Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2016 15:23 - Имало ли е Турско робство?
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1953 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
http://2.bp.blogspot.com/-itWDSdkyQUk/TbHDklO0vzI/AAAAAAAACfk/Hbi4B0bFjqI/s320/fuchs9.jpg

Карикатура в Германия, описващи юдеите сред местните немци.
Обърнете внимание на турският червен фес, който носи юдеинът!!


Някои историци поставят под съмнение обозначаването на периода на Османско владичество в българската история, като "Турско робство". Защото няма доказателства, османите след завладяването на България да са продавали българи като роби, както западно-европейците през същия период, с роботърговски кораби извозвали африканци за Америка, където ги продавали в робство.

Според Ибрахим Карахасан-Чънар, учредител на "Турски културен център XXI век“, периода 1396 г. - 1878 г. от българската история е Османска колонизация (пред телевизия "Bulgarian ON AIR"). Според историкът Петко Колев, по време на турското робство, когато е имало съдебни спорове думата на трима българи е можело да се оспори от думата на един мюсюлманин.

През средните векове, до индустриалната революция, обработваемата земя е била единственото благо. Поради това, по време на Османското колонизиране, земята е била собственост на турци. Чак след започване на Руско-турската война (1877 – 1878), турци са започнали да продават земята евтино на българите, при което много българи бързо забогатяли.

Но днешно време, при процъфтяваща свобода и демокрация, Западът също не продава българите като роби. Българите по собствено желание отиват на Запад да работят неквалифицирана, вредна за здравето, унизителна и нискозаплатена работа. При това, без да имат право да се ползват от социалните придобивки на населението на Запада, в случай че останат без работа.

Без съмнение, българите в Османската империя, са били поставени при тежки условия. За тези, които не са живели по време на комунизма, пропагандата поучава, че българите под руско-комунистическо робство също били живели зле и секса им бил забранен.
Copyright:www.aliceswonderland.eu


Но не са известни случаи, когато Османската империя или Съветската империя, да са налагали на българите някакви санкции, както периодическите санкции от Евросъюза върху България. Не са известни случаи и българи да са се самозапалвали в Османската империя или в Съветската империя. И ако населението на България се беше стопявало със 180 души на ден, както през 2014 год. (проф. д-р Петър Иванов за Фокус), то за 500 години нито един българин нямаше да доживее влизането на България в НАТО.

"Робство е имало - Чипровско въстание,
Руско-турска война, Баташко клане - това
са факти. Робството си е робство, срещу
съжителството никой не е вдигал въстание.
Има различни видове робство: Индивидуалното,
каквото има в Америка - оковите на отделния
човек. Има и духовно. Има политическо
робство. Аз със себе си нямам съмнение в
това, че правилният термин, който е добил
национално значение, който продължава да
служи за скрепване на българската нация, е,
остава и ще пребъде робство."
Проф. Тодор Танев
- министър на просветата, 27.01.2016

Османското иго или Турско робство, е период от почти 500 години, от българската история. През този период не съществува българска държава, съответно не съществуват българи, които да представляват интересите на българския народ пред останалите държави, не съществува и самостоятелна българска патриаршия, която е подчинена на Цариградската патриаршия.

Спорен е въпросът до колко българските политици на днешно време представляват интересите на българския народ. Всички те са колаборационисти, които си спестяват зелени пари за черни дни, за времето когато задокеанските им господари няма повече да ги назначават на министерски постове.

През периода на Османското владичество навлизат и много турски думи, в българския език. На днешно време повечето турцизми излизат от употреба, за да отстъпят място на англицизмите.

image

Терминът "Османско робство" би трябвало да е възникнал в по-късни епохи, а по онова време сигурно се е наричало приемане на България в Османската Империя и интегриране на българите към анадолските ценности. Както на днешно време се нарича приемане на България в Европейския Съюз/ НАТО и евроинтегриране на българите към Северно-атлантическите ценности.

А последният цар на България - Шишман, вероятно е бил наричан от османите - диктатор, който е довел България до фалит.

И когато някои българи си спомняли с носталгия времената от преди падането под османско робство, османите сигурно са им казвали, че са вече остаряли и за това изпитват носталгия по миналото.

По време на Турското робство българите са имали право свободно да се придвижват в Османската империя и да имат собствен бизнес - да купуват земя и да стават землевладелци. Въпреки това българите предпочитали да търсят работа като ратаи във феодалните владения на турски землевладелци. Както и на днешно време българите имат право да си купят фабрики и хотели в Западна Европа и САЩ, но предпочитат да работят във фабриките и хотелите на Запад - мръсната, нископлатена, вредна за здравето и унизителна работа.

