Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2016 21:56 - Какви безмозъчни изроди е раждала и все така произвежда БКП – майка престъпна и просташка/Представете си, ...ако Ади Хитлер бе победил Сталин
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2134 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 25.01.2016 17:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Пиша за тези неща от 1990 година. Говоря по телевизиите, когато ме допуснат, от лето Господне 2005-о. Не съм спрял. Гласът ми е на викащия в пустинята. Какво друго, след като битувам не сред хора, а сред табуретки?

Вместо това, чета жалейки по милиционер-социализЪма. За капак, агент Гоце има наглостта да „постави ултиматум: Или предложение на правителството Ирина Бокова да бъде гудена за генерален секретар на ООН, „или АБВ се оттегля от управлението“!

www.youtube.com/watch

Нацията отдавна не съществува. Комунистите-интернационалисти никога не са били част от нея. Срам за остатъчните българи е наличието сред нас на дегенерати като Първанов, Михов и кохортата от техни началници, наставници и ратаи.

Как не се намери нито едно човешко същество в политиката, „бизнеса“, медиите, което – преди всичко – да може да мисли. И второ, да не се опуска в бельото си от шубе. За да попита самозабравилия се шушумига, изакан в нужник из покрайнините на село Сирищник, Пернишко, дали само по тази причина е в Народното събрание? Това ли е целта на депутатите, на правителството, на другаря президент? А на онези, които с гласовете си легитимираха техните назначения?

image

Опитът за държава Чалгария няма ли по-важни проблеми, чието решаване не търпи отлагане? Интернационалното издигане на комунистическите престъпници и на техните наследници с не по-малки лични криминални досиета ли е „повелята на деня“, както се изразяваха компартийните секретари?

Нима не проумявате, че Георги Първанов, пикаещият във фонтани Румен Петков и крадливата банда, която предвождат, пеят в хор със западните „десни“? Не тук, а нейде из европейските столици предложиха кандидатурата за генсек на ЦК на ООН на приличащата на зъл дядка Бокова, Ирина Георгиевна!

image

Погледнете се. Чуйте се. Не, действително не сте народ, а мърша. Хора, които не са в състояние да разберат и възприемат нищо. А също така нищо не щат да вършат. Сбирщина от страхливци и крадливи шайки – опърпана, озлобена, разядена отвътре от омраза и безсилие разпасана команда – това представлявате. Яростта ви не е насочена, към причинителите на трагедията, а към ближните.

image

Слушам млади твари да плещят глупости за някаква „съдебна реформа“ и за тем подобни безсмислици. Идиоти, произведени от идиоти. Идиоти по наследство. Идиотска сган, хваната от кол и въже. Мерзка паплач, която няма как да разумее, че прогнилата система на шуробаджанашкия терористичен милиционер-социализъм не е докосната. А тя причини катастрофата, до която сме докарани. Че първо тази порочна, проядена, разлагаща се система трябва да бъде срината. И да начене градеж на истинска държава – със здрави законови темели, посветена на хората, а не на шепа безмозъчни и безмилостни развратници.

Твърдят, че Джордж Оруел отдавна е произнесъл присъда над такива безформени маси, каквото е туземното население след социализЪма:

„Хора, които избират корумпирани политици, мошеници, крадци и предатели, не са жертви, а съучастници в престъпление.“

Тукашната система е напълно грохнала и провалена. Алчността и корупцията са навсякъде. Ефикасна промяна е невъзможна без нейния пълен и окончателен демонтаж. Той включва задържането на онези, които я крепят и олицетворяват – най-малко 300 000 души – и тяхното изправяне пред извънредни съдилища – трибунали с бърза процедура. Както и разкриването на каторги. Иде реч за прослойката, която от години паразитира върху българската снага. Мерките следва да засегнат и нейните най-близки и предани слуги.

Всички те не са човеци, а още по-малко – българи. Ако успеят да се превъзпитат чрез труд, ще ги приемем обратно. За разлика от тях и предците им, които съставяха досиета на „засегнатите от мероприятията на народната власт“. И тези папки от милиционерските архиви следваха не само тях и децата им, а даже техните внуци. Често те бяха пълни с клевети и небивалици.

 image

Тук-там на Запад се наблюдават проблясъци – младежи, които вдяват, че това е единственият изход. Останалото е химера, която води до небитието. А тук?

