Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2016 08:44 - Основната цел на НАП е унищожаване на средния бизнес/ България - модела на НСР
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 3030 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 19.01.2016 08:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Масонството е чист комунизъм и всички "бивши" комунисти са в него

НАВСЯКАДЕ В СЪД, ПРОКУРАТУРА, ДАНЪЧНО, ОБЩИНИ И Т.Н. НАГОРЕ ПО ПИРАМИДАТА СА МОНТИРАНИ ДЕГЕНЕРАТИ КОИТО ПАЗЯТ КОМУНЯГИТЕ. ДДС БЕ СЪЗДАДЕНО КАТО БЕЗДЪННА КАЦА С МЕД ОТ КОЯТО ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ ДА СЕ ПОДХРАНВАТ И ДА ИЗТОЧВАТ ДЪРЖАВАТА. ДАНЪЧНОТО БЕ ЗМЕЯ ПАЗЕЩ КАЦАТА САМО ЗА БОГОИЗБРАНИ. ПО СЪЩИЯ НАЧИН ДАНЪЧНИТЕ ГЛЕДАХА КАТО ПИСАНИ ЯЙЦА ТЕГЛЕЩИТЕ НАПРИМЕР БЕЗАКЦИЗНИ ЦИГАРИ А ЕВРЕЙЧЕТАТА МОНТИРАНИ КАТО РЕДОВИ СЛУЖИТЕЛИ УНИЩОЖАВАХА ДРЕБНИ ТЪРГОВЦИ ПРОДАВАЩИ СТОКАТА.

Събират се влиятелни хора от различни политически партии, противници в парламента с цел тайно сдружаване за извличане на дивиденти в своя полза, т.е. за подкрепа на корпоративни интереси. Във всеки голям областен град у нас има голяма ложа, където влизат шефът на РДВР, шефът на Окръжната прокуратура, шефът на НАП, в масонските ложи има запазени места за тях.Типичен пример е Ст.Загора където такава триада се занимаваше с ресторантьорство и от това фалираха по дребните ресторанти. Едрият комунистически бизнес е 100% масонски, работници, партиен електорат, спортни агитки, държавни служители се организират и насочват да потребяват услуги в точно определени червени масонски фирми. Израстването на магистратите е свързано с това в коя ложа членува, а много от служителите от бившата ДС/КГБ са в масонските ложи. По начина си на действие, както и по уставите си, юдо-масоните са смъртни врагове на демократичния начин на управление.

image


Основната цел на комунизма е унищожаване на средния бизнес. Разделянето в офисите на НАП на бизнеса на "Средни данъкоплатци" и "Големи данъкоплатци" е точно с тази цел.
Ето два примера от миналото:

image


1. Десетки хасковски магазинчета са сложени под гилотината от недобросъвестни практики при доставката и отчитането на стоки и оборот, а в ролята на екзекутор се явява държавата, която налага брутални и напълно неплатими глоби на търговците.

Много квартални бакалии вече са с актове за 100, 150, че и 200 хиляди лева заради липса на фактури и респективно укриване на данъци. Заключенията на ревизорите от НАП са, че магазинчетата са продавали стоки, но без фактури и съответно укриват ДДС. А че трябва да има такива стоки, заключават от представяните им данъчни документи от складове и доставчици – най-вече за цигари, алкохол и безалкохолни, както и сладкарски изделия. Те са изписвали стока за десетки хиляди левове, която се губи именно в магазинчетата. Точно те пък дължат ДДС-то, изтеглено от доставчиците. И съответно стават виновни пред държавата.
Гледната точка на бакалиите представя комитет от 17 хасковски ЕТ, които твърдят, че в тяхното положение са поне още 200 обекта от областта. Тяхната истина е, че те не са виждали ни фактури, ни стока. Даже не подозирали за тях, до ревизиите. И посочват, че на мнозинството от представените от складовете фактури за уж доставена стока, липсва подпис на получателя. Но това, както се оказва, не е проблем, защото според закона дори такава фактура била валиден данъчен документ.
„Излиза, че трябва да съм изхвърляла стотици фактури, при условие, че всяка ревизия ще отчете липсата им”, твърди собственичката на единственото ЕООД, замесено в схемата - Галя Айвазова. В същата ситуация са и дошлите от солидарност собствениците на хасковските ЕТ „Нели“, ЕТ „Живко Каратанчев“, ЕТ „Венци Иванов“, ЕТ „Дита-Таня Михова“ и много други. Всички са с глоби между 50 и 100 хиляди лева за укрити доходи от стока, която твърдят, че не са получавали. Особено куриозен е случаят с Димитър Михов от „Дита”. Актовете му са начислени и за павилиона до АГО /за закуски/, който отдавна вече не работел. Камо ли пък да е продал цигари за 78 хиляди лева, както е посочено във фактури на доставчици за периода 2008-2009 година. Други пък научили, че са продавали стока, за която въобще не подозират, че съществува на хасковския пазар - като хляб с мак „Кайзер”, изписан като доставен от местен хлебозавод.

