Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2015 19:26 - ПСИХОГЕНЕТИЧНО ПРОГРАМИРАНЕ - 3
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 661 Коментари: 0 Гласове:
2



Филмите на ужасите също носят огромен зомбиращ потенциал, разрушаващ човешкото съзнание. Учените са установили, че гледането само на един такъв филм нарушава функциите на нервната и психичната система. Това въздействие продължава около две седмици при възрастните, а при децата - около месец. А редовното гледане на такива филми води до устойчиви негативни промени в човешката психика (непредсказуемо поведение, повишена агресивност, раздразнителност, лесна уморяемост и т.н.). Известен е случай, при който през 1997 г. Около 700 японци са попаднали в болница със симптоми на епилепсия след гледането на компютърен анимационен филм.
Любителите на филми на ужасите сами подхранват злото, от което после страдат. Сюжетите нахлуват в живота им - заложените в тях негативни програми рано или късно се материализират. Например, един известен режисьор, след като заснел поредния си филм, се прибрал у дома и установил, че сюжетът му се е осъществил на практика. Жена му и дъщеря му били изнасилени и зверски убити в пълно съответствие със собствения му сценарий.
Ето още един пример. Знаменитите кули на Световния търговски център в Ню Йорк неведнъж бяха взривявани в различни филми. И на 11 септември 2001 г. трагедията се материализира като терористичен акт, в резултат от който загинаха около 6 300 души. Всичко, за което помислим, се реализира. Едва след трагичните събития в САЩ забраниха филмите и компютърните игри, в които се разрушават емблематични постройки - символи - например Световният тьрговски център, статуята на Свободата и т. н. Както се казва, животът все пак ни учи на нещо, нали?
Негативното въздействие върху хората се осъществява и чрез черните секти, които използват черна магия, например енволтиране (Енволтиране - от лат. дума involer - нападам, завладявам - ритуал от черната магия, обикновено за смърт.), зомбиране (потискане на собствената воля и покоряване на чуждата), „любовна магия” и т. н.
Всяка реклама е психотронен торсионен генератор, излъчващ енерго-информация. Колкото повече реклами и билбордове има на единица площ, толкова по-голямо въздействие оказват те на безсъзнателно равнище върху подсъзнанието и съзнанието на хората. Рекламата може да има няколко скрити нива със закодирана информация, например така нареченият 25-ти кадър. Често самите й създатели не осъзнават какво негативно въздействие оказват техните творения върху хората.
В много страни, например в САЩ, рекламата на алкохол и цигари е забранена със закон, защото властите разбират каква вреда нанасят тези пагубни стоки върху здравето на гражданите, а следователно и на икономиката на държавата. Кога ще го осъзнаем и ние?
Учените са установили, че екологично агресивната среда оказва негативно въздействие върху човека и животните. Например, сътрудниците в Института по екология на Волжския басейн РАН в гр. Толиати са открили, че в замърсена вода рибите стават асиметрични. При риба, уловена в Саратовското водохранилище, в района, където се влива силно замърсената река Чапаевка, била регистрирана асиметрия в броя на люспите, перките и хрилете. Екологично замърсената среда предизвиква сериозни генетични нарушения (мутации) при рибите и те стават отровни за консумация. Не по-малко вредни са и психичните замърсявания, както и всякакви енергийно-информационни въздействия.
Ще разгледаме още един проблем, свързан с живота на човека в агресивна среда. Става въпрос за широко разпространената болест на века - нарушение на обмяната на веществата, водещо до затлъстяване. То се наблюдава при огромна част от населението - както при децата, така и при възрастните. Много фирми се занимават с решаването на този актуален проблем. Повечето от тях го виждат в така нареченото „изгаряне” на мазнините. Но те не знаят или не обръщат внимание на причината, която лежи в основата му. Затлъстяването се дължи главно на функционалния комплекс от страхове пред агресивната околна среда и защитната реакция на организма, която се проявява на равнището на инстинкта за самосъхранение. Човек подсъзнателно се опитва да се скрие и защити и тогава се включва инстинктът за оцеляване, водещ до натрупване на тлъстини. Затова простото „изгаряне” на мазнините го оставя незащитен и започва да страда психиката му. В резултат се дебалансира единната енергийна система на организма, което води до различни заболявания. А основната задача при лечението на затлъстяването е да се отстрани причината - неутрализиране на програмите на страха, насилието и унищожението, записани в човешката аура - и отстраняването им от нашия живот чрез пречистване на аурата както на отделните хора, така и на цялата планета.
Всички изброени негативни психогенетични програми са нещо като „психична инфекция”, която включва човека към пространствата на страданията, деградацията и смъртта. Това води до срив на нравствеността, до липса на култура и до бездуховност. Показатели за психично заразяване са: апатията, мързелът, депресията, синдромът на хронична преумора, болестите, безплодието, лудостта, бедността, мрачните мисли, ругатните, липсата на воля и пагубните пороци-доброволното поемане на кофеин (чрез кафето и силния чай), тютюн, алкохол, наркотици и т.н.
Заразяване с психогинетични енергийно-информационни вируси чрез неприлични думи, татуировки и пиърсинг
В днешно време придоби масов характер психичното заразяване на хората чрез използване на неприлична лексика и псувни. По щандовете на музикалните магазини се продава свободно всякаква продукция на такъв език. Уличният жаргон се използва широко за рекламни цели, за да привлича потенциални клиенти.
http://astrosite.org/forum/index.php?topic=3634.                                                                                           neonula.blogspot.bg/                         



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686957
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031