Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2016 21:47 - ВЪЛШЕБНО ЛИ Е ОГЛЕДАЛОТО
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 958 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.07.2016 22:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image


От древни времена човечеството е убедено, че огледалата са магически предмети. Момичетата са ги използвали за гадаене за своя съпруг, а магьосници го използват, за да предсказват бъдещето. Когато един човек умира, в къщата му всички огледала се покриват, така че душата му да не остане там. На изток пък казват:  „Огледалото висеше на входа на дома му, за да го предпази от зли сили. 

image
              Rat"s Reflection in the Mirror

В допълнение ще ви кажа, че огледалото се е използвало като амулет, носен около врата. Много приказки и легенди са свързани с огледалото и неговия свят. И както се и оказа, има доста истина в тези исторически представи.  Хората през целия си живот правят опити да разберат света. Въпреки това  за да направите това, вие първо трябва да опознаете себе си. Огледалото в този случай може да се нарече инструмент на човешката идентичност и основа на знанието. Човешкото съзнание, неговите идеи за света и за себе си се влияят от огледалото. Периодично хора попадат в огледалния свят който е  отделна паралелна реалност, която живее със свои собствени закони и население и контрагенти от хора които дублират нещата.
Всеки човек има аура, която се генерира от биополето. Както знаете  вече благодарение на метода на Кирлиян аурите могат да бъдат снимани. Всеки човек има своя собствена информация, енергия и матрица,  което се нарича  душа. Огледалото отразява не само видимата част на човека - тялото и лицето, но и душата му. Отразява и помни! И това би могло да обясни много „чудеса”, свързани с огледалата.

image


Според немския учен
 Карл фон Райхенбахсветли очи  отразени от огледало може да имат вредно въздействие върху човешкото здраве. Във всеки човек има отрицателна енергия, която се натрупва с течение на времето. Всеки път, когато човек вижда себе си в огледалото, той изпраща цялата си информация, която се връща с доста голяма мощност. Следователно, процесът на стареене е много по-бърз! Запомнете това! 

image


Въз основа на това е необходимо да се гледате в огледалото възможно най – малко! Учените казват, че можете да се подмладите, ако не се погледнете в огледалото, а да се постави пред него фотография от  вашата  младост,  тоест поредица от снимки от младостта ви. Всяка моментна снимка запечатва определена информация за това лице, което тя изобразява. Мозъкът помни как телата ни са изглеждали и работили в младежките ни години. Ако насочите образа от отдалото огледало към небето, когато се отразявате в него , образът ви и огледалото ще допринесат за подмладяването ви и лечението на евентуално заболяване.
Учените са доказали, че очите са огледалото на мозъка. Не случайно, се използва и фразата:
Смъртта на отблясъците”, тъй като тя може да се използва, за да се изпрати силна отрицателна програма (енергия), която е в състояние да ви убие. Има доста реални примери. Така  преди известно време един ловец от Канада е бил нападнат от мечка. Мъжът паднал на земята,  и изтървал ножа пред себе си. От страх той погледнал с ужасен и вбесен  поглед към мечката.  Животното се втрещило и след това рухнало мъртво.  Върху тялото му не е бил открит никакъв белег. Учените са изразили мнение, че причината за смъртта на животното е предизвикана от мощния ужас изписан в очите и погледа на ловеца, което е довело до унищожаването на нервните клетки в мозъка на животното.

imageВ края на 19 - ти век, на остров Сицилия е живял един човек, чийто очи притежавали смъртоносна сила. Било достатъчно, той да хвърли един бърз поглед на някой мъж (или жена), докато той/тя загуби съзнание, след което човека се разболявал от тежко заболяване и умирал. Никой не е в състояние да обясни какво е това явление, докато един ден това изиграва жестока шега и на този човек! Той се спира пред една витрина, на която стои огледало.
Вглежда се в себе си, и веднага умира след като огледало отразява смъртоносният му поглед…….
Според един от митовете ,  Medusa е билс убийствен поглед , но Персей се скрили от него зад щит , и го използва като огледало. И Медуза се ударил с поглед.

