Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2015 18:50 - Каква е сегашната ситуация на планетата ни Земя
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2205 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image                                                                                                                                  Днешното Световно правителство в сянка не живее в градове, а в подземия и катакомби, в подземни бази и скривалища, напълно и с всичко оборудвани. Те почти не сe показват на открито, а тайно и могъщо дърпат конците на развитие на нашия нещастен свят и го правят не от вчера, а от неколкостотин години. Имат заключително верни, разбирай програмирани и зомбирани сатрапи, които им служат като безмозъчно стадо. Последната им върхова цел за изпълнение, както вече отбелязахме и преди, е имплантирането на ЧИП за всички обикновени хора от планетата, абсолютно ненужен баласт, от който да се освободят час по скоро!

Чипът ще позволява всеки човек да бъде управляван от централен процесор, като се подчинява и изпълнява всичките му команди, начини на мислене, виртуални реалности и т.н.
Чипът ще замени недотам съвършените телевизори, плейъри, джиесеми и интернет. Фактически вътре в главата на човека ще има монитор, хиперстереоуреба, всевъзможни сензорни тела с външна периферия и оперативна памет, процесор, хард диск и т.н. Той ще въздейства на щитообразната и жлезите с вътрешна секреция, на сензорите за ясночуване и ясновиждане, човек ще живее във виртуална реалност с божествени, вълшебни свойства. Вече няма да боледува и ще живее вечно. Потресаващо, но наистина ли ще бъде така или това е поредната от стотиците и хиляди измами и илюзии, в които кукловодите искат да повярваме. Същите, но с много по-ниски възможности за унищожаването на рехавото човешко съзнание, нервна система и, разбира се, човешко здраве, които вече са превърнали голяма част от младото, пък и от по-старите поколения на планетата в истински олигофрени и малоумници.
Чипът ще получава командите и алгоритмите на управление от централен компютър, монтиран засега, както вече се разбра, в Брюксел, а имплантацията трябва да започне веднага!

Тази нова информация, предоставена за общо осмисляне на установената патова ситуация на планетата ще позволи на будните и жертвоготовни хора да станат по-активни във високо отговорните си действия по отношение на т. нар. ,,Главна директива", дадена от Галактическата Федерация за излизане от всякакво влияние и контрол на драконо-орионските структури над нашата цивилизация, Осведомеността ще покаже на човечеството, че е крайно време да прозре твърде опасните последствия, до които ни доведе насилствено нахлузената рептилиано-орионска парично-кредитна система, и респективно - контролно-управленческата система, внедрена в обществото, която в края на краищата ще превърне човешката раса в роби и ще срине градената с кръв и пот цивилизация на Земята.

От друга страна, с убийството на посланика на Федерацията Рон Рамел (Крентон) интервентите на Земята се приближават към преследваната крайна форма на господство над човечеството. Има информация, че от 1994г. представителите на Тъмните сили на Космоса в лицето на Империята от Орион и рептилите от Дракон са поискали примирие с Галактическата Федерация. Те са приели условията им и се стига до някакво компромисно решение относно Земята и човечеството, което все още не се знае какво точно представлява. Съдейки и от едно друго Галактическо споразумение, постигнато през 2003г. (по земно време) в Галактика Андромеда, според което от планетата Земя трябва да бъдат изведени всички представители на Тъмните и на Светлите сили като човечеството бъде оставено да си отдъхне. Да се опомни и само да определи по кой път на развитие ще продължи!


Какво в действителност обаче може да се получи, ако високите сиви успеят да стартират компютъра си, монтиран някъде в дебрите на Земята?
Ако успеят (а това ще е показател, че човечеството не е заслужило свободата си), той светкавично ще започне да излъчва вибрации, които ще послужат като своеобразна бариера против духовните енергии и познания! Компютърът генерира особени честоти заставящи човешкото съзнание да се концентрира на вълните на опустошаващите чувства, навеждащи човечеството постоянно да се самоунищожава, чрез всевъзможни средства, да причинява и твори хаос на планетата, както и да върши предимно безумия, които в края на краищата ще го унищожат, както като цивилизация, така и като вид, който категорично и най-демонстративно показва дефектите си пред целия многолик Космос. Компютърът ще стимулира човечеството към постоянни войни, насилия, паранои и конфликти, постоянни стресове, спорове, тревоги и т.н. (т.е. това, което човечеството върши почти през цялото време на развитието си до сега).

