, не случайно Калик е изключително красива жена със черна коса, която символизира „черното“ у богинята. Прави ми впечатление, че ролята изиграна от Тъпанс Мидълтън не се вписва точно в архетипа на агресивната унищожителна Кали, а по-скоро в неините по-ранни превъплъщения, Еди Редмейн пък с удоволствие изиграва тази роля на безскрупулния злодей, което в по-късен план щеше да му коства оскара, но такива са кино критиците – пълни невежи са по отношение на идеите и символиката зад архетипните образи, за тях това е просто роля, изиграна от актьор, който ще се представи слабо/силно (вечния модел на полярности). Може би щях да спра до тук с Тъпанс Мидълтън but.... she is Riley Blue too! Да, сега чак видях, че Тъпанс е Рипли Блу от грандиозния „Sense8”. Оттук се закачих към нова нишка и нещата които „видях“ направо ме поразиха, нямам 4 ръце (които както ще видите по изображенията са във форма на „Х“) като Кали за да пиша по-бързо или вълшебната гривна от Stargate: SG-1, с която Сам Картър успя да напише 1000 страници за 5 минути и буфера на операционната памет на компа и почти заби.... но все ще успея да напиша нещо. Нужно е да отбележа, че информацията идва светкавично и така си и отива, което вземеш – вземеш, така работят нещата, „течащата река“ е добра метафора, хайде Рaйли и Sense8, вие сте!


image


За да създаваш всичко това и да го навържеш ще ти е нужно нещо повече от обикновено линейно мислене, но явно брат и сестра Уошовски го притежават. Тъпанс Мидълтън е чернокосата Калик в „Пътят на Юпитер“, която Уашовски умело са трансформирали в образа на Райли Блу от Sense8. На първо четене двата персонажа нямат нищо общо, първата е извънземна с черна коса и егоистични цели, докато втората е напълно земно същество с руса коса и алтруистичен характер. Виждате сами фактическия антагонизъм, това обаче е само привидно защото Райли е продължение на Калик в архетипа за черната богиня Кали. Нека видим: Райли Блу е русокоса, обратното на Калик, но в това русо има преплетен един син кичур, сега да видим изображение на богинята Кали:

image
           
"Месията" за негро-дравидите е Кали. Римската библия е изкопирала Калки, но с "пикантерии" на Кали, поради факта, че римското християнството е
Дионисиев култ на вакханалийки(майа-шакти) с интоксиканти и кръв.
Дравидите и до ден днешен не признават, че Кали танцува върху мъртвото тяло на Шива.
Така ще излезе, че Шива е победен от съпругата си и е никакъв "бог".
Съществуват объркани сахаджии(като "Шри" Чинмой) , които твърдят, че
"Кали била Кришна"

.(виж публ. "Матрицата Майа: благословия или проклятие")


Виждаме, че в повечето нейни превъплъщения тя е със изцяло синя кожа (в този ред женската от друга раса във филма „Avatar” е също със синя кожа, ето една задачка: АV=XX, защото?). В Името също има елемент, който подсказва връзката с архетипа на Кали, името на английски – Riley BLUE (синьо). Тези от вас, който са гледали Sense8 ще си спомнят, че Райли е DJ (progressive trance), постоянно ходи със слушалки и е страстен фен на леката дрога (с някой леки изключения MDMA). Един интересен фрагмент от книгата на Уйлям Иейтс - „Молитва за дъщеря ми“ гласи: "Кали може да се боготвори чрез всичко, което й се предлага без лицемерие. Тя обича най-много чувствените миризми като сандалово дърво, мускус, пачули и камфор. Харесват й гирляндите от червени цветя, ритмичната музика, чувствения танц и опияняващите вещества като марихуаната."
В по-късен етап от развитието на действието в сериала разбираме, че Райли е преживяла тежка травма. На път за родилното Райли и съпруга и претърпяват автомобилна катастрофа, от която оцелява само Райли, а двете и най-близки същества – обичания съпруг и нероденото и дете умират.

