Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2016 20:55 - Спомнете си кои сте
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1482 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.03.2016 23:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Рис.32 Медния Змей, знамето на Моисей Начало XVI в.

Пасха е иудейски празник  посветен на датата на изхода на арианските войски, "народа на Израел," от Каспийско море, от Хазарския Итил =монголо-татарската столица Итил = Сарай Бату = Астрахан за завладяване на Paradise/ Райския Рим, за да го направят Световен ариански Мир покланящ се на змея-Aру. Потвърждение на гореизказаното е Евангелие на Йоана: където е указано, че ". Както Мойсей издигна змията в пустинята, така трябва и Човешкият Син бъде издигнат, че който вярва в Него, да не погине, но да има вечен живот" (3 14-16). Това означава, че апостол Йоан директно оприличава Христос на Медния Змей Serpent.

На Фигура 32 е показан образа на медната змия на прът от Моисей възнесена за да и се покланят иудеите следващи за нея. Близо до Рис.33 е показана типична икона, датираща от началото на XVI век., Което показва, разпъването на Христос. Вижда се добре, че кривата на тялото на Христос, изобразен антропоморфно (т.е. в човешка форма) е напълно съвместима с огъването на Медната Змия възнесена от Моисей, от което може да се заключи, че иконата на разпъването на Христос на Рис.33 е изпълнена по същата култова/религиозна традиция, както и изображението на Медния/Бедния Змей на Рис.32.


image
Рис.33 Икона, изображающая распятие Хора-Христа,из церкви с. Чернокулова


Това означава, че Фигура 33 показва арианска икона, която изобразява разпятието дошло на Земята от ада през 1666 г. в човешката форма/облик на Звяра-Змея = Хора-Христа, разрушил Рая, Paradise/Райския Рим и трансформирал Земята в ариански технологичен свят, упадащ към високо технологичните адски локали на Билла Сварга.

Кривите на тялото разпнатия Хора-Христа е идентичен с изображението на Медния Змей на Рис.32. Именно въплътения Хор-Христ(-ос), върна в злокачествения грях земляните, съблазнени човечеството доброволно да се откажат отРайския Раав(-ы), вместо което на Земята се насади арианската вяра. Тъй като арианската вяра е изградена изцяло върху лъжи и измами, в нея няма реална истина , веднага след разпването от римляните на Христа-Хора арианската вяра веднага се разпада на няколко ариански течения, като християнство, ислям, юдаизъм, будизъм и т.н., които, от своя страна, също започнаха да се дробят фрактално на секти, и този процес продължава в настоящия момент. Борбата на арианите срещу Рим беше дълга и упорита, традицията на поклонение към Sun Ra в света не бе победена, арианите не успяха да я победят с въоръжена сила, и затова Вестфалския мир през 1648, провъзгласява принципа на "чиято власт, такъв ред и религия", (или религиите се налагат по местожевеене) новообразуваните религиозни култове са със синкретични характер, тоест, съдържа елементи както на Paradise Райската Раав, така и на арианството. Икони, изобразяващи меандрите на кръста като змия-Христос хор бяха разпределени в мускусни в XVI -. XVII век, когато арианите, кромешники-поддръжници на Иван Грозни и неговите последователи бяха нетърпеливи да доминират над света. Тогава тази иконографска традиция напълно изчезна заради поражението на идеологията и кромешничеството и последвалите синкретизации създаващи през XVIII-XIX век нови религиозни култове, подаде отказващи се от поклонението на Рa, така и от поклонението на Aру в полза на признаването като обект на поклонение на "Всемогъщото Нищо", т.е. към несъществуващия "Бог-Дух", който не съществува материално, и затова във физическото съществуване на който последователите му остава само да вярват. Днес доминират образи на разпятия, където тялото на Христос се намира на кръста вертикално без серпентинови завои, което показва, че в момента, Христос се проповядва, поне официално, както възкръснал не-сущий абстрактен Бог -Дух, а не като Син на Духа на Луната, Йис_Ара, и плътския Ка, разположен в ада в ядрото на Земята. 