Има информация относно разгледания важен въпрос, свързан с по-нататъшното развитие на човешката раса на нашата планета, че отделни хора в ЦРУ, представляващи една фракция, през последните две десетилетия са успели да създадат отделни команди, които са унищожили много от кристалните терминали от мрежите на свръхкомпютъра, чрез акции в пещери, тайни подземия и т.н., което подсказва, че работата му е била силно нарушена. Трябва дебело да се подчертае, че по-голямата част от служителите на сатанинското управление, представляват особен вид човешки зомбита, на които са им промили мозъците и им е внушено, че компютърът ще ги възвиси до нивата на безсмъртието и ще ги направи земни богове, затова те като жестоки киборги правят всичко на каквото са способни, за да може планетарният инструмент за господство да работи безупречно!
image
Предшествениците им - има се предвид създадената някъде в края на 40-те години на ,,Маджестик-12" (Още за групата ТУК) за управление и пълен контрол на всичко и на всеки, дръзнал без разрешение да се занимава с феномена-предизвикателство ,,НЛО и ИЗЦ", организация от 1949г., почти веднага след създаването си приема първоначален план за действия под кодовото наименование ,,MJ-1949-04P/78" относно това ,,кой какво и до колко" има право да ползва, разгласява и тиражира информация за горепосочения феномен. Трябва да се признае, че в резултат на извънредните права, които имат представителите на свръхсекретната група, както и огромните средства и технико-технологични възможности, с които тя разполага в продължение на цели 39-години, световната общественост беше въвеждана от заблуда в заблуда. Политическото, военно и научно ръководство почти на всички държави в съвременния свят беше водено буквално ,,за носа"!
миналия век в САЩ свръхсекретна организация
Всички безприкословно не само се доверяваха, но и чинопоклонно се подчиняваха на техните напътствия, разпоредби и заповеди и така то ден днешен, когато и те самите разбраха, че няма да стане това, което лично на тях им беше обещано, че предварително планираният сценарий за развитие на нашия свят относно превръщането му в тяхна собственост, а човечеството - силно редуцирано, превърнато в робска маса.
Всичко това им беше обещано от господарите им орионци при положение, че с тяхна помощ планетата ще бъде поробена, да се разбира - превърната в постоянен член на империята на Орион... Наистина вече е много късно, защото са разбрали, че нищо подобно няма да се случи, защото са навлезли много дълбоко в тресавището на тази потресаваща гавра, наречена чудовищно предателство на собствената си планета и себеподобните си! Те, въпреки че усещат края си продължават с жестокото си безчинство над човечеството, надявайки се (точно, както нацистите в края на войната) на чудо, че наистина ще успеят да нахлузят ярема на Новия световен ред върху шията на цялото човечество, което е абсурдно да се реализира. В интерес на истината трябва да се признае, че в това отношение са постигнали много!                                           image                                                                    В този контекст на мисли ето какво признава един от високопоставените участници в някои свръхсекретни програми и проекти пожелал да остане анонимен: ,,Междувременно ние бяхме разбрали истината за намеренията на сивите, а то е да останат и да установят пълен контрол над целия свят, но вече беше прекалено късно! Вече бяхме продали човечеството. През 1983г. историята беше изложена от правителствени източници, които заявиха, че сивите са отговорни за нашата биологическа еволюция, чрез манипулация на нашата ДНК на вече развиващите се примати на тази планета.
Различните ДНК манипулации са правени преди 25 000, 15 000 , 5000 и 2500 години. Първоначално правителството е мислило, че сивите не възнамеряват да ни причиняват вреда, но през 1988г. картината, която възниква е точно обратната. Истината сега е една голяма измама, разпростираща се на няколко нива..."

Източникът на информацията от покъртително естество вижда бъдещето на света доминирано и контролирано от сивите по начин, подобен на телевизионния сериал ,,V", в който се показва как извънземните се ръководят само от техните нужди и цели за оцеляване. Те се нуждаят от биологични субстанции от други форми на живот, които са в изобилие на тази планета.

