Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2016 15:07 - ЛЕВИТИ И ЕВРЕИ
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1526 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.01.2016 15:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

През 3 — 100 г. от нашата ера малки групи вярващи юдеи и неверници живеещи както в Израел (Палестина) така и в пределите на Римската империя започнали да се обединяват в самостоятелно течение вътре в юдаизма — възникнала малка християнска община от хора, които свято вярвали в заветите на Исус Христос и в Неговото скорошно възкресение.

Този факт се потвърждава от множество исторически монографии, в това число и от самата Библия.


image


С една дума, фактът, че християнското учение е започнало със събирането на малка еврейска община е потвърден.

Но хайде сега да се опитаме да определим по какъв начин учението на тази малка община изведнъж се е внедрило в Римската империя, в днешна Европа и в Русия?

Откъде изобщо за него са научили много страни? Щом дори в Израел за него са знаели малцина.


image


Жреците ръководещи юдеите през това време, са се досетили, че при определена доработка, или по-точно преработка на християнското учение, то може да сформира робски тип човек, който лесно може да бъде управляван. Този тип частично или почти напълно изключва собственото си логическо мислене, и човек започва да вярва в това, което му говорят свещенослужителите или някой друг. По-точно — формира се човек-биоробот, който се подчинява на зададена програма.


image


(Човекът-биоробот е човек, който се е съгласил, разбира се не съвсем доброволно, а под въздействието на специална окултна програма, да вярва в нереалния свят. А тъй като нереалния свят се изгражда от някого с определена цел, то този някой твърди, че познава законите на нереалния свят и изисква от човека да им се подчинява. А фактически подчинява човека лично на себе си.)


image


После, от жреците на юдаизма, притежаващи по това време не само знанията, но и практическия опит за внедряване сред масите на нужните им типове учения, били подготвени стотици проповедници от средите на християните, били снабдени с пари и изпратени в различни страни за внедряването на нужното им учение.

Като косвено доказателство за този факт служи следното.


image


В края на второ столетие на нашата ера еврейските християнски общини разгърнали най-широка мисионерска дейност в различни страни. А тази дейност била предшествана от усилена евангелизация (издаване и тиражиране на християнската еврейска Библия).

На всички прекрасно е известно, че издаването на книги и днес изисква пари. В стародавните времена производството на всяка книга е изисквало не просто пари, а много пари. Не малки средства са били нужни и за пътуванията в другите страни. Такива пътешествия можели да си позволят търговците или състоятелните, знатни хора.

По какъв начин такава скъпоструваща и широкомащабна операция е осъществила община, в която за влизали преимуществено селски жители?

Разбира се, те са получили квалифицирана теоретична подготовка и немалко финансиране. Вниманието към тях от страна на жречеството, моралната и материална поддръжка превръщали вярващия селянин във фанатик.

image


Само си представете израелския селянин, комуто внезапно казват: „Ние виждаме в тебе велик мисионер и проповедник. Малко ще се понаучиш, ще получиш пари и ще учиш народа, но… Само не в нашата страна. Ти трябва да отидеш в други страни.“

И те се научили, получили пари и тръгнали. Тръгнали в другите страни. И в крайна сметка какво? Постигнали ли са успех? Ни най-малко. Населението на всички страни отхвърляло еврейските проповедници. Не просто ги е отхвърляло, първо ги изслушвало, после ги молело да се оттеглят, а особено досадните били бити и гонени с кучета.


