Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2016 19:55 - Базилиск / Базиликата Св. Йоан в Ефес / Канибализъм -1ч.
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1339 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.03.2017 09:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons
/f/ff/Anatomical_theatre_Leiden.jpgХаврата по същество е от две части - Свещенна - за жреците Кагани/Канами, Левити и техните асистенти Сегали, както и общта - за обикновените евреи.

Евреите са били екзекутирани, когато са надничали в свещеническо част! Защо е така? Защото там стои Големия Куб Киддуш (съботен) и тука се слива свежата кръв която пият Kагани и Левити, защото те са биологично канибали, т.е. от вътре те са хищници - Snakes - Гущери на два крака.

image

Външния вид и сходството с хората тука не играят никаква роля. Когато космическите алиени са оставили на тази планета, своя клон от "избирани - дуказ"; този момент точно е изобразен на картината на Микеланджело в Сикстинската капела.

image
                  Zorro the Snake

Те специално са направили именно хищнически клон, подобен външно на хората, но който с течение на времето,... те са знаели че след време ще погълнат в смесване на кастите всички земляни; защото този клон са генетически - канибали, и те самите са добре запознати с това -змии в човешка форма; и за тях земляните - това са различен вид - тревопасни, така при яденето на гои, за евреите не съществуват спирачки; но евреин евреина никога няма да изяде - това е разбираемо!

image

За да се разбере кои гени участват в създаването на клонингите, ХАБИРУИДИ, просто погледнете списъка на животни, които юдеите не трябва да хапват! До голяма степен не трябва да ядат змии, членестоноги и насекоми.

image

Така да направим заключенията си! Чистите Кагани и Левити - са чисти змии в човешка форма - те просто не са дори зверове а именно Змии! какво са биологичните змии! Това са просто пълзящи черва - анатомично въплъщение на абсорбатори/поглъщачи!

image

И така нека да разгледаме град Селджук, бившо седалище на двата антични Ефеса. Древно място. Ние сме именно на мястото на най-старият Ефес, който се е запазил под формата на разтопени базалтови скали от алиените, в които през последните две хиляди години, са се сменяли крепости - римски, византийски, на кръстоносци и турци.

До превземането на града от царя на Лидия Крез през 560 г. пр.н.е. Ефес е разположен на север от бъдещия град, прочут с храма на Артемида(Артемизион) – едно от седемте чудеса на древния свят, построен на ново и през 296 г. пр.н.е. от царя на Тракия Лизимах преместен на сегашното място и преименуван за известно време на името на жена муАрсиноя. След това Ефес става голям пристанищен град, заемащ 350 хектара и от 189 пр.н.е. до 133 пр.н.е. влиза в състава на Пергамонтското царство, а след 133 г. пр. н.е. в Римската империя, като един от най-важните градове и седалище на проконсула на провинция Азия. През късната античност запазва значението си като място на поклонение и седалище на епископа на Азиатския (държавно-административен) диоцез.

В Новия завет Ефес е известен с това, че апостол Павел оставя Тимотей в Ефес ("Тогава градският писар, като въдвори тишина между народа, каза: Ефесяни, кой е оня човек, който не знае, че град Ефес е пазач на капището на великата Диана и на падналия от Юпитера идол?" // Деяния на апостолите19:35), както и с "Послание на св. ап. Павел до Ефесяни". Християните на Ефес са получатели и на едно от Седемте писма до Малоазиатските църкви ("До ангела на ефеската църква" // Откровение на Йоан 2:1-7). Съществува легенда, че след Възнесение Христово Св. Богородица с жените около Исус Христос и апостол Йоан са се заселили в Ефес и живели там до Успение Богородично, където са просвещавали и лекували.

През 431 г. император Теодосий II свиква там Третия вселенски събор, а през 449 г. там се състоява т.нар. «разбойнически» събор. До днес са запазени 85 м от сградата и кръщелния купол на църквата Св. Богородица, в която са се състояли съборите. Ефес губи значението си през византийско време, преди всичко заради отдръпването на морето от пристанището.

image

"Татари" са всъщност хазари, мобилизирани от Кан Бату, хазарите от Кавказ, където Бату мина през долната част на Северен Кавказ в Русия. А в юго-западния фронт Hulagu Kahn е оставил "монголи", т.е., турци, или уйгури, тези, от които произтича "Drang Nach Иерушалаим" и по-късно формират Османската империя (османски) турци.Това са прословутите "турци".Това е централноазиатския тюркски, монголски хаганат.

image

Ранните 1300s има еврейски турско-монголско ханство , след това в 1300h години то се превръща в мюсюлманска Османска империя !

image

През 650-те години, почти веднага след създаването на арабско мюсюлманската империя, Евреонала сложи хазари Кавказ и обезкуражи Иерушалаимската задача. По този начин тези хазари са първите "в Червения кръст на Кръстоносците" мегандавидовци! image

Дранг нах Остен. Крестовый Поход каннибалов

През 1090 г. , малко преди Първия кръстоносен поход, Ефес е превзет от селджуките. Близко до града, по време на османите, е основано селището Аясолук (Ayasoluk), преименувано по-късно на Селджук (Selзuk).
Сега ще покажем една структура, която е в непосредствена близост до крепостта. Ето това място:

image

Тази структура е с доста богата история! Сега се възстановява турците мюсюлмани като христианско "светилище" - базиликата Свети Йоан! https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D1%81
Представите! Мюсюлманите възстановяват християнска базилика!

