Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2016 21:42 - За Ищар, дракона-змия Христ и тайния мистичен смисъл на думите.
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1365 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 09.03.2016 23:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Говорейки за хазарите, Лев Гумилев, позовавайки се на средновековните източници, пише следното: "Върховният им ръководител изповядва еврейска вяра; същата вяра като Isha/ Иша (цар), както и военните лидери и официални лица, които са му възложени; между другото хазарите изповядват религия подобна на турската. " (Вж., Л.Н. Гумилев "Откриване на хазарите", Москва, Iris Press, 2006 г., str.293) Очевидно е, че този средновековен разказ повествува историята на т.нар юдео-ислямски обединен УМ- уммах, която днес се счита за твърди да се случи Близкия изток, но в действителност - на територията на хазарите. По този начин, "Иша", или "Уша" = "Юша" - е хазарски цар.А.Т.Фоменко и Г.В. Носовский пишат в своите книги за "гроба/могилата Yushi/Юши" на планината Бейкос в Истанбул предал на местните жители казват, че това е - символичен гроб на Исус Навин, които е воювал по тези места. Оказва се, че Иисус Навин = "Юша"/ Джошуа = "Yusha" е хазарски цар, изповядващ, според Gumilev, еврейската вяра. В същото време, много експерти смятат, че евреите Joshua правилно предава като "Йехошуа бен Нун" и "Иш" = "Yusha" - еврейска именуване Исус Христос. Ето защо при разпъването на Христос на кръста беше написано, че той е "цар на евреите", това означава, че "Isha". Между другото, се установява в Изтока, се нарича "задник" = Isha_Ak = "кралския господар." Той е бил на магаре, Исус Христос = = Иша King качи в Ерусалим ... Малцина знаят, че всичко това, което казахме по-горе просто означава, че Исус и Исус Христос - са едно и също лице. Самото име "Юша" османските турци го приписват на него като "Исус Нвин" а юдеите - ". Исус Христос" Той е като, Това напълно потвърждава по-рано многократно направените през предишни наши публикации, твърдението, че Исус - ". Hellraiser, от царството на мъртвите, на На"ви" се твърди, че е "възкръснал" Исус В действителност, Христос никога не е възкръснал от мъртвите: в Хазарския Итил = Стария Астрахан = Евангелския Ерусалим той предложи неговото място в разпъването на Юда Искариотски, най-любимия си ученик, приличащ на него като две капки. След като Юда умря на кръста, Христос е откраднал и скрил тялото му, и той се яви на апостолите и учениците и заяви, че е "възкръснал" ... Така, Joshua/Иисус Навин - просто е един и същ дракон змия = аспид-кераст Хор-Христ. В същата книга, "Откриване на хазарите" (str.230) Л.Гумилев съобщава, че съпругата на Александър Македонски Роксана = Рекс_Ана [т.е. римски Рекс (-а) = съпругата на господаря си (Ана)] се нарича у дома си в Бактрия "Раушанак" от иранската дума rawš, което означава "да свети". Но на латинската буква "W" е с двойно четене: тя може да се чете като кирилицата "в" или "у" (например: Ватсон = Уотсон, вей = уей, вош = уош и т.д.) Затова името "Raushanak" Тя може да се чете по същия начин "Равшанак", ако се прочете, наобратно, дава следния резултат:

Раушанак = Равшанак Йис Те_Ар = Йис_Тор (6)

От друга страна, беше показано, что "Иша" - това е хазарски цар. Затова словото "Иштар" в Речта Ра означава:

Иштар = Иша_Тар = Иша_Те_Ар - "цар (Иша) распнат (Те) Ар" (7)

От сравнението на формули (6) и (7) може да се установи, че не-сущий Йис е Иша, т. е. хазарски цар. Но тъй като Евангелието говори че Йис е "цар на юдеите", то, Хазария е Юдея:

Хазария = Иудея (8)