image

RRR(Roman_Ravina_Ristena)-римски равински ристени Защо евреите се мислят за тарикати? Защо римляните се мислят за тарикати? -Днес САЩ е Йудеа Нова, а ЕС е Римската Империя, пак в заговор!
Истината е, че римската религия "ристенство" е КОНСПИРАТИВНА РЕЛИГИЯ. Как е станала конспирацията на римляни с йудеи? Римляните са имали огромен проблем с демоничните евреи, които вечно чакат еврейския месия да ги направи царе на Земята и да експлоатират другите народи и материални богатства на Земята. За това евреите нагаждат древните писания, които НАИСТИНА касаят Бога, а евреите им придават ЧИСТО МАТЕРИАЛНО ИЗРАЖЕНИЕ-тука на Земята! И компилират от древните преди тях това в сборник книги, с огромни неточности и противоречния, наречен "стар завет"(танах). Там евреите са създали своя бог по свой образ и подобие-може да се види що помия се излива по всички други нееврейски племена. Това нещо е оправдано под прикриетието "бог", така както диктатурите винаги се правят за "доброто на народите и тяхната сигурност и спасение". По-интересен е ходът с месията-гуру Исус Христос, който е НЕОЧАКВАН, ПРОТИВОПОЛОЖЕН месия на това, що евреите чакат. Римляните вижат удобен случай да преобразуват властта си- този път те решават "да управляват с духовност". Но какво пак иска да управялват, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, МНОГО Е ВАЖНО-РИМЛЯНИТЕ ПАК ИСКАТ ЗЕМЯТА.И така има пресечна точка- и римляни и евреи се нуждаят от БОГ САМО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ЗЕМЯТА И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА НАРОДИТЕ И МАТЕРИАЛНИTE ИМ БОГАТСТВА....
И така- ЗАГОВОРЪТ МЕЖДУ РИМЛЯНИ И ИУДЕИ Е СЛЕДНИЯ: Йудеите им позволяват да публикуват Стария завет(който се е криел от окото на неевреи, така както Тал"муд (идва от санскр. тал"Муд Ра)се крие ДНЕС от ортодоксалните йудеи-равини!)към фабрикувания от самите тях Нов Завет, където на Исус са придадени качества, които НЕ ПРИТЕЖАВА, качества на Бог от доеврейските времена на Земята, примерно-на Кришна, .....почти цялото житие на Исус Христос е копие на това на Кришна, а римляните се задължават пред йудеите да наричат Исус "ЕДИНСТВЕН СПАСИТЕЛ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И НАРОДИТЕ". Трудно ли е да се разбере конспирацията? И като факт - Нерон, който се смята за първи антихрист, който е гонел истинските християни, преди нагоденото ристенство да стане РИМСКА РЕЛИГИЯ, сиреч днешните ристени са РИМСКИ РИСТЕНИ, тъй като се водят по 6"И6лията, книга НАГОДЕНА и ПУБЛИКУВАНА ПРОМОЦИОНАЛНО от римската империя! Нерон подпалва Рим и се омъжва за йудейка. Много равини днес в Германия се хвалят, че са кръвни наследници на Нерон. Вторият антихрист е католическата църква, а третият- "синагогата на сатаната", това са МИЛИОНИТЕ ПРОТЕСТАНСКИ СЕКТИЧКИ, които са т.нар. "апостолски", но не съзнават, че "апостолите" са също фабрикация на Рим. Павел и Петър никога не са били в Рим!За това свидетелстват многобройни факти от историята на Римската империя от онова време, където били насочени основните сили на проповедниците.

Резултат от широкомащабната акция била организацията на мрежа от християнски общини в редица места из Римската империя. Но те изобщо не влияели върху основите на традиционните вероизповедания.

Древен Рим с оставал езически, какъвто си бил и преди. Никакво влияние не оказали тези секти и върху политическия живот на империята, и върху формирането на нов тип човек, раб-биоробот, за което мечтаели жреците.

image
      Не евреите не са виновни,..само са помагали на левитите, които завладяха планетата.

Императорите на Рим не покровителствали проповедниците от първата вълна.

Император Нерон, който се отнасял спокойно към различни езически вярвания, не приемал само християните. Християните гонили от своите територии и императорите Дионис (249–251), Диоклетиан (284–285) и Галерий (305–311), който бил един от основните им преследвачи.

Успех бил постигнат едва от втората вълна проповедници. Те вече не били фанатици на вярата. Жреците ги подготвили по такъв начин, че от една страна да могат красиво да говорят за вярата, а от друга — да притежават знания на психолози, с които можели да въздействат върху човека, използвайки стремежите му за собствени цели.


image

ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИСТОРИЯ И РЕЛИГИЯ ОТ ЙУДЕИТЕ ЛЪЖЕХРОНОГРАФИ И ЮДОЛЕТОПИСЦИ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ.Защо е важно да знаем за религиозната кражба на йудео-християнството?Защото то е ИЗОПАЧЕНИЕ НА ОРИГИНАЛНОТО АРЙАНСКО ХРИСТИЯНСТВО. Йудаизмът е маша на асура-нагите в кали-юга.Те са се настанили трайно в Индо-Европейските общества, манипулирайки

-1.Кураничният ислям като огледален приматски образ на йудаизмът.

