Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2015 13:10 - "Прогнозите" на корицата на Ротшилд Икономист за атаките в Париж
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1210 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

На 8 януари 2015 г. е публикувана статия, озаглавена The Economist 2015 с картичка изпълнена с Криптирани Символи и Прогнози, . Наистина, корицата на списанието наречено “Светът през 2015″, съдържа няколко странни и зловещи образи, които се появяват, за да обявят/прогнозират насилието на годината. Като се има предвид факта, че The Economist е частична собственост на банковото семейството на Ротшилд и неговия главен редактор,John Micklethwait, редовно посещава конференциите на Билдинберг, човек трябва да внимава за предупрежденията, издадени от тези, които могат да ги превръщат в реалност.

image

Може би най-загадъчната част на корицата е в долния десен ъгъл, където виждаме две стрелки с мистериозни числа, купчина мръсотия и стара живопис.

На първо място, на картината до стрелките е Леонардо Да Винчи La Belle Ferroniиre. Тази живопис в момента се намира в Лувъра в Париж.

Второ, номерата на двете стрелки са 11.5 и 11.3. Появилите се атаки в Париж са на 11.13.15. Цифрите на стрелките може да се разместват, за да компенсирате датата.

Нападението бе заявено от ISIS. Капакът на Economist разполага с член на ИДИЛ с калашник.

image


На корицата също така е разположен френския президент Франсоа Оланд … гледайки по друг начин.

Както се посочва в статията ISIS: A CIA Creation, за да оправдае войната в чужбина и Репресии в дома, имам съмнение, че ISIS се използват като средство за по-нататъшна Agenda от окултния елит, включително: нахлуването Сирия и оправдаване на полицейска държава на Запад.

Нека да погледнем назад към конкретните последици от ISIS тази година.

Оправдаване на нахлуването в Сирия, в крайна сметка унищожаване на статута й като регионална сила;
Ускорено масовото изселване на сирийци, насочени срещу Запада;
Отворени са преградите на сирийските бежанци по целия западен свят (стимулирано от снимката на мъртво момче);
Причинена е масова паника в западния свят с терористично нападение, което оправдава по-строга тактиката на мониторинг и полицейска държава.
Mедиите вече съобщиха, че един от терористите в Париж е имал Сирийски паспорт и че Оланд гледа на атаките като акт на война.

Накратко, западните страни трябва да приемат хиляди сирийски бежанци и други от целия свят, но една атака предизвиква страх, омраза и недоверие към сирийци и мюсюлмани в самите тези страни. Нещата са на път да станат доста сложни и хаотични.

image

Но, защо “те” нарочно създават такава ужасяваща ситуация, включваща толкова много невинни хора? Е, тяхното мото е Ordo Ab Chao … ред от хаоса.

image

ANNUIT COEPTUS Той [сатаната] одобрява начинанието, лат. Мото върху Големия държавен печат на САЩ.

vigilantcitizen.com/





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8737442
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930