Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2016 21:05 - Многобройни извънземни са посещавали Земята от древността -1ч.
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1351 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

В продължение на хилядолетия човечеството се е сблъсквало и е преживяло множество бедствия и стихии, някои от които са от чисто природен характер, а други се оказва, че е твърде вероятно да са предизвикани от външни сили, за които не е проблем да го направят.

Както сега, така още от дълбока древност пришълците, много по-развити от нас, преследват целите си, защото могат да ни оказват всякакъв вид въздействия, дори да ни управляват дистанционно, без да можем да им направим каквото и да е. Нещо повече, в хода на съвместното ни съжителствуване тук, на тази планета, те неведнъж са показвали, че могат да бъдат и жестоки, дори много по-жестоки от хората както в отношенията им спрямо нас, така и в отношенията им между тях.

Една от древните цивилизации, оставили ни конкретни писмени сведения за реалното присъствие на същества, наричани от тях богове, дошли на Земята от други светове, е на маите. В техен писмен източник, наречен колона №6, който е коректно разчетен се говори, че в далечни времена от небесата ,,се отворил път към звездите" и на Земята слезли 13 богове, които започнали да учат маите на различни неща, като най-важни са небесните науки, чрез които те могли да разгадават и бъдещето си.

И при тях, както и при египтяните жреците са тези, които пазели познанието и посвещавали само единици, дораснали за познанието на боговете.

В свещената им книга ,,Чилам Балам", написана от жреца-пророк на име Ягуар са описани много интересни неща, включително времената, наричани и от тях - ,,края на дните". В книгата, както и в един от календарите им, наречен ,,Дългият цикъл" - ,,Тзолкин" се говори за страшни бедствия и катастрофи, които ще сполетят човечеството в наши времена, визирайки периода около 2012 година.

Апокалиптичните предсказания са почти еднакви с предсказанията на повечето древни цивилизации, а именно, че съвременната цивилизация ще бъде сполетяна от трагичен край. Подобни са и предсказанията, описани в последната глава на Библията, по-точно в главата ,,Откровение" на апостол Йоан:

И видях звяр, който излизаше от морето, и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена.
И звярът, който видях приличаше на леопард, и краката му бяха като крака на мека, устата му като уста на лъв; и змеят даде нему силата си, престола си и голямата власт.
И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя учудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;
поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е като тоя звяр? и кой може да воюва против него?
И даде му се да говори и с устата си горделиво и богохулно; даде му се още власт да действува четиридесет и два месеца.
И отвори устата си да изрече хули против Бога, да хули името Му и скинията Му, па и ония, които живеят на небесата.
И позволи му се да воюва против светиите и да ги победи; и даде му се власт над всяко племе и люде, език и народ.
И ще му се поклонят всички, които живеят на земята, всеки, чието име не е било записано от създанието на света в книгата на живота на закланото Агне.
Ако има човек ухо нека слуша.
Ако някой завежда в плен, и той в плен ще отиде, ако някой убива със сабя, и той трябва от сабя да бъде убит. Тука е нужно търпението и вярата на светиите.
И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешни, а говореше като змей.
Той упражняваше всичката власт на първия звяр в неговото присъствие, и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла.
И вършеше големи знамения, до там щото да направи и огън да излиза от небето на земята пред човеците.
И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя.
И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.
И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
Тук е нужно мъдрост, който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.
По време на заточението пред апостола се явява ангел Божий, който му предава картини от бъдещето, които Йоан записва доста подробно в Откровението си. В едно от описанията се говори как Господ ще се върне на Земята, за за извърши Божия съд над човечеството. Тогава над Земята ще летят Ангели, които ще наказват хората, според това какво са вършили през живота си. Ще започнат странни земетресения, бури и потопи...

