Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2015 23:09 - Учението на Ра/ Какво е АР
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1322 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.06.2016 20:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
   http://vk.com/id173860067?z=photo173860067_398585775%2Falbum173860067_00%2Frev  
                
В КАЛИ ЮГА СЛОВОТО Е РЕВЕРСИРАНО

Древната система от понятия е много проста и ясна визуално. Големият взрив на Слънцето е станал в резултат на въстанието срещу Рa. По този начин, силата бунтуваща се срещу Рa е враг или антагонист, ето защо името на антагониста е противоположно на четене на името "Ra":

Ра Йиср => Иср + Ил = Иср(-а)_Ил = Израиль (2.2.6)

Което може да бъде преведено като "не - същ Aр Създател" От друга страна, буквата (-а) може да бъде отнесена към думата "Ил", а към думата "Ил", тогава терминът "Израел" може да бъде представен от гледна точка на Рa под формата на :

Израиль = Иср_а-Иль (2.2.7)

Тъй като частицата "А" преди думата както е известно на човечеството от древни времена, има ролята на отричане, думата "а-Ил" означава "противник Ил", че е "враг на Създателя." От друга страна, смисловия антагонист на Създателя е Разрушителят. Това тълкуване на формулата (2.2.7), най-добре отразява същността на библейската дума «Израиль» като съобщества от хора следващи не-сущия Аром, или Йис_Аром = Изр(-ом) а-Ил(-ом), или Изр(-ом) Destroyer противник антагонист Creator (под "Творец", разбира се, в речта Ra Рa се отнася към себе си). По този начин, ние даваме следния превод на библейския термин "Израел":

Израиль = не-сущий(от не-битието) Ар (или Йис_Ар = Изр), Разрушител и противник на сущего/съществуващ в битието Создателя Ра (2.2.8)

Превода на формулата (2.2.8), идеално корелира с Библията. Припомнете си, че Бог е дал на Яков името "Израел", защото той се бореше с Бога (Бит32: 28). По този начин, името "Израел" е свързано в Библията с антагонизъм, с противопоставяне на Бога. Същото значение, получихме, с превода на думата "а-Иль" като "враг на Твореца", че е "борец с него", или "Разрушител". Името "Израел" е поело върху себе си общност от хора, които са последвали не-сущия Аром = Йис_Аром, враг на Сущего Рa. И така в момента всички големи световни култове се покланят на несъществуващия/нереален Йис(-а). Например: - християните се покланят на Христос, който е Йис - мюсюлманите следват "ислям", което е Йис_Эл_Ам (в речта Ра това означава, че "не сущия Йис(-а), оръдие на Създателя ") - иудеите служат на Йис_Ару като отричащ Всемогъщият а-Ил(-ю), т.е., на "Израел".

Руските читатели, повечето от тях, не са запознати с предписанията на арийските възгледи като цяло и на Талмуда и Кабала по-специално, тъй като тези въпроси от страна на общественото съзнание са внимателно скрити, прикрити. Поради това, в хода на презентацията, ние ще направим някои общи наблюдения, познаването на които ще помогне на читателя да научат материала на настоящата работа. Така например, в юдаизма се смята, че всички евреи са като магарета на гърбовете си, от век на век, донасят по един еврейски Месия, те го наричат Машиах, който се осъзнава от тях като не-сущий дух който се отнася до световното еврейство, както Христос до Църквата. Както е публикуваната в държавата Израел еврейска Библия на руски думата "Израел" се изписва като "Йысраиль", т. е. напълно същото като по-горе ни е дал разум на Израел като общност от хора, служители и следващи не-чувстващия Yis_Aru. Всеки евреин смята себе си за неделима част, частица от Йисраилски духовен обект от най-високия ранг, главното действащо лице на еврейското пространство. Йисраил е църквата на евреите, както и Христос е християнската църква. Религиозните евреи вярват в "Господи, Боже Йисраиля " като техен покровител, докато християните, вярват в Христос. Припомнете си, че Йысраилем = Израел е наречен в Библията, Иаков = Яков или Яхов. В глава 5, ние отбелязахме, че древните египтяни наричат думата Ях = Йах = Иях Луну. Както следва от Библията история на древните евреи, е тясно свързана с Египет: в Египет евреи дойдоха, при Jacob/Иакоб = Израел, после евреите излязоха от Египет, в рамките на Мойсей. Времевата разлика между първия и втория случай се предполага, че е около 430 години. Тъй като Ях - е луната, то името Yahov = Яков означава "Лунно въплъщение" (повече за това по-късно) Яков е Израел = Йисраил, и всички евреи се поклониха на Йысраилю, почитайки го за Машиах, или Месия, така че всички, както древните така и модерните евреи се покланят на Иаков = Яхов, т.е. Лунно въплъщение, в чест на Лунно въплъщение на Машиаха, или Месията. Тоест евреите от Египет, които Мойсей изведе. Думата "Мойсей" на английски звучи като "Мозес" или "Мосес". Очевидно е, че в първия случай след буквата "М", е използвана вокализация "ои", а във втория случай се прилага вокализация "о". Тъй произношенията "Мойсей" и Мосес " се смятат за еднакво валидни и приемливи, то можем да ги приемем за тъждествени, т.е. да приемем, че ои = о. При такива обстоятелства, думата "Мойсей" е допустимо да се огласи като "Мосей", че е "Мосий" или Мосия» = Месия = Мессия логическа верига от езикови конструкции която ни доведе до това, че:

