Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2016 21:38 - ВИСОКОЕНЕРГЕТИЧЕН ВАКУМ - ЕТЕР или ПЪТЯ КЪМ ПРАКТИЧЕСКАТА АНТИГРАВИТАЦИЯ И СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2521 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.02.2016 22:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

[Тази вселена е разделена на четиринадесет сфери, седем Сварги и седем Патали.]
Тази вселена, описана по такъв начин, започвайки от вечната същност, Бог, надолу към грубото материално творение, е разделена на седем различни сфери, Сварги или Локи.

а) Сатялока е най-важната от тях, сферата на Бог – единствената
Реална Същност (Сат) във вселената. Никакво название не може да я опише, нито нещо от творението на Тъмнината или Светлината може да я определи.
Затова тази сфера се нарича Анама, Безименната.

б) Тапалока е следващата по ред, сферата на Светия дух, който е
Вечното Търпение, понеже остава завинаги необезпокоен от каквато и да е ограничена идея. Понеже тя е недостижима дори от Синовете Божи като такава, тя се нарича Агама, Недостъпната.

в) Гяналока е следващата, сферата на духовното отражение, Синовете Божи, където се създава идеята за отделното съществуване на собственото Аз.
Тъй като тази сфера е отвъд разбирането на всички в творението на Тъмнината (Мая), тя се нарича Алакшя, Неразбираемата.

г) Махарлока е след това, сферата на Атома, началото на създаване на Тъмнината, Мая, от която Духът е отразен. Това, свързващото звено, е единственият път между духовното и материалното творение, и се нарича Вратата, Дасамдвара.

д) Сварлока е около този Атом, сферата на магнетичната Аура, електричествата. Тя бидейки характеризирана с отсъствие на цялото творение(дори на органите и техните обекти, фините материални неща), се нарича Махашуня, Великият Вакуум.

е) Бхуварлока е следващата, сферата на електрическите качества. Тъй като в нея липсват напълно грубите вещества на творението и е налице наличието само на фини материи, тя е се нарича Шуня, Обикновеният Вакуум - Eтер.

ж) Бхулока е последната и най-долна сфера, сферата на грубото материално творение, която е винаги видима за всички.
Тъй кат Бог създаде човек по Свой образ и подобие, затова човешкото тяло е подобно на образа на вселената. Материалното тяло на човека също има седем жизнени места в себе си, наречени Патали. Човек, обръщайки се към своя собствен Аз, и напредвайки по правилния път, възприема Духовната Светлина в тези места, които са описани в Библията като седемте църкви;
светлините като звезди, виждани там, са като ангели. Виж:
„И като се обърнах, видях седем златни светилника и сред седемте светилника един, подобен на сина човечески…”
„И имаше в десницата си седем звезди…”
„Седемте звезди са ангелите на седемте църкви и седемте светилника, които видях, са седемте църкви.”
(Откровение, гл.1, ст. 12, 13, 16, 20)
Гореспоменатите седем сфери или Сварги и седемте Патали
съставляват четиринадесетте Бхувани, четиринадесетте стадия на творението. Сутра 27
[Седем са световете или Локи на творението: Бху, Бхувар, Свар, Махар, Джана, Тапо и Сатя. (Сегашният свят, и „земният” стадий на човешкото съзнание, са наречени Бхулока.]
По пътя към божествеността има седем сфери, означени като Сваргас или Локас на мъдреците на Изтока (виж гл. I:13). Te са:
Бхулока — сфера на грубата материя;
Бхуварлока — сфера на фината материя или електрически явления;
Сварлока — сфера на магнитната поляризация и аура или електричества;
Махарлока — сфера на магнитите, атомите;
Джаналока — сфера на Духовните Отражения, Синовете на Бога;
Таполока — сфера Светия Дух; Универсалния Дух;
Сатялока — сфера на Бога, Вечната Същност, Сат.
От тези седем сфери, първите три съставляват материалното създание
(Бхулока, Бхуварлока, Сварлока), царството на Тъмнината, Мая.