-2. Библейското християнство като МАСИВЕН опит за "ЕВРЕИЗИРАНЕ НА ГОИТЕ"(ИНДО-ЕВРОПЕЙЦИТЕ).Индииският произход на евреите,палегиатство във Библия и Куран.
Абрахам (Авраам) - израелския баща на човечеството и Хирам - свободен зидар са едно и също и историите на двамата се базират на боготворенето на Индийската Нага/змия.

Флавиус Джозефус казва в историята си за евреите: “Тези евреи произлизат от индийските философи. Индийците ги наричат Калани.”* В някои източници Калдея се нарича Халдея, а Каланите – халани. От Филип Гардинър .


В задачата на проповедниците от втората вълна влизало изключително въздействие върху управниците. Убеждаването на управника в това, че неговата власт ще бъде от укрепена от християнската вяра, която ще я направи вечна, че държавата ще бъде напълно управляема, контролируема и процъфтяваща. А тази цел били въведени доктрините: „Всяка власт е от Бога“ и „Управникът е Божи наместник на земята.“

Изповедта позволявала да се контролират мислите, копнежите и постъпките на всеки член на държавата. С една дума започнали да убеждават управниците, че християнизацията на държавата ще създаде най-удобните условия за управление.

Външно това наистина изглеждало така, но само външно. Управниците, поддали се на тези уловки, не подозирали, че всъщност самите те попадали под управлението на други сили.

Положението на християнството в Римската империя забележимо започнало да укрепва от 312г., когато на тях им се удало да убедят император Константин в това, че за него е изгодно да има християнски църкви в държавата.

Константин се съгласил да ги покровителства, да ги поддържа, заедно с храмовете на римските богове.


image


В резултат положението на християнството в Римската империя значително се подобрило, богатството се увеличило, а следващите поколения християнски епископи добили могъществото на римските сенатори.

Този факт и множество други говорят за това, че даденото учение не би могло да се развива и да оказва някакво сериозно влияние върху обществото без поддръжката на светските управници. Самите му лидери винаги са се стремили към властта.

image


Могъществото на Римската църква е голямо и днес, но Римската империя я няма. Случайност ли е това? Изключение от правилата или закономерност? На този въпрос може да отговори историята на държавите през следващите векове чак до наши дни.


image


Никой няма да може да посочи нито една държава на нашата планета, която е започнала да процъфтява с идването на християнството. И обратно, могат да се посочат редица държави, постигнати от печалната участ на Римската империя.

image


И още един интересен исторически факт. Абсолютно във всички държави приели християнството, скоро се появявали евреи от нехристиянско вероизповедание и разгръщали доста странна дейност. Те забогатявали с необикновена лекота.

Тяхната дейност във всички християнски държави придобивала толкова мащабен характер, че не можела да остане незабелязана както от народа, така и от правителствата на тези страни.

Когато в някоя страна тя достигала кулминационната си точка, народът започвал да бие евреите. Правителството ги гонело от страната.

От началото на второто хилядолетия от нашата ера са известни многобройни факти за еврейски погроми в различни християнски страни.

През 1096 г. били прогонени и разгромени десетки еврейски общини по Рейн. През 1290 г. евреите били изгонени от Англия. В края на XIV в. в Испания били умъртвени над 100 хиляди евреи. (Наистина, след известно време евреите отново тихомълком се завръщали в тези страни).

Този списък от исторически факти може да бъде увеличен значително. Но защо? И така е съвършено ясно, че постоянно повтарящите се в продължение на много столетия и сходни една с друга ситуации са програмирани.

И тъй като загубите се понасят от представителите на християнския свят и самите евреи, то съществува трето действащо лице, което не губи. За това трето лице, типът човек в християнския свят и еврея-юдей са само биороботи, които могат лесно да бъдат манипулирани.

Кое това трето лице? Историците-изследователи опитващи се да се доберат до същината, до корените на вихрещата се в света вакханалия, която не се прекратява вече хилядолетия, посочват винаги евреите.