imageВ славянската традиция, огледала винаги се възприемани предпазливо, защото се е смятало, че те са нечист подарък. А основанията за такива предположения са, че хората са били уверени, че чрез огледалото не само може да получите уроки или болест, но и да ги предадете и на своите близки.  Известно е, че ЦарИван Грозни, е имал голям страх от уроки и болести, и е наредил всички огледала за съпругата му да се направят и били направени от слепи майстори. Факт!
Огледалото е основен атрибут за гадания и предсказания. Така например, ако младо момиче си мисли и мечтае нещо пред огледалото в предбрачната нощ заедно с бъдещия си съпруг, то с двата погледа те образуват огледален коридор, чрез който в полунощ отразения образ на всеки от двамата, предопределя тяхната съдба. Тоест, трябва да внимавате за какво мислите и мечтаете.

image

Вероятно на всеки човек историята на живота му е запечатана в неговото или определено огледало.
 И вероятно това важи за всички. Достатъчно е да си припомним каква е изненадата на децата и как преживяват първото си отражение в огледалото. Разбира се те си мислят, че това е някое друго дете. И в началния стадий, на подсъзнателно ниво се ни се втълпява идеята, че това е свят в който живее някой друг. И въпреки факта, че той е много подобен по външен вид на оригинала, то той е независим, просто си е друг свят. Нормално е, че на подсъзнателно ниво хората чувстват връзката си със своите колеги и в огледалото - нещо като отношенията между близнаци. Така например, ако един близнак умира скоро умира и вторият! Нещо подобно се случва и с огледалото. Счупеното огледало носи нещастие и дори смърт на господаря си - (огледалната смърт означава и смъртта на оригинала). 

image


Много хора, (индийци, таджики, перси) преди да извършат сватбената церемония,  двойката им трябва да се огледа в едно огледало, което трябва да укрепи взаимният им брак.
 В някои култури има друг интересен ритуал, свързан с огледалото: Булката и младоженеца за първи път трябва да се погледнат един друг само в огледалото,  а после в реалния живот,  защото се е смятало, че по този начин могат да постигнат успех и просперитет в семейството си.

image


Убеждението, че огледалото е отражение на  човека и неговият колега е бил основен метод на психиатрията.
 Например скулптор създава скулптура на мъж в оригинален размер. Когато пациентът който се вгражда в скулптурата, и когато тя е пред завършване, то болестта преминава. Това означава, че скулптурата сякаш поема болестта,  вследствие на което и лицето оздравява.
Според легендата, древните огледала са душите на онези, които са ги погледнали. Смята се, че ако огледалото е отразило ядосан човек, например един убиец или огледало е било на мястото  където е настъпила смъртта, то огледалото се превръща в "зло"!  Пред такова огледало винаги църковните свещи загасват, и то е доста студено на пипане. И може да доведе не само до нещастие, но дори и смъртта на новия си „господар”!  За да се отървете от това огледално „проклятие”, то трябва да бъде унищожено.

image
                          Porthole to Hell

Когато хората гледат в огледалото със злоба или с зли желания, те могат да бъдат изпълнени в реалния живот. /чували сте за магиите и за ходжите/.
 Това става, тъй като огледалото събира и излъчва както отрицателна, така  и положителната енергия на времето за която Ви разказах а знаете, че времето е енергия!

image
     Skinny Britney Spears but Fat in the MirrorРазбира се не всички легенди  свързани с огледалата се толкова мрачини.
 Сред тях може да има и щастливи такива. Така  например  с помощта на огледало може да се отърве от корупцията. 
J  Ако ви се мотае едно огледало в стаята, пред която гостите ви се събират непрекъснато, то ще поеме цялата им негативност. След това огледалото трябва да се почисти, за да започне то да излъчва положителна енергия.  Огледала трябва да се чистят, тоест мият със студена вода!  Например, ако се вгледате себе си в огледалото и желаете добро, което да извършите, но без никакъв гняв, огледалото ще го извърши!  Не е необходимо никакво специално умение от вас, необходимо е да нямате гняв и всичко зададено от Вас ще се сбъдне. Или ако излезете от къщата си, и по някаква причина на половината път сте принудени да се върнете обратно, то трябва да се погледнете в огледалото у дома, за да се възстанови защитата ви от чуждо влияние. Дете до една година не трябва да се поставя пред огледало и да се гледа в него, защото ще се забави растежа му, поради преминаване на част от енергията му (времевата) в паралелният свят на огледалото!