У нас, напук на всичко, орди от претенциозни безличия изобщо не се напъват да променят комунизЪма. Смятат, че това ще стане от само себе си – по някакъв естествен, еволюционен път?! Което е все едно да искат облагородяването на туберкулозата, трипера или рака.

Повечето нашенци нямат дори такива измамни очаквания. Приемат действителността, каквато е. Примиряват се и са готови на всякакви мерзости, за да се впишат в някоя от нейните по-уютни гънки. Мозъчно ощетени мизерници преливат от болни амбиции. Всеки идиот от тълпата е с претенции да бъде най-малкото Клеопатра или Наполеон. Води ги светлият пример на банкянската пожарникарка Б.Б. – осъществената милиционерска мечта.

image

Вместо да запретнат ръкави и да се заловят с реална промяна, навалици от низши твари нахлуват откъм села и паланки в градовете. Пренасят със себе си вонята на мухлясала текезарщина и манталитета на селяндурски болшевизъм. Както краставите магарета се надушват, така и въпросните примитивни същества се смесват с издънките на комунистическата номенклатура. За да се множат в стада от дегенерати – легиони от антихристи, съчетаващи се със сатаната. Изроди.

Не съм от вас. И не желая да бъда. Просто така е било предопределено – да наблюдавам отблизо падението и позора ви.

Изгледайте това:

www.youtube.com/watch

Този не е обикновен далтонист. Даже не е добиче. Той изцяло олицетворява онова, което човеците разбират под израза кръгъл формен идиот. Като него са много – не легион, а армии!

Първоначалната човешка реакция е да бъде разпънат на сърп и чук, чрез приковаване на ушите му. А нормалната – да му бъде отнето всичко, както неговите любими съветски и местни комуняги постъпваха с българите. И да бъде зарязан в канавката, където да спазва клетвата си „към Русия“, както си въобразява.

Предметът не се е клел в Русия, а в Съюза на съветските комунистически републики. И мечтае СССР да ликвидира България. Такава е същността на всички комуняги.

Вот вам. Гледайте, слушайте, и им кройте капа.


Представете си

Никой от тези убийци, крадци и негодници – от най-високопоставените и яростните до най-долните – не намаза острието на гилотината. Сега ще ви провокирам – добронамерено.

image



Представете си. (Не по Джон Ленън; хората живеят с представи, откакто ги има.) Просто наистина пофантазирайте: Какво щеше да стане, ако не Съюзниците от Вашингтон, Лондон и Москва, а Третият райх беше победил във Втората световна война?

image

На първо място, оригиналната, нередактирана и неподправена версия на “Mein Kampf” щеше да краси витрините из т. нар. цивилизован свят.

image
          Председателя на Следственния комитет на РФ Александър Бастрыкин (стар приятел на Путин и ръководителя на неговат студентска група) днес е "отговорен" за борбата с корупцията.  

Вместо „трудовете“ на Карл Маркс, Фридрих Енгелс, Владимир Лени, или на техните последователи в различните страни, както е сега. Хората сами щяха да преценяват, струва ли Хитлеровата „библия“, или не.

image


Сетне, музеят на измамата „холокост“ в Аушвиц – Освиенцим, създаден от Червената армия, изобщо нямаше да съществува. Същото се отнася и за останалите фалшификации на историята. Вместо за „престъпления на нацистите“ щеше да се говори за престъпленията на комунистите.

image

Учебните програми в Америка, Азия, Австралия и Европа щяха да включват часове по холокост, извършван от еврейските болшевики и комунистите във всички краища на света.

image

В това число – Рузвелтовите в САЩ, Роудс-Чърчиловите в Южна Африка, Ленино-Сталиновите в СССР и т.н.

image

Светът нямаше да е американо-, а по-скоро – германоцентричен. На първомайските манифестации в Берлин и Западна Европа щяха да разнасят портретите на нацистките лидери.

image

Редом до ръководителите на нацистката партия, от трибуната пред Бранденбургската врата, без да се притесняват, щяха да махат принц Филип фон Батенберг, придружаван от своята съпруга кралица Елизабет ІІ. Управляващата британска династия щеше да си е върнала истинското име Сакс и Кобург-Гота.

image

Двамата щяха да водят весели разговори с холандския крал Вилем-Александър, внук на члена на нацистката партия и основател на клуба Билдерберг, принц Берхард, с руския президент Владимир Путин, с други подобни „величия“.