Сякаш те са за всичко виновни. Но ако съществува трета сила, то евреите, както и християните, са само марионетки — биороботи в ръцете на тази трета сила. Но възможно ли е сега да се определи и докаже нейното съществуване? Разбира се, че възможно. С какво? С Помощта на историческите факти и логическото мислене. Съдете сами.

image

Арамейската библия разказва историята на яхудите - поклонниците на фараон Ай и по аналогия и на останалите египетски фараони.Въпреки че са изселени от Ай, яхудите го боготворят. В самия Египет писарите и населението възприемат Божественият отец Ай като бог от египетския пантеон. Като такъв той е боготворен и във васалната провинция Ханаан. Тази връзка се демонстрира ярко от сравнението между еврейската и арамейската библия.
Египет се връща към поли-теистичната си религия и към култа към Амон по време на управлението на фараон Ай и след този период. Занаятчиите, поклонниците на Амон, гравират името на Ай върху стените на храмовете в множество градове в царството Юдея - нещо, което доказва, че култът, както към фараон Ай, така и към египетския символ Йод-Йод, един от по-важните знаци на бога-творец в древните текстове на пирамидите, е жив.
За яхудите божествената същност на Ай въплъщава в себе си всички богове /Елохим/, включително Яхова. Монотеизмът все още продължава да съществува в рамките на тази представа. Прочитът на двете версии на библията разкрива, че в изхода участват две класи хора.
Това са яхудите-юдеи - кастата на свещениците от една страна и от друга страна - децата на Израил, обикновените люде, мнозинството(евреите-хабиру).
Въз основа на тези текстове, както и на изследването на африканския монотеизъм, стигаме до заключението, че е съществувала и още една каста - меси Ай - полицията на Ахетатон. Те се отправят на юг и техните наследници днес живеят в Кения и Танзания. Тази група са масаите - монотеисти.


Между еврейските съсловия има един род, съсловие, националност или каста, може да го наречете както искате, същността не е в названието, накратко ще ги наричаме „левити“.

image


Има исторически извори според които родоначалници на левитите са египетските жреци. Обръщайки се към известни на повече хора извори, и по-конкретно на Стария Завет, можем да видим, че левитите са имали особено положение.

image


Например, по израелските закони те не участвали във военни действия. Не били длъжни да плащат никакви данъци и налози. При преброяването на израелското население, за което се споменава в Стария Завет, левити не подлежали на преброяване.

image


При разполагането на становете по време на походи израелските родове, наброяващи от петдесет до сто и петдесет хиляди човека, се разполагали в кръг. Всекиму мястото било определено предварително. Знаело се на юг, на север, запад или изток да се разположи лагера и къде да се постави охраната. Мястото на левитите винаги било в центъра. Фактически, в задълженията на всички израелски родове влизала охраната на левитите.

И с какво са се занимавали представителите на това съсловия — левитите?

image


В техните задължения влизало да излъчват от своите среди свещенослужители, да следят за съблюдаването на установените за евреите закони. При това тези закони регламентирали какво да се яде, как да се постъпва с неверниците, къде да се ходи.

Сурова регламентация, конкретна, обхващаща целият ден на бодърстване, от сутринта до вечерта, а също посочваща, кой, къде да се намира. С кого да воюва.

С това именно левитите се явявали фактическите управители на еврейския народ. И съдейки по всичко, доста квалифицирани управители.

Трудно е да се каже, дали самите левити са били евреи. Далече не всички закони, към които трябвало да се придържа всеки един евреин, се отнасяли за левитите. Например, в противоречие на задължителния за всички еврейски закон, те не били задължени да извършват обрязване на осмия ден след раждането.

По такъв начин, познавайки тайните науки на египетските жреци, имайки възможност да се занимават с експерименти, да наблюдават и размишляват, освободени от военна повинност и обичайната за всички работа, те можели от поколение в поколение чак до днешния ден да усъвършенстват своите знания.

Как така „и до ден днешен“ би могъл да се усъмни някой, ние не сме чували за такава националност или съсловие — левити. За англичани, руснаци, французи се чува много, а неясно защо, за най-умните, че и всичко ръководещи левити, на малцина е известно.


imageАми защото, както и египетските жреци, те трябвало да остават в сянка. В случай на нещо, всички претенции се отправяли към евреите — изпълнителите на тяхната воля.

image


И ето че се нападат евреите в продължение на хилядолетия в различни страни на света. За какво ги нападат? За това, че евреите по все всевъзможни начини се опитват да спечелят колкото може повече пари. И у мнозина от тях това се получава.

image
                                МЕКА World

Шумерските ану-наги/левити реверсирайки хиперборейската Тора създадоха 3-те големи религии на Земята(ре-дактирайки с огледала словото), за да разделят гоите. Ведаическите мъдреци(риши) реверсирани от левитите станаха ционистки.