        image

Освен това още в древни времена са носели огледало на врата, за да се предпазят от уроки и разболяване.
 Тази традиция има своето обяснение: Огледалото отразява отрицателната енергия!  Ако сте чували, че огледалото трябва да бъде периодично поставяно на пода –това е един вид защита, или щит срещу радиацията в геопатичните зони. Не се поставя огледало на тавана, понеже в този случай, то ще отразява космическата енергия с която ние сме неразривно и пряко свързани. Тя е като космическа „храна” за нашето тяло и съзнание… 

image


В допълнение към народната воля и легендите, има научни обяснения за необичайните свойства на огледала.
 Така например, много уфолози вярват, че пукнатините  които в крайна сметка се появяват в огледалото, могат да доведат до поява на полтъргайст! Затова не огъвайте огледалото, защото всъщност огъвате времето, а то е пряко свързано с пространството така, че вие огъвате и него. Някой дори смятат, че полтъргайст, това е нещо като фуния в други измерения. И са прави! На границата на паралелни светове не могат да се свързват физическите полета, което е и причина за различни звукови ефекти и експлозии. Може би на това се дължат различите появи на „ извънземни”, необичайни светлини и явления които са и причина за легендите за зад огледалния свят

image


Голям интерес от гледна точка на науката са така наречените магически огледала на Козирев.
 Той разкри тайната на древните магьосници, които използвали огледала с оглед на по-силно въздействие върху хората от разстояние. Това съм Ви го описал доста подробно в предната статия. Тези ефекти са били постигнати в процеса стотици експерименти (при това е постигната 100 процентова повторяемост), използвайки огледалата на Козирев.
Независимо дали това е алуминий, стъкло, спирала или самолет, способен да отразява физическото време, а освен това са и като лещи които фокусират различните видове радиация, особено по отношение на биологичните обекти. Ако ние видим дизайнът на огледало, то е огледало от гъвкав лист с  размер 1.5 метра. Завито е по посока на часовниковата стрелка, вътре в която има стол за изпитване, измерване и оборудване.

image


В началото на 90 - те години на миналия век, се използват такива огледала, по-специално по време на експериментите върху екстра сензорните възприятия, които са били извършени от Института по експериментална медицина, на сибирски клон на СССР.
 Това съм Ви го описал в предната статия. Хората, които са били поставени в една цилиндрична спирала, са тествани психо-физически.  Необичайни им усещания се записват в протокола от експериментите. Те, по-специално - тя е също така отбелязва, че пациентите усещат начини и усещане за излизане от собственото си тяло. В допълнение  имало случаи на телепатия, телекинеза, мисъл – излъчване! Тези способности, както е отбелязано в протокола, се увеличават драматично в камерите от два-три метра метал, леко извит и с огледална повърхност.

image


Козирев откри теорията, която се оказа реалност, че в рамките на огледалото плътността на пространство и на времето се променя. Лица, които са били в огледалата му в продължение на няколко часа,  започват да се чувстват и виждат отминали исторически събития и даже стават и участници в тях. За сега не може да се прецени на 100 процента механизма на взаимодействие. По конкретно, дали обекта тоест човека се пренася в миналото или миналото се връща като на кинолента към нас.