„Показаха ми протокол, според който на 31.12 2010 година аз съм зареждала три пъти, през два часа, безалкохолно и алкохол от една димитровградска фирма. Първия път съм „купила” стока за 1364 лв, малко по-късно - за още 2040 лв. и накрая, точно преди Новата година, за още 1977 лв. 5 400 безалкохолни за ден, това е наличността на склад. Аз да не продавам само тях”, чуди се едно от ЕТ-тата, докато гледа невярващо документите. От тази справка може да излиза, че Галя Айвазова продава само швепс и коли, но пък според голяма компания за цигари /или по-точно нейният дистрибутор в Хасково/, тя трябва да продава единствено цигари. Друга поредица от фактури описва, че малкият хранителен магазин до Изчислителния център е заредил само за 1 месец / 28-дневният февруари/ 46 пъти цигари на обща стойност 6503 лв. И това за капанче с 10-12 хиляди месечен оборот. Този февруари явно пазаруващите при Айвазова не са яли хляб, салам, сирене, а само папироси, при това в количества, които може да засрамят и търговците на Република. Кварталът се счита за едно от най-големите депа за контрабандни цигари в страната, които хем са по-евтини и съответно по-лесни за продажба.

Разбира се, нито една от фактурите за тези доставки не е при търговеца. Както ги няма и фактурите за близо 4000 лв. сладкиши, заредени в началото на 2010-та от фирма за световно известна марка шоколади.

За държавата е лесно, коментират търговците, веднага ще каже, че продаваме на тъмно, в сивия сектор сме и ще ни направи виновни. Обаче тези, които издават фалшиви фактури не са. Защото са големи. ЕТ-тата са малки и ненапразно само те са начукани с нередовни фактури, извън наистина единичния пример като ЕООД-то на Галя Айвазова. А че фактурите са повече от съмнителни, илюстрират прости примери. ”До 2009 година бях ЕТ „Гала“. После излезе закон, че трябва да сме регистрирани по ДДС, за да продаваме цигари, и станах „Руми-Марков“ ЕООД. Куриозното е, че сега ме гонят за фактура, издадена на „Руми“ с булстад на „Гала“ от 2008 година. Тогава даже нямах идея да откривам нова фирма. Същото упражнение се вижда и във фактура от 2006-та - пак на „Руми“ /3 години преди регистрацията й/ и пак с булстад на „Гала“ /вече закрита/. Имало и други безумия. Според колеги на Айвазова много фактури са с фалшифицирани подписи. Няколко получатели били с подозрително еднакъв подпис подпис, но това явно не направило никакво впечатление на данъчните, които ги възприели за редовни.

Излиза, че всяко ЕТ може да се окаже налазено с фактури като куче с бълхи, за каквато и да е стока, за която даже не подозира, че му е доставена. Научава за нея само при ревизия. И при получаване на акта с глобите. Които пък са с такива еквиваленти, че не просто унищожават дребния бизнес, а и човешките животи зад него. В случая с Галя Айвазова, дължимите 148 хиляди лева от два акта са повече от парите, които би събрала от продажбата на жилището си, колата и самия магазин.
Подобна развръзка е като убийство, а за да я изпреварят, някои търговци стигнали до самоубийство. „И да се гръмна обаче, дълговете ще се прехвърлят на децата ми, които трябва да останат на улицата“, коментира покрусен Михов. От стреса и нервите негови колеги вече са получили диабет и психически разстройства.
„Съсипаха ни. Разболяха хората, едно семейство на колеги се разведе. Искат да ни унищожат, за да си разиграват големите коня”, твърдят местните ЕТ. Не се притесняват да ги цитират и снимат, защото няма какво да губят. Искат да предупредят другите си събратя „Еднолични”, а надеждата им е само в съда. Иначе са сезирали всички налични институции - местни депутати, Министерския съвет, вицепрезидента Маргарита Попова, омбудсмана на Републиката и всяка институция, за която може да се сетите в България. Те препращат горещия картоф по компетентност - в съда.
Делата са заведени административния съд в Пловдив, други вече са на ниво ВАС. Притеснителното за търговците е, че по един и същ казус Темида се произнася различно - повечето глоби наистина са паднали, но някои са потвърдени.
„Има десетки, може би стотици казуси като този на територията на НАП Пловдив”, коментира пловдивския адвокат на доста от ужилените хасковлии Иван Йовчев. По думите му всеки казус е специфичен, но като цяло повечето от глобите наистина се отхвърлят от съда. Заради пропуските. „Обърнете внимание, че много от фактурите, представени от доставчиците, са с гриф „оригинал”, който по закон трябва да е в търговеца”, посочва Йовчев, докато в името на читателите опитва да говори без тежката юридическа терминология. Според него големия пропуск на другата страна, е че са представяли само фактури, а макар и валиден данъчен документ, това не е достатъчно. Трябва да е доказано наличието на заявка, собственоръчно подписана от търговеца, както и че те /търговците/ наистина са работели с въпросната фирма в точно този период. Но макар че защитава интересите на дребните търговци, Йовчев признава, че някои може да изгорят, понеже в „90% съдът може да реши еднакво по един и същ казус, но в 10 % може да реши нещо друго”. Глобално погледнато, 10 %, разбира се, не е много. За тези хасковлии, които са сред 10-те обаче, загубата е 100 % . На всичко, включително и на живота им. Или поне на този, който са живели в България.


2.6 юни 2013 г. . Будките за вестници и цигари (днес ЛАФКА) бяха и са под закрилата на НАП .