Sruti/ ШРУТИ - това са свещените текстове на Ведите и думата се обозначава с "С-РОТИ" или "РОТА", тя е била включена в нервно-лингвическия лексикон на Египет, Вавилон и ... всички скрити днешни общества, като "исТОРАическо" времеисчисление но което е "въз основа" на Тора. Преобръща се семантичното значение на много свещенни думи: Ра -Ар, Бог- аБог, Стар завет като "стари топки" в смисъл „висящи атрибути”, срути - серати, рай/раи - стават роби/гои и т.н.
                

Например чешкият учен-евреин Антонин Долежал в книгата си „Пикантно езикознание” (Pikantnн jazykověda, Прага, 1996), нарежда лайното/серати до вечните символи на човешкото битие и на вселенската хармония,  санскрит думата „самсара”, според него в превод „все-сране” или „съ-сране”, означава именно вселената и вечния кръговрат на всичко в нея.

Ведическият канон "Самхита" правилно произнасящ се като "ТУРИИЯ" е (буквално) хиперборейската дума "ТОРИЯ", т. е "Тора" присвоена от без реверсиране, където са първите три книги от канона от четири книги, наречени "Трио" - т.е.,РИГ-ВЕДА, ЯЩАР ВЕДА И САМА ВЕДА - «ТРИ КНИГИ». ЧЕТВЪРТАТА КНИГА - АТхАРВА ВЕДА Е ИЗТЪРВАНА», КАТО ОТДЕЛНА ВЕДА САМО ЗА БРАХМАНИТЕ.

Троицата - "Бог Отец", "Бог Син" и "Духът Божий" като феномен произлизащ от "еврейската" Тора не е верен, защото е точно обратното. Ведическата концепция за Брахма-РA-ЖИВА (Брахма RA- SHIVA) е била променена в Брахма ВИСШ-ЖИВА (Брахма Вишну-Шива) и по-късно на Всевишния - ЖИВ- Krishna (VISHNU- SHIVA KRISHNA), където Кришна е СТАНАЛ първото "Агне" «agnidh».

Например, уверете се в транслитерацията и мутацията хиперборейски дума "арийски", "Орион", "Ариана", и т.н., произтичащи от една и съща дума "Agryana" (което означава, Ogryanaya - Scarlet - много лъскава звезда), описана в Rig-Veda на санскрит, където линконтейнер «[цвят = червен] Agryana "е" Ogryana/Огряна . " Със загубата на буквата "L" думата "Agryana" мутира в " Ариана Ориана Orion Orion " и "Ариана - Aria - Арий," и т.н.

Триведи - това в грубо мутиралия английски език е DRUID (ДРД) - или Давид (ДВД) в Танах. Всички тези контейнери са транслитерация на хиперборейския контейнер Триведи (ТВД), т. е жреца е запознат с принципа на триединство на Вселената, заключаващ се в трите парадигми на "реалността" - ЯВ, НАВ и ПРАВ ) Прав... още като СЛАВА. От този невро-лингвинистичен контейнер произлиза и тракийското СЛАВ-ЯН (като почитащи СЛАВА). ТРИАДАТА "ПРАВ-ЯВ-НАВ" Друиди - Давиди (Триведи) открити и в Ирландия.
image
Текста на Тора, беше установен, по методът на цифрова (двоично-дигитална) "идентификация" като е направена смяна на писмата от първоначалната хиперборейска(тракйиска) азбука на свещеническото ABC на "иврит" - заместване (частично и до пълно отстраняване) на семантичния товар примерно " TORY- Календар "семантичното натоварване днес" в Тора е чисто окултна религиозна доктрина, създадена съгласно правилата и ARTIFICIAL ABC; И следователно - изкуствен език с окултно, произтичащо от него значение на невро-лингвистичните измислени думи.

СКАТОСОФИЯ ИЛИ РАЗМИСЛИ НАД ЕДНА АНТОЛОГИЯ И ОТВЪД НЕЯ

Но каква връзка имат с това левитите? Какъв интерес или облага имат те, ако евреите в Англия, Испания или Русия прокарат политиката си и преведат в своите банки съществена част от държавните или частни средства? С други думи ако ги ограбят? Народът и управляващите в тези страни ще забележат тези неблаговидни деяния, ще започнат да бият евреите, или просто да се отнасят зле с тях. Та нали така могат да стигнат и до левитите. Изобщо, може да ни се строи, че няма логика в действията на мъдрите левити. И няма защо да помагат с мъдрите си съвети на евреите и да изграждат за тях хитроумни комбинации. И да манипулират цели държави.

