Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2015 20:41 - Татуировки – Духовна перспектива/Неприлични думи, татуировки и пиърсинг
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2436 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Татуировки – въведение

За много хора днес, татуировките имат лично, символично, естетично, етническо или културно значение, или са знак на своята индивидуалност. Татуировките са намерили своето място в основните модни тенденции, и сега са често срещани при мъже и жени от всички възрасти и произход.


image


Въпреки че много от нас в някакъв момент имат възхищение към конкретен дизайн на татуировка или решаваме да си направим една на себе си, ние не сме наясно с ефекта, който имат татуировките на духовно ниво. За да разбере какво се случва когато се носи татуировка, SSRF проведе духовно изследване на татуировки.

2. Духовно изследване на татуировки

Тьрсач с напреднало шесто чуство , Г-жа Йоя Вале, е проучвала духовния ефект на татуировките. Тя е създала чертеж чрез неосезамо знание по-долу. Изготвен въз основа на неосезаемо знание и обясняващ ефекта на татуировка в близост на Вишуда чакрата.


image


Чертежът чрез неосезаемо знание е проверен за точност от H.С.Д-р Атавле.

Ефектът на татуировките е един и същ, без значение къде се намират на тялото.


image


От духовна перспектива, татуировките имат пагубно влияние върху нас. По-долу са причините за неблагоприятното духовно въздействие на татуировките:
Повечето хора татуират тялото си поради мода, и това причинява привличане на съблазнителна енергия (Мохини шакти). В резултат на това се увеличава емоционалността и привързаността към външния свят или Великата илюзия (Мая).
По-голямата част от дизайна на татуировките не е сатвик. Ето защо се активира изтощителна енергия.

image


Татуировките увеличават делът на изтощителната енергия в околната среда и прават индивида физически и духовно неспокоен. Също така, покриването с изтощителна енергия около тялото на индивида се увеличава с 1.5%.

image


Възможността на негативните енергии (духове, демони, дяволи и т.н.), да повлияят на тялото, ума и интелекта на индивида, който има татуировка на тялото се увеличава поради татуировката.

image

Татуировките също така увеличават топлината в тялото. Увеличаване на топлината може да представлява увеличение на делът на Раджа-Тама в тялото (прохлада представлява увеличение на делът Сатва).
Показване на татуировката на други хора може да увеличи егото.

3. B обобщение – практически съвети за татуировки от духовна перспектива

Основни точки, които трябва да бъдат разбрани от това проучване на татуировки:
От духовна перспектива, носенето на татуировки не ни носи никаква полза.

image


Татуировките остават трайно върху тялото, и ако лицето не извършва духовна практика, тогава се увеличава възможността за влияние на изтощителната енергия.


image


Ако някой вече има татуировка, най-добре е да се предпази от нейните вредни ефекти с редовнадуховна практика. С духовна практика, дистреса поради татуировките може да бъде намален.
Като човек напредва духовно, въпросите свързани с физическото тяло имат се по-малко значение.


image

Заразяване с психогинетични енергийно-информационни вируси чрез неприлични думи, татуировки и пиърсинг

image


В днешно време придоби масов характер психичното заразяване на хората чрез използване на неприлична лексика и псувни. По щандовете на музикалните магазини се продава свободно всякаква продукция на такъв език. Уличният жаргон се използва широко за рекламни цели, за да привлича потенциални клиенти.
Малко хора осъзнават колко негативно се отразява неприличната реч върху човешкото здраве и съдба. Страдат преди всичко зъбите, венците и цялата уста, тъй като когато човек ругае, псува и злослови, той създава отрицателна енергия в устната си кухина. В следващото си въплъщение такъв човек ще фъфли, заеква, мънка или ще се роди ням, а в сегашния си живот често ще страда от остри респираторни заболявания, възпаления на венците (пародонтоза), загниване, разрушаване и опадване на зъбите. Според последните научни данни, човешките зъби са пряко свързани с всички органи. Всеки зъб е индикатор на един или друг орган, като отразява състоянието му. С един зъб могат да бъдат свързани няколко органа или обратно - един орган да е включен към няколко зъба. Човекът е сложна самобалансираща се система. Докато тя се справя със задълженията си, той е здрав. Развалените зъби са причина за недобрата работа на някои органи, тъй като при дъвченето върху тях като върху екстра рецептори се упражнява механично въздействие, стимулиращо функцията им. Липсата на някой зъб води до незадоволително стимулиране на съответните органи и до хронични заболявания. Затова е много важно зъбите да се лекуват своевременно, колкото може по-бързо да се пломбират (така се възпрепятства изтичането на енергия от органа) и да се прави всичко възможно да се запазва всеки зъб, дори ако стоматологът настоява да го извади.

 image


Хубавите зъби са показател за здрави вътрешни органи и за душевно благополучие.
Учените са установили, че ако някой ви се кара или ви ругае продължително време, върху вас се оказва силно негативно въздействие, еквивалентно на радиоактивно облъчване с мощност 50 хиляди рентгена (смъртоносната доза за човека е 600 рентгена). В такава ситуация сте се озовали в отрицателното пространство и ставате жертва на обитателите на низшите светове (мафлоците).