Дистрибуторска фирма или снабдителите им не пускат фактури за техните обекти а го начукват на фирмите които зареждат/на конкуренцията си чрез фалшиви фактури/.Сумите са от 100 до 200хил. на година за обект/като се има предвид че годишните обороти на тези фирми са горе долу на същите стоиности.Данъчните гои атакуват от 1,2 месеца точно такива малки фирми с цел фалит съчетано в момента с инвазия на обекти на "Табак маркет" .Ако са по малки фирми които не са по ДДС акт ,фалит или регистрация, които продължат да работят трябва да плащат данаците на Холдинга, които и без това източва държавата чрез фиктивен износ на цигари.


Защо НАП не хванат доставчиците, а се занимават с малките магазини,които едва плащат осигуровки,ток и вода и други услуги и различни държавни такси за каквото се сетите.Щом няма подпис на получател, то е ясно.Ако пък има лесно се доказва кой се е подписал.

Всичко се прави умишлено! Целта е унищожат дребните рибки да не се пречкат на големите вериги, които си бутат яко подкупи на НАП и държавата, а те от своя страна им разчистват пътя от конкуренцията. Междувременно наши хора като Пеевски и синчето на Луканов Гриша Ганчев си правят схемата с източването на ДДС на гърба на нищо неподозиращите ЕТ. Циганската мафия също е в кюпа като подизпълнители на Дилянчо и Гришата. А на горките хорица не им завиждам какво ги чака, трудно се излиза на глава с държавата. Накрая може и да докажат, че са невинни, но това ще им коства години ходене по съдилища, даване пари на адвокати и разклатено здраве.

Ръководителите на спецпрокуратурата и на ДАНС провеждаха бомбастични акции с арести и претърсвания, които винаги завършваха с пълно фиаско. Хвалби с разбиването на мащабни мрежи за точене на ДДС а дни след това почти всички арестувани излизат на свобода.

Масирана полицейски операции из цяла София, подсигурявана от тежковъоръжени екипи на жандармерията с бронирани машини, шокира стотици граждани. Очевидците били с усещането, че в момента се залавят масови убийци или терористи. Часове наред от нито една служба не се дава каквато и да е информация. Накрая ДАНС, МВР и спецпрокуратурата все пак се събрали и тържествено обявили, че е извършена мащабна операция срещу измамите с ДДС. Претърсени 50 обекта в София, Пловдив, Велинград и Стара Загора. Бил открит гараж, целият пълен с фактури. Ставало дума за мащабна схема за данъчни измами, а общата щета за бюджета надхвърляла 30 млн. лв. В операцията по разбиването на групите са участвали 50 екипа, които иззели "множество документи, печати, черни тефтери на фирмите, компютри". Разказано бе и как за схемата били създавани фиктивни юридически лица, издавани били фалшиви фактури. Официалната дейност на една от фирмите, които са се занимавали с данъчни измами, била търговия на захар и сухо мляко. Друга се е занимавала с петролна дейност. С фалшивия оборот същите тези фирми впоследствие изисквали възстановяване на ДДС.
"Наблюдавахме държавни и общински служители, защото без тяхното участие не е възможна дейността на тези престъпни групи", обявил шефът на ДАНС. "Над 40 свидетели са разпитвани, след анализа на доказателства ще преценим на кои лица ще бъдат повдигнати обвинения и кои ще бъдат под стража", заявила пък прокурор Попова. После станало ясно, че само 11 от общо 27 души, които са били първоначално задържани, били оставени в ареста и за тях щяло да бъде искана и постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража". Имена не били обявени, но пък изтекли прякорите на смятаните за основни играчи - Купъра, Гимбъла, Ави, Куфара ...
Дотук добре. Сложни обяснения, големи операции, масови арести, огромни щети и суми.

Само няколко дни след това обаче изненадващо спецсъдът пуснал трима от задържаните без мерки за неотклонение, понеже нямало никакви доказателства за данъчни престъпления. Съдията дори посочил, че няма нито един свидетел, който ясно да уличава задържаните в схеми за източване на ДДС, а приложените СРС-та не установявали престъпна дейност. От съда изтъкнаха е, че разпитът на двама от свидетелите въобще не бил подписан от следователя и не бил годно доказателство. Друг свидетел пък споменавал, че чрез множество фирми "бушони" групата внасяла гориво, спестявайки ДДС, но посочвал съвсем друг период от споменатия в обвинението. Говорел за "последните няколко години", а периодът, посочен в постановленията за привличане, бил около година-година и половина.

Малко преди това били пуснати и още трима от считаните за организатори - също без да им се налага каквато и да е мярка. Не бе съобщено за нито един арестуван общински или държавен служител, което даде основание да се твърди, че въпросната мащабна операция е на път да се сгромоляса в съда. Нещо, което е обичайна практика през годините. И което е причина в правителствен доклад за състоянието на националната сигурност да пише, че митническите измами и измамите с ДДС не само нанасят значителни щети на бюджета, но "са важен източник за финансиране на организираната престъпност и корупцията". Елементарна математика е да се изчисли, че ако бъдат събрани щетите от източването на данъка от мафията, то условно казано, поне една цяла година всичко може да бъде освободено от ДДС. Защото по общи изчисления за последните години са източени поне 10 млрд. лв.