Оказва се, че има защо. Интересът е пряк, прост и конкретен Парите! Състоятелните евреи, в която и страна да се намират, са задължени да плащат една част от своите приходи на левитите. Доказателства? Моля! Съгласно Стария Завет, израилтяните са длъжни да дават една десета част от своя доход на левитите. Буквално това звучи така:

image

19. Всички възнасяни светини, които синовете Израилеви възнасят Господу, чрез вечно узаконение давам на тебе и на синовете ти и на дъщерите ти заедно с тебе; това е завет со’лен, вечен пред Господа, даден за тебе и за потомството ти заедно с тебе.

20. И рече Господ на Аарона: ти няма да имаш дял в земята им и част няма да имаш между тях; Аз съм твоя част и твой дял вред синовете Израилеви.

21. А на Левиевите синове ето, Аз дадох за дял десятъка от всичко, каквото има Израил, за службата им, която изпълняват в скинията на събранието.

22. А занапред Израилевите синове не бива да се доближават до скинията на събранието, за да се не огрешат и да не умрат.

23. Нека левитите извършват службата в скинията на събранието и да носят върху си техния грях. Това е вечно узаконение в поколенията ви; но между Израилевите синове те няма да получат дял;

24. понеже на левитите давам за дял десятъка на Израилевите синове, който те принасят за възношение Господу, затова им и рекох: между Израилевите синове те няма да получат дял.

25. И рече Господ на Моисея, думайки:

26. обади на левитите и им кажи: кога вземате от синовете Израилеви десятък, който ви дадох от тях за дял, то възнасяйте от него възношение Господу, от десятъка десятък, —

27. и това ваше възношение ще ви се зачете като жито от гумното и като вино от лина;

28. така и вие възнасяйте възношение Господу от всички ваши десятъци, които взимате от синовете Израилеви, и давайте от тях възношение Господне на свещеник Аарона;

29. от всичко, що ви се подарява, възнасяйте възношение Господу, от всичко най-добро, каквото се освещава.

30. И кажи им: кога принесете най-доброто от това, то ще се зачете на левитите като получаваното от гумно и получаваното от жлеб;

31. можете да ядете това на всяко място, вие и (синовете ви и) семействата ви, защото това ви е заплата за вашата работа в скинията на събранието;

32. и няма да се огрешите, кога принесете най-доброто от това; и няма да оскверните посвещаваното от синовете Израилеви, и няма да умрете. (Числа 18,19–32)

Някой ще си помисли, какво е отношението на Стария Завет отпреди две хиляди години към днешния ден? На това може да се отговори. Нима днес сред евреите няма вярващи, свещенослужители, равини? Разбира се, че има! И разбира се, че повечето евреи съблюдават религиозните канони. А щом е така, опитайте се да си представите какви колосални капитали, разпръснати по банките в различни страни притежават левитите. При това на тях не им е нужно задължително да се тревожат за опазването и увеличаването на своите капитали. Много банкери в различни страни са евреи, и това е тяхна работа. В нужен момент левитите разбира се могат да подскажат, къде е по-добре да се вложат парите. Кои режими, групировки или опозиции на съществуващото правителство да се поддържат или, обратно — да се унищожат с помощта на финансови интриги.


image


В информацията на Анастасия, че само няколко жреци управляват цялото човешко съобщество на цялата земя, можеше да се усъмним. Но сега, когато се изгради цяла логическа верига, съмнения не може да има за хората още способни логически да мислят. Фанатиците тук не влизат в сметката.

А логиката се заключава в следното.

От Египет, ръководени от жреците излизат около милион евреи. Най-близките помощници на жреците са левитите, на които е възложена задачата да формират от евреите определен тип човешки индивид. За това е създадена определена идеологическа религия, която предписва серия от ритуали и своеобразен начин на живот.