Българите са имали право в Османската империя и да разказват вицове за султана.

А турците са имали военни гарнизони в България, които да охраняват външната граница на владенията на Османската империя. Както на днешно време САЩ разполага военни бази в България, които да охраняват външната граница на американските владения в Европа. И тогава, както и днес, Русия е застрашавала господарите на българите.

image

"ислам" иде от араб. глагол "аслам"имащо семитски корен "с-л-м" което ще рече "подчинявам се"


И самите османи по онова време не са били наричани поробители, а чуждестранни инвеститори. А теглото на българския народ да плаща непосилни данъци и да работи ангария за османите, в онази епоха вероятно се е наричала "османска криза", както на днешно време се нарича "Еврокриза", за която православните гърци са виновни.

Естествено виновните за "икономическата криза" през всичките 500 години, не били османите, а болярите на Цар Шишман и техните пра-пра внуци.

А Баташкото клане вероятно се е наричало война срещу тероризма, а хайдутите - рубладжии. И за еничарите по онова време вероятно не се е говорело, че са били отвличани по линия на кръвния данък, а че Османската империя им е отпускала стипендия, защото са били мозъците на българската нация.

Българските национални носии (които на днешно време се обличат най-често от изпълнители на български фолклор), вероятно също са възникнали в по-късна епоха. А по време на Османското владичество българите най-вероятно са носели червени дрехи, с изрисуван полумесец и звезда, както при демокрацията, евро-интегриралите се българи носят дрехи с изрисувано върху тях американско или британско знаме.

И мартениците с Пижо и Пенда вероятно са възникнали след освобождението от Турско робство. А по време на Османското владичество мартениците са изобразявали ятаган или танцьорка с фередже. Както на днешно време мартениците изобразяват американски танкове и полуголи героини от детски анимационни филми.

image 

Каква е разликата между Турското робство и днешната демокрация?

Разликата е, че по време на Турското робство, турците-криптоевреи са взимали златото на България гратис. Докато при днешната демокрация задокеанските господари дават на България цели 0,7% от българското злато!
Това ще рече, че българите при демокрацията са подобрили жизнения си стандарт с цели 0,7%.

image

Ислям >"Преди да навърша 9 години, вече бях научил основната доктрина на арабския живот : Аз против брат ми, аз и брат ми срещу баща ни, семейството ми срещу братовчедите ми и целият клан, клана срещу племето, племето срещу света и всички заедно срещу неверниците
Леон Юрис.Това е познато от Тора и Талмуда.


image

„Защо са необходими неверниците? Те ще работят, ще орат, ще жънат. Ние ще си седим като effendi и ще ядем“ – рече той под одобрителния смях на някои.

image

Чрез трите религии левитите държат гоите под контрол. Днешното Християнството се използва по време на мир, да се пасат гоите. Юдеизма е за масони посветени и юдеи-комунисти. Мюсли-яма по време на мир е прикрит джихад, чрез висока раждаемост, а по време на войни открит джихад. Какво стана от много христианска толерантност. Ислямистите завладяха териториите без война.

Истината не такава каквато знаете от легендите за император Константин а именно тази популярна легенда :
Привечер, когато слънцето залязвало, Константин видял на небето сияен кръст с надпис под него "С това ще победиш".
Вечерта сам Господ се явил в съня на императора и му заповядал да направи знаме, подобно на кръста, и да начертае кръстове по шлемовете и щитовете на войниците си.
Така със силата на кръста Константин Велики успял да победи войските на тиранина и влязъл тържествено в Рим.

Истинате е друга истината е закодирана между Кръста - оформящ четирите световни посоки - Север Исток Юг Запад ; Спиралата на Фибоначи и 4 везди от 4 важни основни съзвездия от зодиакът - Fomalhaut(водолей) , Aldebaran(Телец) , Regulus (Лъв) , Antares (Скорпион) . те се асоциират с 3 животни и светият дух - и съответствуват на четиримата евангелиста -, съответно : Матея(светия дух) , Марко (лъв) , Лука(телец) , Йоан(скорпион или глава на орел)

БИБЛИЯТА НЕ Е ТОВА КОЕТО Е !
ИСТОРИЯТА Е ИЗМИСЛЕНА !
ИСТОРИЯТА СЕ ПИШЕ ОТ "ПОБЕДИТЕЛИТЕ" !

image

ТРЕТИ МАРТ ДЕН НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРЕЙСКО РОБСТВО - Йудите - "мозъкът" а мюслите - "оръжието"
 



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726474
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930