Те със сигурност са два или три пъти повече в действителност. Тази сума би стигнала за издръжката на цялата съдебна система, армията, образованието, културата и МВР, взети заедно. И дори ще остане за социални помощи и здравеопазване. Само че усилията не се насочат към наказването на всички тези комунисти-дегенерати с ятаци митничари, данъчни, високопоставени държавни служители, счетоводители и адвокати, за да се възстанови всичко откраднато в хазната.

Няма спор, че това не е само български патент. Според експерти от ЕС измамите с ДДС струват на съюза 50 млрд. евро годишно. А тази сума е повече от средствата, които страните членки изразходват годишно за общата селскостопанска политика или за стимулиране на заетостта и социални дейности. И официалните и неофициалните прогнози са, че проблемът се разраства изключително бързо и че, например, само Великобритания очаква да загуби до 10 млрд. британски лири от подобни измами за една година.

На този фон в България цари пълно безхаберие
- като се почне от парламента, мине се през правителството, финансовото министерство, Националната агенция по приходите, митниците и се стигне до МВР, прокуратурата и съда. Защото така и не се намериха механизми за спиране на източването на ДДС. Спорадично се удря някоя и друга мрежичка, а накрая правосъдие и възстановяване на справедливостта няма.

Нито опитът с ДДС сметката, нито промените в регистрационните режими, нито историята с вземането на специален отчет на наказателните производства дадоха резултат. Постоянно се шумеше рекламно. Бяха разкривани огромни схеми, в които гърмяха като бушони някакви роми, продали срещу 100-200 лв. името и личната карта си за регистрация на фирмата. Хващани бяха данъчни, счетоводители и жените им, организирали и прикривали центрове за точене на ДДС и разхождащи се с по 100 000 лв. в джоба. И нито един досега не е осъден на последна инстанция.

Създавани бяха координационни центрове, спецзвена за борба с източването на ДДС. Имаше много преписки, разследвания, дори обвинителни актове. Имаше операции срещу източване на огромни суми през лекарства, през фиктивни стоки и услуги на енергийни предприятия, през мобилни апарати и какво ли не още, за уличени високопоставени данъчни. Някой да е чувал дори само за един осъден? ДДС мафията си живее необезпокоявана. Няма спор и че нищо от това не може да се случи без полицейски, политически, данъчен, законодателен или магистратски червен чадър. Мафията се бори с мафията. Такива неща само в България се случват

Коментар: "Няма никакъв проблем доказаните престъпници да си получат заслуженото, но тогава ще си останем без народни представители, политически елит и слугинажа им. Вещите лица и лауреати на нобелова награда за мир да ги бяха направили все е тая, прокуратурата, съдебната ии изпълнителната власт са мутри пряко зависими и се управляват от червените барони."

Ето още два примера:

1. Съдът пусна крадци на 12 000 000 ДДС, заради етно дискриминация

За пръв път в историята вещи лица, назначени от НСС за финансова експертиза по документи, ще съдят държавата в Страсбург. Те работили по мегадело за източването на 12 милиона лева ДДС.
Неочаквано обаче двама от назначените трима финансови експерти – Ножарова и Ковачев, са били обвинени в етническа дискриминация. Според запознати има съмнение, че третото вещо лице – жена на име Милка, по неизвестни подбуди, е подпомогнала защитата на обвиняемите, като е предоставила на Комисията по дискриминация без знанието на колегите си част от експертизата. Така осуетила правната тежест на финансовите заключения в съда.

Другите й двама колеги станали жертва на напълно измислени обвинения в дискриминационно отношение към двама от обвиняемите заради определения като „неграмотен” и „социално слаб”. Така защитата успяла да обърне делото в друг ракурс и на заден план останала финансовата далавера, изпържила с милиони държавната хазна. Пушилката около скалъпената „дискриминация” подействала дотолкова решаващо на изхода от делото, че де факто спасила кожите на главните действащи лица по схемата за източване – бившият футболист от „Берое” Валентин Грудев и тогавашния изпълнителен директор на футболния клуб Васил Драголов свързан със друг ДДС крадец Стоичков. „Прави са колегите да съдят държавата в Страсбург”, твърдят експерти.

Въпросната Милка е била подкупена!”, стигат още по-далече те. Всъщност се оказа, че след изхода по делото същата е била отхвърлена като експерт от следователите от НСС, което красноречиво намеква, че най-вероятно и те са стигнали до същото заключение.

Какъв е случаят: Става въпрос за далавера с турско карго и вносно зърно. В мащабното крадене на ДДС са участвали общо 177 души, представители на 36 фирми от цялата страна. Делото касае период само от няколко месеца – от юли до декември 2004-та година. Затова пък трае години наред, препъвано от 2006-та насам от Хасковския окръжен съд. В крайна сметка от множеството са „отсяти” 7 обвиняеми. В дъното се оказва фирма „Мега интернационал - 2004” ЕООД, и Валентин Димов Грудев – бивш футболист от Стара Загора.