image

Подобни картини са описани и в някои от близо 900-те свитъци, намерени край Мъртво море през 1947г. - т. нар. Кумранска летопис, която според археолозите датира от времената на Иисус Христос. Много важен е т. нар. ,,Свитък на войната", който в потресаващи детайли описва апокалиптична война между силите на Светлината и силите на Мрака, между добрите и лошите ангели. И там е описано, че боговете се делят на два вида групировки, които се сражават помежду си заради Земята, или човечеството. Учените са категорични, че нашата планета са се водели войни с оръжия, притежаващи невероятни унищожителни способности, каквито са ядрените и лъчевите. Свидетелства за употреба на ядрени оръжия има, както на територията на континента Африка, така и в Азия. Налице са доказателства, че с подобен вид оръжия са поразени Вавилонската кула, Мохендьо Даро и Харапа, двата града в Близкия изток Содом и Гомор, и т.н.

Всъщност по цялата планера се срещат разрушения и останки, които спокойно може да се каже, че са руини и разрушения от оръжия с невероятна мощ за нивото на развитие на човечеството в онези времена. Изключителен пример в това отношение са руините на територията на днешна Боливия на древния град на инките Пума Пунко, които удивляват не само с невероятните за онова време строежи, форми, масивност и големина на каменните блокове, а преди всичко със състоянието, в което се намират сега.

Огромните каменни блокове, а преди всичко със състоянието, в което се намират сега. Огромните каменни блокове са щамповани с най-различни геометрични форми и фигури (сякаш твърдите скали са рязани, щамповани и рисувани с машини, притежаващи цифрово-програмно и компютърно управление). Блоковете, някои от които тежат по неколкостотин тона с изключителна твърдост на скалата, са изрязани с поразителна точност. Стените им притежават многопрофилни форми, невероятно точно снадени, така че никога никой да не може да ги разедини. Сглобявани са по- т. нар. плателинова технология и образуват нещо подобно на космодрум. Специалистите са категорични, че за да бъдат конфигурирани и снадени по този начин притежаващите огромно тегло каменни блокове е била необходима технология, преодоляваща земната гравитация.

Целият комплекс е доста голям по площ и за да бъде разрушен до състоянието си в момента, е било необходимо да се употреби оръжие с огромна мощ (от порядъка на съвременните ядрени оръжия), което е било употребено с невероятна точност - ударът е нанесен право в центъра на комплекса. И до ден днешен за специалистите остават най-малко четири загадки, ето най-важните:

С каква цел е направен комплексът?
По каква технология е построен, за да буди изумлението на специалистите?
Кой и кога го е построил, както и кой и с каква цел го е разрушил?
Какво точно е било оръжието? Ако е било ядрено, в комплекса не е засечена никаква радиация, а и разрушенията не съответстват на причинени от ядрено оръжие.
Освен това космическият комплекс се намира недалече от древния град на инките - Тео Тиуакан, разположен на свещеното езеро Титикака. В града и днес могат да се видят твърдя интересни неща. Най-интересната постройка е каменната врата на Слънцето, разположена в центъра на града, а най-голямата му светиня е пирамидата, наречена Акапана, чиито връх е повреден от неизвестна стихия. Пирамидата също е построена от огромни и свръхтежки каменни блокове, издялани от свръхтвърда скала. Не по-малко загадъчна е и голямата дупка в центъра на града с формата на фуния, която учените твърдят, че е издълбана умишлено (но безсмислено) от инките, които едва ли не я издълбавали с голи ръце, за да си правят ритуали, защото просто нямали с какво друго да се занимават, а само с ритуали - така твърдят учените! Според сериозните изследователи, дупката е свидетелстващо доказателство за мощен оръжеен удар по града, нанесен от небето...

Подобни разрушения има и на територията на съвременно Перу. И там се констатира същото, че другият град на инките - Саксануамон, представляващ загадъчна крепост, според преданията построена от вожда на инките Манка Канаку, който дошъл от небесата през вратата на Слънцето в Теотихуакан.