image

До тях, в прекрасно настроение, щяха да разказват простодушни тексаски вицове бившите наематели на Белия дом – баща и син Джордж Буш. Двамата гордо щяха да споделят епизоди от приятелството и сътрудничеството на техния предшественик Прескът с фюрера.

image
image

У нас Михаил Михов, Георги Първанов, Б.Б., Меглена Кунева, Росенчо, Воленчо, Раданчо и останалите ще забравят Вашингтон и Москва. От Брюксел, отново развял червеното знаме, но със свастиката, ще се завърне лидерът на европейските нацисти СерГей. Всички ще се престроят. Перестройка му е майката, ще бъде девизът им. А вашият?

image

Тържествено ще върнат името на булевард „Евлоги Георгиев“ от Орлов мост до някогашния театър „Трудов фронт“. Той пак ще се казва „Адолф Хитлер“!

image

Пред Паметника на нацистката армия леко променените, според предоставените им права, Иво-Инджевци и веселяшката компания „Анна Политковская“ ще размахват байрачета с лика на Йозеф Гьобелс и Юлиус Щрайхер – титаните на работническата националсоциалистическа журналистика.
image
             Еврейчето Che Guevara щеше да е с мустак


image


Впрочем, и булевард „Мадрид“ ще върне старото си име – „Генерал Владимир Заимов“. Как иначе, след като видният кавалерист, който гепил коджа от парите за сено на конете, проводил своя син и племенника си Чемширов в Берлин, за да предложат услугите на триото на Гестапо – срещу заплащане! Винаги с властта, винаги заслужили, винаги на власт – ето го пък фамилният девиз на Заимови.

Допада ли ви? Нима не е реално?

image


„Какво е нацизмът? Нацизмът е имитация на юдаизма; нацизмът прие принципите и идеите на юдаизма, с които да унищожи юдаизма и евреите. Само това е достатъчно, за да постави Хитлер редом с Валаам…

image
           Лейтенант Сноудън, имате много добра автобиография и референции        


Нека ви разкрия една тайна: Нацизмът не е нищо друго, освен имитация и извращение на марксизма; в нацизма не съществува нищо, което да не е заимствано от марксизма. Изследвайте Хитлеровата антимарксистка библия – “Mein Kampf”, прочетете я внимателно и какво ще откриете?

image

Ще откриете, че Хитлер е възприел принципите, идеите, политиката и методите на марксизма. Хитлеровата Националсоциалистическа партия беше създадена по образец на Комунистическата партия на Съветска Русия, а двете бяха сформирани съгласно идеите на марксизма.

image


Като истински революционен марксист, Хитлер наблегна на трудовите маси… Кои бяха теоретиците на нацизма? Не бяха ли социалистите, комунистите, и мъжете и жените, които получиха образованието си от марксизма?

image

Откъде Хитлер и неговите последователи взеха идеята за интернационалния капитал, за експлоатацията, от една страна, и социализма и националното планиране, от друга? Не взеха ли всичко това от марксизма?

image
   http://www.bbc.co.uk/staticarchive/d7374b2f7e143161fb34003bca10e4eba974b55f.jpg


Но онова, което е най-важно, е следното: Ако не беше великото дело, извършено от марксистите, ако не беше Руската революция, ако не съществуваше почвата, подготвена от социалистите и комунистите, Хитлер, нацистите и Националсоциалистическата партия никога нямаше да съществуват…

image

Юдаизмът е комунизъм, интернационализъм, универсалното братство на човека… Ето, с тези духовни оръжия евреите ще завладеят света и човешката раса…“

image


Това е истината. След като сте наясно, че Ротшилдови открили и финансирали Карл Маркс и цялото социалистическо и комунистическо движение, трудно ще бъдете заблудени от болшевишките „слънчогледи“. В момента те са се извъртяли към „западното“ слънце.

image

До вчера славеха СССР, днес – САЩ. Утре, щом се наложи, ще бъдат с Китай. А вдругиден, пристигнат ли извънземни, ще ги посрещат с байрачета, с юмручета, показващи заешки ушички – масонския знак “V”, и с антенки на главите. Въпрос на мироглед и на навици. А както знаете, навиците са втора природа…

          image

Разбира се, както знаем, онези, които ръководят съдбите на човечеството, го тласнаха по различен път. Другият също не би бил по-добър. По какъв начин, поради близостта си с някои от вътрешния кръг или по линия на връзки с други еврейски организации, преди повече от четири десетилетия вече цитираният равин Марвинс Антелман усети промяна в целите на ционизма. Според него, таен кръг на илюминатите, свързан с ционистите, ще ликвидира Израел. И ще навреди не само на еврейството, но и на човешкия род. Сред заговорниците на първо място постави Съвета за външни отношения на САЩ.