Горните доказателства доказват несъстоятелноста на тезата на Д. Айк че християнството произхождало от Рим, една добра манипулация.

image

----------------------------------------------------------------------

Когато си в Рим , прави като римляните


Някои от местата и културите, в които са се установили хибридните родове, са останали в центъра на техния заговор и до ден днешен. Най-забележителен в това отношение е Рим, мястото, откъдето произхожда християнската религия такава, каквато я познаваме. Рим си остава глобален център на мрежата от тайни общества, контролирана от рептилоидните хибриди. Елитни тайни общества в тази мрежа, като йезуитите, малтийските рицари, тамплиерите и Опус Дей, са тясно свързани с Ватикана. Рептилоидите и техните хибриди са създали всички основни религии и голяма част от по-малките. Християнството, юдаизмът, ислямът, а и не само те, произхождат от земи, контролирани някога от Шумер и Вавилон. Преводите на древните глинени таблички, открити на територията на днешен Ирак, доказват по категоричен начин, че библейският Стар завет, основополагащ стълб на юдаизма и християнството - свързан, между другото и с исляма - е вариант на далеч по-стари шумерски легенди, в които са променени единствено имената на героите и географските названия.

---------------------------------------------------------------------

image

Пустинникът Мойсей(Моше), възражда национализмът на юдеите с расисткият йудаизъм, призовавайки рудра-йах от Лемурия, явяваща му се като огън, запалил къпина. Мойсей е Архетип "Скорпион"(обича да командава, обича върховенство на племето си - все марсови качества, а като добавим конспиративният харакер - да излиза от нечие чуждо място, изпозлвайки го и унищожавайки го- ето го завършеният Архетип на Скорпион!!


-------------------------------------------------------------------

Историята за открития сред тръстиките Мойсей е била разказвана много преди това като доста сходна по своята същност легенда за Саргон от Акад, цар на Вавилон около 2550 г. пр. Хр. Вече установихме, че историята за Ной и потопа произлизат от същия източник. Родовете, произлизащи от Шумер и Вавилон, пренасяли своята сатанинска религия, където и да отидели. Първоначално я практикували открито, но впоследствие били принудени да я прикрият зад фалшиви митове и изпълнени със символика ритуали. "Християнската" света троица всъщност е вавилонска. Светата троица във Вавилон се състои от Нимрод, бащата, който е бог на слънцето, Семирамида, или Ищар, девствената майка и богиня, и Тамуз, или Нин, родения по непорочен път син. След като хибридните родови линии се преселват в Рим , те пренасят със себе си своята сатанинска религия, прикривайки я зад маската на "християнството" и Светата троица, съставена от Бог-Отец (всъщност Нимрод), Сина Исус (Тамуз) и Светия дух. Християнството описва Светия дух като гълъб. Именно гълъбът е символ на Семирамида (Ищар) (от която между другото води началото си Великден) у вавилонците. Титлите и атрибутите, с които жителите на Вавилон удостоили богинята Ищар, като например "Майката дева" и "Небесната царица", преминали като "Дева Мария" и в "новосъздаденото" християнство с център Рим. Римската църква, от която произлиза християнството, е всъщност вавилонската църква, преместена на ново място. Богинята била свързвана предимно с планетата Венера, но понякога и с Луната. Древните асоциирали Луната с "колесницата" на боговете и богините. Селена, гръцката богиня на Луната, била изобразявана на сребърна колесница (Луната), теглена от бели коне, докатo индуският бог Чандра също пътувал в лунна колесница, теглена по небосвода от десет бели коня. По време на Никейския събор, проведен през 325 г., римският император Константин определил в какво трябва да вярват християните и приетият на събора Символ верую бил наложен над цялото християнство, което го следва и до ден днешен. Самият Константин дори не бил християнин. Той почитал бога на слънцето, наречен Сол Инвиктус - Непобедимото Слънце.

