Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2015 00:05 - Знаци и символи управляват света, а не словото и законът/Драконите на апокалипсиса
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 5448 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.09.2016 09:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 
Цветът на знакът зависи от духовната класа на индивидът. 
  • Брахманите(духовната интелигенция) носят бяло(цветът на Северът),
  • Кшатриите(царе и администратори)-червено(цветът на Изтокът)
  • Ваишите(търговци, селяни и занаятчии)-жълто(цветът на Югът),
  • Шудрите(работници, роби и наемници)-черно(цветът на Западът). 

Белият Цвят обозначава Всемогъщият Върховен Бог "Шриман Нарайан"
и Червеният знак обозначава Неговият Божествени Спътник,
Майката на Цялото Творение "Шри Маха-Лакшми", позната като "Тайар".

image
                                                                   Тази картина може да се нарече нахлуване в Европа .../Левитите плагиатствали и реверсирали свещенните писания, имитират изпълнение на библейски пророчества

4 и излезе друг кон, червен; и на яздещия на него се даде да вдигне мира от земята, тъй щото човеците да се избият един друг; и даде му се голяма сабя.
5 И когато отвори третия печат, чух третото живо същество да казва: Дойди [и виж]! И видях, и ето черен кон, и яздещият на него имаше везни в ръката си.
6 И чух нещо като глас отсред четирите живи същества, който казваше: Един хиникс пшеница за динар, и три хиникса ечемик за динар; а дървеното масло и виното не повреждай.
7 И когато отвори четвъртия печат, чух гласа на четвъртото живо същество, което казваше: Дойди [и виж]!
8 И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му; и даде им се власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове.

(Откр. 6:4-8)

image
                                    "Войни на Апокалипсиса" (1887), худ. Виктор Васнецов: кон бял кон риж кон, черен кон и блед (църковносл..). На върха в центърасе вижда на Агнето.

Четвъртия и последен конник се нарича Death. Сред всички ездачи, той е единственият, чието име присъства в текста. Въпреки това, той се нарича и по друг начин: "Чума", "Мор", въз основа на различни преводи на Библията (като Йерусалимската Библия). Също така, за разлика от останалите конници не се описва дали последният ездач носи някакаъв предмет в ръката си. Но след него ще бъде ад. Въпреки това, илюстрациите често
го изобразяват носейки  коса, или в ръцете си меч. Цветът на коня е описан като последните ездач khlфros (χλωρуς) в Койне, което се превежда като "блед", но възможността за превод е и като "пепел", "бледо зелено" или "жълто-зелена." Този цвят представлява бледността на труп. По силата на този цвят също може да се обърнем към костюм, маски и др.. В някои преводи - дадена му е власт и сила, е в мн.ч. - дадена им е, което може да се тълкува по два начина: ако дадена им е - това са Смъртта и Ада, или може да се обобщи като предназначението на всички конници; Тук мненията на теолози се разминават. - Wikipedia

http://victoriarossi.livejournal.com/1916072.html

image

ЧЕРВЕНОТО - се тъкува и като краят на великия процес на създаване. Края, а не началото.

Потока на чернокожите към Европа и премахването на ограниченията върху плодовитостта на азиатци - две страни на една и съща монета, която е изкована веднага след края на втората световна война и е въплатена през 2015. Дългоиграни планове ... и тяхното строго прилагане.

image

image

Трябва да добавим, че пегая орда, жълто-черното евразийство и бледо зеления евразийски ислям - са от същата тази серия.

