Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2016 20:03 - Ще взривят ли Йелоустоун. Пред земетръсен хорор
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1169 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Балонът на финансовия дълг на САЩ в края на 80-те години беше на тревожно, но напълно контролирано равнище. Дойде и глобалната победа над СССР с ограбването на червената империя и колонизирането на Русия. И изведнъж, вместо спокойно да си печатат долари – десетки и стотици години, западните момчета започнаха да надуват колосални финансови балони, за да спечелят "днес и сега", рискувайки всичко "днес и в бъдеще". Вкараха системата си в безизходна криза, а САЩ в безнадежден дълг. И почти загубиха всичко.

Може ли да има някаква разумна причина за това или самата причина бърза и няма смисъл да се спасява системата, която и без това гарантирано ще рухне.

Процесите за евакуация на целия континент са много скъпи. Тогава, всичко е логично. Те доведоха своята финансова система до финиша, издоиха я напълно, натрупаха дългове, които някога ще трябва да връщат. Освен ако не се случи нещо форсмажорно, т.е. нещо непредвидено. Ротшилдите, например, знаейки изхода от битката при Ватерло няколко часа по-рано от другите, увеличиха своето богатство 20 пъти. Но там беше само Европа, а сега е цяла Америка.

Логично би било и извозването на цялото злато от Форт Нокс. Все пак може да потрябва.

Но защо тогава информацията за предстоящия взрив на Йелоустоун е в открит достъп? Би трябвало да е засекретена. Не, хиляди датчици работят он-лайн, всички ги виждат и анализират. Но местната вулканична служба говори за цензура, информацията се премълчава и изопачава, датчиците и камерите се чупят и изчезват. По-добре би било въобще да не показват.

В света в момента има 20 супервулкана и не всички са спокойни. Но циркът е именно при Йелоустоун. Най-вероятно изригването му наистина е близко. Там асфалтът вече се топи, излиза Хелий-4.

Светът свиква, че ситуацията е опасна и няма да забележи основната лъжа, когато изкуствено взривят Йелоустоун. Това може да стане всеки момент, по-добре да се хвърли вината върху природата.

Но, ако изведнъж изчислят, че някой е взривил вулкана? Тогава ще намерят до него паспорти – арабски, китайски, руски. Ще ги забравят в някое такси, ще паднат от прозореца на самолет... Не е за първи път.

Защо върхушката не предупреждава обикновените американци? Не е вярно. Вижте колко филми за катастрофи се появиха. Когато това изгърми, всичко ще е извън контрол. Спасителите ще хукнат да спасяват семействата си, армията ще побегне по домовете, върхушката ще се скрие под Земята или ще офейка в Нова Зеландия. В паниката ще загинат милиони.

Контролирайки взрива той може сериозно да бъде отслабен, разбира се, зарядите трябва да се пуснат в гърлото на вулкана. И без това има собствена пулсация, ядрените взривове под гърлото никой няма да може да различи.

А къде ще избяга елитът? Никой не знае какви ще бъдат мащабите на изригването и височината на цунами. Нова Зеландия? Но там също има сеизмика. Значи, Австралия. Но тя пък е уязвима от цунами. Значи Аржентина. Смениха президента Киршнер и докараха свой човек.

Активно направление е и Централна Африка. Вече им пуснаха Ебола. В Либерия вървят подготвителни работи. Норвегия има високи фиорди. Русия има колосална континентална плоча, която не може да бъде залята от цунами.

Или Швейцария? Тя е високо и има банки. Но там пък всички могат да няколко часа да се въоръжат, за два дни армията им ще бъде 1,7 милиона. Мъжете са длъжни да си държат оръжието си в къщи, 14 ескадрили съвременни самолети, над 800 танка. Алпите са един укрепен район с десетки хиляди бетонни съоръжения и противоатомни убежища за 4-5 милиона души. Освен това в Швейцария не са воювали от 500 години. За какво им е да воюват щом парите сами идват при тях.

С други думи, имаме верига.

Събитие 1. Предупреждение от задкулисието за неизбежно и скоро изригване на вулкана, който ще унищожи целия континент в началото на 90-те години. Започва подготовката. Вулканолозите плътно следят Йелоустоун, започват действия за евентуална евакуация на върхушката. Държавата се разпада, нараства разрухата.

Събитие 2. Растат дребните симптоми. Някои от алтернативните сценарии за евакуация са утвърдени. Започва активна подготовка на направленията Нова Зеландия, Австралия, Норвегия, Швейцария... Това позволява на глобалната върхушка при всички сценарии да се спаси. Но местата за емиграция стават много малко. Нужни са енергоносители, нужна е и производствена база.

Събитие 3. В калдерата започва подем на почвата, рязко се покачва температурата. Появяват се нови гейзери, нямало ги е стотици години. Тътнежи. Започва паника, изригването е по-близко от прогнозите. Тревожната информация вече не се укрива. В калдерата се разполага огромно количество датчици, вулканолозите имат пряка връзка с президента. Елитът започва евакуация. 11 септември дава карт бланш за всякакви силови действия по света. Аржентина потъва в хаос. В Близкия Изток започва пожарът на войната. Финансовият свят е в кредитни конвулсии и печата максимум пари. От Форт Нокс извозват златото. САЩ прекратяват инвестициите в инфраструктурата, космоса, балистичните ракети. Но къде отиват парите?

Събитие 4. В калдерата спира подемът на почвата и не се появяват нови гейзери. Затишие. Истина е, че нищо не е отменено, но силно е забавено. Реалните процеси преди изригване на супервулкани никой никога не е наблюдавал. Елитът е в недоумение. На избързаха ли? Путин се възползва и изтегля Русия...

Събитие 5. Количеството на малките земетресения рязко нараства. Трус от 4,8 точно в калдерата. Появява се хелий-4. Расте температурата. За специалистите всичко е ясно. Активизират събитията в Украйна. Всички се страхуват от възраждаща се Русия, въвеждат санкции, разполагат бази, нови провокации в Сирия, Турция, Централна Азия... Загиващата Европа вече е вторична. Саудитска Арабия е отписана, нефтените й залежи се взимат под контрол. Пуска се Ислямска държава. В Прибалтика, Румъния и България се появяват американски войски.

Събитие 6. В бъдеще:

Почвата в калдерата се повдига, започва хаос в САЩ и паника на борсите. Елитът губи управлението.
Йелоустоун изригва. При първите признаци силовите структури са отмобилизирани. Започват преразпределението на света.
Това не е мистика. Защото самите американци предвиждат наближаващата гибел. Йелоустоунската калдера, според последни данни, годишно "произвежда" по 45 000 тона вредни въглеродни газове. Това е наистина много.

Погледнаха и в калдерата и се ужасиха. Вътре има море от разтопена порода. Магмата се е проточила на 240 км в едната страна и на 700 – в другата. Нейният слой е с дебелина 100 километра, разположени близко до повърхността.

Разтопената магма е почти 17 милиона кубически километра и стига до вулкана Света Елена. Значи, могат да изгърмят заедно и да устроят зрелище, което ще се наблюдава и от далечния Космос. Пепелта ще покрие всичко наоколо до 1500 км и ще устрои истинска ядрена зима.

Катастрофата може да започне и утре.

В Йелоустоун пътищата вече са затворени заради нагряването на земята до 70 градуса. Топлината стигна до самата повърхност.

Взрив, и САЩ ще изчезнат.

Левитския интернационал може да помогне и с 1-2 ядрени заряда в гърлото на вулкана. Това съвсем не е трудно.

image

image

strogosekretno.com/index.php



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8738548
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930