Експериментите показали някои рискове  произтичащи от използването на огледала са с неясни ефекти. Временно  всички изпитвания бяха прекратени,  но вече се правят отново, тъй като елементната база, датчиците и електрониката претърпяха бързо развитие… 
На пръв поглед може да изглежда, че няма принципно нищо ново във вдлъбнатите огледала, защото подобно на плоските огледала те отразяват видима и невидима енергия. Но вдлъбнатите огледала имат една важна и основна функция - това е фокусът, който е на определено място в пространството, в което се концентрира енергията на времето и на отразеното излъчване.  Това е сечението на отразените лъчи .
Този ефект се среща за първи път през 17-ти век, от учените от Флоренция. През 1667, те пишат за странния експеримент. Вдлъбнатото огледало е настроено на по - голямо разстояние, до двеста килограмов камък и той значително е понижил температурата и в центъра на фокуса.
Изследователите заключили, че като топлината, така и студа се разпространява чрез радиация. В днешно време, когато знаем законите на термодинамиката, можем да кажем по - точно: студът не прониква във фокуса на огледала, а топлината се изтегля от огледалото и се изпраща  в космоса. По този начин, вдлъбнато огледало  е не само приемателна, но също така и предавателната антена. (Вече ви го казах с две изречения в предната статия). Този ефект се използва в радиото, телевизията и в сателитните и  радарни параболични антени.
Вярно  е, че подобни са и свойства на огледалата на Козирев. Между другото, според теорията на учения, че огледалата, които отразяват са в състояние да се съсредоточат най-различни видове лъчения, е била потвърдена в горните проучвания на сибирските учени. Тогава бяха осъществени няколко мащабни експеримента върху прехвърлянето на информация между хората на дълги разстояния, без използването на никакви технологии.
По време на експериментите  беше показано, че качеството на телепатичните контакти зависи от това колко високо е нивото на образование на субектите. Така например, в Америка и Канада, където за експериментите от този вид са привлекли по - високо образовани хора, те по - точно възприемат информацията, която е получена от около 98 на сто от „приемниците”.  В Сибир, където квалифицираните хора са много по-малко, отколкото горе упоменатите, този процент е едва 55-65 процента.
 В допълнение, по време на експериментите било установено, че повече отфините” жени вземат по-добра информация, и по - специално тези, които са били родени по време на периоди на максимална слънчева активност, или в новолуние. Така, че е доказано, че работата не е само в огледало и не само на един човек, а е комплекс, да го наречем”:  „човешко огледало”. Тоест всяка част си  има своята стойност или значение.

image


Оказва се, че с помощта на огледала Козирев всеки обикновен човек може да се превърне в истински магьосник.
 Експериментите с огледала всъщност се оказаха знанието на древните шамани , които отразяват и разширят мисли изпратени от и на човек.
Учените, провели изследването с огледалата на Козирев , насочили вниманието си към други много интересни модели. Така например, беше установено, че във фокуса на тези огледала много по-често се появяват огнени топки и НЛО.  По-специално един от изследователите, професора от Новосибирск A.Трифонов казва, че по време на един от експериментите в рамките на камерата се е появил и нажежен предмет. След като работите са спрени, той изчезва. Това става няколко пъти.  Единственият наличен компас установи, че север се намира в противоположната страна?!  В същото време, геофизичната служба в Dixon записа силни сътресения в йоносферата и магнитосферата и освен това над селото бе отбелязано ярко оцветено сияние.

Също така по време на повечето от експериментите беше отбелязано появата и изчезването на светлинен обект „опашка” в точно тези моменти, когато експериментите започнаха и завършиха.
Според учените, те са имали голямо желание да тя да отиде до огледалото, но не могли да го направят, а основната причина за това е бил големият им страх. Но един ден, един от учените го е направил. Останали миризмата на озон, видели се няколко изображения, а после се видял и огромен поток от символи. Първоначално, те предложили, че това е послание, но по-късно установили, че символите са на шумерската култура.
През 1997 г. е имало съвместен руско - английски експеримент с помощта на огледалата на Козирев. Информацията се предава от Новосибирск до Стоунхендж . Това са били същите герои и символи, като и на шумерската култура. Британците са ги приели, но най - поразителното е, че в допълнение към това , имало още 70 символа , които руските учени не са видели при първия експеримент.
Друг много важен резултат на проведените експерименти с огледалата на Козирев са свързани с проблеми в медицинската сфера. Изследователите са успели да се провери, че и терапевтичния ефект на разстояние е възможен. След получените резултати се появяват в „огледало – лазерната” система, която в момента се използва за лечение на различни заболявания , особено психосоматични.

Както можете да видите това, което би могло да обясни свойствата на огледала са хора, и те си остават загадъчни и за сега обекти.  

image

От:
 Peoples Daily:Спокойно гледам в огледалото и се усмихвам на отражението си забравяйки, че в действителност огледалото не е толкова просто, както може би изглежда първоначално. И факта, че се използва в ежедневието, не означава, че то може да лекува случайно!  Напротив - не трябва да се забравя, че огледалото - това е инструмент, и трябва да се ползва с голямо внимание, тъй като неговите свойства са изучени много, много малко!

image


  НИКОЛАЙ НИКОЛОВГласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6777736
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1563
Календар
«  Септември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930