image

27 Понеже всички вие, които сте се кръстили в Христа, с Христа сте се облекли.
28 Няма вече юдеин, нито грък, няма роб, нито свободен, няма мъжки пол, ни женски; защото вие всички сте едно в Христа Исуса.
29 И ако сте Христови, то сте Авраамово потомство, наследници по обещание.
Галатяни 3 глава Много е важно да се знае, че библейското християнство е МАСИВЕН опит за "ЕВРЕИЗИРАНЕ НА ГОИТЕ"(ИНДО-ЕВРОПЕЙЦИТЕ).
Библейският християнин е "духовен семит, в лоното на Авраам". То е било осъществено посредством евреизирани гърци и в последствие - Римската империя, като политическа доктрина за контрол над масите.Да чуем какво казва по този повод евреинът-българофоб Д"израели: «Християнството – това е юдаизъм за неевреи». Християнството е обиколният път, с чиято помощ юдаизмът постига своята цел! И това, което още повече улеснява ционистите и ортодоксалните по пътя към успеха: «Християнинът слави своята Библия, но не я чете!»Става дума за т.нар. "библейски християнин"
Защото е важно да разберем, че библейското християнство е НОВ ЙУДАИЗЪМ? - Защото ние, гоите, живеем по СЦЕНАРИЯТ НА ЙУДЕИТЕ, които, от своя страна, са "диригентът на Абрахам-измът. Библейското християнство е опит пак да се заобиколи Кришна(истинската Арианска Християнска Религия на Ведите ДЕВИ от Север) и да се живее по сценарият на йудейските наги(левити,илюминати , юг) от Лемурия


Примерно - "KИТ" глътнал "ЙОН" - означава, началото на левитите в епохата НА ЛЪВА - Тя абсорбира ЕПОХАТА на -СЕТ. ДНЕШНАТА ТОРА Е БИЛА ЗАПИСАНА ЧРЕЗ «ЛЕВИТСКИ ОГЛЕДАЛА»,, като се започва в средата на книгата Левит и движещи се в две противоположни посоки едновременно - към "ЧИСЛА" (сфирот) и "БИТИЕ", огледалото, имитира астрономия и астрология и двете. А колкото за "удобство" Левитите трябва да се наричат Левиатани, Сети, Ceдуни,Сетунци, Сатани, Сатанисти - все едно и също нещо.


Левитите успяват да осъществят поставената пред тях задача. Създадената преди няколко хилядолетия идеология владее евреите и днес. Те ги отличава от многото националности живеещи на земята.

image

Католическото Ристиенство няма разлика с Исляма, основата на двете религии е Юдаизъм.Така сценката кръстоносни походи(войни) са еврейска измама с основна цел жертвоприношение на гои .Днес евреи монтирани начело на правителствата в Европа прилагат масова ислямизация а католическата църква доволно потрива ръце.


Един от основните постулати на тази идеология е твърдението, че Бог, измежду другите народности, населяващи земята, е посочил само евреите в качеството им на избран народ.
И така, и днес идеологията съществува, евреите съществуват, конфликтите продължават, мнозина знаят за тях. Но къде са левитите? Много ли чуваме за тях? Почти не чуваме. И в това е хитростта им или мъдростта им, както искате го наречете, но те съществуват.

image

Бърза за въвеждане на нова световна религия... Ислям с център Москва. Служителите на Сатана на Земята, работят по реда описан в тяхната библия - изпълняват библейски пророчества. След като употребиха с Йудаизма евреите, по късно, чрез Юдеристиенството, измамиха ристиените да се поклонят на ЯХВЕ. Идва ред да се приложи Исляма.

image
           
"Човек е религиозно животно; единственото животно, което обича ближния си както себе си и прерязва гърлото му, ако не е съгласен с него по теологични въпроси." Марк Твен.


image

Папа Франциск: вътре във всеки християнин седи еврей (14 юни 2014).


image

image
ПП: Модерна Тора е правилно да се нарича вторична [втората поредна], тъй като първата е хиперборейския арийски Toра Календар - от 9608 BC [BC] и не беше "хиперкуб" с Ленин в него, а "додекаедър-mnom").Изчисляване на "Тораидалното"-ВТОРИЧЕСКО време, е започнало именно от 9,608-9,611 години преди нашата ера на астро-физиката (пространство) на Тора [втората], и произтича от астро-физическите цикли на нашата собствена Слънчева система Астрологията на (Зевс-Zeus) и връзката с планетарно "вълновите" цикли се нарича «ГИЛГУЛИМ» (gilgulim) - три цикъла на небесни тела - Земята, Венера и Луната, чийто брой е 72 (не за нищо друго а защото в Тора има окултна концепция за седемдесет и двете имена на Бог) "Бог" не е там, но там много ясно и умишлено скрити под егидата окултните закони на астро-физика, квантовата механика но това не е окултно и "магия". Друга подробност ... преди около 12 000 години (10 000 години преди новата ера) нашата слънчева система е изглеждала напълно различно (консултация с картата по-долу).