Последните три (Джаналока, Таполока и Сатялока) съставляват духовното създание, царството на Светлината. Махарлока или сферата на атома, бидейки по средата, е казано да бъде „вратата”, комуникираща между тези две материалното и духовното творение, и се нарича още Дасамадвара,  десетата
врата или още Брахмарандра, пътят към Божествеността.


image


Физически етер: физическа субстанция, която заема едно по-фино, по-ниско йерархично ниво на организация на материята, под елементарните частици. Всяко материално тяло, съставено от молекули и атоми, може да се разгради чак до съставящия ги физически етер, като при това се отделя енергия, значително по-голяма от ядрената или термоядрената. Във Вселената всичко е съставено от енергия. Материята е само забавена в своите вибрации енергия. И в тази регресия на все по-забавящи се вибрации, чрез която се слиза от чистата начална вселенска енергия към все по-гъстите форми на грубата материя, етерът стои по-близо до първоначалната и основна енергия на Вселената, отколкото елементарните частици.

Етерен вортекс: циклонален вихър, създаден от завихрянето на физическия етер около една точка - например около едно материално тяло. Етерът съществува навсякъде в Космоса, и в най-дълбокия “вакуум” там. Но никъде в космичното пространство не съществува такова нещо като “стационарен” етер, "закован" за абсолютната отправна система на Вселената. Според монументалните физични откровения на книгата "Оаспи", във великата Вселена всичко тече, всичко се върти и вихри, всичко вортексира: не само материалните тела, но също и техните неотделими и неразделни етерни “двойници” или “спътници”. Това “постоянно присъствие” се изразява под формата на един неотделим етерен двойник на всяко физическо тяло - на един вечно въртящ се етерен вортекс, вихър, циклон или чакра. От микроскопичните елементарни частици, през молекулите и материалните предмети, чак до планетите, звездите, галактиките и галактичните купове - всички те притежават своите вечно въртящи се етерни циклонални вортекси. Тези етерни спътници се въртят и вихрят със същата скорост, както техните материални господари, най-малкото там, където вортексът пресича повърхнината на материалното космическо тяло. Това важи в пълна сила и за Земята като планета. Така че, когато Земята се върти, нейният неотделим етерен спътник, нейната чакра, се върти със същата скорост, като нея - поне мерено на повърхнината на Земята. А взаимодействието между етерните циклонални вортекси на телата е основата на техните гравитационни и антигравитационни взаимодействия.