В Перу има и друг твърде загадъчен комплекс изрязан от камъни, разположен на 3500м. височина. За него специалистите са категорични, че е бил космодрум за корабите на пришълците в онези древни и никак непознати за нас времена, съразмерни по давност с времената на Атлантида. Комплексът носи странното име - Кенка.

image

Следи от поразяващи удари от небето (или направо от Космоса) има и на територията на съвременна Индия. Пример е Хълмът на мъртвите, наречен Мохенджо Даро, за който вече споменахме. За твърде невероятния град преданията твърдят, че е загинал от мощна светлина, която направо го изпепелила. Открит е през 1922г. от английски археолози, които са потресени от разкриващата се гледка. Намерени са голямо количество човешки скелети, буквално поразени от неизвестно оръжие по улиците на града, в домовете им, както си работели и т.н. Следите по изгорелите скали от развити мощна температура и налягане категорично говорят, че градът е разрушен от мощно, неизвестно на нас оръжие, наподобяващо съвременните ядрени.

Още повече, че в зоната на предполагаемия епицентър все още се излъчва радиация. Радиоактивност е открита и в множеството трупове на хора, загинали в неестествени пози, показващи ужаса и страха, които те са изпитали в последните си мигове. Изследванията показват, че за да се стопят по този начин скалите е била необходима температура не по-малка от 2000 градуса и налягане над 400 атмосфери, което е просто невероятно, защото двата фактора са били налице в открито пространство с голяма площ. Междувпрочем разрушението на Мохенджо Даро доста си прилича с описаните в Боливия и Перу, както и с опустошенията от Тунгуския метеорит. Учените се питат да не би и при тези загадъчни поражения да е сработила системата за защита на Земята, защото в древноиндийския епос Махабхарата се говори за появяването на огромно огнено кълбо в небесата, след което последвал мощен взрив.

При другия древен народ - шумерите, има описания за появата на някакви странни черни облаци, от които измирали огромно количество хора в шумерските градове.

В древни текстове, т. нар. ,,Шумерски плачове", се говори за последствията от ,,войната на боговете" - на анунаките и нефилимите, дошли на Земята от планетата Нибиру, които създали човека с части от себе си и части от местни маймуни, за да им работят в мините, където те добивали злато и уран. Шумерските богове били доста агресивни и често водели боеве помежду си със страшни оръжия, причиняващи жестоки опустошения на Земята. Битките са описани доста добре в шумерския епос, както и в епоса на инките и маите, също и в древноиндийските писания - Ведите, Махабхарата, Рамаяна и др. В последните два епоса се говори за висши същества, дошли от други светове, които земните хора наричали богове, полубогове и демони. Трябва да отбележим, че няма древноиндийски писания, в които да не се говори за боеве, водени в небето между боговете и демоните.

В древногръцкия епос се говори и за космическа битка, в която погива планетата Фаетон. Жестоката война между боговете в Космоса е описана и в шумерския епос, само че там се говори за гибелта на планетата Тиамат, намирала се между Марс и Юпитер, точно там, където сега е астероидният пояс, т.е. отломките от планетата, която според древните народи е била най-красивата в Слънчевата система.

Подобно е и описанието на Всемирния потоп, библейска картина описваща много добре как разяреният Бог решава да унищожи потъналото в пороци човечеството, след като предупреждава единствения си любимец Ной. Анализаторите на тази картина са категорични, че става въпрос за реално разразило се бедствие в големи мащаби, причинено целенасочено от могъща сила.



Друг, конкретно документиран пример, за описана битка между небесни сили е от по-ново време. От 14 април 1651г., от Германия, град Нюрнберг. Жителите на града са събудени от твърде необичаен феномен в небето, където се водела битка между две извънземни групировки, представени от два огромни пурообразни обекти, от които излитали малки елипсовидни НЛО с различен цвят - жълти, червени, оранжеви, дори и черни. Документът, описващ битката, пояснява, че внезапно от челните страни на двата огромни обекта се появила оръдия, които започнали да стрелят с неизвестни куршуми-лъчи, в резултат на което и двата кораба са поразени и започнали да падат. Чул се мощен взрив, а на мястото където паднали обектите се появили огромни кратери и много пепел...

