Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2015 12:13 - Кученца, котенца, Путин се усмихва, Путин плаче, да убиваме!
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1625 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.07.2017 19:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Как днешните руснаци виждат света според стените им в социалните мрежи

НАТАЛИЯ НОВОЖИЛОВА


Писмо от една владимирска приятелка: (от град Владимир, близо до Москва – б.р.).

„Наташа, не мога да не споделя. Съвсем случайно попаднах на сайта „Одноклассники“ (руска социална мрежа подобна на фейсбук – б.р.). Никога досега не бях забелязала и не съм си представяла какво е положението.

image


Невъзможно е да се опише.
Снимки на деца, кучета, котенца (които казват „Много съжалявам“) се редуват с призиви да си спомним за нещастните деца от подводницата „Курск“ и с уговорката „Ето кого трябва да помним, а не Немцов“.

image


Следват картинки с нашия президент (който тогава каза ухилен за тази подводница: „Потъна“) и надписи под тях, че само той!!! може да спре Третата световна война.

image


Изведнъж се появява призив да го подкрепим, защото „в медиите започна кампания по неговата дискредитация”???

image
                          Терора е мир  


Какво имат предвид: 90 % подкрепа?
Необуздани призиви да бомбардираме „онези маймуни в Сирия“, снимки на противоракетния комплекс С-400.

Заплахата от Турция. Внимателни изчисления за това колко милиона долара губят турците, как ние „никога повече няма да им стъпим там“.

image
            Presidential award "Bastard of the year"  



И отново котенца, кученца, нещастни болни дечица. Президентът се смее. Президентът плаче. Отново призиви да бомбардираме, да убиваме, да унищожаваме.

image

После следва най-важният тост за Новата година: „Да няма война!“

image


Но войната вече върви! Даже две!
И тук се появява рецепта за пирожки. И отново призиви да му покажем на някого какви сме ние! Губи се връзката на кого точно какво точно да покажем.

image
                  Psi-on: Войната е мир тероризма е нещо нормално,...всекидневие



Лицата на враговете се сменят с такава бързина, че не успяваме да ги запомним.

А това са стените на лекари, учители, хора, които се занимават с наука. Жени, които имат деца! Някои даже са живели за известно време в чужбина. Видимо животът в Европа нищо не ги е научил.

image


Матрьошки, гжелски сувенири (град Гжел е известен с типичните порцеланови продукти със сини орнаменти – б.р.), връщане към изтока, молитви.

И отново: да убиваме, да унищожаваме, да им покажем, ние сме непобедими...
Разгледах много стени. Откъде ги намират всички тези мръсни картинки, които лайкват и които приемат за голяма работа?

image
                       Vladimir Putin as a Boy


Представяш ли си, излиза, че те приемат и убийството за голяма работа! Ех, одноклассники! (съученици на руски - игра на думи с името на социалната мрежа – б.р.).

Исках да пратя покани за приятелство. Но на фона на поредния пристъп на патриотизъм в страната реших да поизчакам с това.

image


Не идва ли всичко от телевизията? Не, навярно, всичко това отдавна го е имало в хората. Сега просто разцъфтя с пищни цветове."

----

* Наталия Новожилова е руска журналистка, която живее в България. Публикуваме разказа от профила й във фейсбук с нейно разрешение. Заглавието и подзаглавието са на Клуб Z.

image       НОВ СВЕТОВЕН РЕД? I"m Ready

image

Целта на войните( и не само) е избиване елита на новото поколение гои, ритуален холокост за подхранване с човешко Ба на подземния дракон-змия Ka. И съответно голяма раждаемост(която ще се постигне с новата световна арианска религия Ислам)за по-бързо възтановяване на избитите гои и т.н. в безкраен цикъл. Така докато начело на планетата са иудейските банкери винаги ще има войни. Древната змия Ka искаше чрез камъните на кулата на Вавилон, на гърба на костите на съблазнените строители/масони отново да се изкачи до небето, от където е била свалена от бог Ра, за да стигне до не- материалния си дух, и да се съедини отново с намиращия се в центъра на Луната, несъществуващ/не-материален/не-чист дух на Ара, и така да си върне плътта, и да стане Ка_Ар(-ом), или Хор(-ом) = Хрис. или Хор. В онези дни хората подведени от левитското свещеничество се продават на Ару и Ка, свещеничеството е предало Ра, и се поклонило на не-материалния, не-сущия дух ARU и князът на този свят Ка, а не на Върховния Създател, Sun Ra. Именно Aр и Ka, чрез измамата на свещеничеството срещу Всевишния Ра лукаво обещава на хората да владеят над материалния свят, цялата земна власт, богатство, власт и тайно знание, обещаха да направят самите хора богове, ако те им се покланят и ги обслужват с жертвоприношения, за да хранят с човешка БА, княза на този свят Ка. И огромен брой хора, паднаха в очарованието на греха и последваха Aра и Ka в бездната на ада, като вещество, за да бъде изядена искрата от божествената им душа Ба.

Оглупяване и унищожение на човечеството от световния "елит"





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8724877
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930