image

През 18 век и до онова време учението за етера е доминирало в научните среди до времето когато опитите на Майкълсън-Морли, които привидно доказват че етер няма, по причина на липсващ етерен вятър. Създаването на ТО и СТО теорията на относителноста е допълнителен удар срещу етера. Приема се че пространството между елементарните частици и в дълбокия космос е празно - пусто като се изключат различните лъчения. Днес Етера възкръсва но вече с наименованието високоенергетичен вакуум. Последните и не чак толкова последни открития доказват че пространството-вакуума не е празен а в него постоянно се раждат и анихилират виртуални частици - двойници на реалните. Би могло да се каже че етера-вакуума е доста разредена субстанция изпълваща вселената но истината е съвсем друга.Етера е най-плътната субстанция във вселената с най-голяма потенциална енергия докато материята и изграждащите я елементарни частици са етерни частици с голям въртящ момент поради който те се издуват и разтеглят радиално от центробежните сили и от възбудения в тях електрически заряд. По тази причина материалните частици са с по малка плътност от етерните.
По отношение на енергията Етера се харектеризира с голяма потенциална енергия - изразена в гравитация и антигравитация.
А материята се характеризира с големия въртящ-механичен момент на изграждащите я частици, електрическото-магнитно поле и другите взаимодействия в нея.
Високоенергетичния вакум- етера е свърхфлуидна-свъртечлива субстанция която няма или почти няма триене с материята така че материя и етер почти не си взаимодействат с триене но на всяко друго ниво: електромагнетизъм , увличане, гравитация и антигравитация те си взаимодействат.
Магнитното поле - силовите му линии са поляризация на етера в резултат на механичния въртящ момент на електрическия заряд на електрона например.Те са резултат също и на увличането на етера от въртящия момент на елементарните частици.
Гравитацията е резултат на налягането на етера върху материята , като плътността на етера около телата е по-малка в сравнение с тази в дълбокия космос. Разредеността на етера около телата се дължи на енергетизирането му - възбуждането му вследствие на въртящия енергиен момент на частиците на материята. Най-удачното сравнение е брауновото топлинно движение на газ около нагорещена желязна топка. В близост до огъня или горещо тяло въздуха е разреден в сравнение с по-плътните му области там където е студено. Две тела се привличат поради това че етерната субстанция между тях е по-разредена отколкото от към външните им страни. Съществува следния експеримент онагледяващ гравитационното взаимодейдствие: Два тънки листа ламарина са поставени на няколко сантиметра един от друг 4-5 см. като висят на тънка жица. Чрез реотан на всеки един от тях започваме да ги загряваме - резултата е че те се привличат забележимо. Въздуха между тях се загрява в по-голяма степен от този от външните им страни , и голяма част от загрятия въздух се изтласква между стените и навън към периферията. Това е гравитацията изразена с една груба но ясна аналогия. Материалните тела се привличат поради етерното налягане върху тях и същевременно етерната среда около тях е разредена по еквипотенциален закон. Ако по някакъв начин етерната плътност -налягане около нас или дадено тяло стане отрицателна Х-пъти то Х-пъти ние ще се разширим или разпаднем на съставните ни частици , говоря при равномерно разреждане от всички страни, но ако е само в една посока , то ние ще полетим в тази посока. Това е антигравитация.
Антигравитацията е да можем да управляваме около себе си или около дадено тяло-транспортно средство плътноста на етерната субстанция като я разреждаме в желаната посока. Това може да става чрез постоянно изместване на етера в страни на желаната посока на движение-полет или чрез поглъщане на етера пред нас и трансформирането му в някакъв друг вид енергия - например електрическа.Понеже Етера-високоенергетичния вакуум оказва постоянно огромно налягане върху материята то необходимо е да отпушим това налягане по някакъв начин да прониква в антигравитационния - енергиен генератор-преобразовател и така ще имаме антигравитация + плюс неограничен енергиен източник. Еднопосочното черпене на енергия от вакума е същевременно и ключ към антигравитацията и обратното.
Правилното разбиране и учение за Етера-високоенергетичния вакуум и неговите взаимодействия , сила и възможности за управление са основата на практическото осъществяване на най-добрия възможен транспорт - Антигравитационния при който се изключва натоварването от ускорение и от друга страна , неограничен източник на енергия.Според някой изчисления , енергията на етера в една ел.крушка е достатъчна да изпари всичката вода на земята.
Ако се отмахне електрическия заряд-поле на дадена елементарна частица , тя моментално ще се свие до размерите на етерните частици - и ще се превърне в такава. Това става при анхилацията на частица-античастица. Полетата им взаимно се сливат превръщайки се в електромагнитно твърдо гама лъчение вълна а частиците се свиват превръщайки се в етерна частица съставена от две виртуални с неутрален заряд. При свиването и превръщането на материална частица в етерна, нейната скорост на въртене се увеличава многокротно.
Механичният въртящ момент на елементарните частици на материята се подържа от постоянния приток на енергия от Етера-Високоенергетичния Вакуум.
Или - материята постоянно поглъща енергия от Етера-Вакума и от една страна така тя поддържа съществуването си като такава.Етерните частици се въртят с несравнимо огромна скорост по отношение на материалните масови частици и си взаимодействат като взаимно си предават въртящ момент подобно на ексцентрик(спрямо материалните). Когато една етерна частица-двойка се превърне в две материални частици то периферната скорост на въртене намалява за сметка на радиалния обем на частиците и другото е че частиците имат обособен електрически заряд който ги раздува.Зарядите им вече не са свързани в един неутрален.Доколкото можем да говорим за ентропия - нейната реална посока е превръщането на етера в материя. Преградата на прехода която възпрепятства , забавя и управлява този процес е светлината като електромагнитна вълна (Гласът-звукът във вакуума-Ефира) но това е в областа на Теологията която не разглеждаме за сега. И така ние разбираме че материята постоянно получава енергия от етера във вид на въртящ момент и така поддържа съществуването си като такава. Значи ако искаме да получим енергия от Етера-Вакуума ,която практически да използваме , ние трябва да направим модел на елементарна частица със електрически заряд , например: метална сфера която зареждаме с положителен или отрицателен ел.заряд и я развъртаме до скорост при която тя ще започне да влиза в синхрон с етерната субстанция около нея. Резултатът ще е че след начална скорост на въртене след определена и граница по резонансен път сферата ще започне да увеличава скороста си приемайки въртящ момент от въртящите моменти на етерните частици около нея.Елетрическото и поле-заряд ще се усили с тенденция да придобие заряд на елементарна частица с подобни размери. Заредената сфера ще създаде и съответно магнитно поле. Възмжно е постоянно нахлуващата етерна енергия и етерното налягане върху сферата да я предпазят от възможно разкъсване поради центробежните сили. Възможно е сферата да придобие маса на елементарна частица имаща нейните размери. Поставянето на електрически проводник около екватора на тази сфера ще е достатъчно в него да се индуцира огромна електроенергия като пропорционално ще се увеличи притока на енергия от вакуума.. Ако във сферата има отвор от едната страна на оста - там ще се създаде огромно отрицателно етерно налягане и сферата ще се задвижи в съответната посока.