Съжалявам, че сменям темата - вижте тук за електронни пари и интересено видео на фона на черно-жълто-бяло знаме ... - Bitcoin FOREVER! Отмяна на наличните пари в Русия. Въвеждането на електронната система "Мир" -...... платежна система Мир ..... Асоциация - Icebreaker "Мир" на арената на стадион "Фиштп"

www.youtube.com/watch


Че жълто-черната отмяна на парите в брой не ни харесва е ясно, електронното робство наистина не трябва да се случи ... Смятате ли, че има изход от тази ситуация? - Изход винаги има. Ин и Ян в действие( Живота е борба на противоположности) черно и бяло - трансхуманизъм и електронния концлагерлагер а жълто-черните противодействат, защото контрола на ресурсите в този случай няма да е в ръцете им. Нека да продължават да се борят, а ние ще вървим по собствен път. - Точно така! Жълто-черните врагове, бяха временен съюзник на Русия, така че да, седим на брега на морето и след дългото чакане, ще видим да плува трупа на врага ни ... Нека воюват! - Само да напомним и тази мистерия "Ноги пуссинской Орды растут из саксонской Германии. СССР-2.0 - тази Хазарска орда, съвсем не е СССР." Обърнете внимание на жълто -черно - червени цветове с цветя и сверете с неотдавнашното посещение на г-н Си при Елизабет:

Символизма на лондонския вояж на Цзинпин.

Миналото безпрецедентно по продължителност и тържественост посещение на Си Цзинпин в Лондон продължава да вълнува умовете на политолозите в света. Включително и множество символи, с което бе наситено. Както и прекланянето на кралицата пред китайския змей - президент. И кралската карета, в която Цзинпин последва кралицата в Бъкингамския дворец. И разбира се, червена рокля на Кейт Мидълтън, съчетана със скъпоценната диадема на главата си на гала вечерята, което причини повечето разговори и слухове. Най-скромно този момент се маркира така, по китайската !!! Червеното символизира и традицията на благополучие и просперитет. Но по-фини наблюдатели отбелязват, че червена рокля се носи само на сватбата. Допълнителната причина за подобно тълкуване дава факта, че съпругата на самия Си на вечерята седна отделно от съпруга си и не попадна в официални снимки, както и съпругът на Кейт, принц Уилям. Въпреки факта, че именно него пророкуват в бъдещето на монархията във Великобритания.

image

Елизабет - жълто - черно пчелно рае със лента от зелен отровен корен.
"Саксония", против жителите на която яростно се сражавали първо Карл Великий, а след това Барбаросса, беше елиминирана в 1180 г., с лишаването на херцога на Саксония Хенрих III Лъв от династията Велф от титул, земи и смяна на червено-белите людолфинговски цветове на предците с родовия си ЖЪЛТО-ЧЕРЕН.Именно този герб става васално-родов за новите потомци на елфите-Велфите по линия на Веттините, които сега се наричат Уиндзор. Родът Гогенштауфен по-късно е прекъснат, но васалния печат върху Wettin - Windsor остава: оставан на техните генерични основи - червено и жълто - принудени да оцветяват жълто-черното с зелена лента. Гогенштауфен ги няма, но герба остана. Няма власт на папите, да живее империя! КАКВА? Червено-бяла, на базата на вашите предци или жълто-черно, кафява, присвоена от жреците на Египет ???

image

Господин Си - олицетворение на Китай-червен щит на Ротшилд и,...

Кралица Виктория (управлявала 1837-1901) е била убедена, че британските монарси са потомци на цар Давид. Според волята на кралицата, четири й сина (кралицата имат 9 деца), включително и бъдещия крал Едуард VII, са обрязани. В същото време етимологията на името "Британия", е построено не само на келтското племе брити, но думата "завет" (вучи като "брит" на др.-евр ברית). В широкото внедрента в Британия еврейската митология на Стария Завет, понятието "завет" е било широко разпространен тип отношения, и се изразява в тържествена споразумение между страните, следвано от произнасянето на обет. Случая на заветите на келтския друид Moисей, изглежда, е само от едната страна. Въпросът е - защо руският президент също целува обувката на Веттин - Windsor - Ротшилд?