image


Равинът заяви, че „един заговор подкопава устоите на юдаизма, поглъща целия [европейски] континент и се разпростира из целия западен свят“. Авторът напомня, че процесът не е възникнал спонтанно. Защото, както не може да се каже кога точно е започнал Ренесансът, така не може да се обяви дата и час на началото на тази конспирация. Важното е, че тя е в ход и застрашава всички религии.

image

„Човек може да посочи конкретни станали събития. Като например комунизма, който не се роди, когато на 1 май 1776 г. Адам Вайсхаупт основа илюминатите. Определени промени вече се виждаха още от времето, в което [Мозес] Менделсон се появи на сцената сред еврейските общности в Европа… Франкистите и Бундът допринесоха за по-нататъшната поляризация на еврейския народ…“

image

С коментара си равинът доказва, че е проникнал през външната обвивка на събитията и е съзрял истината, която се крие отвъд случващото се наяве. Сто седемдесет и шест години преди него първият президент на новоучредените Съединени щати, доказаният масон Джордж Вашингтон, също прозрял съществуването на заговор и опасността от него. В писмо до преподобния Джордж Вашингтон Снайдър от 25 септември 1798 г. той пише:

„Преподобни сър,

Дължа ви много извинения задето закъснях да ви уведомя, че съм получил любезната ви пратка от 22-и и че не ви благодарих по-рано за книгата, която бяхте тъй добър да ми изпратите.

Бях чувал доста за престъпния и опасен план и за доктрината на илюминатите, но не бях виждал книгата, докато вие не бяхте любезен да ми я изпратите. Същите причини, които ми попречиха да ви известя за получаването на вашето писмо, не ми дадоха възможност да я прочета… Сега не мога да добавя кой знае колко, освен да ви благодаря за милите пожелания и благосклонните чувства, както и да поправя грешката, в която сте изпаднал относно това, че председателствам английските ложи в тази страна. Истината е, че не оглавявам нито една [от тях] и че през последните тридесет години не съм влизал в някоя повече от един-два пъти. Въпреки това вярвам, че нито една от ложите в тази страна не е осквернена от принципите, приписвани на Обществото на илюминатите…“

Тази гузна реакция издава, че нейният автор добре съзнавал същността на опасния заговор, изградил новата, оглавена от самия него държава. Затова не случайно се пазел от всякакво свързване с масонските ложи. Явно бил наясно със заплахата за човечеството, заложена в тях. Едва ли някога ще научим дали първият стопанин на Белия дом е познавал истинското название на масонството – комунизъм. Поведението му на уплашена девица, което личи от писмото, обаче е показателно.

image

Любопитно е все пак да отбележим онази пряка връзка, която Антелман открива между псевдорелигиозните християнски попове, крайната десница и комунизма. Сякаш преповтаря равина Хари Уетън.

„Распутин, който изигра главна роля в руските революции, прегърна една доктрина, която съвпадаше с тази на франкистите – „избавление чрез грях“… Съществено е да кажем, че франкистите и техният елит изиграха водещата роля в развитието на комунизма и днес продължават да бъдат в елита на по-широкомащабния комунистически кръг. И освен това се правят на въздържани, въпреки че формират клика в кликата, както го правеха в края на ХVІІІ и началото на ХІХ век, когато решиха да създадат масонските ложи на илюминатите, тяхната база.“

База? На арабски قاعدة – Qaeda – база; القاعدة‎ – al-Qaeda или Ал-кайда е същото съществително, но членувано – Базата!

Ще изминат години и внукът на нюйоркския банкер Яков Шифф – Мортимър, ще признае, че дядо му, който като свръхбогат капиталист би следвало да е доста десен, помогнал на болшевиките с 20 милиона рубли.

Във Франкфурт на Майн семействата Ротшилд и Шиф делели обща и доста голяма къща. Наследниците на Нейтън Ротшилд – създателят на най-влиятелния клон на фамилията – лондонския, проводили Яков Шиф като свой най-доверен банков агент в Ню Йорк. Така се родила банката “Kuhn, Loeb & Co”, ръководена от Яков Шиф. Тя предоставила въпросните пари на Лейба Бронщейн – Леон Троцки. Според специалисти в сферата на парите, днес сумата щеше да се равнява на… 20 милиарда долара.