"Базилика" - така се нарича много важен Храм. "Базис" - основата - фундамент на нещо! И точно там на хълма селджукските мюсюлмани построили къща на майката на Исус, а купоните се правят главно на поляци и италианци. Има такива приказки че апостол Йоан довел тук, майката на Исус - "богородица" да изживее дните си. Но защо майката на Исус, ще избяга от родният си кибуц в Израел, и ще стигне до обетованата земята по това време, митът не обяснява! Още повече, че гробница на Исусовата майка, има и в Ерусалим! Както се казва, неразгадаеми са пътищата Господни! Уотсън! Основната трудност четене на църковната история е, че всички тези "светци" са имали не някакви абстракни а именно ХИБРУ дуо-имена. Ионан и Иоанн! Исаак и Исаак! Яков и Яков! Ето например, Йоан апостола на Христос - това е един Иоанн! А този, който е написал посланието към християнските църкви в Мала Азия - това е съвсем друг Йоан и той е живял 100 години по-късно, апостол Йоан! И ако започнете да чете Библията и не бъдете внимателни с тези Джейкъб/Яков и Исаакови - скоро ще се объркате и ще престанете да разбирате, че те са различни персонажи!

Ние трябва да разберем каква е тази структурата която се възстановява като "Базилика на Св. Йоан." Базиликата е построена около 6-7 век след Христа. Преди това тя не би може да бъде построена, защото архитектурата вече не алиенска а земна. Т.е. след втората Термоядрена, тя е построен когато частно търговско предприятие на Господ е в период на създаване на арабско-мюсюлманското движение е вече е било измело последните следи от друго частно търговско предприятие, което се основавало на персийската цивилизация. Това показва, че в изграждането на базиликата Свети Йоан вече са използвани византийски плоски тухли/кирпичи и плосъката и древна sverhArkitekturoy, че дори не мирише! Това означава, че изграждането на базиликата е след втората термоядрена война, когато са се движили погребални екипи от арабо-мюсюлмани и са отстранявали труповете след термоядрен взрив. След фюжън! Но това, което е на мястото на древната базилика са струпани структури и базалтова сплав навсякъде - това е очевидно, когато се ходи през руините на базиликата! Но на това място и ДО Н.Е. Е имало огромна фундаментална структура и Холмс смята, че до базиликата е имало може би най-голямата синагога от древния римски период! Ние в примера на Priene вече видяхме същото нещо, че в Византийско време това е било християнска църква; но в античноста, Холмс доказа че е било синагога!

image

image

На свой ред, за да го докаже, Холмс посочва официалната синагога в царския град Сардис, на иврит синагога е ХАВРА! Това е принципиална схема на структурата на всяка древна ХАВРА:

image

Тези всички са копия на Соломоновия храм в Йерусалим

image
По същество това е месо-комбинат за гои!Сравните с Сардис:

image

Хавра е по същество от две части - Свещена - за жреците Кагани/Канами, Левити и техните асистенти Сегали, както и общта - за обикновените евреи. Евреите са били екзекутирани, когато са надничали в свещеническо част! Защо е така? Защото там стои Големия Куб Киддуш (съботен) и тука се слива свежата кръв която пият Kагани и Левити, защото те са биологично канибали, т.е. от вътре те са хищници - Snakes - Гущери на два крака.

image

Чистите Кагани и Левити - са чисти змии в човешка форма - те просто не са дори зверове а именно Змии! какво са биологичните змии! Това са просто пълзящи черва - анатомично въплъщение на абсорбатори/поглъщачи!

image

Докато обикновените евреи могат да бъдат много различни хибриди....

image
           Images / ZolotoeRunoCochi.jpg

...За Равини, Канами и Левити е било важно ХАБИРУ клонинга да не се зарази с растителноядна кръв! В противен случай, всичките им цели се - прецаквали!

Ето свещеническата част от синагогата - тя е крайната на тази снимки; в дясно може да се види - стъпковидно закръгление!

image
                   http://johnsnotes.com/archives/images/Synagogue1.jpg


Прилагайки, медицинска терминология може да се опише, така че най-лявата част закритата жреческа част - това е ". Медицинска служебна стая" . A хирургическата маса, не е в тази служебна стая, нея можете да видите на противоположната страна, където е стъпаловидното закръгление!  

image   
Хирургическия стол по еврейски се нарича АЛ-ТАР -ОЛТАР - защото неговата функция е същата както на хиругическата маса, нарязване на животните/гоите, предимно хора, а не животни, защото виждате, че АЛТАРА - той е с формата и размера на операционната маса, т.е. олтара, е заточен/заложен за човек, а не за бик или крава! И това е очевидно!