Схемата на Грудев дълго време работи безотказно. Постепенно обхваща цялата карта на родината: Свиленград, Капитан Андреево, Хасково, София, Тутракан, Джебел, Варна, Бургас и пр. Идеята за източването посредством стока през митниците за вътрешния пазар идва от 33-годишния Николай Михайлов, който заедно със сестра си Гергана Михайлова като пълномощници на български фирми-вносители на стоки от Турция, направили сценарий как успешнво може да се оформят митнически документи. Двамата работели през две отделни фирми. Формалната счетоводна документация за покупко-продажбите изисквала определен кръг данъчни субекти. Така им хрумнала идеята за фирми-бушони, регистрирани по ДДС. Самият Грудев се занимавал с внос на зеленчуци, когато двамата с колегата му от „Берое” – бившият футболист Драголов, се срещат с Николай Михайлов в старозагорско кафене и се договарят за сътрудничество. Първоначално „бушони” го играят двете фирми на брат и сестра Михайлови. Фирмата на Николай Михайлов обаче заборчлява с половин милион лева и през април 2004-а той я продава на 33-годишния сливналия – Светослав Иванов за ..220 лева.

Месец по-късно пък собственик на новорегистрираната от Грудев „Мега интернационал” ЕООД се оказва в регистрите собственост на 19-годишния неграмотен сирак от Айтос Мариян Лефтеров, а неин управител става Михайлов. За бързата регистрация на ЕООД-то пък спомогнало „дарение” от фирмата на сестрата на Михайлов. Така, чрез поредица от прехвърляния на данъчните субекти, „сътрудниците” в източването били сигурни като недосегаеми. В случай, че бъдат заловени, няма законова възможност да им се потърси имуществена отговорност по реда на Данъчно процесуалния кодекс. Чрез имитирането на покупка на стока, „Мега Интернационал – 2004” ЕООД си приспадала дължимия ДДС.

По този начин се натрупали и 12-те милиона, от които по делото са налице документи едва за 3 и нещо. Сред зарибените по схемата фирми се оказват само четири регистрирани по ЗДДС. Другите не са и затова не са можели да издават фактури. Такава например е ЕООД „М Крисман” – основен доставчик на слънчоглед за известната фабрика „Бисер Олива”. Като помощни лица с посредническа роля играели двете хасковлийки – Дияна Аврамова и Гичка Люцканова, които за престиж си открили офиси в Истанбул. Стоката се складирала в специални паркинги в турската столица, а на клиентите от България двете дами препоръчвали за пълномощници не когото и да е, а Николай и Гергана Михайлови. Те от своя страна пък вече били обиграни в попълване на неверни данни пред българската митница

За получател на доставките декларирали някоя от фирмите, участващи в схемата. Клиентите получавали стоката на място, предварително договорено от хасковлийките. При взимането й не им издавали фактури, което означава, че търговците, продаващи внесената стока на нашия вътрешен пазар, са укривали оборот и печалба. Така престъплението обхваща нови и нови територии и прави ожилването на хазната неизчисляемо. Постепенно от мнозинството, замесени в схемата, за съд се „отсяват” 7 човека: двамата ексфутболисти от „Берое” – Валентин Грудев и Васил Драголов, съгражданката им Мариана Маринова, хасковлийките Дияна Аврамова и Гичка Люцканова, Гроздан Стоянов от Габрово и Николай Димитров от Капитан Андреево. Те са обвинени в участие в организирана престъпна група, укриване на данъчни задължения в особено големи размери и ползването на счетоводни документи с невярно съдържание. Когато експертизата на назначените вещи лица разкрива фабриката за измами, и на езика на цифрите доказва престъплението, внезапно се появява абсурден ход на защитата, в който се хитростно са използвани механизмите на държавна институция.

Сигнал до Комисията по дискриминация уличава вещите лица, че в експертизата си са написали, че Мариян от Айтос, „купувачът” на фирмата на Грудев, е неграмотен и социално слаб. Това, разбира се, изобщо не противоречи на истината, видно и от самите показания на айтозлията.Целта обаче е съвършено измислена: дискредитирайки в субективно отношение вещите лица, да се омаловажи и експертизата им. Хасковският окръжен съд прави точно това – отхвърля я. Така, с помощта на две правни институции, крупната финансова далавера е трансформирана в етнически скандал. Юристите на Кемал Еюп, без съгласието на следователите от досъдебното производство и предвид факта, че се води наказателно дело, изискват експертизата. Така тя попада при тях преди да бъде гледана в съдебната зала.

Това затвърждава съмненията, че въпросната вещо лице, която изпраща документа в комисията, подпомага коварният план да се случи. Два израза изцяло обръщат делото и едва ли не превръщат в обвиняеми вещите лица, върху чийто труд са стъпили доказателствата за финансова злоупотреба. При липсата на експертиза нещата съвсем зациклят и съдът си измива ръцете с удобни виновници за по една-две фактурки. Самият „родоначалник” на схемата – Грудев, излиза от делото невредим. Ако набедените в дискриминационно отношение две вещи лица – Ножарова и Ковачев решат да предявят иск към България в Страсбург, повече от сигурно е, че освен откраднатите 12 милиона, ще си платим и за тая гяволия на правниците ни. Парите отново ще платят бездруго ощетените от измамниците данъкоплатци. Дали бившият провинциален футболист Грудев ни вкара гол, като се измъкна дори без жълт картон, или държавата, си вкара автогол, нека преценят блюстителите на закона.