„Кали унищожава всичко, включително и божествения си съпруг, тъй като нищо видимо на този свят не е вечно “ и дори играе танц от откъсната глава на Шива върху трупа му, спомнете си Кали обичала музиката и танците :)

В заглавието на сериала „Sense8” също има препратка към Кали, това е числото 8 (по-горе прочетохте за ритуала „8“ в Ню Йорк). По една или друга причина християнските креаЦИОНисти считат, че „8“ (888) е числото на исуската (умиращ на 33 години, което отново е 8, две огледални 3), което идеално се вписва в настоящата метафора за „мъртвия син“. Актрисата играеща Кала Дандекар (Тина Десай), намираща се в Индия, допълва тези „липси“ при Райли, тя се моли – OMFHS! - на Ганеша, бога със слонска глава, който е син на Шива и Парвати (Кали). Косата и е черна, но тя отново е добродушна, това пък бива допълнено от друг персонаж с черна коса, майсторката в боя – Sun Bak (Корейката Дона Бае играе в цели няколко продукции на Уошовски – „Облака Атлас“, „Пътят на Юпитер“ и „Sense8”).
Кали е изобразявана обикновено с 4 ръце, но на някой места съм я виждал и със 8 ръце, в случая считам, че това е по-скоро съвкупност от огледалните и проявления. Предполагам сте виждали картинките на обикновените картите за игра (които произлизат от картите таро);

             image

Принципа на огледалността, които в случая с Кали ще формира друг неин образ, разрушителен или съзидателен според зависи горното.
В края на сериала видяхте хепи енда, в който всички 8 герои се качиха на малко корабче и отплаваха на в дълбоките води. Кажете ми има ли по-добра метафора за това как всичките инкарнации се събират във своят Висш Аз и отплават към по-дълбоките нива на проявление. Нормално е на земен план тази идея да бъде представена като кораб във вода. От няколко дни си мисля, че всъщност водата на земен план представя безкрайния космос. И когато видите кораб движещ се по вода, можете спокойно да допуснете, че това може да означава и друго. Прочутия Ноев ковчег е пример за това, историята разбира се е нагла кражба от шумерската, но какво ни пука, нали сме си „Homo Religious” after all. И все пак епосът на Гилгамеш предхожда този на библията с някъде около 1800 години. Утнапищим бил предупреден от принц ЕА, че другите богове ще унищожат всичко живо чрез потоп (разбирай тераформират наново планетата), като за целта ЕА му наредил да построи ковчег във формата на КУБ, който да е 120 лакътя (55 метра) на дължина, ширина и дълбочина, със седем етажа, всеки разделен на девет отделения, и да вземе на борда по един чифт от всяко живо същество (да се разбира генетичен материал). Може би това е момента в, който ЕА бил прогонен от Земята, може да е бил и друг момент, но все пак е интересен защото ЕА е бил генетичен учен по произхода и напълно пасва на това предание, за разлика от измисления аврамически бог. С риска да се отклоня още малко от основната тема, ще споделя, че отдавна разсъждавам върху формата с куба и достигам до различни заключения, едно от които е, че подобна форма би била използвана за тераформирането на планетата ни. Мисля, че в първата серия на филма „Transformers” (което по ред причини асоциирам като „Terraformers”) в началото, един от „добрите“ роботи светва нашия човек, че „имало един КУБ, който създавал светове“ (говоря по памет). Чисто архетипно самата форма на куба символизира 3D средата, в която живеем, както бях писал в една статия, 2D изглежда като квадрат, а 3D модела му би изглеждал като хексаграма, понеже вече има и дълбочина нужна за подсилване на перцепциите ни от холограмата (прочетете повече тук). Последният месец Интернет буквално е залят от UFO новини, странни лъчи, кораби, същества и планети тип Х, дори има новина, в която се съобщава, че от небето към Земята се спускат извънземни кораби във формата на КУБ (не твърдя, че това е истина, просто го споделям, понеже има връзка с темата).
Рипли Блу включително и другите седем са родени точно на 8 Август!


Легендата за Нос КАЛИакра

Отново имаме мотива за DEV/VIRGО:

“Най-известната легенда е за 40-те български DEVойки, които завързват косите си една за друга и се хвърлят в морето, за да не попаднат в ръцете на османските поробители. Една от тях била Калиакра, на която е кръстен носът. Сега в началото на нос Калиакра има обелиск, наречен "Портата на 40-те DEVици" в тяхна памет.” (порта - gate)


Планетарния дух и полярностите

Не зная дали наистина полярностите са толкова малоумни или просто не разбират идеята на проявление на Планетарния дух. Всъщност убеден съм, че те (полярностите) прекрасно разбират всичко това, просто знаят, че за разлика от тях бай Ганьо и сие не знаят нищо по тоя въпрос и просто ще се вържат на всичко, което чуят. Та инфантилността, която насаждат по този въпрос е колосална, били изчезвали видове, умирали животни, ще умират ми! Когато Планетарния дух извлече нужното от дадена животинска инкарнация (вид) то е логично повече да няма нужда от него, така вида изчезва, балъците изпадат в паника и започват да надават обичайния жалък тревопасен вой (същия който издава умиращия бивол предусещайки прииждащите гладни котки). От друга страна нормално ли е светлата полярност (в случая организаторите на визуалното представление „Проектиране на промяната“) да покани тъмния разрушителен аспект на богинята – Кали за да търси нужната промяна. Както знаем от индуските истории Кали е демон, който излязъл от челото на предшественичката си (предната й инкарнация) за да и помогне, но в замяна тя искала нещо, типично за тъмната полярност (аз съм дявола и ще ти помогна, но искам да ми духаш всяка сутрин точно в 09:35). Класически пример – излизат малоумните светли и реват, че всичко е зле, след това ви казват, че те просто НЯМАТ друг избор и трябва да извикат някой, който ще оправи работата (независимо от цената).