Моисей = Мосес = Мосей = Мосия = Мессия (2.2.9)

Очевидно е, че Мойсей даде на евреите Закона/Завета, и по този начин Новата Вяра в него, и който изведе евреите от Египет, древните евреи, разбира се, Месията, което произтича пряко от анализа на езиковите структури, но щателно се скрива от съвременните библиисти и историци на религията. Чрез анализ на веригата от думи Мессия = Мосес = Моисей = Моиссей, можем да видим, че такава структура може да се представи като:

Моиссей = ма_Йис_Сий – «мой не-сущий Йис, ставщ сущим Сий(-ем)» (2.2.10)

Формула (2.2.10) изрично посочва, че на терминът "Мойсей" е прехвърлена декларацията: ". «не-сущий дух Йис е-въплътен в човешкото тяло, което е, да се превърне в Сущим Сий(-ем)" Водени от горното, какво пречи да се идентифицира с Иакова = Яхов(-а) = Израиля = Йысраиля = Израел, който е въплъщението на Луната, или "несъществуващия Йис_Ара, враг на Твореца," с Мойсей, т. е. с "несъществуващ нечист дух Йис (ия ), който е станал Сущим/Матриализиран Сий(-ем)"? Отговор: нищо друго освен хронологичните твърдения на Библията, че между пристигането на евреите в Египет с Иаков = Израел и изхода им от Египет( значително умножени) с Мойсей се крие във времевия интервал от 430 години. Ние няма подробно да обсъждаме въпросите на историята, ние отбелязваме само, че напълно споделяме мнението на "Фоменко" за изкуствено удължаване от "науката" на историята, и затова вярваме на информацията от Библията за периода от 430-години между влизането на евреите в Египет и излизането по-късна интерполация в библейският текст, отнасящ се към XVIII век. Следователно, можем да напишем следната идентификация:

Иаков = Израиль = Моисей = Мессия (2.2.11)

Какво имаме? Оказа се, че преди много време, но не толкова дълго, колкото би се искало на съвременните "учени", когато на Земята навсякъде е господствовала религията на Sun Ra, някакъв човек провъзгласил себе си, и е бил приет от своите привърженици за Лунно Въплъщение = Яхова = Яков, който започна да се бори срещу Твореца, Създателя на Ра, така че имаме второто име на Израел, което означава, че той е не-сущий Йис_Ар, или а-Ил, който отрича Твореца. Тъй като той е въплътен в човешка форма, а след това от несъществуващия Йиса той става съществуващ, или Сий(-ем). Поради това, поддръжниците си към него прилагат езикова формула: "Ma Yis_Sy" = "Мойсей", преведено от словото-Ра като "мой не-Сущий въплатил се и (станал Сущим)" Този човек с немногочислени извънземни- "евреи" дойде в определена област в света наречена "Египет", където обърна в своята вяра в Йис_Ара значителен брой живеещи там раев=раи"я, след което тези раи"и станали ари"и = "евреи", образували, по този начин "Израел". В резултат на това броят на "евреите", първоначално дошли в Египет многократно се увеличил. "Евреите", обявиха/провазгласиха довелия ги в «Египет» Иакова = Израиля «Моисеем» = Мосесом/ Мойсей или Месия, а след това под негово ръководство излязоха от Египет до небето, за да завладеят Ra_Ama = Рим, който в крайна сметка, в резултат на предателство и отстъпление от Ra падна и се превърна в днешния модерен свят, който се руши пред очите ни, не успял да понесе изначално заложените в основата на създаването си лъжи. Във тази връзка е невъзможно да се разберат истинските причини за Arianската стратегия без да се прибегне до теологията, и всеки опит да се изключи теологическия въпрос за богословския дискурс само задълбочава проблема, а не го разрешава. Имайте предвид, че тълкуването на думата "Мойсей" = "ма_Йис_Сий" наобратно дава следния резултат:

Моисей = мa_Йис_Сий



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728246
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930