Как се спасяват данъчните измамници всичко е много лесно прехвърли собственоста на едно от двете барчета купени с тегленото ДДС на шефа на данъчното на Ст. Загора а като бонус го зарадвай с мъжка проститутка, тъй като е бил педал. Футболистите са подлъганите шаранчета от ДС, използват ги да заработят парички, после инициатора когато поиска, може да ги рекитира в най-подходяшия момент, схемата "минали срамни дела" по Талмуда. Да не забравяме че служителите в данъчно, съд и прокоратура са около 80% от богоизбраната раса.

image

КАК СЕ ПРАВИ ФАБРИКА ЗА ДАНЪЧНИ ИЗМАМИ

Футболисти в Стара Загора са често използвани за тегене на ДДС, например чрез бушон, бивш военен, на име Данчо, работеше Наско Сираков. Уговорката с данъчните е била военния да полежи след известно време в затвора с цел отчитане на дейност. Даже сервитьорите/- в Ст. Загора 99% от тях са куки на ДС/ в ресторанта на въпросния Данчо знаеха че след време ще лежи, естествено при облекчен режим, в замяна човека стана милионер. Хлебопроизводство в Стара Загора беше купен с пари от ДДС от братчето на Наско Сираков. С купуването му някъде около 2000 се започна един рекет над малките хлебарници и някои от тях закриха, продаваха хляб с бусове пред магазини и хлебопекарници с цел рекет. Така ритнитопковецът установи монопол. Чак големите вериги със собствени доставчици и собствено производство го разбиха. Толкова за това как ни заробват веригите. Така завърши и това ДС бизнес начинание, въпреки че инвестицията е избита многократно най-вероятно, и е възможно заводът да е бил препродаден няколко пъти а дегенерата е все още на свобода.

2.
Данъчната мафия обогатила олигарсите с 1 млрд. лева


В седем териториални дирекции на НАП е установено "разпъването на чадър" над определени фирми, ощетявали държавната хазна с милиони левове. Някои от фирмите са свързани директно с БСП, НДСВ, ДПС и ГЕРБ.В Брюксел е получен списък с имената на около 100 души, за които се твърди, че са ощетили бюджета с около 1 милиард чрез източване на ДДС. Твърди се, че далаверата е осъществявана чрез фиктивен износ за бившите съветски републики и Румъния. Друга схема за източване на пари от ДДС е чрез фиктивни транзакции - дадена стока се купува на ниска цена, а след това се продава на многократно завишена.Разследването е стигнало до факти и доказателства, че Мария Мургина е "разпъвала чадър" над определени фирми, които са избягвали плащането на данъци, и е притискала други физически и юридически лица да плащат данък, който по закон не дължат.

Такъв бил случаят с областния координатор на ДПС в Силистра Гюнай Сефер. Човекът на Доган се ползвал с протекции от най-високо ниво в НАП. Уволнената териториална шефка на данъчните в града Милена Цолчовска с напълно редовен ревизионен акт е задължила фирмата му "Булмекс" ЕООД да плати задължения за 780 000 лв. Дължимата сума обаче не е постъпила в бюджета, фирмата е продадена на турското дружество "Гелик", а Цолчовска получава редица заплахи и е уволнена.
Висшият партиец неколкократно обвинява данъчния служител, че "преднамерено" прави ревизии на фирми, свързани с него и ДПС. В сигнали до ръководството на НАП Цолчовска твърди, че има данни за източване на ДДС на фирми от "обръча" за около един милион лева.
В резултат на това тя получава редица заплахи от Сефер, който в прав текст й заявява, че той определя административните назначения в цяла Силистра.
За неплатените данъци е заведено дознание в областната дирекция на полицията в Силистра през 2006 г., но по него нищо не е работено. След като възниква конфликтът между човека на Доган и висшата данъчна служителка, тя е повикана в София в кабинета на Мургина. Шефката на НАП казва на Цолчовска, че "не е харесвана от политическите сили" и й предлага да подаде оставка, за да бъде преназначена във Варна. Цолчовска обаче напуска данъчната администрация.

Поради "липса на качества" е уволнен териториалният директор на НАП в Бургас Недялко Киров, въпреки че е отчел преизпълнение на приходите с над 80 милиона лева до август миналата година, когато се разделя с поста си. Тогава той не изключи възможността уволнението му да е свързано и с ревизията на футболния бос Христо Порточанов, която установи 1.2 млн. лв. неплатени данъци.
От друга страна, информация на Mediapool сочи, че Порточанов е бил притиснат от Мургина да плати около 150 000 лева данъци върху акции, които той е дарил на сина си. По закон обаче при даряване данъци не се дължат.
Освен това в източването на ДДС в Бургас са замесени големи туристически босове, повечето от които са свързани с "Позитано".
Според неофициална информация разследването е събрало достатъчно данни за източването на ДДС от фирми, свързани с едрия бизнесмен и член на Националния съвет на БСП Георги Гергов.

Източването на бюджета е ставало със съдействието на териториалния директор на НАП в Пловдив Георги Търновалийски, който е бивш счетоводител на особено близкия да президента Първанов бизнесмен. Между другото съпругата на Търновалийски е в управителния съвет на "Международен панаир Пловдив", в който фирма на Гергов в съдружие с пловдивската община вече е мажоритарен собственик.
Мария Мургина си отиде от поста заради разкритите схеми за източване на ДДС, в които е участвал дори и бизнесмен, с когото тя живее на съпружески начала. Става въпрос за Владислав Христов и фирмите му "Рокон Трейд" и "Рокон - Изследователски център" АД.

