Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2015 20:44 - Moделът на Низшия астрал и зомбирането от медиите
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1070 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 04.11.2015 20:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Налага се да поговорим за модела на Низшия астрал – този на отвратителното, низкото и пошлото, които са взели връх - и ВНИМАНИЕ (защото тук е ролята на психотронните оръжия) – всичко това чрез фината манипулация, която се извършва, се представя като правилния ценностен конструкт!!! Тук на преден план излиза нещо, което в момента измества цялата окултна практика и потенциал. Нарича се Наука за Образността. Който владее Науката за Образността, владее всичко. Лошото е в момента, че тези, които я владеят, го правят изкуствено, а човекът иска да е сляп и кълве като риба на бастун на всяка “промоция”. В тълпата като обща маса народът винаги е бил управляван. Как? На равнището на низшия астрал, чрез егрегориалните формирования, чрез помощта на създавани образи, които манипулират съзнанието и карат хората да ги следват. Създават се условия хората да ги следват и в този смисъл чрез собствените си мисли, които излъчват, те сами затвърждават условията си. Но, самите условия, ето това е, което те не задават като параметри, а са принудени да влязат в ситуацията и да излъчват съответния мисловен импулс в нея. За целта се създават масонски телевизии като bTV и Нова Телевизия по твърде прозрачен начин – изсипване на камиони с пари и превръщането на същите тези медии в национални. Нека са “безплатни” за хората. Масоните не дават безплатен обяд! Тези две телевизии “изведнъж” “израснаха” и се превърнаха във водещи, измитайки всякаква конкуренция за по-малко от 2 години! Тези две телевизии бяха създадени изкуствено (като чалгата) с помощта на продалите се наши държавници. Твърдя, че са създадени с цел довършване на тази страна! Дезинформацията и зомбирането, които се извършват чрез тях, не може да се сравни с нищо, атакувало досега България! Защо съм толкова сигурен в твърденията си ли? Има един факт, който говори сам за себе си и е твърде красноречив. И двете телевизии заляха зрителите си с НАТРАПВАНЕТО НА АМЕРИКАНСКИЯ МОДЕЛ! Колко пъти сте чули да се говори за българщина или нещо родно по тези телевизии?! Не! Удостоени сме с честта на всеки един празник – Коледа, Великден, Осми март, Съединението – да има концерт на Слави Трифонов! Да не говорим за промивката, извършвана чрез американски сериали, американски риалити-шоута, американски тип предавания с нулева интелектуална стойност. С този им ход на нас ясно ни бе показано кой дърпа конците в страната ни и на кого се подчиняваме ние. На същите, на които се подчинява и целият свят.
В главен възпитател на ценности се превърнаха предавания като “Шоуто на Слави”, “Биг Брадър”, “Сървайвър”, “Стар Академи”, “Огледала” и т.н... Ударът е най-голям срещу младите хора – главната цел на тайните общества от десетилетия насам. Помежду си момчетата и момичетата обсъждат или какво е станало вчера вечерта в “Биг Брадър”, или каква е най-новата измислена мода, представена в “Огледала”. Те взимат пример от това, без да се интересуват правилно ли е или не. Важното е, че то се котира! Нищо друго не е от значение. Кукловодите знаят това и са измислили техники за създаване на изкуствено котиране на тези образи. Как става това.
Пример:
Стъпка №1: Пуска се Биг Брадър. На човека му се предлага абнормно количество фалш, абсурдност, пошлост, секс, разврат и ни(с)(з)ки вибрации. Постановката е заложена и, тъй като в човешката природа е заложено любопитство към новото и различното, хората са много заинтересувани.