image

ВРЪЗКИ В МРЕЖАТА КЪМ ДРУГИ СТРАНИЦИ ПО ТЕМАТА ЗА СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ И АНТИГРАВИТАЦИЯ
001. http://www.tangra.org/energy - Българска група за Свободна енергия (Bulgarian Free Energy Team).
002. http://giuli.com - Много добра информация във pdf файлове.
003. http://www.padrak.com/ine/ - Една от най-добрите информационни страници!
004. http://www.padrak.com/ine/NEN_5_5_2.html - За убийството на Стефан Маринов. Неговото завещание.
005. http://giuli.com/meg - Страхотна информация за MEG!
006. http://www.Fortunecity.com/greenfield/bp/16 - Създадена от Geoff Egel от Австралия.
007. http://www.free-energy.cc
008. http://www.jlnlabs.org (също тук: http://jnaudin.free.fr) - Пълно описание + информация "как да направим сами" на много "играчки". По подробна страница не сме виждали!
009. http://www.fortunecity.com/greenfield/bp/16/atsite.html - Връзки към много страници по темата.
010. http://groups.yahoo.com/group/energy2000 - Мейл листа по темата (циркулярни писма).
011. jlnlabs@yahoogroups.com - Дискусионна група.
012. futureenergynow@yahoogroups.com - Дискусионна група.
013. free_energy@yahoogroups.com - Дискусионна група.
014. EVGRAY@yahoogroups.com - Дискусионна група.
015. energy2000@yahoogroups.com - Дискусионна група.
016. nuenergy@yahoogroups.com - Дискусионна група.
017. http://www.spiritofmaat.com/announce/meg.htm - MEG IS PATENTED.
018. http://colossus2.bcf.bcm.tmc.edu/~wje/free_energy/testatika - Интересно + мултимедия на работещи машини.
019. http://methernitha.com - Methernitha - Christian Alliance - Християнска комуна, използваща безплатна енергия! Стефан Маринов е бил член на въпросната комуна.
020. http://utenti.lycos.it/testatikmachine - Methernitha Unofficial Web Site - FULL INFO ABOUT "Thestatica Machine" M/L CONVERTER from "Methernitha Christian Alliance". Неофициалната страница на Швейцарската комуна.
021. http://colossus2.cvl.bcm.tmc.edu/~wje/free_energy - The Free Energy Page.
022. http://www.amasci.com/freenrg/fefaq.html - FAQ: Free Energy.
023. http://depalma.pair.com/Absurdity/Absurdity04/FreeEnergyImplications.html - The Political, Social, and Economic Implications of The N Machine / Space Power Generator.
024. http://www.greaterthings.com/News/FreeEnergy/Directory/Lutec1000 - ""Free Energy"" Directory
025. http://www.crank.net/energy.html
026. http://www.teslamania.com - За "играчките" на Никола Тесла.
027. http://www.seaspower.com - Space Energy Access Systems.
028. http://www.vapair.com - Water Generating Machine (Комерсиални, искат майка си и баща си за нищо...). Съмнителни типове.
029. http://www.tewari.org - The Space Power Generator.
030. http://www.altenergy.org - Alternative Energy Institute.
031. http://www.altenergy.org/3/new_energy/magnetics_and_gravitics/adams/adams.html
032. http://www.geocities.com/CapeCanaveral/Lab/1287/adams/adamsall.htm - The Adams Motor
033. http://quasiturbine.promci.qc.ca/QTAcademiquePneumatiqueJeu.htm - Комерсиални...
034. http://members.aol.com/kapsaris - Amazing Little Epsilon!
035. http://www.geocities.com/CapeCanaveral/Lab/1287 - Jim""s Free Energy Page.
036. http://www.eskimo.com/~billb/weird.html - Weird Research, Anomalous Physics.
037. http://www.rqm.ch/eng/pros_e2.htm - WHAT IS RQM TECHNOLOGY.
038. http://www.users.on.net/lekh/free.htm - Добро инфо + връзки.
