Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2016 22:47 - Повече от 800 000 умират годишно от "самоубийство" - по точно в резултат на психотронни оръжия.
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1389 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.09.2018 17:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Скочила от 6 етаж, първи дошли полицаите и тя им казала че сама е скочила?!!!

Като един журналисти и деятели подхвърляха за причината страхът от евентуална грешка на състезанието, но пък точно Цвети Стоянова не е правила повече от две години грешка на състезания, не е проваляла отбора, била е безупречна като състезателка. Не е логично да се мисли, че към страшното решение е подтикнало евентуалното и отстраняване от отбора, защото всеки треньор трябва да е луд да се лиши от основна състезателка буквално дни преди европейското. И Илияна Раева, и Ина Ананиева са достатъчно честолюбиви, амбициозни и обгоряли в битки, за да си позволят подобен риск преди Олимпиадата. Но някаква страшна причина има – не е така просто. Едно успяло 21 годишно дете, красиво, лъчезарно
да избере краят вместо да продължи

Цветелина Стоянова не може да е искала да се самоубива, по точно е опит за убийство. Цвети Стоянова не е имала депресия, но не е можела да спи и е изпитвала страх- точно симптомите при атака с психотронни оръжия. Запис на мозъчни вълни, наслагване на запис на самоубиец и готово. Сега е възможно, използвайки супер компютри, да се анализират човешките емоции по електроенцофалограмен начин и да се направи точно тяхно копие, после тези „записани емоции” да се изпратят на друг компютър и, по желание, „тихо да се излъчат и да променят емоционалното състояние на човек.

Ако се установи честотното излъчване на мозъка на дадена човешка личност или човешки индивиди, хората могат да бъдат командвани и манипулирани дистанционно, чрез излъчване на психогенератора на определени импулси в диапазона на техните честотни вълни. Жертвите започват да чуват нелепи команди. Не са редки случаите на немотивирани на пръв поглед самоубийства, на неоправдана агресия към близки ... Човек става зомбиран. Превръща се в играчка. Затова психотронното оръжие е по-страшно от всички други видове оръжия.

А причините поради които е използвано такова оръжие от българските или израелски служби може да се разследват, но не и във България. Например указания да саботира отбора  по време на състезание в Израел, момичето отказва да ги изпълни, заплашва че ще разгласи за този натиск и т.н.

В момента в Бъгария се прави стрес тест на проект син лъч/вкарване на определени мисли в мозъкът на човек и съответни действия - самоубийства, самозапалване, обесване и др. Има и подобни забавни реалити предавания по телевизията за привикване с ЕМ команди.





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728952
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930