Формула (8) за пореден път доказва нашето твърдение, че юдео-библейско царство Израел е средновековна Хазария. Тъй като всички световни събития арианите свързват с въплътения несъществуващ разпнат

Ар(-ом) = Йис_Тор (-ом)

и неговата майка = "черната богородица" = вавилонската блудница Иштар = Эсфирь = Ашвар = Естер, която арианите следват, и това събитие и времево платно те наричат "история" - следване на Йис_ Тор (ия), т.е. следване на несъществуващия разпнат Aр (ом). По този начин, в резултат на по-горе приведените аргументи, ние открихме, че:

Раушанак = Роксана = хань_Ашвар = Эсфирь = Иштар (9)

В неотдавнашната публикация за Ротшилд ние открихме, че

Сусанин Иван Йис_кан_Тер - "не-сущий,не-битието(Йис) дракон-змей очовечовен (Ка_Ан), распнат (Те) Ар" (13), или

Искандер = Исаак_Андер = Йис_Ак "андер = унтер" - "не-сущий (Йис) владика (Ак), идващ от долу  Андер = "унтер") (14)

Формули (13) и (14) показват, че "Искандер" е този "не-съшествуващия, станал човек, очовековечен, в човешко тяло, т.е. дракона змия Ka разпнатият Aр - не-съществуващия господар, който дойде от долу, из-под земята," т. е., Hellraiser и "възкресен" означава. Но това е "възкресен" от На"ви в действителност е и Джошуа [Навин = Нави_Ан, че е от "царството на мъртвите (Navi) човек (AN)"], или "новия Иисус". Това дава всички езикови основания да вярваме, че Александър Велики и Джошуа/Иисус Навин са едно и също лице, а именно "Възкръснал от На"ви в реалноста-яви дракона змия Христ/Хор". Сравнявайки тъждествените имена "Алекс_Андер" и "Иск_Андер", ние виждаме, че

Алекс = Иск (15)

Формула (15) - е особенно важна, тъй като създава фундаментална основа на всички Авраамически култове: юдаизъм, християнство, ислям - провъзгласявайки, че

Ал_Ак_Сий = "Алекс = Алекса = Аль_Акса" = Элох_Сий [т.е. Всевышний (Ал = Эл) Владика (Ак = Ох) сущего (Сий)] е Йис_Ак/ИСАК [тоест не-сущий (Йис) Господ (Ак)].

Като прибавим към казаното думата "Андер" - "идващ от долу", можем да заключим, че формулата (15) декларира арианската максима, че Върховният Господ Иеова, не е, кой да е Господ, а този който идва от по-долу, "из-под земята". Така виждаме че и трите религии се кланят на духове от Ада въплатени в човешки форми. От земното ядро – от небитието, несъществуващото преминава през долната граница – УР и става битие, съществуващо – поле, пространство, материя.Именно това същото е което казва и основната формула на исляма:

Аллах Акбар = Аллах Акбер => Ал_Лох Ак_Ба_Ар,

което се превежда в Речта Ра като:

"Всевишния (Ал) Нищото = Небтието = Не-Същност = Нула (Лох) е Владичестващ/Господстващ (Ак) духовен (Ба) Ар".

Т. е. ислямът се покланя на " Всемогъщото Нищо, Всевишния или Всемогъщото Небитие несъществуването на не-духовните същества Бог-ARU, бог на тъмнината." Ето защо Ислямът е лунен култ, който живее по лунния календар, и се символизира от полумесец, символизиращ мрака на нощта Мрак = Aр и се явявава директен антагонист на деня слънчевата светлина = Sun Ra. Затова пчелният купол е една от светините на исляма - мечет Ал-Акса = "Алекс" - заключаваща "Лох" - oкръжност- "дупка", символизираща "Бог-нищо" = "Бог Аллах (-а)" = "Ал-Лох (-а)". Същите светещи "дупка-нищо" имаме както в средновековните джамии и куполи Stanbul, в еврейските Ханука, така и в християнската символика. Това е естествено: юдаизъм, християнство и ислям -това са триглавия змей, едно и също авраамическо арианство, днес покланящо се на не-съзнателното същество Бог-Нищо в ролята на несъществуващ Ара = Йис_Ар(-а) = "Изр (-а)"
[Оттам идва и името "Израел" = Изр_а-Иль, един от рамейските смислови преводи който се явява "не-съшност (Йис) Ap срещу (A) на Всевишния (Ил)", което напълно съответства на съвременния конвенционален превод на Бит.32:28 "този който се бори с Бога "].