039. http://home.earthlink.net/%7Ewizzard9 - Psitronics Group Systems International.
040. http://searleffect.com - The Searl Effect.
041. http://energy21.freeservers.com
042. http://geocities.com/ResearchTriangle/Lab/1135
043. http://www.intalek.com
044. http://jnaudin.free.fr/html/meg.htm
045. http://www.lutec.com.au - Продават (обещават в края на 2003!) работещи генератори на безплатна енергия!
046. http://www.spiritofmaat.com
047. http://colossus2.bcf.bcm.tmc.edu/~wje/free_energy
048. http://www.free-energy.cc - Създадена от Clear Tech, Inc. и Д-р. Peter Lindemann.
049. http://jnaudin.free.fr - Създадена от JLN Labs във Франция.
050. http://www.keelynet.com - Създадена от Jerry Decker (САЩ).
051. http://www.xogen.com - Страница посветена на технологията за супер-електролиза.
052. http://www.rumormillnews.com - Добър сайт с най-различни видове алтернативни новини и много връзки.
053. http://www.rexresearch.com - Богата информация
054. http://www.rexresearch.com/articles/patoffic.html - Patent Office Websites
055. http://www.blacklightpower.com - Randall Mills: cold fusion
056. http://www.borderlands.com - Borderlands: alternative science
057. http://www.bourke-engine.com - Bourke Engine
058. http://www.butlerlabs.com - B.Teal""s Magnapulsion motor
059. http://www.nuclearsolutions.com - Paul Brown: NuCell
060. http://www.casagrande.com/~exotic - Exotic Research: alternative science
061. http://world.std.com/~mica/cft.html - Cold Fusion Times
062. http://www.math.ucla.edu/~barry/CF/CETIX.html - Replication of CETI cold fusion
063. http://www.depalma.pair.com - Bruce DePalma: N-Machine
064. http://www.eagle-research.com - Eagle Research - Brown""s Gas &c
065. http://www.earthtech.org - Farnsworth""s Fusor &c
066. http://www.educate-yourself.org - Just do it...
067. http://www.electrifyingtimes.com - Electrifying Times: electric cars &c
068. http://www.energyscience.co.uk - Harold Aspden: physics
069. http://ep.espacenet.com - European Patent Office
070. http://gb.espacenet.com - British Patent Office
071. http://www.eskimo.com/~billb/weird.html - B. Beaty: science & science
072. http://www.frolov.narod.ru - A. Frolov: Russian physics
073. http://www.geet.com - P. Pantone: GEET combustion system
074. http://www.globalserve.net/~lambdac/CorreaPublicRefs.html - P. Correa: plasma generator
075. http://www.ghostshop.com - Electronic Voice Phenomenon
076. http://www.hasslberger.com - Alternative science
077. http://www.hsv.com/writers/bearden - Tom Bearden: scalar science
078. http://www.faraday.ru - Faraday Labs: New Energy technology magazine
079. http://www.inertialessdrive.co.nz - Inertialess Drive
080. http://www.infinite-energy.com - Infinite Energy: cold fusion magazine
081. http://www.keelynet.com - Keelynet: alternatives central
082. http://www.markwilson.com - DeSeversky: Ionocraft
083. http://jnaudin.free.fr - Jean Naudin Lab: Advanced Free Energy, Anti-G & Time R&D
084. http://www.nexusmagazine.com - Nexus Magazine: excellent alternative press. Subscribe.
085. http://www.nuenergy.org - Bruce Perreault : alternative science (Moray, &c)
086. http://www.padrak.com - Institute for New Energy
087. http://www.patentcafe.com - Patent tools
088. http://www.relfe.com - Good health & alternatie therapies/technologies
089. http://www.rense.com - Jeff Rense: real news & conspiracy exposure, lots of links