Не е ясно защо тези фирми са включени в Офис "Средни данъкоплатци" в НАП вместо в "Големи данъкоплатци". В "Средни данъкоплатци" фигурират и единадесет големи дружества, сред които и "Стил Комодис" на бившия собственик на "Кремиковци" Валентин Захариев. Няма обяснение също защо в същия офис са включени и 64 посолства.
Цялата далавера с укриването на данъци и източването на ДДС е била покровителствана от министър. Това стана ясно от думите на директора на Националната следствена служба Бойко Найденов. Според него
злоупотребите, свързани с източване на ДДС са ставали с подкрепа на високопоставени представители на изпълнителната власт.



Целта на кабало-комунизма е тотален контрол над гоите, по бедните се контролират от кому-нагите собственици на присвоения с измама едър бизнес. Средния бизнес, през първите години се контролираше от мутри, по късно от рекета на общинската полиция, премина през забранителен за гоите режим, специални разрешения от ХЕИ и Община, или актове с цел фалит и т.н. И днес стигнахме до илюзорния свободния бизнес(говорим за дребен и среден най-опасния за комунягите).

Как се осъществява днес контролът?

Първо чрез касови дистанционни апарати, второ, чрез сформиране на групи за пазарене, трето чрез внедрени работници. По този начин се поддържа минимален оборот, необходим за плащането на заеми, данъци и храна, Ако има внедрен дегенерат и имат за цел фалит/ договорка с червената банка където е ипотекиран имота на дребния бизнесмен/ се прилага презареждане, актове и дори обир. В определени периоди чрез контакти между банки, данъчно и намаляне на оборота от тези групи за пазарене нещастникът трябва да се насочи към банка или да рефинансира или нов кредит. Ако от банката решат да си присвоят имота-ако е заложен имот- или бизнеса на гоя, това става много лесно: връзка с данъчно и съответно акт, намаляне до минимум на оборота чрез тези групи от продадени души/повечето работещи за червения крадлив бизнес/ а останалото е ясно.


image

Преди година Биволъ разкри благодарение на документи от Wikileaks, че страната ни е посещавана няколко пъти от Томас Мишковски, търговски агент на Trovicor, една от компаниите, които продават оборудване за тотално следене с възможност за интрегриране на националните регистри (ГРАО, КАТ, НАП и т.н.).

Мишковски е бил в България от 25 до 27 февруари 2013. Тогава на власт все още беше Бойко Борисов, а МВР се управляваше от Цветан Цветанов. Следващото му посещение е на 17 и 18 юни, при кабинета „Орешарски“, а министър вече е вече Цветлин Йовчев. Не е известно каква е била целта на бизнес-посещението на сътрудника на Trovicor, но самото негово идване в България означава, че фирмата има клиент в лицето на българското правителство. И по-конкретно – ДАНС. Службата има право чрез отдел „Технически операции“ да подслушва независимо от СДОТО, трансформирана в служба ДАТО.

Източници на Биволъ споделиха при условие за анонимност, че именно в този период (април 2013, при служебното правителство на Марин Райков), службите инсталират оборудване за мониторинг при няколко големи български доставчика на мобилна телефония и интернет, което може да бъде активирано „на повикване“. С такава техника инсталирана при големите провайдъри като Мобилтел, Виваком, Евроком, Нетера и Булсатком е възможно да се „покрият“ до 75% от потребителите в България – твърдят експерти.


Документи, публикувани от Wikileaksпоказаха, че българското правителство е екслузивен клиент на фирмата Dreamlab, която заедно с Gamma International комерсиализира този агресивен шпионски софтуер. Както стана ясно, ДАНС е ползвала такава инсталация на сървър инсталиран в бившето Министерство на държавната администрация и административната реформа, но на IP адрес на агенцията.

Защо в МДААР? Ами за да слуша вътрешния трафик на държавната администрация. Да следи чиновниците за течове на класифицирана информация, например. Или за протестни нагласи срещу правителството. И защото е лесно.

Трафикът на държавната администрация минава през различни доставчици, но се събира в една комуникационна точка в центъра на София. Това не е голяма тайна. Влизат едни агенти, маскирани като техници, инсталират дериват и си тръгват. А може и изобщо да не се маскират.

След това едни други агенти гледат на екрана кой чиновник от кой компютър с кого си е чатил и се е уговарял да иде на протеста довечера… Щрак с мишката и излизат контактите му в социалните мрежи, посетени сайтове, проведени чатове, обаждания в Скайп, родословното му дърво, регистрацията на колата, глоби, данъци… всичко което са могли да интегрират в Trovicor. Паралелно върви запис на стотици, дори хиляди профили. И така не 300, а 3000 дни ако има място на харддисковете.

Ако въпросният чиновник се изхитри да сложи криптирана връзка или да включи HTTPS протокола на Facebook, компютърът му се заразява тихичко с FinSpy и започва да записва скрийншотове от екрана и всяко натискане на клавиатурата. Няма измъкване. Така се проследява кореспонденцията не само на набелязаното лице, но и на кореспондентите му, дори да са външни за държавната админстрация лица.
Свиквайте. че, този мощен и скъпо струващ арсенал ще се ползва не за лов на терористи, гангстери и банкстери, а срещу вътрешния враг, срещу политически неудобните. В държавната администрация и на други места.Чрез касовите апарати следят не само оборот но и ви подслушват, ако имате по голям оборот от необходимия за оцеляване все вземат мерки той да падне, или ви планират периодични актове.