image

Наследника на британския престол е евреин. "Родословието на Кейт Мидълтън, съпругата на принц Уилям, е следното майката на Кейт е Мидълтън Карол, тя е дъщеря на Роналд Голдсмит и Дороти Харрисон (юдеи). Родителите на Дороти Харисън са Робърт Харисън и Елизабет Темпл, и двама евреи Елизабет Темпл е потомък на семейство Майърс, британски евреи от 19 век. Принцесата Кейт е юдейка от матриархалната си страна, и така бъдещия крал на Англия е евреин според еврейския закон и традиция ". През 2011 г., когато бе сватбата на принц Уилям и Кейт, сайтът"Cahiers de Geopolitique biblique", имайки предвид "последните новини в светлината на Библията", публикува мини-проучване, според което булката на принц Уилям, Кейт Мидълтън вероятно е еврейка. Авторът задава въпроса: "Защо сватбата на принца и Кейт е насрочено за петък (29 април)?". Както се оказа, моминско име, на майката на Кейт Мидълтън - "Голдсмит". Ако приемем, че майката на булката на принца има полски корени, автор на изследването задълбава в историята на семейството си и научава, че пра-бабата на Кейт е Елизабет Темпл Харрисон, дъщеря на Томас Темпл и Елизабет Майерс.. Сестра на Елизабет Тампл Харрисон се наричала Esther/Естер/Ищар. Според автора, на статията "родословното дърво" на Кейт Мидълтън предполага, че някои от гостите от страна на булката не са могли да дойдат на "сватбата на века", защото не са искали да нарушат светостта на съботата.
Но въпросът не свършва дотук. Някои източници твърдят, че майка на принцеса Даяна, Франсис Шанд Кид, е еврейка - по баща Франсис Рут Бурк Рош, от рода Ротшилд. Има, разбира се, и такива, свързват рода на Франсис с цар Давид (след кралица Виктория). Въпреки това, много по-близо до нас във времето доказателства - книгате на Тина Браун, цитирана в Лондонския Daily Mail, каза, че Диана, родена през 1961 г., е била зачената в афера с един еврейски банкер сър Джеймс Голдсмит в периода, когато тя всъщност е разведена със съпруга си (и по-късно са официално разведени), граф Спенсър (виконт Олторп), което се отнасял много зле с нея и е бил голям любител на алкохол. Това се посочва не само в подробности и хронологията на живота на майка на Даяна - някой все още не отричат - но изненадващо сходство на другите си деца, сър Джеймс Голдсмит - Зак, Бен и Джемайма Голдсмит, както и забележителен темперамент на Диана, донякъде по подобен на Сър Голдсмит отколкото на граф Спенсър. (Дядото Голдсмит, Адолф Голдшмит, пристигнал в Лондон през 1895 г., вече като мултимилионер и променя името се на по звучна английска версия.). Джемаима Голдсмит и Диана бяха много близки приятелки. Списание New IDEAL Острелиа публикува материал, който посочва че Джемима и Диана са сестри, позовавайки се на свидетел ", които са знаели за тази тайна в продължение на 40 години." Слуховете за връзката им са широко разпространени в аристократичните среди на Англия. Фактите също казват, че в своя нещастен брак с Чарлз, Даяна е търфила подкрепа не в семейството Спенсър а при семейство Голдсмит. Самата Джемима приела исляма, след като се омъжила за пакистанския крикет играч, Имама Хана и че тя е допринесла за азпознанството на Даяна с мюсли. Ако всичко това е вярно, Диана е изцяло еврейка, с еврейска майката (Фрэнсис Бурк Рош или Ротшилд) и баща евреин (Сър Джеймс Голдсмит). На свой ред, това означава, че принц Уилям, бъдещия крал на Англия е роден по тяло евреин.



image

И всичко, това невидимо комбинирано с жълто-червено-черния флаг на Германия

image

Няма нужда от илюзии: текущата Ефрэфовска власт също действа под тези цветове.... .по Библията жълто-черния - е цвета на ада - огън и пепел ... черно- това е димът от ада, а жълтото - огъня на ада. Тоест, те са цветовете на Антихриста

Обърнете специално внимание на историята на песента за Чингиз хан и думите й: и всяка жена, която той хареса, поведе в шатрата си. Известно е, че не е имало жена в света, която е устояла пред него. Той би могъл да направи по седем деца за една нощ, той се присмиваше на враговете си, и никой не може да устои на силата му.