Пет години по-късно австрийският архитект Ханс Главт отразява събитието върху ксилография, която е съхранена и до днес.

Друг документиран случай също е от Средните векове в Западна Европа по времето на чумата. Налице са множество писмени съобщения за неизвестни обекти хвърчащи във въздуха, над най-гъсто населените места, от които излизал странен пушек, причиняващ и размножаващ жестокото заболяване...

Най-фрапиращ в това отношение си остава твърде загадъчният факт, отново от средните векове, но мястото на събитието е новият свят - Южна Америка. За периода 1492г. - времето на откриването на Америка, до 1570г., времето, когато колонизирането на империята на маите, инките и ацтеките тече с пълна сила. Непозната за Стария свят империя се простирала по цялото тихоокеанско крайбрежие по времето на император Пачакурти (средата на 15. век) и наброявала приблизително 15 милиона население. Потресаващото в случая е, че то просто се е стопило за по-малко от век, защото някъде към 1570-1580г. империята от времето на Пачакурти не само, че вече не съществува териториално, но и останалото коренно население на Южна Америка, както сочат данните едва достига 2 милиона души. Въпросните близо 13 милиона измрели от неизвестна болест, както вече се отбеляза за по-малко от сто години. Вирусът, който покосявал предимно индианското население се оказва по-опасен дори от ебола. Всеки покосен от него просто си отивал най-много за 48 часа.

На заразените изведнъж им руквала кръв през очите, ушите, носа и устата, те падали в неспасяеми конвулсии и напускали живота. Пита се, откъде се взе този вирус причиняващ жестокото смъртоносно заболяване, срещу което не можело да се намери лек? Болестта изобщо не е позната в Стария свят, защото просто не е съществувала. Наистина в днешно време изследователите се питат каква е черната сила, която извърши непознат геноцид в цялата човешка история досега - да бъдат изтребени милиони човешки същества от вирус, по-опасен и от съвременно бактериологично оръжие!

Някои военни специалисти, изследващи последствията от т. нар. генетични и расови оръжия в днешно време са на мнение, че е употребено генетично оръжие, но веднага възниква въпросът: Кой може да го е направил в онези времена? Отговорът е еднозначен: На подобни изтребителни поразии са способни само Тъмните сили от космически произход. Достойните им ученици от земен произход масово овладяха изтребителните тихи методики едва в днешни времена и като пример може да се посочи случаят с мълниеносното масово заразяване с вируса на т. нар. атипична пневмония в Китай от 2003г. Тогава за кратко време от вируса измряха хиляди китайци, а техните учени и лекари доказаха, че е твърде рядък и е изкуствено синтезиран в тайни лаборатории, по добре финансирани свръхсекретни проекти...

Както става ясно, подобни неща, макар и рядко вече, се случват в днешни времена, но благодарение на напредналата медицина огнищата са овладявани и заразата е потушавана. Пита се, какво ли ни очаква в бъдеще като се има предвид какви планове кроят някои ,,висши?" представители на човешкия род и на какво са способни те?

Вече могат да бъдат изброени достатъчно факти с внезапна поява на епидемии от непознати болести, като например птичи грип, свински грип, луда крава и др. Те започнаха да се констатират все по-често в днешни времена... Днес не само на специалистите по редки заболявания е ясно, че вирусите на най-опасните болести начело със СПИН се създават в различни лаборатории по света по секретни програми, както е вярно, че по същите програми се работи свръхсекретно и с някои извънземни представители за обмен на биотехнологии от най-различен вид... вече ни става ясно с какви цели ще се използват...

illuminatibg.blogspot.bg/2016/03/1_35.html



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726936
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930