От една страна, земното ядро излъчва битие от небитието през долната граница – УР, в пространството около себе си.

От друга, през горната граница – ОР преминава битие, излъчено от ядрото на Слънцето, което навлиза в земното пространство.

Тези две лъчения, са осъществяват и поддържат животворящото и поддържащото холограмното равновесие помежду си, днес, тук – на Земята.

През Кали Юга-четвъртия период от кръговрата на Земята, долната и граница – У, пропуска през себе си само в едната посока, от ядрото – ИН, към пространството – АН и е затворена в обратната посока. За да бъде означено точно това състояние на долната граница У, към нейния звук се добавя и звукът Р – звукът за осъществяването. Звукосъчетанието, с което се означава отворената навън долна граница през четвъртия период от кръговрата на Земята, става УР.

paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.bg/2016/02/urbi-et-orbi.h

Нека да прочетем формулата (15) наобратно;

Кси = Скела => Ка_Сий = сий_Кали (16)

В уравнение (16) се казва, че Кси = Ка_Сий - "дракон-змей Ка, който е същност, и " Скела = сий_Кали - "въплътен (= сий) Кали". Ето защо, когато ни говорят за християнското название "Евангелие" , ние трябва да разберем, че в семантичното поле на Словото Ра това означава:

Евангелие = Иван_Кали (-е), (17) 

т.е. "възкресения (Ив = Ав) стана човек (Aн) дракон-змия Ka, стана съществуващ [Кали с използване на формулата (16)] след което "Доколкото съществуващия дракон змей Кали е бил разпнат, и както считат християните," възкръстна ", то този процес в Словото Ра може да се представи със следната езикова формула:

Кали + Те(към дракона-змия Кали се прилага разпятие Te) => Ив_Ан Кали_Те = "Иван Калита" (18)

Уравнение (18) казва, че след прилагането на разпятието (Te) към дракона-змия Кали, е станало "възкресение (Ив = Ав) очовековечаване (Aн) на дракона-змията Кали разпнат (Te)" Ето защо, когато руските епоси докладват за борбата герои с "Калин (-та) цар", ние трябва да разберем, че в действителност става дума за конфронтация с "дракона-змия Kali - станала човек (Aн) станал съществуващ (сий) Ар (-ом)":

Калин-цар = Кали_Ан ("Калин") сий_Ар ("цар") (19)

В индийския пантеон култа към Кали това е кърваво поклонение на божеството, което потвърждава нашите езикови констатации по отношение на истинския дух на думата кървава. Нищо чудно, че на изток понятието "Кали Юга" представляват последните дни, когато властта в света ще улови дракон-змията Кали, който става владетел [юг (-ом) = ог (-ом)] Формулата (16) показва, че Ка_Сий е "Кси", че е обозначен с гръцката буква "X". Но именно с така, буквата "X" обозначават Христос днес. Оказва се, че Христ е "Кси" или "Ка_Сий" - "дракона змия Ka въплътен (т.е. станал съществуващ =Сий)", както многократно сме споменавали в нашите публикации. От друга страна, буквите " IX" са предназначени да се обозначава "Исус Христос." Ако прочетете тук "X" като гръцката "Xi", ние откриваме, че:

IX = "И_Кси" => "Икс" (20) 