А сега да погледнем новините "Китай отказа контрола над раждаемостта" - - в светлината на плановете от 1950 !!!! година (. Така през 1950 г., африканците обозначиха тренд на усвояването на саксонци и арийци в "приятелски" прегръдка) Идеологическата подготовката на процеса на абсорбиране започва през 70-те години с музикалното прогармиране:

www.youtube.com/watch

, но още по-рано - през 1975 г. - в световен хит се превърна друга също толкова популярна песен:

www.youtube.com/watch

image

                                 
"Войни на Апокалипсиса" (1887), худ. Виктор Васнецов: кон бял кон риж кон, черен кон и блед (църковносл..). На върха в центъра се вижда на Агнето.


11. След това видях небето отворено, и ето бял кон, и който яздеше на него, се наричаше Верен и Истинен, и Той праведно съди и воюва.

12. Очите му бяха като огнен пламък, на главата Му бяха много корони. Той имаше написано име, което никой не знаеше, а само Той.

13. Той беше облечен в дреха, натопена в кръв. Неговото име е "Словото на Бога."

14. И армиите, които са били в рая го следваха на бели коне, облечен във висон, бял и чист.

15. От устата Му излизаше остър меч, с който да порази нациите. Той ще ги управлява с желязна тояга; Ще стъпче лина на лютия гняв на Всемогъщия Бог.

16. И на дрехата и на бедрото Му имаше написано име: "Цар на царете и Господ на господарите." Бяло и червено. Белият - армията и червено - дрехите на ЯХВЕ

imageг



image

Носителите на червено-бяло-син флаг - съюз на брахмани, шудри и кшатрии


image

Чужденци - Орион - жълто-черен -пчели - Ротшилд

Класификацията на жълто-черните: основа Хаос + варварство - Законът като ограничаване на всички други. Религия - юдаизма (протестантство).
Придворен фактор- сефарадска световната политика - глобализацията, универсализация, мултикултурализъм средство към целта - либерализъм, либертарианство, демокрад-цион. Вид на дейност - търговия, златни сделки, литература, законотворчество, търговията с роби, трафик на наркотици. Насаждано обществено устройство - капитализъм, олигархия. Световно устройство - колониално, че е Khazar Horde или Принцип на изграждане на власта - клан на Сет, семейни връзки/наги. Базовата валута - еврото Инструменти - юдео-масонство, ислям (!!!), национализъм(!) Цели - унищожаването на излишни хора, контрол над всички природни ресурси и интелектуална собственост. Идеология - глобализация, антисъветски, анти-ционизъм, национализъм, плурализъм, подбуждане на омраза само към руските евреи - Ешкенази, развитието и популяризиране на езичеството. Исторически проекти - Свещената римска реверсирана империя т.е. след Константин Велики, масонство, колониална система, Хитлер, Първа, Втора световна война, Наполеоновите войни, цветните революции, Европейски съюз, на Федерален резерв, присъединяване на Крим към Русия, НовоРусия. Основният враг - структурата на държавната сигурност на други държави. Сила - информационно-психологическа война ключова клан - Saxon аристокрация египтяни хаплогрупа E1b1b1 (произход - Северна Африка). Куратор на проекта в САЩ - Бжежински финансист - Ротшилд. В САЩ интересите на Windsor са представлявани от Демократическата партия (ясно защо Обама "се слива с Израел") в Руската федерация -Д.А. Медведев. Руски идеология - Дугин, Лимонов, Делягин, Девятов, Калашников, Джемал, Петухов, Емелянов.