„Мala sunt vicina bonis“ - злото е съсед на доброто

Ето така работят полярностите – захранват се една друга, но имат нужда от енергиен източник - вашата енергия. И понеже ако спрете да играете игричките им, ще започнат леко да кристализират и така ще дойде едно „ново свободно време“, където всичко ще е прекрасно, а аз и вие отново ще започнем да ходим голи, защото ще е 25 градуса през цялата година, и няма да има нито едно изнасилване, просто защото тъпите кифли с надпис на челото (там от където излиза Кали) „искам да ме завържеш на едно дърво и да ме унижаваш колкото си искаш“ ще са се разградили, понеже mind set-а им няма да е хармония с новото време и де факто няма да има нужда от тяхното проявление. По-точно всички хора с полярно мислене ще изчезнат (modus procedendi: потоп) понеже творението вече няма да има нужда от тях,


Пфффу! Ама какво ми става, ума ли си загубих?, Разбира се, че това няма да стане, човечеството е по-затъпяло от всякога (memento: да не говоря повече за тия нови светове и да не се правя на Екхарт Толе). И преди да съм изтървал нишката и запратил тази толкова сериозна синтезия в категорията „fun”. Наскоро си направих извода, че някак си светлината е вредна, да зная, че това биха били думи на един тъмен човек, но не са (мразя и двете почти еднакво, или поне техния повърхностен аспект). Всички жертви на гурута/учители/наставници, наричани с гордост себе си „ученици“, биха потвърдили (ако имаха куража), че шибаняците им дават своето учение, което е под формата на светлина, която ги учи на мъдрост и ги просветлява, bullshit! Te им дават толкова много светлина, че бедните душици буквално са заслепени от нея, е кажете ми тогава как няма да следваш, може би от тук произлиза и термина „сляпа вяра“ (сляпо следване). Нека си сложим ръка на сърце и да размислим ей така за 5 минути вътре в себе си, ще имаме ли нужда от когото и да било за да се „просветлим“? Някой вероятно се досещате за истинския отговор. За миг си представих, че ако реално има истински учител/гуру то той трябва да ви дава само тъмнина, толкова много тъмнина, че да започнете вие сами да виждате собствената си светлина. Може и да звучи малко мрачно но, нека си припомним приказката за двамата братя и Неволята, където архетипните образи оставят сами (без помощник) в гората (на тъмно) и след като усещат, че дори и Неволята ги е отебала и нямат мобилни телефони да се обадят на 112, се принуждават да се справят без помощник със своите собствени сили (светлината), така те придобиват знанието, че няма нужда от никой да се справиш с дадена задача. Е, нужно ли е да останете сами в гората, че да го разберете? Отговора е „Да!“, когато чувате нещо от външен източник, ума отхвърля повечето информация или го сортира из дълбоките слоеве на подсъзнанието, така, че най-ефикасния метод е да отидете сами в тъмната гора за да получите просветлението. Който го е страх от мечки да ходи през зимата в гората, когато те спят зимен сън.

Алън Оутс казва, че пътят към освобождението не може да има позитивна дефиниция, той трябва да бъде подсказан чрез посочване на онова, което той не е, в известен смисъл подобно на начина, по който скулпторът разкрива образ посредством премахване на парченца камък от скален блок.



P.S. Както забелязахте в заглaвието изписах Empire State Building с неговият акроним „ESB”, това, което установих малко след като публикувах статията е, че това е обратното на BSE, или по-точно: Black Sun Empire (Империята на Черното Слънце), подчертавам, че това си е лично мое прозрение, помнете го. Знаете коя е Империята на Черното Слънце нали? :)
                                                                      spectator-bg.blogspot.com/                                                                                                    image                     Дурга съпругата на Шива като Кали                                                                                                       > Древния култ към СМЪРТА( култът към Кали/Дурга, Санта Муерте) обхваща съвременния свят - 1ч.                                                     



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685695
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031