---------------------------------------------------------------------

image

Абрахамските религии юдаизъм и ислям с духове Йах и Аллах почитат едновременно и Шива-Рудра и Шива-Линга и Кали, като Кали най-вече, която е в смесеното проявление на гуната на страстта -раджас и гуната на мракът-тамас.

йакша-ракшамси раджасах претан
бхута-ганамш чанйе
йаджанте тамаса джанах

Хората в гуната на страстта почитат демоните; а тези, които са в гуната на невежеството, почитат призраци и духове.Бхагавад Гита 17:4


---------------------------------------------------------------------

Когато Константин обявил, че християнството става официална религия на Римската империя (или на онова, което било останало от нея), повечето хора нямали нищо против. В края на краищата "новата" вяра била тяхната стара религия, но с променено име и облик. Доскоро тачели божества като Бакхус, римската версия на гръцкия Дионис, а сега щели да се кланят пак на същото божество, но преименувано на Исус. Ето какво можем да прочетем за Дионис/Бакхус:
"Дионис бил божие дете, родено от девица на 25 декември и поставено в ясли. Той бил странстващ учител, който вършел чудеса. Взел участие в триумфалната процесия, яздейки магаре. Бил цар, който бил убит и изяден по време на ритуал за плодородие и пречистване. Възкръснал от мъртвите на 25 март. Бил бог на лозята и превръщал водата във вино. Наричали го Цар на царете и Бог на боговете. Бил смятан още за "Спасителя", "Избавителя", "Поелия греховете", "Помазания", "Алфа и Омега"... Идентифицирали го с овен или агнец. Титлата му Дендритес или "млад мъж на дърво" предполага, че е бил обесен на дърво или разпънат".
Това да ви звучи познато? Тази история се разказва много преди появата на "Исус", само имената на боговете са други. Сред тях е и едно римско-персийско божество, наречено Митра, който бил "лозето", "добрият пастир" и пр. Посещавал съм Ватикана няколко пъти и винаги съм се удивлявал до каква степен това място е изпълнено със символика, свъзана с бога на Слънцето, богинята на Луната и илюминатите. В центъра на площад "Свети Петър" се издига оригинален обелиск, донесен от Хелиополис - Града на Слънцето в Древен Египет. Увенчали са го с малък кръст на върха, за да му придадат по-християнски вид. Колко мило. Древноегипетски обелиск се издига и в друг ключов за илюминатите град - Лондон. Това е т.нар. "Игла на Клеопатра", поставена на брега на Темза - реката, наречена на името на келтската богиня Темезис. Между другото, там, където реката преминава през средището на илюминатската индоктринация, наречена Оксфорд, реката се нарича Изис (Изида), а не Темза. Изида е египетска богиня, поредната девица, родила дете. Ню Йорк и Париж също притежават оригинални древноегипетски обелиски, разположени в Сентрал Парк и Плас дьо ла Конкорд, покрай който автомобилът на принцеса Даяна преминал минутка преди да катастрофира. Върхът на парижкия обелиск е позлатен, а това е символ на златния пенис на Озирис. Можете да проследите придвижването на хибридните родове благодарение на техните символи, имена и дори архитектура. Един от прочутите седем хълма на Рим се нарича Капитолийски. На него някога се издигал древен храм на Юпитер. Названието си "Капитолийски" получава, тъй като при изкопни работи за полагане на основите на храма, бил открит човешки череп. Латинската дума за "череп" или "глава" е caput. Ето защо използваме днес тази дума, когато искаме да кажем, че нещо е мъртво или безнадеждно повредено.
----------------------------------------------------------------------
image

Моше бива посветен в змийските мистерии на Йах, след престоя си при тъста си в Етиопия и завръщането му в Египет решава да приложи метода за "Изхода" на йахудите("жреческа каста" при фараона към "Обетованата Земя". "Йахудите"(юдеите) са различни от "ибри/хабиру"(евреите)
.