image
                   
Хищник - черно-бял, рокфеллеровец/тяхната цел - съединение на живо (вчервено) с неодушевено (синьо) = VIOLET = трансхуманизъм = електронен концлагер => да спаси света по нов начин (като неправителствена организация - феодализъм, империята на базата на орденски образования и двухкоридорна система)

image

Следващият етап на развитие - пълно откъсване на съзнанието от тялото. Човечеството се превръща от обикновена в разпределена мрежа, функционираща като единен паралелизиран хиперкомпютър. Човешката личност в съвременния смисъл на думата не остава, има програми и подпрограми на различни нива на трудност, взаимодействащи синергично. Като тези програми и подпрограми отдавна са съхранени на подземни суперсървари, а телата на живите се използват като марионетки. В инкубатори - бункерии и лаборатории вече са отглеждани новото поколение кукли - биологични, механични псевдоматериални и др. "Хората" не съществуват "обществото" - също. Има синергезирано съзнание - въплътено в Единно Тяло Емергентор. С други думи - сингулярност. Емергент - е трансмутация в рамките на азимовска Фондация, създадена със заповед на РЕНД Corp. в рамките на "Промяна на имиджа/образа на човека" - не, не за подобряване на породата, а за по-бързата му ликвидация. Това не е нищо повече и нищо по-малко от опит за постоянно, навеки да се закотвят Божествените частици = душа в неодушевени тела. цвят - ПУРПУР (лилаво).


http://victoriarossi.livejournal.com/1627226.html


Класификация на черно и белите

Порядък (двукоридорен) + Трансхуманизъм, основа - законът е еднакъв за всички. Религия - юдохристиянство (католицизъм). Придворен фактор - ашкенази. Световната политика - нов световен ред. Средства за постигане на целта - ционизъм и фашизъм. Вид дейност - промишленост, финансова система, образование, наука, музика, философия. Насаждано обществено устройство - дистрибуция социализъм, разпределителна система. Насаждано световно устройство - Империализъм. Принципът на строеж на власта - пирамида, орденски затворени организации. Базова валута - долар. ИУнструменти - Ватикана, идеологически схеми, финансови договорености, франко-зидари. Цели - контрол на раждаемостта, контрол на природни и промишлени ресурси, финансова система, военни операции. Идеология - ционизъм, антисемитизъма, трансхуманизъм, социализъм, фашизъм. Исторически проекти - кръстоносни походи, орденски структури, Американската революция, революцията във Франция, болшевишката революция в царска Русия, Африкански съюз, Трета световна война, операция 11.09.2001, операция "Брайвик" Лондонски размириците от 2011 г., Бостонски експлозии. Главния враг за пред гоите - сефарадите. Сила - в организация и управление. Ключов клан - пруската аристокрация, арийска хаплогрупа R1a1a1g2b-L365 (произход - Източна Европа) Куратор на проекти в САЩ - Кисинджър. Финанси - Рокфелер. Интересите на Веттините в САЩ се представляват от Републиканската партия. В Руската федерация - от В. Путин. Руска идеология - Кургинян, Стариков, Проханов, Фурсов, Фоменко, Кара-Мурза, Глазьев, Левашов, Б.Миронов, Ивашов.

image

http://victoriarossi.livejournal.com/1192399.html

image

image

Съучастници на черно - белите ( филма «V - като Вендета") в почистването на "ниско качествен" човешки материал.

image


Идентификатора на явните жълто-черни е прост - техните маркери са жълто - черната символика и четири думи: ЦЕЛ, ОРДЕН, ОРДА РУССКИ. Скритите жълто - черни се маскират в червено и се крият зад думи - СССР, СТАЛИН (и никога, Ленин!). Истинските червено са в сянка, сами по себе си, но без лидер, те ще дойдат на политическата сцена след пълното дискредитиране на жълто-черните ротшилдовци.
Червения проект МУТЕНА = ИУДАИЗМ + ПРАВОСЛАВИЕ + ИСЛАМ. Намерени събитие, което Девятов, разкрива интересите на Ротшилд. Хазин - Девятов - Джемал. Светът след кризата. SHZS 23/01/2013 Много интересното встъпление от 36 минути. Хазин представлява интересите на Путин - т.е. Путин все още планира да проектира червен проект, свързан със старозаветната идеология: юдаизъм-жълто + православие - червено + ислям - черно - по този начин 3 знамена - всички в един пакет.

image

OРДАТА на Ротшилд е като Путинска Хазария. Това е неговата грешка: основното правило на маркетинга - е позиционирай се за да не умреш.