image


Те се хранят с жизнената ви енергия и унищожават фините ви тела. На физическо ниво това се проявява като безразличие, апатия, мързел, синдром на хроничната преумора, депресия и опити за самоубийство.
Шеговитият и привидно „безобиден” израз „По дяволите” програмира човека за болести, страдания и разорение, тъй като го изпраща в „черна яма” или „в гроба”.

image


Изразът „Ще ти откъсна главата” нарушава енергийно-информационната матрица на фините тела (прекъсване на енергийните връзки, отделяне на главата от тялото) и впоследствие се материализира в болест: ОРЗ, бронхиална астма, пневмония или туберкулоза. Проклятията от типа: „Две леви ръце” или „Ръцете ти да изсъхнат” водят дотам, че във физическия свят човекът не умее да свърши каквото и да е - „Един пирон не може да забие”. При по-тежките случаи се наблюдава дори пълна парализа на ръцете.


image

Лошите негативни завистливи мисли, излъчвани през очите, водят до урочасване и проклятие -предизвикват нарушения в енергийно-полевата структура (аурата) на човека (виж илюстрацията).
На илюстрацията са показани същностите на завистта, клеветата и осъждането. Проявявайки такива негативни качества, човекът призовава тези същности и те навлизат в аурата му, а той страда от тях.

image


Неприличният груб вулгарен език е психична инфекция, опасна не само за здравето и съдбата на човека, но и за Земята и за Космоса. Така става ясно защо с думи можеш както да убиеш, така и да излекуваш. Уличният неприличен жаргон (сленг) принадлежи към отрицателното пространство, затова ако човек го използва в речта си, се включва към най-низшите светове и се обрича на болести и страдания. За такива хора се казва, че нямат късмет в живота. По правилно е да се каже, че те са си създали „горчивата” съдба чрез негативни мисли, думи и действия. Затова в съветски времена псуването се смяташе за нарушаване на обществения ред, приравняваше се към хулиганството и се осъждаше като административно и дори углавно престъпление. А днес правозащитните органи си затварят очите пред използването на нецензурна лексика от гражданите - и така си има достатъчно проблеми.


image
Christina Agullaria

Други мощни средства за самопрограмиране са татуировките, техниката „боди арт” (от англ. Body art - рисуване върху тялото), при която по кожата се нанасят рисунки със специални бои, които остават няколко дни, както и продупчването на носа, устните, езика и други части на тялото за окачване на украшения. Символиката на тези „шедьоври” е отрицателна и залага негативни психогенетични програми в съдбата на хората.


image

Например изображенията на символи на смъртта и низшите светове (черепи, скелети, дяволи, демони и др.) привлича като магнит нещастия, страдания, осакатяване и в крайна сметка унищожение и смърт.

image


Изображенията на различни животни, змии, дракони и пр. програмират хората да проявяват съответните животински качества - агресия, жестокост, тъпота, инат и др.
На ниско ниво това са символи на злото и привличат астрални същности от тези светове. С времето те се материализират и на физическо равнище организмът се заразява с паразити (хелминти). Човекът започва да губи жизнената си енергия и се разболява. Това се проявява като апатия, мързел, депресия, синдром на хроничната преумора, агресия и т.н.
Тези същности, които човек е изобразил или прикачил към тялото си, го обсебват. Такова мощно негативно и зомбиращо въздействие оказва татуировката.

image


Наред с риска от инфекции (включително СПИН) и продължително разраняване на продупчените места по тялото, любителите на пиърсинга доброволно пробиват и всичките си фини тела, което води до енергийно отслабване на организма. Ето и някои разшифровки на символиката: единичната обица, която обичат да носят много мъже, създава програма за самота. Пръстенът в носа и на други места по тялото, какъвто някога са поставяли на робите и на животните, включва негативни програми за подчинение, потискане, насилие, зомбиране и робство. Запитайте се дали ви е нужно това?

http://www.parallelreality-bg.com/Гласувай:
4
01. indiram - Здравей!
15.12.2015 22:06
Поздравления за постинга!
... Затова в народния говор има приказка: От каква Мая е замесен (човекът). С други думи, колко е смахнат, податлив на внушения като мода и други вреди.

Против татуировки, пиърсинг и излишни гримила (гримове) съм. Днес, по някаква случайност ли, си мислех за гримовете - тоновете мазила, които някои жени използват, разбира се, имат си (намират си) оправдание - поддържат се (но, на каква цена, едва ли се замислят). Та, предположих, че вероятно се чувстват грозни (има ли по-подходяща дума), за да прибегнат до толкова маскиране/гримиране, да не смятаме и времето, което отделят за целта. Говоря за прекомерната употреба и в този случай важи онзи Марксистки постулат: "Количествените натрупвания водят до качествени изменения! - Капиталът" - колко сполучлива формулировка!
А, тия подути устни (от ботокс или каквото още там по-модно вещество) - толкова са смешни.
Всеки има глава на раменете си, да си решава. Хората имат различни вкусове - от Маята им е!.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6568725
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1551
Календар
«  Май, 2020  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031