Лъвове охраняват това мястото, така че сами може да разберете, какво охраняват, може би гоите положени на ритуалния Олтар! А закръглените стълбите седят по-близо до публиката, именно тази част от ХАВРАТА има план на АНАТОМИЧЕСКИ ТЕАТЪР ето дисекционен анатомически театър в еврейска Холандия от 17-ти век - точно същата структура!

image

Целта на структурата на олтаря, определя и функцията му - разделяне на човешкото тяло

image

- жервопринасят за себе си и за своите "бащи/отци", чийто симтвол е Седемглавата Менора на свой ред символ на седемглавата змия.

image
 
Канибализмът - е основния поминък, най-страшната тайна на философия, религия, икономика и политиката на синьокръвните "избрани хора" ХАБИРУИДИ!
Какво друго може да е това освен КАН-НИБАЛИЗЪМ?

image

И както можете да видите, една част от ХАВРАТА - синагогата, противоположната свещеническата - е с хирургическа маса за дисекция и достъп до аудитория - това е ПОЛ-анатомически театър.

image

Ако отново се вгледате в "църквата" / син на гога / в древния Приен, ще видите само отдалечената част, където е заобления край антомическия театър http://zarubezhom.com/Images8/T-GPriene11.jpg и пред него е видима основата/фундамента на олтара. Може да се види, нали? Правоъгълна основа на олтара: http://zarubezhom.com/Images8/T-GPriene14.jpg Това означава, че при "християнската църква" в Приен през византийския период, цялата устройство е нa синагога - ХАВРИ 2 част:

Сега ще ви покажа снимки на Селджукските - Ефески развалини/руини, реставриращи се като Базилика като "базиликата Свети Йоан", че тя също е била издигната на мястото на древна синагога! За начало ще ви дам линк към статия с официалните уики лъжи:
https://en.wikipedia.org/wiki/Basilica_of_St._John
Това място: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/Saint-John_in_Ephesus_%286%29.JPG/1024px-Saint-John_in_Ephesus_%286%29.JPG иhttps://en.wikipedia.org/wiki/Basilica_of_St._John#mediaviewer/File:Saint-John_in_Ephesus_%287%29.JPG

Ето планът й, виждате ли закръглението:https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d0/Ephesos_Saint_John_the_Theologian_plan.png/1024px-Ephesos_Saint_John_the_Theologian_plan.png

- Това място на анатомичния театър и олтара - хирургическата маса. Ето и на по-голяма снимка:

image

Вижте - това е възстановяваната Базилика - обща зала - изглед към края на Олтара с анатомичния театър!

image

image
             
А това е снимка с стъпаловидния анатомичен театър.

ОЛТАР - това изначално е било хирургическа маса! Ето защо е имало нужда от него: http://zarubezhom.com/Fotoalbom2.2/images/RitualMurder3_jpg.jpg Едва сега той се използва от хора, за чисто символично жертвопринасяне с вино и хляб. Тъй като това е същността на целия християнски ритуал! - Канибализма е яденето на плът и кръв! Хлябът и виното во-истина по никакъв начин не са такива символи, но не само са знак за кръв и вино, а те са само просто "Причастие" - а това означава по законът на канибалите - да се консумира само кръв и вино!

image

Това, Уотсън, е трудно да се разбере, особено от селюфците, ако не се знае, че в Храмът се пролива действителна кръв и се яде плът! Това е 150%-во доказателство, че християнската религия е религия на тайни канибали, в допълнение, и некрофили!

image

image

Тогава също като юдаизма по-рано - това е един открит култ на явни канибали. Рязване на нееврейски деца е показано на пода на древната синагога Бет-Алфа

image

И в този век на "свобода", този канибализъм ще започне отново да се проявява открито! Свободата е за всички? За всички! Защо не и за канибалите?

image

Познатите емблемите на Държавата Израел! А по средата - също познат символ - емблемата на френските синьокръвни крале "Fleur де Lis"

image

Синьокръвния клон яде червенокръвните и няма комплекси по този повод. Images3 / Orvieto.jpg И всички религии са от синьокръвния клон, както току що видяхме по структурите на ХАВРИ / синагоги и християнски църкви,което отразява тези характерните особености на юдео-християнството - този канибализъм и некрофилия.

image


Т. е. функционално в 1 хилядолетие от н.е. Хавра / Синагога и християнските църкви са обща зала - от едната страна закрита свещенна "Служебна стая за хирурзи", а от другата за рязане / дисекция на телата на тези, които те не смятат за хора - гоите/раите.

image
Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6570462
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1551
Календар
«  Май, 2020  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031