Интересно се получава. На одно мероприятие три представителя на три ключови проекта:

Девятов - жълто-черен

Хазин - червено-бял (да не забравяме, че ЯХОВА е в червени одежди, а войните му са в бели)

Джемал - черен проект- Джамал -представя черно - бял = нацистки проект

image

Герба на днешна и "царска"(юдео-християнска) Русия(това, което наричаме "червена плочка"("roth-schild")

image
"Царска Русия"(1721–1917)
(пак черната гарга с глави от Втория Райх на ашкеназитата
с червния щит/плочка в средата)

Русия, Арйа, Славяните са "прецанани" от нагите, аврамитите и чичо Юда!!


План Путина - расчленение России?


Рокфеллери VS Ротшилди = черно -бели VS жълто-черни = НАЦИ VS НАЦИОНАЛИСТИ = ИМПЕРИЯ VS ОРДА

Така, Ротшилдови=сакси - план за НОВА ОРДА=НОВА ХАЗАРИЯ.

image

Син келтски фон и жидовски жълт цвят. Знамето на Европейския съюз е синьо. В средата са 12 жълти (златни) звезди.При саките синьо-жълтото е цветът на общината !!!! ***** Тоест Европейския съюз е саксонско дете .... и цялата банда също. A Ротшилд финансира цялата тази орда за слава на саките.

image
3-кетра(triquetra) - 3 риби(Утроби на Вишну)
е келтска форма на Ведическата "3-нетра"(3 очи, 3-зъбецът). Силно напомня на янтрата на Кали.
с триъгълникът с върхът надолу в средата.


image

Юдаизъм - жълт + православие&социализъм - червено + ислям&нацизъм - черен монархизъм - жълто-черен, фашизъм - червено-бял - всички в един абрахамски пакет Агентите на Ордата активно внедряват новата цветова гама.

image

Червения цвят се свързва с Русия(Ross) и еврейския комунизъм(Rott),
но той е цвета на раджа-гуна и Сътворението-Брахма и Майа(Богинята).
При арйаните червения цвят е свързан с красота и здраве(физ. потентност).

Червения цвят при аврамитите(в частност-евреите) се свързва с цвета на кръвта,
поради примитивното им светоусещане, че "кръвта е живота".
Емблематичния юдейски клан Рот-шилд(който се опитва да управлява и контролира света днес)
има за корен думата "червен"(ашкеназки/немски -Roth, Rott).
Аврамитските религии имат култ към кръвта.
Те, в някаква степен, са асоциирани към "Началото"(Адонай от санскр. "Ади")
чрез корена на библ. "Адам" и "Едем"- от семитския корен ""ДН". (виж ТУК)

Кръвта е носител на ДНК и разума от горния астрал в долния(Водолея-Брахма към Овен-Агни).
Чернения цвят на потентност се дава от желязото, символ на Овен-Агни, което е сърцевината на земното ядро-разтопено желязо. За това Майа като "Кали" е вид марсова "амазонка". Вирусите и паразитите атакуват имунната система на организма, като използват чуждата ДНК да живеят, така както демоните атакуват сърцевината на Земята.

image
image
image
image
Трите съставни части на окупационния режим

image

С други думи, жълто-черните готвят ляв завой на имперските цветове с червен привкус

В Египет, думата "нага (-йa)" се нарича "Кобра". Интересно е етимологията на думата "Кобра", което очевидно е свързано с понятието "ал-гебр (а)." Известно е, че "гебри" са наричани древните евреи. Има дори и еврейска наука "гебраистика" - изследваща историята на древните евреи. В речта Ra смисъла може да се изрази като:

кобр (-а) = гебр = Ка_Эбр = Ка_Эвер, что означает "змея Ка воплощенный (Эв) Ар"

image


Впоследствие, с цел прикриване на езиковия смисъл, "Ка" в началото на думата "Гебр" е било пропуснато, получило се е точно "Ever/Евер", чиито последователи са ".Евер (-еи)" известен днес като "Евреи".С други думи, "евреите" изначално са - последователите на дракона, змията Ka, на въплътения Ара. Въпреки факта, че на герба на Москва се показва поражението на дракона-змията, една от централните улици на града продължава и до момента, да се наречен "Ордын-ка" в чест на "Ордена на Ка", който е в чест на "Ордена на Дракона".
http://witrina.ru/node/414

image

Зелено-златните куполи на фона на Олимпийския стадион - новата джамия, която беше открита от президента Путин.

image

Мечет - Джамия - Третия храм.Това е Московския Кремъл - това е юдохазарския "Трети Храм".

Дома на Джеймс Ротшилд?

image
Зеления замък на Ротшилд в Франция, със зелена Ананта Шеша

image

За долните земи на нагите Шива е "бог" и "с-Лънцето". Така наистина "сУнцето" се асоциира с култа към змията Васуки(Базуки) или "Базилика".
Циганската "нова година" е "Банго-Васил"култа към Васуки. "Васу-ДЕВА" е прозвище за Кришна."Васу-дева" не е прозвище за Шива

image
         
 Как да преведем? Shell))) - MICHEL или MUSC-HEL, на немски език

image

Василиск(Базилиск) е "змия с корона на главата"(гребен на петел). Иде от Санскр. "Васу"("ценност", "атрибут")

Замислете се защо византийският император е наричан Василевс на името на митичното чудовище Базилиск, което е представяно като част от семейството на драконите. В тази връзка Калоян Халата се бие срещу византийските и латински Базилиски. Ето защо, търсейки архетипна легитимоност, за византийските хронисти е изгодно да наричат Калоян – Хала, а да представят техните императори като Дракони (Базиликси), които защитават реколтата и поминъка на населението в подчинените им феодални територии. Политическата пропаганда на мултивидово и ДНК ниво е съществувала и тогава, работейки с пълна сила. Да търсим обективност и плурализъм в сведенията на византийските и латински хронисти е абсурдно, тъй като дори и при една грешно написана дума василевсът/императорът е имал правото да им изтръгне в буквалния смисъл езика и/или да им отреже ръката/главата.

image
image

Наскоро започнаха да падат зелени звезди и самолети

image

Зад гибелта на руския A321, може да стои и Саудитска Арабия. А Великобритания, може да я прикрива, за да спаси юдеите от дома на Сауд, етествено има и други двама потенциални терориста пак чифути - Израел и Путин. Най- вероятно има предварителна договорка кой да извърши ритуалното жертвоприношение, може би са хвърляли чоп.

image


На колeната на еврейските племена Шимон сътветствало топаз, зелен камък. На зеленото знаме на Шимон е изобразен град Шхем. Зеления цвят е и цветът на исляма ....

image

Знаци и символи управляват света, а не словото и законът.

Как да се разграничи роб на един господар от роба на друг господар? Чрез печат, тоест символ, знак. Как да се направи разграничение между войските на армията на една държава от друга държава? В цветовете на знамето. Как да се разграничи васал от друга васал? Според флаг и герб)) Потокът от информация, която е заляла света и е потопил в нея логика, анализ, се нарича контролиран хаос. Невъзможно ... на израза хаоса може да се контролира ли е? Не, разбира се! Може да се управлява само порядъка. Така че това е, което имаме днес в света? Ред или хаос? Не се заблуждавайте, разбира се, ред при това абсолютен, но скрит за окото на наблюдателя, чрез огромно количество малки детайли. При това тези, които организират бъркотията за нас, познават добре реда на нещата и събитията, защото всичко върви стриктно по сценария. И ако хората са наясно с истинската сценарий, те ще бъдат в състояние да се намесят и да променят реда на нещата. Ето това световната измет, която счита себе си за аристокрацията, и установила контрол над света, абсолютно не може да се приеме, защото това ще е срив на властта им. Как да се види истинската картина на текущите събития? По знаци. Символи и аналогии на Светото Писание. Защото всички сценарии са написани в строго съответствие с Стария завет, но, моля, само не споменавайте жидове, иудеи и евреи, Стария завет няма никаква връзка с нито един от тях. За кого се отнася? За келтите. Смятате ли, цветът на Арабската пролет, която "изведнъж" и бързо се разверна в арабския свят 18 декември 2010 г.? Вие носите отговарята, че всяка страна има своя собствена цветова революция? Аз не споря. Но нима потоците от различни цветове, вливащи се в общия поток, не са обединени в новото си превъплъщение? Значи Арабската пролет има свой цвят. По този цвят е лесно да се разбере кой е клиентът, защото изпълнителите са известни. Но преди да изведем цвета на Арабската пролет поток, нека да погледнем в цвета на неговите ручеи, това са, знамената на страните, в които се случи Арабската пролет започвайки, от 1959 г. насам. И така!