Как се подслушва цяла система?/АНС използва мощна система за следене

1. "Базите данни на България не са национално достояние, а достояние на един кръг от хора, или на частни интереси... Да подслушваш и да контролираш действията на 1000, 2000 и 5000 души, това не е всичкото, което искаш да постигнеш. Базата данни - това са 4 информационни системи и още 2 специализирани, които съдържат практическия целия български народ, който е ей така подреден по рафтчета, както се казва, по папчици, включително и онова събирано при социализма."

2. Най-ценният масив вече се намира на едно място, където не трябва да го има. И това го знаят нашите партньори в ЕС и НАТО, тъй като е засечено изтичане на особено големи обеми информация Мястото можем да го кажем, че се намира на 2500 км от тук, в Москва." ( позовах се вкл. и на засекретени и досега дипломатически ноти)

3. "Началото на разработката "Червей" е на 19 септември 2013 г., когато протестите срещу Орешарски, започнали юни месец, вече губеха сила. Това е, за да се изпревари постановление 43 от 23 октомври 2013 г. на Министерски съвет. Въпросното постановление е за предоставяне на нашите бази данни в общата система на Европол и въвеждането й у нас. Някой е искал да модифицира системата за интересите си и да изпревари въвеждането на системата на Европол".


4. И по-нататък разказах, че не са се крали или копирали папки, е е създадена интернет-връзка от компютрите и сървърите на секретните ни служби към един свръхмощен компютър у нас (този суперкомпютър го разследвах в "Дуел", понеже на него обработиха визуално образа на камикадзето на бургаското летище. Компютърът е държавен, обаче се оперира и ползва от частно сдружение, което също разследвах)

"Според проучването ми, информацията е източена чрез опитичната мрежа с адресат един супермощен компютър, закупен от България - IBM BLUE GENE/P. Навремето той беше сред 100-те най-мощни компютри в света, а дори и сега е в списъка на първите хиляда. Намираше се на гърба на Централна поща, до колетката и куриерска служба в една малка пряка на ул. “Гурко”. Защо е избрано това място – не знам! Може би, защото е най-лесно от МВР (през три преки) да се прокарат оптичните кабели…"

Щом някой е барал в масивите на МВР, значи същият непрекъснато пипа в архивите на всички останали институции. Защото да бараш във фундамента сигурно е насочено към промяна на лични данни, биографии, процеси, история, собственост, капитали. И това е много познато от миналото.

https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/860584820724125

Много пчели работнички работят за системата, като са заблудени че правят добро.По този комунистически принцип работи и партийния електорат на БСП, ГЕРБ и ДПС. Партийният електорат се насочва / от електронна система /за услуги към определени партийни фирми или към по дребни фирми където има внедрени калинки работнички(които източват, фалират по дребния бизнес).

След издаването от Форд на ционистките протоколи ,под влияние на еврейската мафия,в цял свят спират да се купуват колите му и той почти фалира. Герб, Зелените, БСП, ДПС, ДС насочвани от гуруто си СОРОС Ф.Отворено Общество, Шалом и Цион създадаха подобни на еврейската мафия ремсистки дружинки.Групите на ГЕРБ са копие на БСП но включват главно по-млад електорат/ футболни агитки,женски дужества(котките),мъжки-КОТАРАЦИТЕ, служители на държавната администрация , сътрудници към полицията( бивши и настоящи) и др./Докато в БСП са по-възрастни куки, комунисти и червени феодали.Тези групи се използват за най-различни сценки като съучастниците в тях се убеждават че вършат добри дела(пътят към ада е постлан от добри намерения).С такива сценки тези циониски групи фалираха много дребни и средни обекти(магазини , ресторанти, ф-ми за алуминиева дограма и др.) чрез внедряване в тях на калинки с цел кражба, информация или с цел фалит. Групите се насочват да пазарят от определени обекти(които си плащат или са на червеният крадлив елит) , или целенасочено спират да пазарят от такива които трябва да се фалират. Настройват се и други хора срещу обекта за унищожение, в стил евреиска мафия и ФОРД. Такива групи има в по големите градове с основна цел фалит на средният и дребен бизнес и вливането му в револю-цион-ния пролетарият.Тези групи тъй като в безсъзнание се покланят на Луцифер и ползват методите на Сатана(Яхве, Яллах)-("кон-спирация").Можем да ги наречем: юдоевреи-биороботи, и макар че са от разнообразен етнически състав и не са в талмуда, да ги посочим с нарицателното име:Групи от генномодифицирани микроорганизми. Групи полагащи основите на НСР

image

Равинът Уетън уточнява:
„Юдаизмът е комунизъм, интернационализъм, универсалното братство на човека… Ето, с тези духовни оръжия евреите ще завладеят света и човешката раса.“


image

Kомунистически фамилии са превзели управленските стълбици на държавата/Партии, съд, прокуратура, данъчно, общини и т.н.



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8671333
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031