В този контекст трябва да бъде приведена и следната информация, взета от небезизвестните ,,Омега файлове", в които се съдържа покъртителна фактология относно много истини, които и до ден днешен се пазят в дълбока тайна от човечеството, а именно: ,,Рептилоидите в Алфа от съзвездието Дракон и Ригел от Орион твърдят, че произлизат от Земята, от праисторически времена и са били част от двуногата рептилианска (влечугоподобна), или змийска раса, известни още сред посветените кръгове като ,,сръчните велосираптори". Сега те са тук за да възвърнат ,,тяхната планета" от човешката раса. За да го направят те използват измама и пропаганда на много нива - най-вече чрез т.нар. ,,ченелинг" информация и чрез информация, прехвърлена на отвлечените от тях хора, за да с убедят останалите да предадат себе си на извънземните ,,водачи" и по този начин да им позволят достъп до техните съзнания и обществото като цяло.
Същата тактика, според различни контактьори (Били Майер, Джеферсън, Соуза, Израел Норкин, Морис Дореал, Джордж Андрюс, Томас Кастело, Алекс Кулиър и т.н.) е успяла на много други колониални светове, които сивите са завладели и тя също работи в нашия свят до степен, до която те са взели под контрол известна част от голямата чернобюджетна империя - обширна мрежа на свързани помежду си подземни военноиндустриални бази и градове, които са конструирани с помощта на билиони долари от световната икономика чрез такси, наркотици, организирана престъпност и т.н. Пари, които буквално са отишли в ямата, оставяйки икономическото състояние на света в състояние на хаос. От тази точка и за напред в този файл, когато се използва терминът ,,военно-индустриален" комплекс, ние не посочваме американските военни и тяхната цялост. Действително може да се каже, че има определен и силен конфликт, който расте между т. нар. ,,Военно-индустриален комплекс" и ,,Вено-конгресионален-електорален комплекс" в САЩ.

Американците са внимателно отглеждани като икономическо общество от роби, за да служат на подземната ,,Господарска раса" без да го осъзнават. Цените продължават да растат, доходите продължават да падат. Промяната е почти незабележима като пословичната жаба в тенджера...
Извънземното фашистко подмолно общество продължава да разчита на човешката постоянна лековерност и невежество, за да запази империята си действаща тук на планетата Земя. Една от най-пазените им тайни, която ще пазят вечно и на всяка цена, е, че нацистите в действителност не загубиха Втората световна война. Те сега процъвтяват на територията на САЩ.

Съвместната рептилианско-фашистка империя, заедно с новите масови концентрационни лагери (пред които нацистките бледнеят) са избрали Америка за главната си цел, защото американците са последният бастион на свободата на Земята. Превземането на Щатите повече или по-малко е завършено чрез подземните системи, въпреки провалилите се многобройни опити за въдворяването на Дракониано-фашистка диктатура в Америка, поради голямата съпротива на американците в името на Конституционалната реформа на управление.
Патриотичните сили на САЩ, групирано главно в Пентагона и в други институции засега са действително единствените сили, стоящи като страж на пътя към пълното превземане на държавата и, разбира се, на света като цяло. Именно това предотврати ,,външният свят" от падането под желязната пета на драконианската инвазия. Сега, когато тайната им започна да се разкрива чрез ТВ сериали като ,,Тъмните небеса" например, те са отчаяни. Прозорецът на възможностите им се затварят и трябва да действат бързо преди извънземно манипулирания военно-индустриален комплекс да падне под контрола на патриотичните сили и извънземната технология да стане тяхно притежание, т.е. да бъде командвана от истински американци! Това ще означава, че всеки, не само умствено контролираният елит ще има достъп до интерпланетарната технология, което в частност ще значи, че обичащите свободата американци, евентуално ще защитят междузвездните култури, паднали под тиранията и контрола на Драконианско-орионските империалисти.                                                                                                  illuminatibg.blogspot.com/2015/10/1_22.html              



Гласувай:
3



1. raders - Хм, дори не е смешно. Отначало от ...
26.10.2015 19:44
Хм, дори не е смешно. Отначало от заглавието си помислих, че е някаква политическа статия, после си помислих, че е фантастика, но накрая ми се изясни, че не е нито едното, нито другото, а става въпрос за диагноза. За съжаление.
цитирай
2. nikikm - Коментарът на raders
26.10.2015 19:59
е многозначителен и многоважен и многоистинен..с обратен знак! Аз и преди да му прочета коментара си бях оформил мнение,за което гласувах с минус! Понеже не е така просто,ще изясня схващането си за ситуацията с това: Двама глупаци правят нещо,ти, сочиш единия и казваш, "Тоя е глупак!. С уважение!
цитирай
3. budha2 - В змиярника
27.10.2015 17:44
от русофили nikikm е добре прикрит агент, ашкоулсум на агента.
цитирай
4. nikikm - 3. budha2 - В змиярника
09.11.2015 22:40
budha2 написа:
от русофили nikikm е добре прикрит агент, ашкоулсум на агента.


И ти ли, Бруте?! Приказва ли с мен? Пита ли? Как така стигна до това заключение?Може ли да плюнеш, върху човек,когото не познаваш? Несе ли запита,защо публикувам много неща от теб? Това не те ли приобщава към собственото ти определение за мен? Щастлив човек си,защото можех да отговоря по друг начин. Живей!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687010
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031