Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2016 19:28 - Морски пехотинец разказва за скрита база на извънземни в Гуантанамо
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1067 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Под Гуантанамо се крият пришълци, твърдят изследователи.

image
     Alien Spaceship Landing on an Aircraft Carrier


За първи път НЛО били забелязани да излитат от ,,голяма подводна база на пришълци" близо до Гуантанамо преди почти 50 години, в съответствие със заявленията на американски моряци.

image


В докладите на офицери от военноморската база Гуантанамо от 1968-1969г., се съобщава за визуално наблюдение на огньове в тъмнината и мащабно движение на НЛО около базата.

image
        Guantanamo Bay Government Crusies

В документите се отбелязвало, че размерите на обектите варират от 15 до 30 метра. Интервю с един от бившите военни е публикувано на портала ,,Mutual UFO Network", който се смята за ,,най-голямата организация по разследване на НЛО в света"

image
            George Bush in Guantanamo Bay


Според интервюто на американските военни, което всяка вечер наблюдава НЛО, им било забранено да обсъждат това публично.

image
         Guantanamo Prisoners


,,Всичките ни морски пехотинци бяха поразени от изключителната активност на НЛО като над самата база, така и около нея" - заявил един от свидетелите. - ,,Практически всяка нощ НЛО летяха над главите ни на височина под 100 метра".

image


Морският пехотинец, чието име не се споменава, получил заповед да следи района, когато за първи път видял ,,марсианските кораби". По думите му това не били ярките ,,чинии", които обикновено се показват по филмите.

image


,,Повечето от тези НЛО бяха приблизително между 50 и 100 фута в диаметър, но с невъоръжено око бяха забележими поради бледия, тъмен корпус, който имаше само малка червена светлина в задната част", казва той.

image


По думите на военния всички тези обекти пред очите му излитали или влитали в океана. Освен това след гмурването на малките НЛО във водата започвали да се движат големи сини светлини. Той предположил, че в Гуантанамо трябва да има голяма подводна база на НЛО.

image


Свидетелят си спомнил също за едно събитие, което по думите му било „най-завладяващото“.

image


Около седем часа вечерта бившият морски пехотинец открил зад караулното на самата земя огромен бял облак със сини мигащи светлини в центъра.

image
   Aliens with their Masks Outside the White House


Той повикал другарите си, но след известно време сержантът разгонил групата, наблюдаваща обекта.

image


Те отишли зад казармата, откъдето наблюдавали как офицери от разузнаването донесли апаратура, подобна на снимачна, и в продължение на три часа провеждали манипулации, без да правят опит да се приближат към обекта.

image

След това НЛО-то мигновено излетяло, подобно на изстрел в тъмнината.

image


Миналата година бивша служителка на НАСА заявил, че в агенцията крият цяла серия наблюдения на НЛО под кодовото име „Дядо Коледа“.

image


Разсекретилата тези данни Дона Хеър твърди, че НЛО са следили всички кацания на космически апарати на повърхността на Луната.

image

През 1968 година по поръчка на ВВС на САЩ Колорадският университет организирал група от 37 експерта под ръководството на специалиста по атомна енергия Едуард Кондън.

image

Докладът на групата „Научно изследване на НЛО“ бил разгледан от специален комитет на Националната академия на науките на САЩ и публикуван в началото на 1969 година.

image
          Happy 10th Birthday Guantanamo Prison


В него подробно са анализирани 59 съобщения за НЛО, макар че по това време били събрани 12 618 такива съобщения. В „Заключението“ Кондън категорично отхвърля „извънземната хипотеза“ и препоръчва да се прекрати по-нататъшното изучаване на проблема.

image


Като цяло до такива изводи като на Комисията Кондън са стигнали и други комисии, изучаващи съобщения за НЛО.

image

Във Франция това е била Групата за изучаване на неидентифицирани аерокосмически явления, работила от 1977 г. В СССР подобно заключение са направили група експерти, работещи по темата „Мрежа“ на Министерството на отбраната и Академията на нeуките (1978−1990).

image


Все пак се отбелязва, че на отделни добре документирани наблюдения на НЛО изследователите така и не могли да дадат изчерпателно научно обяснение.

image
       Ron Paul in his Alien Spaceship

image

illuminatibg.blogspot.bg/2016/



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8738652
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930