Преводач на болшевика в САЩ бил… българинът Георги Андрейчин от село Белица, Горноджумайско. Впоследствие – виден деец на болшевишката партия и съветски профсъюзен лидер. След Девети, издокаран като съветник на Георги Димитров и секретар на Васил Коларов – сатрапите на българския народ. Дядо по майчина линия на… Андрей Райчев – социолог, приятел на Андрей Луканов, назначен от него за милионер, неугасваща телевизионна „звезда“.

image

В нея по-късно от Германия в банката “Kuhn, Loeb & Co” бил проводен Паул Варбург – един от собствениците на едноименната немска банка. През Първата световна война неговият брат – Макс, бил началник на военното разузнаване. Под влиянието на Израил Хелфанд, известен като Парвус – ментора на Ленин, именно Макс Варбург убедил кайзера да предостави пари на болшевиките, за да свалят руското правителство с революция.

След поредица от сливания и придобивания, с фалита на банката “Lehman Brothers” през септември 2008 г. следите на “Kuhn, Loeb & Co”, наричана „банката на болшевиките“, бяха изтрити…

В книгата си „Паричната държава“ избягалият в Лондон руски финансист Андрей Криленко се позовава на французина Ж. Бордио:

„На международно равнище революцията беше финансирана и направлявана от група заговорници, в съответствие с дългосрочната програма на илюминатите. Дълго преди войната „в Америка съществуваше развит синдикат на еврейските банкери,… осигуряващи средствата за революционната пропаганда в Русия“. През февруари 1916 г. списъкът на личностите, известни като участници в организирането на революцията, включваше Яков Шифф и компанията му „Кун, Лоуб и Ко“, Гугенхайм и Макс Брайтунг.

През лятото на 1917 г. на съвещание, свикано в Швеция за решаване на въпроса относно финансирането на Ленин и Троцки, присъстваха банкери, намиращи се от двете страни на фронта – от Германия, но също и от Британия, Франция, Русия и Съединените щати. Бе решено, че „Кун, Лоуб и Ко“ от Ню Йорк се задължават да внесат 50 000 000 долара в Шведската банка за кредитиране на двамата революционери. В статия в „Ню Йорк Америкън Джърнъл“ от 3 февруари 1949 г. внукът на Яков Шифф потвърди, че дядо му заплатил на революционерите 20 000 000 долара в злато. Това бе дребна сума в сравнение с онези приходи, които банкерите получиха от последвалата експлоатация на огромните икономически ресурси на Русия.“

Близкият приятел на Илич, на практика идеологът на болшевизма и грабителството и надзирател на Владимир, евреинът-масон Израил Хелфанд, променил името си на Александър Парвус, пък изпълнил ролята на посредник между Германия и болшевиките. Така в течение на цялата 1917 г. правителството на Кайзера прехвърлило 100 милиона марки за бъдещата власт в Зимния дворец. На 18 юли 1917 г. от германска банка по личната сметка на Ленин в Кронщадт били приведени 3 150 000 марки.

image

Дълго време всичко било пазено в тайна. Адвокатстващата на Шифф и приятелите му историчка Присила Робъртс признава:

„По молба на кабинета Шифф също подтикнал руските евреи да принудят временното правителство, което вече се намирало под вътрешен натиск, да сключи отделен мирен договор с Германия, но да остане във войната. Иначе американската финансова помощ щяла да спре. Краят на властването на Романови му се струвало като „чудо“, макар да признавал, че „все още трябва да се безпокоим, понеже не всичко може да мине така гладко, както се надяваме, и е възможно все още да има катаклизми в Русия.“

На какво и по какви причини са се надявали? И това не доказва ли поне две неща: че еврейските магнати са подпомагали Февруарската революция, свалила от трона законния държавен глава император Николай II? И че са имали предвид нещо повече, за да проявяват такава загриженост спрямо политическите събития в далечната страна. Нещо твърде нехарактерно за бизнесмени?

image

                     >  1 милион руснаци са се били за Хитлер(братчед на Коба Джугашвили) в Большой театр за изчистване на СССР, Русия и Украйна от гои

image

image

 >  Всяка една война не е война на народите-ГОИТЕ, а война на елитите-ЛЕВИТИТЕ  

diagnosa.net/
 



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8724232
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930