Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2016 20:06 - Телегонията
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 692 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.06.2016 20:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Тези, които се опитват да изкарат Кали от вас, не заслужават да видят вашата Шакти



Телегония е гръцка дума. Произлиза от Tele - далечно, и gonos – произход. Обобщено – ако жената се е омъжила и родила дете от мъжа си, то това дете може и да не прилича на биологичния си баща. То може да наследи гените на мъжа, с който майката е направила първия си полов контакт.
Този факт е добре известен в развъдниците. Ако първия самец на чистопородната майка не е бил чистопороден, значи няма смисъл да се чакат чистопородни потомци. Дори и когато всички останали самци след това са чистопородни. Възможно е и предците ни да са се досещали за телегонията. Сгрешилата девойка е била разкарвана гола из селището, а след това са я изгонвали от там. Жестоко. Но предците ни са считали, че е възможна здрава наследственост, ако невестата е девствено чиста, а от разгулно момиче няма да получиш добро потомство. В някои племена е имало обичай – първия мъж на всяко момиче от племето е вождът. А за вожд е избиран най-добрия от племето. Затова съплеменниците са смятали, че най-добрите качества могат да бъдат предадени на детето, точно от вожда.
Сега е известно, че при първият полов контакт с алкохолик, наркоман, психически болен, дори и да няма забременяване, в бъдеще ще се раждат деца, страдащи от тези пороци. Защо се случва така? Отговорът на този въпрос можете да намерите в книгата „Магичният преход” на Тайша Абелар. Според мнението на автора, мъжът оставя в тялото на жената енергийни влакна, приличащи на светещи червеи. Живеейки в матката, тези влакна осигуряват оттичане на женската енергия към мъжа, който ги е посял.
Може ли някак си да се премахне следата на първия мъж в жената? В една статия от интернет се казва, че ако ако в продължение на 7 години жената няма полова близост, то тя се прочиства и тогава може да се разчита на чистокръвно потомство.
Тайша Абелар предлага още един начин на очистване, който нарича „припомняне”. Жената трябва да си припомни всички мъже, с които е имала полова близост. След което да работи със всеки от тях мисловно, като се постарае да възкреси в паметта си възможно повече детайли, свързани с конкретния мъж. Чак след това трябва да се прочисти с дишане. Трябва да попие в себе си тази енергия, която са оставили мъжете при полов акт.
При секс, мъжът оставя в жената енергийната си следа и взима със себе си много от женската енергия. Според толтеките жената трябва да подхранва енергийно мъжа, да му служи, защото това е фундаментална биологическа закономерност, а не социално условие. Тази закономерност е отговорна за 2 произтичащи функции. При полов акт, освен размножителната функция има и друга, според която, жената дълго време след акта непрекъснато подхранва енергийно мъжа. Жената отдава много сили не само за раждането и възпитаването на децата, но и за привличането на мъжа в този процес. На свой ред, мъжът става зависим от жената и е привличан постоянно от възможността отново да се захрани с енергия. В продължение на 7 години след половия акт, жената подхранва енергийно мъжа, след което вече влакната избледняват и изчезват. Това е причината техниката на спомняне, или по друг начин казано - преразглеждане, за жените започва от спомнянето на половите си партньори.
Превод: Анита

https://www.youtube.com/watch

http://www.liveinternet.ru/users/light2811/





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685702
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031