090. http://www.reversespeech.com - Reverse Speech
091. http://www.rt66.com - R.R. Rife: frequency generator therapy
092. http://www.rifefrequency.com - R.R. Rife
093. http://www.soilandhealth.org - Sustainable agriculture & technology
094. http://www.soteria.com - T.T. Brown: electro-kinetics &c
095. http://www.subgenius.com - SubGenius Foundation: get real with "Bob"
096. http://www.tewari.org - P. Tewari: space energy generator
097. http://www.theverylastpageoftheinternet.com - Alternative science R&D: excellent
098. http://www.trufax.org - Leading Edge Research Group
099. http://www.uspto.gov - US Patent Office (The European Office is way better)
100. http://www.virtualtheater.com - Tesla
101. http://www.world-famous.com/DavidHamel.html - D. Hamel: anti-gravity
102. http://search.rambler.ru/cgi-bin/rambler_search?words=%F1%E2%EE%E1%EE%E4%ED%E0%FF+%FD%ED%E5%F0%E3%E8%FF&where=1 - Търсене в Рамблер.РУ
103. http://alexfrolov.narod.ru също http://www.faraday.spb.ru официален http://www.faraday.ru - Лаборатория Новых Технологий Фарадей. Издават ЖУРНАЛ "Новая Энергетика" (http://www.faraday.ru/rusnet.html)
104. http://alexfrolov.narod.ru/ruspapers.htm - статии на руски.
105. http://www.bellona.no/ru/energy/renewable/index.html - журнал за енергетика. Пишат и С.Е. теми.
106. http://prometheus.al.ru - Альтернативная физика и техника
107. http://prometheus.al.ru/phisik/physc2.htm - Никола Тесла
108. http://permob.narod.ru - Свободная энергия. Современный "вечный" двигатель. Имат схеми на устройства. Авторите са се опитвали да ги накарат да работят, но не са успели.
109. http://wint.decsy.ru/nanoworld/DATA/CLUB/overuni/devices.htm
110. http://wint.decsy.ru/nanoworld/DATA/CLUB/overuni/index-6.htm
111. http://groups.yahoo.com/group/free-energy/files
112. http://www.skif.biz/energy/index.shtml - Яко описание!
113. http://website.lineone.net/~aarekhu - Тестатика - описание!
114. http://www.australiatrade.com.au/Alternative/Technology/Shopping/prod50.htm - продават описание на всичко...
115. http://directory.google.com/Top/Science/Technology/Energy/Unproven_Concepts/?il=1
116. http://www.infinite-energy.com - Cold Fusion and New Energy Technology - списание
117. http://www.alternate-energy.net - Интересно...
118. http://vortex.viptop.ru/win/eLink1.html - Vortical source of energy
119. http://www.amasci.com/freenrg/fnrg.html - "Free Energy" Devices
120. http://www.chem.uiuc.edu/clcwebsite/demos.html - Lecture Demonstrations. Елекролизата, демонстрация от някакъв университет.
121. http://www.frank.germano.com/nikolatesla.htm - Хубава информация за Никола Тесла.
122. http://wint.decsy.ru/nanoworld - Лаборатории Наномир.
123. http://hes.hit.bg/filadelfia.htm - Експериментът "Филаделфия" на Никола Тесла.
124. http://www.richieburnett.co.uk/tesla.shtml - Обяснение за направата на Тесла "играчки"... Машини бълващи мълнии...

http://www.rexresearch.com/ УНИКАЛНА СТРАНИЦА С ОПИСАНИ В НЕЯ , МНОГО УСТРОЙСТВА ЗА СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ И АНТИГРАВИТАЦИЯ...

http://wwwuser.gwdg.de/~svezenk/free_E_links.htm БЕЗПЛАТНАТА ЕНЕРГИЯ - ТУК И СЕГА / МНГОГО ЛИНКОВЕ ОТ НАЙ-ДОБРОТО ПО ТЕМАТА.

image

svetlinaotzion.narod.ru/eter.html



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687040
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031