image

"Тора" се ръководи от същите астро-физически закони но с напълно различни "Небесни обекти", и разстояния между тях - поради наличието на друго небесно тяло, което е било разрушено примерно (+ -) 10 000 пр.н.е., което прави ужасен катаклизъм в планетарния ред. След около 10 000 години преди нашата ера - и точно 9,608-9,611 години (преди нашата ера) започна "Времето в Тора" - втората "Тора" ( Hebrew) невро-lingvicheskim контейнер "Тора".

В основата на Тора като КАЛЕНДАРНА СИСТЕМА НА ПОСТ-КАТАКЛИЗМЕННИЯ ПЕРИОД, започващ от 9,608-9,611 години преди новата ера, са били "въведени" цикли и фази на взаимодействие на само три небесни тела - Земя (земя), Венера (VENUS) ... и Луната (спътник - LUNA). Защото Toраическия "КАЛЕНДАР" и се нарича "лунен" (виж на картата небесните тела в Слънчевата система). Всичко се свежда до взаимосвързани цикли - Земя-Венера-Луна само 73 - една нула и 72 си взаимодействат. Тъй като нашето атомно тялото е почти от същите елементи като на тези, от изброени небесни тела - ние (хората) чувстваме връзката при промени в пространството на тези небесни тела в техните атомни органи - съгласно законите на електро-магнетизма, гравитацията и т.н. , Тази "чувствителност" на различни нива - атомно, етерното и свето-фотонно, са наречени АРКАНИ в атомарното тяло и АРКОНИ (АРХОНТИ) В ЭФИРНОТО (АСТРАЛНО) ТЯЛО. Също така, има връзка, и с най-горно "светлинно" (фотонно), тялото, но което вече е абсолютно излизане от астралното (но това е една по-дълбокА тема). Това е целия "мистицизъм" за бройката 72. Всички семитски източници УМИШЛЕНО правят големи мистични "апломби" на броя "72", но това правеха и свещениците Атланти, защото цялата информация за това е умишлено скрита навсякъде - в училищата равинство, училища и кабала в публичния интернет. Повярвайте ми, тези, които "създадоха" Тора, скриха знание, общото наследство на човечеството - под егидата на "божествената окултна мистика"с цел контрол на умствените способности на съвременните физици, математици и "магьосници". И тези, които "смесиха" езика (реч) на изкуствения език "хиперкуб" не бяха най-просветените от нас. Цялата "филологическо" и "богословско" пустословие като - "... юдаизма знае само Създаване и Гнозис на Творението. Благодарение на този еврейски гнозис еврейството може да съживява и жертва високотехнологични устройства, принуждавайки робите да се служат и мълчат И това е защото юдаизмът е.." Креационизъм " главната,на всички видове обратни на Ра "сатанински" религии, които вярват, че е възможно да се промени това, което Бог е създал, и да спасят това, което, от гледна точка на юдаизма, не е обект за спасение, ... "- Юдаизма трябва да се разпадне в 2090 - това е краят" на Времето на Тора ", каквато я познаваме, включително и преките познания за всичко това"и приобщените  "равини и кабалисти. Техния Мошиях ще се опита да направи последните предсмъртни "стъпки" в "времето на 78 Arcana" - от 2012 г. до 2090. Писано е в самата Тора, с абсолютно точно време - 2090 г. пр.н.е., и то не е толкова далеч. Годината 2012 - на календара на маите (ацтеките), също е Ariysknm календар оставен от ацтеките (и Mаи) - до "окончателната" 2090 "края" на Тора точно 78 години - сума от 22 -големи Apkaни Tapo и 56 - малки Apkaни Tapo - има по един за всяка година от 2012 г. до 2090. Кабалистите все пак не успяха (и повече няма да имат време) да създадат Голям планетарен катаклизъм, времето на Tора изтича - и ще бъде унищожено всичко, което някога е обвързвало човечеството към тази многослойна сатанинска парадигма, наречена "Тора".


ЛЕВИТИ И ЕВРЕИ / В ДЪЛБИНИТЕ НА ИСТОРИЯТАГласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6777459
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1563
Календар
«  Септември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930