image
ЕГИПЕТ, знамето червено, бяло и черно от 1958 до днес

image
Сирия знамето е червено, бяло и черно 1958-1961 г.

image
Йемен знамето е червено, бяло и черно 1962 до днес
image

ИРАК, знамето е червено, бяло и черно от 1963 г. до наши дни, само че вездичките са замениени от иероглифи.

Такова необичайно цветово единство .... ключовите страни от Арабската пролет ..... и по едно и също време .... под чий протекторат бяха те в периода 1958-1969 г.? Чий васали? Ние ще разберем! Достатъчно е да напишете в търсене на червено-бяло-черно знаме и Internet услужливо ще постави на първо място .... знамето на Германската империя!

Колко интересно .... Огледално отражение на страните от Арабската пролет .... Но как така! В края на краищата, ние заедно вас "мине", че знамето на Германската империя съвсем не е червено-бяло-черно - а абсолютно черно- жълто - саксонский / клан Ветин, които управляват Англия и Европейския съюз! също както националисти.

http://witrina.ru/node/367

Странно, Уиндзор, върнаха власта в Либия на пРусия, покриваща исляма, с черно-бяло-червен цвят. И когато келтите разказват истории за черното знаме на Мохамед, те издават най-ужасната тайна: идеологията на исляма е създавана от Пруси, да, тези с орела

image

image

Трикольора на Германия
презентира
пламъка и дима с птицата Феникс(Скорпиона),
възкръсващ от пламъците на ада.

image
Рис. 5. Победения Дракон "аспид Кераст" = "змей Хрст" на герба на Москва

Фигура 5 показва герба на Москва, подобна на иконата "Джордж и последният дракон", на която ездачът хвърля змия копието. Днес малко хора знаят, че побеждава змея, представен в Москва герба, се нарича "аспид Кераст", тоест, змията ("аспид") = Хрст = Крест, или Христ. Очевидно имаме осъзнато сатанинско беззаконие, Никон и неговите последователи все пак са изкривили четенето на Божието име с противоположния на Ра, известен като Teos_Raoh = TSRH и вместо възсхвала за Ра започнали да прославят неговия езиков антагонист Aра в ипостаса на дракона-змея Кераст = ХРСТ (-а), заявявайки, че отдават почит, хвалят "Бог". Един от най-старите разпятия в света е така наречената "Разпятие Херо", съхраняващо се в Кьолнската катедрала. Тъй като е очевидно, че на кръста е разпнато Слънцето Ра в човешка форма, оригиналното име е "Разпятие Раох " (прикриване на факта, че човечеството в продължение на хиляди години се е покланяло на Всевишния Ра. Неговото име Раох = "Ra-Господ/Владика" Келтите в конспирация с левитите умишлено са го изопачили с обратно четене, в резултат на което се е получило, "Херо"). RaOH Прочитайки името наобратно като "Херо" и добавили към него думата "Ох", което означава "Господ". Резултатът е една верига от езикови преобразувания:

Раох



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8738818
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930