Стъпка №2: Матричният модел на поведение е зададен. Тук е именно борбата за личностното и индивидуалният избор. За да се премахне второто, се пуска психотронното оръжие, което вкарва хората в състояние на еуфория, леност, потиснатост – според целта! Важното е да се знае, че този тип вълни отварят съзнанието на човека и правят подсъзнанието много по-лесно за манипулация и инфилтрация на идеи и команди. Така вече създадените различни модели имат възможността да достигат право своята цел. Образите се създават според целта. Образът на мързеливия глупак например – получовек, който няма никакви ценности; чийто речник съдържа 200-300 думи, които разбира се са му достатъчни, за да може да си купи водка от магазина; който е абсолютен безделник и е толкова потънал в собственият си мързел и деградация, че се е превърнал в еталон за простотията, която в днешно време е способна да те прави известен и богат в света на Матрицата, само и само да паднеш до нивото на плужек, с когото кукловодите могат да правят каквото си пожелаят съобразно техните цели. Трябва да се отбележи, че тук психотронното оръжие има второстепенна роля – да подсили вече пуснатия образ, който вече е в - ЧОВЕКЪТ Е РЕШАВАЩИЯТ ФАКТОР!!! Виждайки, че този модел на поведение действа в живота, представен от медията, всички млади момчета решават, че е по-лесно да си рапър (примерно), отколкото нещо друго. Психотрониката е неостаряващ метод в ръцете на тайните общества за манипулиране на масите, именно поради незнанието на хората, че такъв тип оръжие и методи съществуват! Психотронното влияние се характеризира с това, че хората, над които бива извършвано такова въздействие, дори не подозират за изначалната причина на състоянието си. Те го приемат като нормално и търсят връзката съвсем другаде, като започват да гълтат “Витамин С”. В България психотронните установки се използват главно (но не и единствено) за създаване на условия за притъпена будност, ниска способност за критичност и самосъзнание и за подсилване на вече създадени образи. Хората се държат в условия на полузомбация – можете да го видите по улиците. Няма човек без маска! Защото това, което виждате у народа, който се разхожда из града, не е човекът, такъв, какъвто е! Той слага своята маска за пред обществото. Ако познавахте вътрешния човек у своя колега, бихте се ощипали, за да проверите дали главата е там, където анатомията ни е учила, че се намира! Всичко това е поради психотронната атака, която се извършва и в този момент. Събудените хора не са желани хора. Затова те са държани в състояние на заспалост и не-замисляне по основните въпроси. Така се предразполага съзнанието към един особен вид възприемчивост на вменени ценностни конструкции, в които образите могат да бъдат имплантирани много, много лесно.
И така– съзнанието е отворено за внушения и насадени образи. Продължаваме нататък.
Стъпка №3: Рубиконът. Образът на модела за подражание е пуснат в низшия астрал, в който почти всеки един броди поради липсата на елементарна духовна тъкан. Той се проектира под формата на изкуствено създаден егрегор, който се проектира в 3 D. Резултатът е налице - или възприемаш низко-егрегориалния образ, подсилен (но не и създаден!) от психотронното оръжие, и ставаш поредният ЕДНАКЪВ на улицата с кепе, ботуши и торба с клишета и тъпи лафове (това, което се изисква от теб - справка на промития мозък - Оруел - 1984, или въобще не пускаш ББ и си отритнат от стадото. Ако си второто, ти си герой! Но не съвсем - Матрицата има примка и за такива, които устояват на този вид програмиране. Примката работи в зависимост от степента на твоето лично его или да го наречем - себеотстояване. Зависи от личностния ти ценностен потенциал и типа образ, на който си решил да подражаваш в социума. Ако си слаб и те интересува чуждото мнение, повече отколкото твоето лично, изкуствено-паразитният психо-енергиен образ ще пробие кармичния ти такъв и, повярвайте ми, кармичната ви насоченост коренно ще се промени, ако бързо не се появи възходящ енергиен образ.
И така– с 3 прости хода, които не струват на манипулаторите нищо, те промиват мозъците на населението, като контролират образа така, че Митьо Пищова например да придобие в общонационалното съзнание един благ образ. Така, парадоксално или не, той става модел за подражание или пък генератор за осмиване и отвращение – низшият астрал ликува и в двата случая – за него няма губещ и печеливш вариант. И чрез простата наука за образността те взимат в плен всяка втора млада душа, която иска да има идентичен начин на живот. Тя вижда, че може и без духовност, без труд - всички стават гангстери, непрокопсаници, мафиоти – но имат и препоръчителните стремежи за колективна употреба – кебапчета на масата и 3 мацки в скута, плюс задължителния ланец и гараж, пълен с BMW-та и какво ли още не...
Медията и до днес остава най-мощното оръжие в ръцете на кукловодите. Препоръчително е изобщо да не присъства в “менюто” ви или да присъства като средство за сверяване на часовника. Това е много добър индикатор за вас доколко може да откривате капаните, които ни се залагат, и доколко сте имунизирани срещу пси-атаки. )

neonula.blogspot.bg/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686985
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031