----------------------------------------------------------------------

Когато потомците на хибридните родове, основали Рим, преместили седалището на американската законодателна власт във Вашингтон, те нарекли сградата Капитолий, Капитолийски хълм или Хълма на черепа. Този пример бил последван от законодателните събрания на някои щати. Освен това думата capital също произлиза от caput. Човешкият череп и черепът с кръстосаните кости са сред основните символи на рептилоидните родови линии. В американския Йейлски университет има братство, наречено "Череп и кости", където студентите, представители на въпросните фамилии, бъдещите лидери и ръководители на рептилоидния заговор, включително семейство Буш, официално биват посвещавани в това тайно общество. Въпросното братство "Череп и кости" е пренесено в Америка от Германия, родното място на фамилия Ротшилд, а мнозина от членовете му впоследствие заемат влиятелни позиции - явни или задкулисни. Американските президенти Буш старши и Буш младши също са били членове на "Череп и кости", където са лягали голи в ковчег със завързани за пенисите им панделки като част от ритуала за посвещаване. Такива хора управляват нашия свят. "Кръстосаните ключове на Свети Петър", които можем да открием навсякъде из Ватикана и Рим, символизират всъщност череп и кости. Този мотив се появява и в историята за Исус, който според Библията бил разпнат на хълм, наречен Голгота, което означава "място на черепа",каквото е значението и на алтернативната дума calvary (от англ. "разпятие", "голгота")
----------------------------------------------------------------------

image

Тълкуване на Сий и Йис по рамейски, езика на Ра


Чрез измама, подправяне и насилие над истинското име на Всемогъщия, йудо-арианите, хазари са ви лишили от свещена сила на молитва, от щит и меч, като са реверсирали езика и молитвите и те в голямата си част са престанали да достигат до Aboga Ra: и когато се молим, мислейки, че хвалим Всевишния, в действителност ние го хулим, без да го знаем. Ето защо по-рано е имало велики светии, използвани за да бъдат чудотворци, но сега няма такива. Лишени чрез измами и насилие, от нашите молитвени оръжия, чрез умишлено нарушаване/изкривяване на нашата реч Ra която умишлено е била превърната в "език".

Историците смятат, че свещениците от Мемфис са уточнили, че за първи се появил Птах, Който е създал небето и поставил на него слънцето. Мъдрите твърдели че той, Птах, носеше идеята за създаване в сърцето си и даде живота с движения на езика си (т.е. неговата животворна дума). Под "Птах", обикновено се разбира Земята. Оказва се, че днес светът е създаден от Птах, който е на Земята, чрез думи или изрази. Не забравяйте, че това е важен аргумент за бъдещето. Ако словото е реверсирано светът постепенно ще бъде разрушен. Например какво ще е влиянието/превода на революционното мото "Свобода или смърт" ако думите са реверсирани: призовавате за робство и това ще получите или ново мото, например "По добре роб но жив"

image


Юдохазарите-ариани ви направиха безсловесни пред Abogа Ra и ви въведоха "в-йис-кушение" и ние станахме без-защитни срещу силите на злото. Затова юдо-хазарите, хасиди, сега доминират в света и Русия. Трябва да отбележим, тук и друг еврейски аналог на името Йис-ус, нямащо нищо общо със съществуването Разпнатия Ра_Те Sun, което представено в Стария Завет с името:

Моисей = ма_Йис_Сий - буквално означаващо "не-съществуващия  (т.е. Yis- "бог") става въплътен (т.е. "станал съществуващ")

"По този начин, името" Мойсей "= ма_Йис_Сий означава признаване на несъществуващия бог на въплъщението, т.е. . Ваала = Баал се явява друг, старозаветен аналог, на евангелското име «Йисус» = Йис_Ос.
Например в английския, произношението на името «Моисей» е Мозес = Мосес, т. е. «ма_Йис_Ос» = «мой Иисус»
Най-общо казано, Мойсей - е обратно еврейско прочитане на ислямо-арианската формула Йис_сий_Ам, като за маскиране на явно включената в думата, "Йис" умишлено е записана обратното в Стария Завет:

Йис_сий_АмГласувай:
3
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6688978
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1559
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31