Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2015 22:27 - Луната като пряк участник в произхода на човечеството.
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2203 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.08.2015 22:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image                                                                                                                                                                                                В своята книга „Послания от Андромеда“, контактьора Алекс Колиер описва телепатичните разговори с група от извънземни същества от галактиката Андромеда. Един от тях се нарича Морани, чиито произход е от звездна система в съзвездието, която той нарича Zenetae.

Бидейки древно същество, Морани е в състояние да предаде ценна информация на Колиер и да обрисува картина, която е много различна от това, което нашата история ни учи за миналото на Земята. Андромедианеца разкрива, че нашето настояще се ръководи от лъжи и манипулации и населението като цяло знае много малко или почти нищо за това, което де факто се случва в нашата Слънчева система.

Едно от най-интересните разкрития на Морани се отнася до произхода на човечеството, който включва съществуването на тайна база на Луната.


Лунната база

Морани посочва, че сателита на Земята не е бил образуван тук в нашата Слънчева система, а бил превозен тук преди милиони години. Той е бил използван като транспортен кораб, който на борда си превозвал влечугоподобни, влечуго-човешки хибриди и първите хора, които са стъпили на Земята.

SP.: Oт архетипна гледна точка, това носи със себе си идеология сходна с прословутия библейски „Ноев ковчег“ – кораб, който превозва всички необходими биологични видове за започването на нов живот, на една предварително тераформирана планета (Явно ще се наложи да гледам пак филма за Ной, за да проследя дали тази архетипна перспектива има някаква валидност). Разбира се това е в разрез с твърденията на Робърт М. Скай, който пише, че първите хора са създадени в лаборатория тук на Земята от принц ЕА и неговата помощница по генезиса – NIN-HUR-SAG (която варира от Dаmkina до Изида, в зависимост от източниците). Някои автори посочват, че след изгонването на ЕА от Земята от брат му ЕНЛИЛ, той се укрива именно в някои от секторите на галактиката Андромеда, което е доста интересен факт, предвид изложената тук информация.
В истинската история, открадната от Епоса за Гилгамеш, датираща от 1800 години преди библейските сказания, главни действащи лица са принц ЕА и Утнапищим, на който било наредено да построи кораб, на който да събере всички животински видове, за да ги запази след готвения потоп от другите – разгневените божества в лицето на Кралицата на Орион, която не била доволна от работата на ЕА.

Принц ЕА към Утнапищим:


„Ти, шурипакиецо, син на Убар-Туту,
събори колибите, построй кораб!
Презри богатството! Живота спасявай!
Остави имота си! Душите* спасявай!
Вземи по седмина зад всяка
преграда — корабът, който ще сглобиш,
нека има четири ъгъла и четири борда**…“


* „дарът на перото“
** кораба е с формата на куб

В контекста на това е интересно да отбележа какво отговорил Утнапищим на Гилгамеш, който поискал да узнае как се е спасил, Утнапищим му разкрил, че „откровените думи са божествени тайни“.


Луната, както Морани твърди, възниква в звездна система, която се намира на 432 светлинни години от Земята, намираща се в съзвездието Малка мечка. Наричана „CHOWTA” от Андромедианците, тази двойна звездна система е огромна със своите 21 планети и няколко дузини звезди (в оригиналния материал е посочен термина „четири дузини“, което до колкото успях да проверя е някъде около 48, една дузина според повечето източници е 12.) Луната, която сега възприемаме като наша собствена, веднъж е обикаляла като 17-та планета в системата CHOWTA. Там тя била наричана Малдек и е била разрушена в древна война между човешкия алианс и тираничните сиви от Империята Орион.

Андромедианците разкриват, че Луната е на 6,2 милиарда години. Това означава, че е по-стара от нашата Слънчева система е не би могла да е започнала съществуването си от тук.

Конспиративните теории редовно споменават наличието на неидентифицирани постройки и съоръжения на лунната повърхност и, че съществуването им е прикривано за очите на обществеността. Телепатичните трансмисии на Морани са накарали Колиер да вярва в това.

Но ако Луната е чужд обект, как са я довели до тук?
                                                                                   image                                                                                              
Колиер пише, че тя е „вкарана в опашката на астероид, който я довежда в нашата Слънчева система“. Въпреки, че нашите астрономи не са успели да го идентифицират, астероида минава през нашата част от галактиката на всеки 25 000 земни години. Има следи, които подкрепят тази хипотеза, но много от тях са невидими за невъоръженото око. Колиер посочва някои от тях:

„Луната е куха и съдържа огромни подземни съоръжения, построени първоначално от извънземните, а после и от хора от Земята. Има седем отвора в кората на Луната и подземните бази. Консервативните учени се чудят защо толкова много кратери изглеждат толкова плитки, въпреки техния размер. Андромедианците казват, че това е така защото голяма част от повърхността е построена върху върха на метална обвивка от кръгово пространствен гребен, или както Андромедианците го описват „боен превозвач“ (SP.: предполагам, че става дума за „боен кораб“, но вероятно Луната е имала и тази функция – да превозва бойна техника и единици).“                                                                                     
- See more at: http://spectator-bg.blogspot.com



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685588
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031