В математиката, буквата "X" = "X" се отнася до неизвестен тайна - каквото е необходимо, за да се намери , Не е случайно, доколкото човечеството днес, с помощта на "Х" = "X" и мисли, че това представлява "добрия Бог" Христос, и наистина не разбират на какво се покланят,... на адския дракон-змия.В това се състои неизвестната, тайна на беззаконието, за която говори Библията. Ние Също така имайте предвид, че буквената комбинацията " IX" дава римската цифра съответстваща на арабската цифра "9". В предишните издания, вече сме показали, че "9" се отнася до изхода на Бог-Нищо = нула от бездната на ада. Лингвистично "девет" означава:


Девветь = Те_Ав_Ать = Те_Ав_Ад - "распятый (Те) воскресший (Ав) Ад" (21)


"Девет" - не е нищо повече от един "Давид" - цифрова кодировка на въплъщението на дракона - змия от подземния свят. В историята на Иван Kalita отразено като бог Коляда = Arian бог Ярило. на който започнали да се поклонят като на Всемогъщия вместо на Sun Ra в арианска Русия. Поклонението на арианския Калита = Коляда е общо след падането на Рим. Ето защо английската дума "HOLIDAY"/"Холиди" определен за почивка = "Кали-дей",, или "змей-змия Кали ден." Така че ехото на средновековния култ на поклонение на дракона под формата на езиков атавизъм е достигнал до наши дни. Имайте предвид, че и иудейския култ "Холокост"в семантичното поле на Речта-Ra има в в основата си култа към Кали:

Холокост = Холо_Кост = Кали_Кост, (22)

което буквално означава "
храна за дракона-змия Кали ", защото "кост" (= умират Кост) в готическия идиш, трансформиран в модерния немски, означава "храна", "хранене". Оказва се, че "холокоста" - е култът към паметта на тези, които са доведени като храна, с която се "храни" адската дракон-змия Кали. В предишна публикация, ние обърнахме внимание на тясното сътрудничество на ционистите с нацистите, чиято цел е чрез ръцете на нацистите да се всее такъв ужас върху европейските евреи, за да ги насърчи да се заселят в Палестина, където в разгара си е била подготовката за създаването на държавата Израел. Много от европейски евреи не са искали да отиват никъде, така след това, за назидание на другите, германците, по заповед на ционистите, убивайки събратята си евреи, буквално като жертви на Кали. Така идиш цивилизацията в Европа е разрушена, и вместо нея се случила държавата Израел.

Днес е прието думата "Холокост" да се превежда подобно на "гръцката" като "всеизгаряне". Всъщност, европейските евреи не са изгаряни масово в пещи на концентрационни лагери: Аушвиц, Бухенвалд, Майданек и т.н. Изгарянето е древен ариански ритуал на принасяне на жертва на Aru.
Но за разлика от нацистите в олтара на храма на Соломон = Яр Соломон в Итил, жертвите наистина са били изгаряни за Яхве. Гръцкото значение "всеизгаряния", е взето от евреите в качеството на култовата дума "Холокост" отразяваща точно жертвената си природата, като подчертава, че идиш цивилизация не просто избива гоите, но ги пренася в жертва, т.е. че "подхранва" адския дракон. Такъв смисъл открива и речта Ра. В руската история, е известна Елена Глинская = Клинская, която е втората съпруга на Василий III Иванович и майката на Иван IV Грозни. Както показахме по-рано, Иван IV Грозни е Джошуа/Иисус Навин и Павел. По този начин, Елена Глинская - е майка на Исус Навий и апостол Павел:


Елена Glyn = Wedge (-skaya) = El_Ana Kali_An (-skaya) (23)

Формула (23) означава, че Елена Глинская - е "Бог/"Господ (El), майка, жена (Ана), змия-змей Кали майка, съпруга последовател-Ка"

sites.google.com/site/raabtaru/istar




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8741660
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930